Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP-n, mert Win7-en fagyott -.- --->
- Ffdshow-t leszedtem.
- 3.5-ös Net Framework-ot leszedtem.
- Vírusirtót leszedtem.
- 1.7-es patch természetesen fent van!
- Fizikszet uninstalláltam.
Van valami ötlete valakinek vagy dobjam a kukába az eredeti szemetet.
Warezzal semmi gond!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mert nekem most az utolsó mentéseket (21 szint, fõküld.:60% 3 Dlc kijátszva) 10-15 perc alatt tölti be, de az elsõket néhány mp alatt.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az a kérdésem, hogy a telepített program /Fallout 3 Hu 1.0 / gyökeres uninstalljára van-e valami módszer, mert sajnos a normál uninstall maradványokat hagy.
Þór vígi þessi rúnar
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
.
A profilodat pedig a HOME billentyû lenyomásával érheted el.
Þór vígi þessi rúnar
Fallout 3 GOTY MAGYAR NYELVEN, MÛKÖDÕ LIVE-al, ACHIEVMENTEKKEL, LEGÁLISAN!
Ha megvan a MAGYAR GOTY, abban nem él a Live opció.
Hiába telepíti fel az ember a legújabb Live klienst, hiába indítod el a háttérben, hiába lépsz be érvényes évek óta mûködõ accounttal, a MAGYAR GOTY nem "érzékeli" és nem él benne a Live opció, mert CNCesztergahungaryban homokosok dolgoznak... nem, erre nincs mentség! A többi általuk forgalmazott játékban benne hagyták, ebbõl erõszakkal kivették. Köcsögök. Ennyi. Pedig már van MAGYAR OFFICIAL LIVE IDEHAZA IS!
Órákat töltöttem azzal, hogy a magyar GOTY birtokában életet leheljek a a dologba. Ini buhera, turkálás, próbálkozások etc. no luck.
Bemérgedtem és megvettem a 3. Fallout 3-at... az elsõ a CE volt :-D
A Fallout 3 GOTY ANGOL verziója, természetesen alapból támogatja a Live rendszert, az opció is él benne, még a borítón is ott virít a Live felirat.
Feltelepítettem egyiket DLC-stûl mindenestül együtt WIN7 partíciómra, WIN7 alá, a másikat meg XP partícióra XP alá.
Jött a buhera.
Szerencsére a fõ adatfájlok és átvezetõ videok könnyen elkülöníthetõk, tulajdonképpen ezeket kell átmásolni egyik telepítési könyvtárból a másikba. Arra azért figyelni, hogy a DLC-k is fent legyenek mind a két esetben. Ez a tegnapi screenshoton nem látszik, mert DLC-ket akkor még nem tettem fel.
A mûvelet teljesen legális, ha rendelkeztek a MAGYAR és az ANGOL GOTY-val... én igen :-)
Bódottá!
Õk meg a Fallout 3-ról beszélgettek. :-)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Lehet, hogy kellene az a kliens...Zöld?
Þór vígi þessi rúnar
Elmehet a 3.14-ba a CéeNGayHungary! VÉGRE!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Hogy adhatok neki injekciót csata után?
Mindegyiket nem teszteltem, de Dogmeat, a lovag és a múzemuban csatlakozó leányzó (ideiglenes társ, késõbb az Alvilágban kereskedõ) sem örök életû.
A kutyának úgy is vége lehet, ha lõszert, élelmet kerestetünk vele.
Fawkess is talán azért lett olyan strapabíró, mert azon túl, hogy szupermutáns, a végsõ csatába is elkisér, de a sugárveszélyes zónába már nem hajlandó bemenni (a Broken Steel ezt is megváltoztatta, õt is be lehet küldeni)
Þór vígi þessi rúnar
Gyógyinjekciót adhatsz nekik, de csak csata után, azt meg meg kell élni...
Másik, s szerintem jobb megoldás, ha félreállítod (Várj itt) a kötelezõen csatlakozott tagot, s megtisztítod a terepet.
Egyedül Fawkess képes vigyázni magára, nála a tûzerõ sem lebecsülendõ, többiek könnyen meghalhatnak.
Már csak a többirõl kellene egy egy normális. 😊))
Régen találtam egy olyat amin mindent ki be lehetett kapcsolgatni. És minden rajta volt. De azt most nem találtam sehol😞
Valami zöld-vörös jelzõcsíkok rémlenek - miután a hajót kilõttük, lényegében véget ért az UFO-s kaland.
http://fallout.wikia.com/wiki/Category:Fallout_3_maps
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Kerestem de nem tudtok normlis térképet, minden helyszínrõl betonpusztán, meg az összes dlc-rõl? köszi!
