Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Ugyanaz a motor, sõt a Fallout3 már jobban optimalizált.
Elvileg tehát menni kellene, de talán lesz olyan, akinek van személyes tapasztalata is.

Megnézheted, itt milyen véleménnyel vannak a gépedrõl a játékkal kapcsolatban, de ez sem szentírás.

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tinman
Tuti, hogy nem tartalmazza.

A többi már warez kérdés, részemrõl skippelem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

valakinek tapasztalata hogy gyengébb gépeken mennyire élvezhetõ a játék ?

nekem pl. 3100+ Sempron, 1GB Ram, 128MB 6600GT -m van. Oblivion meglepõen jól futott rajta med-high beállításokkal HDR vagy Bloom nélkül. ezt a játékot is elbírná vajon ?
Hali! Ha STEAMen veszem meg a GOTY kiadást akkor tartalmazza a magyar feliratot, vagy rá lehet telepíteni (nem fog a Steam sikítozni)?

Tinman
Ha elég jó a karizmád és a beszéd képességed, akkor, ha elintézed a békés, vércsomagos megoldást, és beszéltél újra Arefu-val is (azt hiszem 2-3x is beszéltem velük, meg a család fejével is), akkor felajánlja a vértasakokkal kapcsolatos perket.

Van egy gond viszont...

Ezt írtad korábban:

"hiába voltak kedvesek, pusztulniuk kell idõvel 😊"

De azért te vértasakokból szeretnél inni.

Van itt egy kis RPG-s ellentmondás.

Neked szabad mert te vagy a Wasteland hõse?
De másnak nem, még akkor sem, ha ezzel nem árt másoknak?
Megbocsátás? Tolerancia? Nagylelkûség?

Ejnye.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

óóó, nagyon köszönöm a kimerítõ választ

de adódtak újabb kérdéseim

igazából az utóbbi idõk legjobb játéka részemre, ideszögez a gép elé

a vámpíroknál megcsináltam mindent, haver mindeki, happy mindenki, visszamegyek üdvözölnek. de, olvasom a leírásban hogy lehetne kapni vince tõl olyan tulajdonságot, hogy a vértasakok +1 helyett +50 et gyógyítanak. de nálam nincs rá lehetõség, nem értem miért, minden annyira gyorsan ment a dumálással

Tinman
"nos, meg lehetett oldani békésen is, pedig már felkészültem hogy
keresztülvágom magamat az alagúton."

Természetesen.

"a hackelésnél a speciális karakterekkel mit és hogyan lehet kezdeni?"

Keresd ezeket a karaktereket, ezek a lényegesek: { }, [ ], ( ). Mindegyik ilyen zárójel pár töröl egy rossz password-öt, ezzel is szûkítve a kört.
Egyébként meg még mentés és töltés is szükségtelen, mert 3 rossz lehetõség után, ha kilépsz a terminálból, akkor újra próbálkozhatsz. Persze a jelszavak megváltoznak.

"megatownban a vízvezetékszerelõnek mit is kell vinni, ócskavasat ?"

Igen és nem csak kupakokat, de XP-t is kapsz értük tõle, minden alkalommal... jobb üzlet neki adni, mint az Underworldben Winthrop-nak.

"kellene nekem fékberendezés a lángkardhoz. hol találok ?"

Pár helyen van. Most legutóbb ahol láttam, az a Vault 101-re épült garázs polcán volt. Persze már korábban megépítettem a fegyvert, de, hogy 30 órával ezelõtt, hol találtam kéziféket... hát fogalmam sincs.

"ja igen,a karmát hol mutatja, még nem jöttem rá..."

A karmát úgy írja ki, hogy a STATS részen a jobb oldali legutolsó fül az általános/general. Ott látod, hogy éppen milyen vagy.

ja igen,a karmát hol mutatja, még nem jöttem rá...

pedig nagyon jófiú voltam eddig...

nos, meg lehetett oldani békésen is, pedig már felkészültem hogy keresztülvágom magamat az alagúton. mindenesetre egy csomó loot van ott, késõbb visszamegyek és kinyírok minden vámpírt. hiába voltak kedvesek, pusztulniuk kell idõvel 😊

a hackelésnél a speciális karakterekkel mit és hogyan lehet kezdeni?

megatownban a vízvezetékszerelõnek mit is kell vinni, ócskavasat ?

kellene nekem fékberendezés a lángkardhoz. hol találok ?

