Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az idegenek fegyvere se rossz a maga 69-es sebzésével a testvériségbõl kiváltakat úgy szedi le mint a rongyot 2 lövés max.Meg persze van hozzá skúló megszedtem magam az ûrhajón olyan 1500 töltény van hozzá de már találtam pluszba, érdekes módon nem a hajón hanem a földön.

Tinman
... és igen lédíz end dzsentölmen.

A 77-es sebzésû unique shotgun-t "elhagytam" valahol... vissza nem töltöm az 5 órával ezelõtti mentésem, akkor még nálam volt. 'Szameg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gyerekek kéne egy kis segítség hogy lehet bejutni a zeta dlc-ben a hídra a kulcsot nem találtam feltörni nem tudom a zárat a másik ajtó meg alapból nem mûködik.

Tinman
Baromság.

10.200 Ft körül van Steam-en. Ráadásul a Galaxisos verzió is Steam aktivációs.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

cikasz
a steamen is

http://www.akciofigura.hu

Most olvastam hogy pár napig akciós a new vegas a cdgalaxisnál mindössze 5990ft, 11000 helyett.
cd galaxis

Jah olyan is van én még nem találtam😊

Hát ja, a dlc-kkel kissé elszálltak a dolgok.

Az "agy mosott emberek" azért olyan nehezek mert függetlenül attól hogy milyen páncél van rajtad a normál sebzésen kívül alapból még 35 pont kivédhetetlen sebzést is sebeznek rajtad minden támadásnál (néha az volt az érzésem hogy a sörétesnél minden egyes darab sörétre külön-külön igaz a +35 extra sebzés)

A ghoulok ellen a legegyszerûbb ha felveszed a ghoul-maszkot és elsétálsz mellettük...

Tinman
50-es sebzésû shotgun az messze nem a csúcs... van abból 72-es sebzés körüli is, az már használhatóbb.

Tinman
Ez jó :-D

25-ös vagyok én is és most léptem a 85. játékórába ^^

Hát gyerekek azért nem annyira könnyû a játék én bonyolult szinten tolom és hiába vannak a legdurvább fegyók van olyan ellenfél akit meg se hat az 50-es sebzésû shotgun vagy a lézerfegyver.Azért néhol irreálisan sok az életereje pl a hajós dlc-ben a szigeten vannak azok az agy mosott emberek hát tiszta szenvedés volt megvédeni a házat õk alig sérültek még nekem egy 20-as sebzésû fegyverrel szénné lõttek vagy 3-4 lövés a duplacsövû shotgunból és kampec.Az ellenfél ezzel szemben simán kibír 20 lövést a 3 csövû lézerfegyverbõl a fejlövéseket meg se érzik.Vagy a õrjöngõ vad goulok ááá semmilyen fegyver nem hatotta meg csak a nuke gránát de az egybõl igaz annak 400 a sebzése.

a térképen kékkel jelölt boobleheadek, amibõl egy tulajdonságból több is van, ott úgy kell érteni a fellelhetõségük helyeit, hogy a több lehetõség közül egyiken található meg ?

Hát én már a 25-ös szinten járok szereztem pár jó cuccot pl találtam a plazmapuskánál is durvábbat a 3 nyalábú lézerpuska félig elhasznált állapotban is majd 60-as a sebzése.Most megyek a 87-es bázishoz és olyan 41-42h játékidõnél járok.

Köszi a tippeket srácok.

Én a fõküldetésekben nem nagyon haladtam. A küldetés listán nem igazán tudom melyik a fõküldetés melyik a mellék, de ami a sztoriban elõre vitt szerintem elég kevés volt.
14es szint, és 38,5 óra játékidõnél vagyok. A térképen az ismert helyek úgy néznek ki, hogy a bal felsõ sarokból a jobb alsóig vannak felfedezve egy sávban. ez talán a térkép 1/4e lehet.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Erre vannak a modok😊 Nekem is fent van egy xp csökkentõ! Annyit tud, hogy te állítod be hogy mennyi xp-t szeretnél, jelenleg én az eredeti xp 10% kapom csak, így lehet hogy még mindig 4-es szintû vagyok egy rakat küldetés után😄 És így lehet hogy egy csomó széf és sz.gép nincs feltörve, amiért fáj a szívem, de valamit valamiért😛

A mod neve: Choose Xp (ha minden igaz😄)
Tinman
Nekem olyan 80 órám van benne eddig és pár fõ quest és jópár mellékquest még hátravan, ráadásul még 27 helyet nem fedeztem fel, a DLC-knek még neki sem álltam.