Csáó!
Újra én kérnék segítséget! 😊 Már az UFO-s küldetés vége felé járok, ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A válaszokat elõre is köszönöm,
Papa
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Lopakodásból leadott találat mindíg kritikus, lesznek perkek a hatékonyság növelésére.
Mesterlövész puskát Bethesda romjainál, vagy az aknamezõn, Arkansasnál biztos találsz, de ha szerencséd van spontán eléd toppan valaki egy távcsöves fegyverrel.
Zárt térben több a rizikó a lesbõl támadásra, de nem lehetetlen, az meg unrealisztikus, hogy láthatatlan szellemként lövöldözd halomra az ellent.
Kifinomultság, halk futás, mesterlövész, könnyû léptek, kritikus találat, koncentrált tûz, halálos vágta, és még jónéhány perk ad bónuszt a lopakodó képességre, kritikus találatra, növeli a sebzést.
Dlc-ket ajánlott fölrakni, fõleg a Broken Steelt a szinthatár emelés miatt, a 20-as szintet nagyon hamar el lehet érni, s még a megemelt 30-as szint is kevés a küldetésekhez.
Szóval ezzel könnyedén odalopódzok bármihez, addig field nélkül könnyebben észre vesznek... sõtt
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Van elõismeretem, tehát nem újdonság a játék. Mivel nincs semmi DLC így pl a chinese suitról le kell mondanom 😊
Arra lennék kiváncsi, hogy csak a chinese suittal lehet azt elérni, hogy átlátszó legyek? Vagy el lehet érni magas Snakeval is?
Ma fogom kezdeni a játékot 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahol a többiek várakoznak, oda viszont visszamehetsz bármikor egy teleporton keresztül.
Ha túl sok cucc gyûlik nálad összem, s szeretnéd elvinni, ott lerakhatod.
Én a mellette lévõ raktár két tárolóját pakoltam tele - ott is maradt a szajré, oda sem lehet a küldetés után belépni.
Iszonyat mennyiségû lehet a loot, szerencsére a legértékesebb cucc súlytalan: az idegen epoxi nevû dolgokat ne hagyd ott, azzal javíthatod a cuccaidat.
Az utolsó feladatban kiküldenek a hajóról, a külsõ burkolaton ürruhában sétálva kell néhány generátort aktiválni, majd a hajóba visszatérve lepofozni egy fõgürit, szétágyúzni egy ellenséges hajót.
Ha kész vagytok minden baráti lény köréd gyûlik, s a cellatársad mondja, hogy elhagyhatod a hajót, majd õk is mennek (nem mennek, bármikor visszatérhetsz hozzá, az egyetlen NCP, aki 100%-ra képes bármit javítani).
Teleport a közeli kis teremben...
Teleport a padlón lévõ fémkör, ami ha mûködõképes, halványan világít - vannak mûködésképtelenek is, amit a küldetés alatt meg kellett javítani, aktiválni.
Játék elõismeret segíthet a kombinálásban.
Érdemes 9 intelligenciával kezdeni, s 5-ös szint körül felvenni a bólogatós babát és a perket, s a késõbbiekben szintenként 23 pontot lehet szétosztani.
Settenkedõ lövésznek az érzékelés és a gyorasság a sebzésmódosítója (hagyományos, illetve energia fegyverek).
+1 érzékelés begyûjthetõ Megaton körül egy küldetésben, 10 lehet a max 8-al kezdtem, a bólogatós figurával 10.
Nem szükséges minden képességet maxolni, de a gyorsaságot is ajánlott 8-9 ponttal kezdeni, a többi kárára.
Nem feltétlenül követendõ példa, de én az erõt, s a szerencsét lehúztam 1-re, s azokat a pontokat másfelé osztottam el (lásd fentebb).
Vannak perkek, amelyeknek min. 5 erõ, illetve 5 szerencse a feltétele, ezekrõl lemondtam.
Perkekbõl azokat érdemes tanulni, amelyek állandó hatást, illetve bonuszokat adnak
Hosszú távon nem sok haszna van a képességre plusz pontokat adó perkekenek - kezdetben jó lehet a plusz, de inkább néhány szinttel késõbb legyen maxos, helyette jobb perkeket érdemes választani.
Mûveltség, robotszakértõ, rovarszakértõ, lövész, kommandós, lélekben gyerek és a hasonló, állandó bonuszt adó képességek sokkal többet érnek, s van választék bõven.
Papa