Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
3-4 percenként kifagy a játék mióta kijöttem a menedékbõl, de úgy, Fallout 3.exe. Az egész 256 színben pompázik, alacsony felbontáson, majd kilövöm a taskot. Erre fekete képernyõ és csak a restart vagy a power gomb benyomása vezet eredményre... utóbbi esetben szabályosan áll le a gép.

XP-n, mert Win7-en fagyott -.- --->

- Ffdshow-t leszedtem.
- 3.5-ös Net Framework-ot leszedtem.
- Vírusirtót leszedtem.
- 1.7-es patch természetesen fent van!
- Fizikszet uninstalláltam.

Van valami ötlete valakinek vagy dobjam a kukába az eredeti szemetet.

Warezzal semmi gond!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

xblades
Valaki nem emlékszik egy modra ami stabilizálja a mentéseket?
Mert nekem most az utolsó mentéseket (21 szint, fõküld.:60% 3 Dlc kijátszva) 10-15 perc alatt tölti be, de az elsõket néhány mp alatt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Carlos
format c:

Þór vígi þessi rúnar

Szevasztok!
Az a kérdésem, hogy a telepített program /Fallout 3 Hu 1.0 / gyökeres uninstalljára van-e valami módszer, mert sajnos a normál uninstall maradványokat hagy.
Carlos
igen. én csak ezeket kaptam meg. de az accomba nem került "beregisztrálásra"

Þór vígi þessi rúnar

wordsworth
Még mielõtt belemerültem volna a lopakodós kariba, inkább váltok charizmára, és ugy fogok haladni 😛 Meg barter stb

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Majd tesztelem én is, mint újdonsült Fallout 3 Goty tulajdonos (angol verzió a Zavvitól)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Yes... a little :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha achit kapsz elõhoz egy kis ikont
.

A profilodat pedig a HOME billentyû lenyomásával érheted el.

Carlos
Én Angol (the hut-os) GOTY-al rendelkezem (és persze a CE-vel) de nem telepítettem a Live klienst (nem tudtam, hogy kell) és ezért a játék kiirta, hogy megszereztem az acsit, de az nem "rendelõdött" a Live accomhoz. FAIL.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Amit tudok az ügyrõl.

Fallout 3 GOTY MAGYAR NYELVEN, MÛKÖDÕ LIVE-al, ACHIEVMENTEKKEL, LEGÁLISAN!

Ha megvan a MAGYAR GOTY, abban nem él a Live opció.

Hiába telepíti fel az ember a legújabb Live klienst, hiába indítod el a háttérben, hiába lépsz be érvényes évek óta mûködõ accounttal, a MAGYAR GOTY nem "érzékeli" és nem él benne a Live opció, mert CNCesztergahungaryban homokosok dolgoznak... nem, erre nincs mentség! A többi általuk forgalmazott játékban benne hagyták, ebbõl erõszakkal kivették. Köcsögök. Ennyi. Pedig már van MAGYAR OFFICIAL LIVE IDEHAZA IS!

Órákat töltöttem azzal, hogy a magyar GOTY birtokában életet leheljek a a dologba. Ini buhera, turkálás, próbálkozások etc. no luck.

Bemérgedtem és megvettem a 3. Fallout 3-at... az elsõ a CE volt :-D

A Fallout 3 GOTY ANGOL verziója, természetesen alapból támogatja a Live rendszert, az opció is él benne, még a borítón is ott virít a Live felirat.

Feltelepítettem egyiket DLC-stûl mindenestül együtt WIN7 partíciómra, WIN7 alá, a másikat meg XP partícióra XP alá.

Jött a buhera.

Szerencsére a fõ adatfájlok és átvezetõ videok könnyen elkülöníthetõk, tulajdonképpen ezeket kell átmásolni egyik telepítési könyvtárból a másikba. Arra azért figyelni, hogy a DLC-k is fent legyenek mind a két esetben. Ez a tegnapi screenshoton nem látszik, mert DLC-ket akkor még nem tettem fel.

A mûvelet teljesen legális, ha rendelkeztek a MAGYAR és az ANGOL GOTY-val... én igen :-)

Bódottá!

Carlos
hopppááá...rossz topik. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rex, Veronica: Fallout New Vegas.

Õk meg a Fallout 3-ról beszélgettek. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nem hozza elõ, hanem Tin nézte meg a Live-ban!

Én arról beszéltem, ha nem hal meg, akkor csata végén max életerõre gyógyul fel és Fallout 3-ban ugyanúgy, mint a Fallout New Vegasban is.

Carlos
<#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

Wanax
Figyelj oda, az már másik játék 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Carlos
Az az igazság, hogy én sosem láttam ilyen screent amikor megkaptam az acsit.
Lehet, hogy kellene az a kliens...Zöld?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ha el akarsz intézni valamit, csináld magad!

Elmehet a 3.14-ba a CéeNGayHungary! VÉGRE!

Papa01
Köszönöm, ha lesz idõm újra megnézem, illetve csinálok képernyõ fotót is. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Én is így emlékszem, hogy beszélsz vele, és van egy menüpont, hogy vagy te adod be neki a stimpakkot, vagy odaadod neki és õ használja. A múzeumos csajnál tökéletesen mûködött, és DogMeatnél is.
Fantusz
Szerintem csak beszélni kell vele, oda adod az injekciót, s õ használja (valami ilyesmi rémlik, lehetõleg egyedül mentem, miután kiderült, hogy csak koloncok a kisérõk, ha muszáj volt vinni valakit, azt meg félreállítottam egy sarokba, ha sok volt az ellen - a múzemumi csaj is imádott befutni a robotok tüzébe, ha hagytam harcolni)

Cromac Mac Art
Charon-t állítottam magamhoz, egy Ghoul-t akit az Alvilágban találtam. lõni nagy távolságról is baromi pontosan lõ (gyolyószórón kivül eddig minden fegyvert tudott használni), simán tudja hordani a szervó páncélokat is (amiket én még nem). véletlen ráfutottunk egy aknamezõre ami nagyon megviselte, azóta eltelt több nap is de nem gyógyult.
Hogy adhatok neki injekciót csata után?

Fantusz
Kisérõk többsége végérvényesen meghalhat.
Mindegyiket nem teszteltem, de Dogmeat, a lovag és a múzemuban csatlakozó leányzó (ideiglenes társ, késõbb az Alvilágban kereskedõ) sem örök életû.
A kutyának úgy is vége lehet, ha lõszert, élelmet kerestetünk vele.
Fawkess is talán azért lett olyan strapabíró, mert azon túl, hogy szupermutáns, a végsõ csatába is elkisér, de a sugárveszélyes zónába már nem hajlandó bemenni (a Broken Steel ezt is megváltoztatta, õt is be lehet küldeni)

Igen.. Nem halnak meg, csak egy idore KO.. Par perc utan felpattannak, es rohannak utannad... Ha egy-egy helyen zavarnak, akkor le kell oket "parkolni" egy csendes helyen...

Egyébként meg csata után fullra felgyógyulnak!

Carlos
én elhajtottam az összes csapattagot. Rex és Veronica aranyos volt (mindkettõ másmiért (Felicia Day RÚLZ)) de csak idegesítettek.

Þór vígi þessi rúnar

Fantusz
Csapattársakkal inkább csak gond van, az nem segítség, hogy esztelenül rohannak elõre, s megöletik magukat.
Gyógyinjekciót adhatsz nekik, de csak csata után, azt meg meg kell élni...
Másik, s szerintem jobb megoldás, ha félreállítod (Várj itt) a kötelezõen csatlakozott tagot, s megtisztítod a terepet.
Egyedül Fawkess képes vigyázni magára, nála a tûzerõ sem lebecsülendõ, többiek könnyen meghalhatnak.

Cromac Mac Art
sziasztok. hozzám állított csapattársat hogy lehet gyógyítani? adtam át neki gyógyinjekciót de magától nem használja. ötlet? 😊

Köszi!

Már csak a többirõl kellene egy egy normális. 😊))
Fantusz
http://www.fileplanet.com/194885/190000/fileinfo/Fallout-3---Interactive-Flash-Map

Olyan nincs amin minden egyes ikon rajta van ami a világokban szerepel?

Régen találtam egy olyat amin mindent ki be lehetett kapcsolgatni. És minden rajta volt. De azt most nem találtam sehol😞
Fantusz
Ez valami hülye bug lehetett, én nem i emlékszem, hogy a bolygót láttam volna az ágyúnál, bár arra sem, hogy az idegen hajó milyen is volt.
Valami zöld-vörös jelzõcsíkok rémlenek - miután a hajót kilõttük, lényegében véget ért az UFO-s kaland.

Wanax
Szerintem itt keresgélj:
http://fallout.wikia.com/wiki/Category:Fallout_3_maps

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Sziasztok!

Kerestem de nem tudtok normlis térképet, minden helyszínrõl betonpusztán, meg az összes dlc-rõl? köszi!

Csáó!
Papa01
Sziasztok!

Újra én kérnék segítséget! 😊 Már az UFO-s küldetés vége felé járok, ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az idegen ûrhajót kell megsemmisíteni. Igen ám, de az ágyú (A halál sugár) a bolygó felé áll és azt lövi.. hiába töltöttem vissza egy korábbi állást és ott sem tudom az ágyút pontosan elõre állítani..

A válaszokat elõre is köszönöm,
Papa

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Fantusz
Stealth Boy hatékonyabb, mint a kínai álcázó páncél (aminek javítása is körülményes), de igazából egyikre sem lesz szükséged, hacsak nem cheat jellegû játékot szeretnél folytatni.
Lopakodásból leadott találat mindíg kritikus, lesznek perkek a hatékonyság növelésére.
Mesterlövész puskát Bethesda romjainál, vagy az aknamezõn, Arkansasnál biztos találsz, de ha szerencséd van spontán eléd toppan valaki egy távcsöves fegyverrel.
Zárt térben több a rizikó a lesbõl támadásra, de nem lehetetlen, az meg unrealisztikus, hogy láthatatlan szellemként lövöldözd halomra az ellent.

Kifinomultság, halk futás, mesterlövész, könnyû léptek, kritikus találat, koncentrált tûz, halálos vágta, és még jónéhány perk ad bónuszt a lopakodó képességre, kritikus találatra, növeli a sebzést.

Dlc-ket ajánlott fölrakni, fõleg a Broken Steelt a szinthatár emelés miatt, a 20-as szintet nagyon hamar el lehet érni, s még a megemelt 30-as szint is kevés a küldetésekhez.

wordsworth
Igazából csak azért érdekel, mert néztem evvel kapcsolatosan videót. És gondolom ez a field hatékonyabb mint a magas sneak szint :/

Szóval ezzel könnyedén odalopódzok bármihez, addig field nélkül könnyebben észre vesznek... sõtt

wordsworth
Csak ahogy nézem ez nem permanens, egy ideig használható csak :/

xblades
El lehet érni ezzel is : Stealth Boy

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

wordsworth
Amit kifelejtettem, hogy Luckot szeretném még húzni, crit chance miatt. Hát érdekes lesz

wordsworth
Köszike az infót 😊

Van elõismeretem, tehát nem újdonság a játék. Mivel nincs semmi DLC így pl a chinese suitról le kell mondanom 😊

Arra lennék kiváncsi, hogy csak a chinese suittal lehet azt elérni, hogy átlátszó legyek? Vagy el lehet érni magas Snakeval is?

Ma fogom kezdeni a játékot 😊

Papa01
Köszönöm! 😊

Fantusz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A küldetés lezártával lesznek olyan részek, ahová többé nem lehet belépni.
Ahol a többiek várakoznak, oda viszont visszamehetsz bármikor egy teleporton keresztül.
Ha túl sok cucc gyûlik nálad összem, s szeretnéd elvinni, ott lerakhatod.
Én a mellette lévõ raktár két tárolóját pakoltam tele - ott is maradt a szajré, oda sem lehet a küldetés után belépni.
Iszonyat mennyiségû lehet a loot, szerencsére a legértékesebb cucc súlytalan: az idegen epoxi nevû dolgokat ne hagyd ott, azzal javíthatod a cuccaidat.

Papa01
Köszi a segítséged, az volt a gond, hogy a lehibernált 2 katonát nem jól ébresztettem fel,és meghaltak. Újratöltöttem, és már figyeltem erre. Ezek után tovább tudtam menni.. 😊

Fantusz
Ha a képen lévõ teremben vagy, még nincs vége a küldetésnek.
Az utolsó feladatban kiküldenek a hajóról, a külsõ burkolaton ürruhában sétálva kell néhány generátort aktiválni, majd a hajóba visszatérve lepofozni egy fõgürit, szétágyúzni egy ellenséges hajót.
Ha kész vagytok minden baráti lény köréd gyûlik, s a cellatársad mondja, hogy elhagyhatod a hajót, majd õk is mennek (nem mennek, bármikor visszatérhetsz hozzá, az egyetlen NCP, aki 100%-ra képes bármit javítani).
Teleport a közeli kis teremben...

Teleport a padlón lévõ fémkör, ami ha mûködõképes, halványan világít - vannak mûködésképtelenek is, amit a küldetés alatt meg kellett javítani, aktiválni.

Fantusz
Karaktert nagyon elrontani nem lehet.
Játék elõismeret segíthet a kombinálásban.

Érdemes 9 intelligenciával kezdeni, s 5-ös szint körül felvenni a bólogatós babát és a perket, s a késõbbiekben szintenként 23 pontot lehet szétosztani.

Settenkedõ lövésznek az érzékelés és a gyorasság a sebzésmódosítója (hagyományos, illetve energia fegyverek).
+1 érzékelés begyûjthetõ Megaton körül egy küldetésben, 10 lehet a max 8-al kezdtem, a bólogatós figurával 10.
Nem szükséges minden képességet maxolni, de a gyorsaságot is ajánlott 8-9 ponttal kezdeni, a többi kárára.

Nem feltétlenül követendõ példa, de én az erõt, s a szerencsét lehúztam 1-re, s azokat a pontokat másfelé osztottam el (lásd fentebb).
Vannak perkek, amelyeknek min. 5 erõ, illetve 5 szerencse a feltétele, ezekrõl lemondtam.

Perkekbõl azokat érdemes tanulni, amelyek állandó hatást, illetve bonuszokat adnak
Hosszú távon nem sok haszna van a képességre plusz pontokat adó perkekenek - kezdetben jó lehet a plusz, de inkább néhány szinttel késõbb legyen maxos, helyette jobb perkeket érdemes választani.
Mûveltség, robotszakértõ, rovarszakértõ, lövész, kommandós, lélekben gyerek és a hasonló, állandó bonuszt adó képességek sokkal többet érnek, s van választék bõven.

Papa01
Csináltam 2 képet a 2 szobáról, hátha segít... 😊

Papa01
Értem, köszönöm a segítséged! Érdekes, nekem a teleport nem rémlik.. Hogy néz ki egy ilyen masina? A két helyiséget mér eléggé körberohangáltam,de nem akadtam rá..
Papa

Fantusz
Használtál néhány teleportot a küldetés alatt.
Egy olyat keress a közelben, ne az ajtókat sasold.