Tinman
A 3. helyen vannak pedig, de van ott egy õr is... rajtad áll, mit teszel.

még az elején járok 7. szintûként. jó hogy felfedeztem a játékot, nagyon tetszik.

kérdésem az lenne, hogy nem találom a családot, azokat a rablókat akik zaklatják az autópály tetején lévõ település lakóit.

néztem õket a metróállomáson, hmilton búvühelyén meg még egy helyen, de nincs meg a vezetõjük. merre találom ?

Fantusz
Az energiafegyverek figurája az Enklávé bázison (Holló szikla) van, oda csak a fõküldetés során lehet bejutni, s vissza menni nem lehet késõbb - ezt a bólogatós figurát sokan otthagyják, a félreesõ terembe sokan be sem néznek.

Már majdnem mind megvan, ráértem utána megkeresni õket, hogy megláttam, a térképen meg a berakott leírásokat is. Amiért meg köszi.
Holló sziklában is volt egy.😞 Na így utólag már b*szhatom.😊

A bethesda romjaiban vcan a zárnyitás meg van egy amit nem tudok hol van.
Föntrõl második sor középen az lenne az energia fegyverek talán és a föntrõl harmadik sor jobb szélén álló kis (pisztolyos)? csávócska nincs meg. Az egyik az energia fegyverek a másik amit nem tudom mi és hol van. Utána az egy kivételével mind meg lesz.
Hecker007
banner alatt a térképen is jelölve van az összes, csak be kell állítani hogy mutassa õket 😊

Tinman

Olyan lista van ahol a bólogatós figurák lelõhelyei vannak felsorolva? 😄
Nagyon nagy Köszönöm!!!

Igen, a torony hátsó részén van egy lejárat, de ahhoz kulcsot kér <#csodalk>

sajna

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Ryder62
Az a metró alagútba vezet amit vagy a másik oldalról lehet csak kinyitni vagy egy távoli terminálról. Asszem hogy a torony hátsó udvarán vagy egy lejárat a pincébe és ott van egy terminál.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fantusz
Ha beengedted a toronyba a ghoulokat, kiirtják a lakókat, azért nem találtál senkit.
A kinyithatatlan ajtó nem az, ahol a ghoulokat beengedted anno?

Sziasztok!

Kis segítségre volna szükségem.
Tenpenny Torony.

(Régóta nem játszottam a spíllel, így nem is igazán tudom, hogy mi újság a küldiben.)

A Toronyban csak Roy Philips van meg egy másik ghoul csaj.
Tök üres a torony.
A dialógus szerint valami hullákat találtam a pincében.

Na, mondom lemegyek.
De van ott a Torony aulájában balra egy pincelejárat, ahol van egy ajtó, amit kinyitni máshol lehet.
(Megnéztem a "Helyi térképet", ez ajtó mögött még nem jártam.)
Tudja valaki, hogy hol lehet kinyitni?

Köszi:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

<#nyes>

Fantusz
Néhány félnótás miatt egy várost kiirtani...
Békénhagytam õket, nem is beszélek velük, de nehezen tudnám elképzelni, hogy a Tempenny toronyban, ghoulokkal körülvéve jótevõként dekkojak.

én a family-t úgy csináltam meg, hogy elõször megcsináltam a questet(Arefuba aztán már úgyse megyek vissza) és utána legyilkoltam õket,részben mert kellett a leader menõ lángoló kardja és kabátja, részben pedig mert egy rohadt elmebeteg és totál beteg társaság...én a játékba mindig kiirtok minden "anomáliát"(szekták,agyatlan mutánsok-gholokat nem, csak a metrósokat) megatonban is úgy kicsinálnám a nyomorék atomimádókat, csak akkor sajnos a többieket is ki kell 😞( most komolyan.nem totál hülyék hogy azt imádják ami ide juttatta a világot?? lol
MrStokes
Es ezt itt most tenyleg szo szerint kell erteni! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Tinman
Egy idõ után nekem sok, pedig imádom az 50-60-as évek zenéi.
Igazából a sok ismétlés zavar.

Mert lehet a kedvenced a Big Gun, de amikor már 30x hallod 2 nap alatt, akkor már a kikapcsolnád... szerencsére ki is lehet.

Pedig atom jók a rádió slágerei
<#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Tinman
Na pont ez az! Az ÁCÉVILLÁMDÉCÉT nem halkítottam volna le, csak már agyamra ment bingibingibingobangomonalisakingofkongonononooo. Miért kell ezért mindjárt nekem esni?

