Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg tehát menni kellene, de talán lesz olyan, akinek van személyes tapasztalata is.
Megnézheted, itt milyen véleménnyel vannak a gépedrõl a játékkal kapcsolatban, de ez sem szentírás.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A többi már warez kérdés, részemrõl skippelem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nekem pl. 3100+ Sempron, 1GB Ram, 128MB 6600GT -m van. Oblivion meglepõen jól futott rajta med-high beállításokkal HDR vagy Bloom nélkül. ezt a játékot is elbírná vajon ?
Van egy gond viszont...
Ezt írtad korábban:
"hiába voltak kedvesek, pusztulniuk kell idõvel 😊"
De azért te vértasakokból szeretnél inni.
Van itt egy kis RPG-s ellentmondás.
Neked szabad mert te vagy a Wasteland hõse?
De másnak nem, még akkor sem, ha ezzel nem árt másoknak?
Megbocsátás? Tolerancia? Nagylelkûség?
Ejnye.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de adódtak újabb kérdéseim
igazából az utóbbi idõk legjobb játéka részemre, ideszögez a gép elé
a vámpíroknál megcsináltam mindent, haver mindeki, happy mindenki, visszamegyek üdvözölnek. de, olvasom a leírásban hogy lehetne kapni vince tõl olyan tulajdonságot, hogy a vértasakok +1 helyett +50 et gyógyítanak. de nálam nincs rá lehetõség, nem értem miért, minden annyira gyorsan ment a dumálással
keresztülvágom magamat az alagúton."
Természetesen.
"a hackelésnél a speciális karakterekkel mit és hogyan lehet kezdeni?"
Keresd ezeket a karaktereket, ezek a lényegesek: { }, [ ], ( ). Mindegyik ilyen zárójel pár töröl egy rossz password-öt, ezzel is szûkítve a kört.
Egyébként meg még mentés és töltés is szükségtelen, mert 3 rossz lehetõség után, ha kilépsz a terminálból, akkor újra próbálkozhatsz. Persze a jelszavak megváltoznak.
"megatownban a vízvezetékszerelõnek mit is kell vinni, ócskavasat ?"
Igen és nem csak kupakokat, de XP-t is kapsz értük tõle, minden alkalommal... jobb üzlet neki adni, mint az Underworldben Winthrop-nak.
"kellene nekem fékberendezés a lángkardhoz. hol találok ?"
Pár helyen van. Most legutóbb ahol láttam, az a Vault 101-re épült garázs polcán volt. Persze már korábban megépítettem a fegyvert, de, hogy 30 órával ezelõtt, hol találtam kéziféket... hát fogalmam sincs.
"ja igen,a karmát hol mutatja, még nem jöttem rá..."
A karmát úgy írja ki, hogy a STATS részen a jobb oldali legutolsó fül az általános/general. Ott látod, hogy éppen milyen vagy.
pedig nagyon jófiú voltam eddig...
a hackelésnél a speciális karakterekkel mit és hogyan lehet kezdeni?
megatownban a vízvezetékszerelõnek mit is kell vinni, ócskavasat ?
kellene nekem fékberendezés a lángkardhoz. hol találok ?
kérdésem az lenne, hogy nem találom a családot, azokat a rablókat akik zaklatják az autópály tetején lévõ település lakóit.
néztem õket a metróállomáson, hmilton búvühelyén meg még egy helyen, de nincs meg a vezetõjük. merre találom ?
Holló sziklában is volt egy.😞 Na így utólag már b*szhatom.😊
A bethesda romjaiban vcan a zárnyitás meg van egy amit nem tudok hol van.
Föntrõl második sor középen az lenne az energia fegyverek talán és a föntrõl harmadik sor jobb szélén álló kis (pisztolyos)? csávócska nincs meg. Az egyik az energia fegyverek a másik amit nem tudom mi és hol van. Utána az egy kivételével mind meg lesz.
sajna
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A kinyithatatlan ajtó nem az, ahol a ghoulokat beengedted anno?
Kis segítségre volna szükségem.
Tenpenny Torony.
(Régóta nem játszottam a spíllel, így nem is igazán tudom, hogy mi újság a küldiben.)
A Toronyban csak Roy Philips van meg egy másik ghoul csaj.
Tök üres a torony.
A dialógus szerint valami hullákat találtam a pincében.
Na, mondom lemegyek.
De van ott a Torony aulájában balra egy pincelejárat, ahol van egy ajtó, amit kinyitni máshol lehet.
(Megnéztem a "Helyi térképet", ez ajtó mögött még nem jártam.)
Tudja valaki, hogy hol lehet kinyitni?
Köszi:
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Békénhagytam õket, nem is beszélek velük, de nehezen tudnám elképzelni, hogy a Tempenny toronyban, ghoulokkal körülvéve jótevõként dekkojak.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Igazából a sok ismétlés zavar.
Mert lehet a kedvenced a Big Gun, de amikor már 30x hallod 2 nap alatt, akkor már a kikapcsolnád... szerencsére ki is lehet.
<#hehe>#hehe>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Kikapcsoltam egy rádiót az egyik árus polcán, mert zavart a zene, erre elõvett egy pörölyt és elkezdett ütni-vágni.
Ez egy természetes reakció egy olyan posztapokaliptikus világban, ahol 1 perccel korábban bartereltem el 500 kupaknyi árut. Értem. Nem nem értem.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A mutánsok viszont néha döbbenet mit kibírnak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Þór vígi þessi rúnar
Hálistennek a NV-ban még ennél is kevesebb földalatti "móka" van.
Þór vígi þessi rúnar
Rivet City-ben még nem jártam, de félek nagy pofáraesés lesz.
Nagy városból a szuper mutánsok vittek el 2 embert akiket ki kell szabadítani.
Paradise Falls meg a rabszolga kereskedõ város.
kicsit lol hogy alig vannak nem ellenséges ember/mutáns a játékba még a városokba is nincs erre vmi mod ami többet rak bele?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Szerintem meg a kannibalizmus eléggé belefér egy posztapokaliptikus világba. Könnyebben elképzelem, hogy az emberek egymást eszik, minthogy a 200 éves nagy háború elõtti kajákat (nem is értem hogy miért raktak ilyeneket a játékba...)
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w