Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 77-es sebzésû unique shotgun-t "elhagytam" valahol... vissza nem töltöm az 5 órával ezelõtti mentésem, akkor még nálam volt. 'Szameg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10.200 Ft körül van Steam-en. Ráadásul a Galaxisos verzió is Steam aktivációs.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
cd galaxis
Az "agy mosott emberek" azért olyan nehezek mert függetlenül attól hogy milyen páncél van rajtad a normál sebzésen kívül alapból még 35 pont kivédhetetlen sebzést is sebeznek rajtad minden támadásnál (néha az volt az érzésem hogy a sörétesnél minden egyes darab sörétre külön-külön igaz a +35 extra sebzés)
A ghoulok ellen a legegyszerûbb ha felveszed a ghoul-maszkot és elsétálsz mellettük...
25-ös vagyok én is és most léptem a 85. játékórába ^^
Én a fõküldetésekben nem nagyon haladtam. A küldetés listán nem igazán tudom melyik a fõküldetés melyik a mellék, de ami a sztoriban elõre vitt szerintem elég kevés volt.
14es szint, és 38,5 óra játékidõnél vagyok. A térképen az ismert helyek úgy néznek ki, hogy a bal felsõ sarokból a jobb alsóig vannak felfedezve egy sávban. ez talán a térkép 1/4e lehet.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A mod neve: Choose Xp (ha minden igaz😄)
De igen... nem lesz meg nekem sem a 200 óra.
Ami engem baromira zavar, az a könnyû szintlépés és a 150. zár feltöréséért járó 30 XP. Iszonyú könnyen félistenné lehet válni a játékban, már régóta a VATS se kell :-/
Egyébként nem tudom de tényleg van 200h a játékidõ az összes dlc-vel együtt egy kicsit sokallom.Most 23-24 es szint között vagyok ha jól emlékszem és megyek kiirtani a rabszolga-kereskedõket.Egyébként mi kell a napfény képességhez a szint megvan de valami kell még hozzá valami étk vagy mi de nem tudom mi az vagy minek a rövidítése.Azért kéne mert nappal akkor regenerálódik az egészségem ha jól emlékszek a leírásra.
A másik kérdésem, hogy jutok el rivet-be? L'enfant délig jutottam el, de onnan ahogy jártam az utcákat mindig csak északfele sikerült eljutnom, aztán kikötöttem a Ghoul városban.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Persze nem bántásból mondtam én is azzal akartam csak nem lehetett normális fejet csinálni.A me2-t csak nõi karakterrel toltam végig😊
Egy oyan kérdésem lenne, hogy ha jön velem több segítõ, akkor nem kéne kapnom xp-t ha azok ölnek?
Mert eddig csak Dogmeat volt, és ha õ ölt kaptam xp-t, most hogy Charon-t felvettem, az õ lövöldözései után nem kaptam xp-t. Meg ölt vagy 10 ghoult és nem fejlõdtem, de olyan tempóban pucolta le õket, hogy nekem szinte eséjem sem volt megütni õket.
Köszi
Ebben az esetben hiába vagy pozitív, akkor sincs igazán jó döntés.
Egy pozitív hõshöz nem igazán illik, ha mindenkin átgázolva törtet a célja felé - lehet persze akciójátékként is "élvezni" a Falluot3-at, de alapvetõen nem annak készült.
A kapszulába történõ beszállás elõtt a testmonitorok relatív normális értékeket mutatnak mindenkinél, utána kizárólag a dokinál észlelhetõ szívverés és légzés... meg persze magas stressz ;-)
Mégiscsak van értelme magyarul játszani :-DDDD
Miután a kínai invázió lezajlik és kiszállsz a kapszulából, majd ellenõrzöd a monitorokat látni fogod, hogy mindenki halott, szívverés nulla, percenkénti légzésszám nulla. Míg elõtte relatív normális értékeket mutattak a monitorok.
Mind meghalnak, kivéve a dokit.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
#17089: Erre írta, hogy kínai invázió...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Megoldás az elhagyott házban lesz, némi logikázást követõen megnézhetsz néhány videót, s elronthatod a "gyerek" játékát - nem lesz boldog, de pozitív karmát kapsz.
(kínai az invázió)
Ebben az esetben viszont téged és apád kienged, de a többiek maradnak a végtelenségig.
Mindegy végül is már továbbmentem onnan most mentünk el a tudósokkal lyons bölcshöz, majd a köv. végigjátszásnál😊
Azt már nõi karakterrel csinálom meg😊
Hát mike most sajnos van idõm elég mert dec31-el nincs melóm szóval ráérek😞
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB