Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha önbíráskodsz az is egy út :-)
Nagyon sok posztapokaliptikus sci-fi-ben szerepelnek "kannibál" hajlamúak. Innen a vérivás már csak egy lépés. Egyébként, ahogy a leader is elmondta nem esznek emberbõl...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Létezik hogy a játékban ennyi az összes quest?
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_quests
pedig pont ellenkezõleg, pöppet komolyan veszem a szerepjáték részét - és bizony azok a retardáltak a karakterem világnézetébe... nos, mondjuk úgy h nem fértek bele <#vigyor1>#vigyor1>
mondjuk szerintem velem együtt elég sok más õs-Falloutosnak is csípte a szemét ez az egész küldetés - megértem h Bethesdáék bele van szerelmesedve a vámpírokba (és akkor nagyon finoman fogalmaztam) - de basszameg, a Fallout világának "torkán" azért mégse kéne pont ezt lenyomni...
"The trees move. Do you not see it?"
Bár lehet CoD-ként is játszani ezt a játékot biztos :-D
"The trees move. Do you not see it?"
Vámpírnak számít az, hogy a fõnök a legvégén felajánlotta, hogy gyógyulhatok a vértõl?
Igen, kaptam ilyen képességet, igen, jelentõsen gyógyulok a vérkészítményektõl ;-)
A tagok nem különösebben segítenek, a fõnökkel kell jól kitárgyalni a történteket, vagy talán a felesége is segítõkész lehet.
A lényeg, hogy van békés megoldás, de óvatosan engedj a családnak, mert ha nagyon kedvezel nekik Arefuban leszel közellenség.
Mondjuk nem sok értelme van az egésznek, akárhogy is döntesz, sok pozitív (vagy negatív) hatása nem lesz, a két helyszínen se sokszor fogsz megfordulni kalandozásaid közben, Megatonban sem lesz különösebb megbeszélnivaló a küldetésadóval
(az egészben annyi a slusszpoén, hogy léteznek vámpírok, de nincs lehetõséged vámpírrá válni, mint az Oblivionban - legalábbis nem tudok róla, hogy csatlakozhatsz a családhoz)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Magyar nyelven tolom én is... figyi, az Aknamezõ vagy a Család környékén emlékszem kuktára.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
felraktam a Broken Steel addont, de egész egyszerûen nem mûködik. megvolt a befejezõvideó, aztán kiírja hogy "two weeks later" de aztán a következõ történik: ha én indítottam be a project purity-t, akkor a szürke ágy alatt találom magam, és nem történik semmi, csak ide-oda mozog a kép. Ha Sarah-t küldtem be, akkor a felirat után egybõl ott áll az emberem a szobábanm látom a robotot, de nem tudok mozogni. Bejön Lyons és megáll elõttem, de nem szól hozzám és nem tudok semmit csinálni...<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help> köszi elõre is
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Már csak a "Helyi légkör" és az "Irány Pitt-be" küldetések vannak.. Már most szomorú vagyok amiatt, hogy mi lesz, ha ezeket is megcsinálom.. 😞 Mivel fogok játszani? 😊 Nagyon nagy kér, hogy a New Vegas nem magyar...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Szó nincs esm fájlokról, helyette BSA fájlok vannak.
A könyvtárba ahová telepítetted a DLC fájlokat ott lesznek a BSA fájlok, ezeket nyugodtan másold a "fõ" ESM fájl, vagyis a Fallout3.esm mellé. Ennyi.
Ha feltennék ezeket a fájlokat, az pontosan azt jelentené, hogy az 5 db. DLC-t ingyen elérhetõvé tennénk. Ez warez, méghozzá a csúnyábbik fajta. Ez meg pontosan az a játék amely minden fillérjét 100x-osan meghálálja.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ha felrobbantod, a Tempenny toronyba költözhetsz majd be - a te döntésed, de szerintem még gonosz karakternek is kézenfekvõbb Megatonban lakni.
Moira fel is hívta a figyelmedet arra, hogy amíg nem lesz munkapadod (tõle vásárolhatsz berendezést a házadba, de nem a munkapad a legfontosabb) nyugodtan használhatod az övét.
Rivet Cityben a piacon találsz egy munkapadot, azt is használhatod.
Þór vígi þessi rúnar
http://www.akciofigura.hu
Ezt venni kell emberektõl vagy ott fog állni valahol ?
Morianal van munkapad az üzletben, tõle vehetsz is egyet a házadba.
Rivet City piacán is van, a kalandok során jónéhányat találsz.
megtudja mondani vki hogy hol találok munkapadot ? Van egy tervrajzom és a cuccok is meg vannak de valahogy meg is kéne csinálni 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Uninstall és reg cleaner restart megvolt, most éppen reinstall, csak nem értem miért ilyen lassan telepít.
Víruskergetõnek van tûzfala és Live-os játékról van szó... de teljesen leszedtem már a vírusirtót is.
Ezek egy sima ununstall után nem törlõdnek, ki kellene gyomlálni az újra telepítés elõtt.
restart
újratelepít
vírusírtónak mi köze hozzá..? pláne ha eredeti..