Rash87
<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

köthetsz velem is bármilyen üzletet, ha a kocsiban lehallkítod az AC DC t én is megcsaplak egy kerékkulccsal..

MrStokes
Felreertette a mozdulatot, azt hitte el akarod lopni a tulajdonat. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Tinman
Ejnye... ekkora baromságot már, szüneteltetem is mára a játékot.
Kikapcsoltam egy rádiót az egyik árus polcán, mert zavart a zene, erre elõvett egy pörölyt és elkezdett ütni-vágni.

Ez egy természetes reakció egy olyan posztapokaliptikus világban, ahol 1 perccel korábban bartereltem el 500 kupaknyi árut. Értem. Nem nem értem.

goty ban a tököm tele volt a dühöngõ ghoulokkal, meg az albínó skorpiókkal, alig lehetett õket kinyírni.. gatling lézerbõl majd' egy tár belement.. a sugorpióba meg több is talán..

wordsworth
Én speciel már attól is parázok ha sötétben kell menni... ha meg alagutban kell menni.. hát az halál 😄 a Family-nal is csak ugy ugráltam a rohadt csapdák miatt... 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Tinman
Enyhén parázni szoktam én is, de megijedni Falloutban még nem sikerült, pedig 5.1 nálam is alap.

Tinman
Na most amikor 90%-os fejlövés rátám van a fegyverem 42-öt sebez, akkor nem csoda, hogy nem élik túl :-D

A mutánsok viszont néha döbbenet mit kibírnak.

PiszkosFred
Rivet City mindenkeppen erdekesebb 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hecker007
ghoulokat ráadásul még megölni is könnyû :S szerintem bírhatnák egy kicsit jobban a lövéseket

Ryder62
Jaj, nem tudom mint paráztok a metró alagútban. Ott csak ghoulok vannak. És én is ebben a hiszemben szaladgáltam a már megtisztított területeken mikor egyszer csak hallok valami morgást mögöttem. Megfordulok és éppen egy deathclaw ugrik felém. Nah ott majd beszartam mert erre nem számítottam <#nevetes1>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Carlos
amik persze olyan hangosan csapnak össze, hogy leesek a székrõl és megintcsak a defibrilátorért kell nyúlkálnom.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Igen, ez oltári nagy hibája... amikor már a 15. metróalagútban caplatsz az elég pain in the ass... a random ledobált medvecsapdákról nem is beszélve.

Carlos
Én hülyét kaptam a föld alatt... ez nagyon nem tetszett a F3-ban. Folyton csak paráztam. Az a hülye motoszkálós hang...aztán rádhörög és már tarkón is basz. Én meg kapkodok a szivemhez és ezért meghalok. Nem szerettem...
Hálistennek a NV-ban még ennél is kevesebb földalatti "móka" van.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Na most ez ilyen sajnos... azt hittem Underworld-ben napokig elleszek majd, aztán van összesen 7-8 ghoul akivel lehet beszélgetni, meg kb. 6 akivel nem és van. Ez a ghoulok városa... elég lelohasztó :-/

Rivet City-ben még nem jártam, de félek nagy pofáraesés lesz.

Hecker007
Andelében vannak a kanibálok!
Nagy városból a szuper mutánsok vittek el 2 embert akiket ki kell szabadítani.
Paradise Falls meg a rabszolga kereskedõ város.

a nagy városban ki a kannibál? ahova a gyerekek mennek ha felnõnek?

Hecker007
Van azért a játékban egy pár, most amiket eddig felfedeztem: Andele (itt vannak az igazi kanibálok), Big Town, jah és Paradise Fallsban is barátságosak egész addig amíg nem csinál az ember valami hülyeséget, de ez az egész játékban így van.

Murder3
Arefut az a 5 emberkét?

kicsit lol hogy alig vannak nem ellenséges ember/mutáns a játékba még a városokba is nincs erre vmi mod ami többet rak bele?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Wanax
Falloutban is vannak akik kannibálok.
Szerintem meg a kannibalizmus eléggé belefér egy posztapokaliptikus világba. Könnyebben elképzelem, hogy az emberek egymást eszik, minthogy a 200 éves nagy háború elõtti kajákat (nem is értem hogy miért raktak ilyeneket a játékba...)

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w