De igen... nem lesz meg nekem sem a 200 óra.

Ami engem baromira zavar, az a könnyû szintlépés és a 150. zár feltöréséért járó 30 XP. Iszonyú könnyen félistenné lehet válni a játékban, már régóta a VATS se kell :-/

Ja arra mentem én is ott vannak szupermutánsok is szóval arra vigyázz.
Egyébként nem tudom de tényleg van 200h a játékidõ az összes dlc-vel együtt egy kicsit sokallom.Most 23-24 es szint között vagyok ha jól emlékszem és megyek kiirtani a rabszolga-kereskedõket.Egyébként mi kell a napfény képességhez a szint megvan de valami kell még hozzá valami étk vagy mi de nem tudom mi az vagy minek a rövidítése.Azért kéne mert nappal akkor regenerálódik az egészségem ha jól emlékszek a leírásra.

Atkelsz a folyon a varos eszaknyugati csucskenel, aztan elindulsz a keleti parton kozvetlenul a folyo mellett vegig del fele.. Van egy-ket forrobb pont, de szepen le lehet caplatni Rivetig...

Hát pont csaj karakterem van. Most 15ös szinten vagyok azt hiszem. Nem tudom mennyi lehet a játékidõm, de elég sok lehet, mert én mindent összegyûjtök és a házamban tárolom, eddig semmit sem adtam el. 😄

A másik kérdésem, hogy jutok el rivet-be? L'enfant délig jutottam el, de onnan ahogy jártam az utcákat mindig csak északfele sikerült eljutnom, aztán kikötöttem a Ghoul városban.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Tudtok esetleg valami jó módot a fallout 3-hoz csak valami grafikai tuning kéne a stlakerhez nagyon jók vannak, ehhez nem tudtok?

😊

xblades

Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Mondjuk azért bonyolult szinten azért nem könnyû van szívás vele rendesen ha van segítõ abban jó hogy nem csak téged támadnak viszont ha nem akarod hogy megpusztuljon kell neki adagolni a gyógyszert rendesen, meg rohanni elõre.Elég sokat szívtam azzal a csajjal akivel a függetlenségi nyilatkozatot kellett ellopni😞Persze nem loptuk el hanem szereztem tintát és a hamisítványt vittem vissza a hajóra, az eredeti maradt a helyén.

Honnan tudod lehet egy lánnyal tolja azért kell segítõ😊
Persze nem bántásból mondtam én is azzal akartam csak nem lehetett normális fejet csinálni.A me2-t csak nõi karakterrel toltam végig😊

Tinman
A segítõk kislányoknak valók <#bee1>

Tinman
Ez egy program, töltsd le, állítsd be és felejtsd el a kilépéseket és a fagyásokat.

Hecker007
még nincs, de elvileg csinálja az egyik srác a fórumról

Le merném fogadni hogy a new vegashoz nincs magyarítás😞

Hali!

Egy oyan kérdésem lenne, hogy ha jön velem több segítõ, akkor nem kéne kapnom xp-t ha azok ölnek?
Mert eddig csak Dogmeat volt, és ha õ ölt kaptam xp-t, most hogy Charon-t felvettem, az õ lövöldözései után nem kaptam xp-t. Meg ölt vagy 10 ghoult és nem fejlõdtem, de olyan tempóban pucolta le õket, hogy nekem szinte eséjem sem volt megütni õket.

Köszi

Nálam se megy vissza mindig nem fagy le ugyan mióta fent van a patch de nem is rakja vissza asztalról.Nálam meg állandóan leáll programhibára hivatkozva de ez valszeg gép mert kék halál is volt egyszer.

Tudom hülye vagyok de ezt hova kell írni, vagy mit kell ezzel csinálni?😄
Tinman
Nem lesz attól akciójáték, hogy megteszed azt, amit kér az õrült doki... sõt az eutanáziát ellenzõk szemében egyértelmû, hogy inkább "éljenek" tovább a gépen a többiek, sem mint, hogy az összes meghaljon.

Ebben az esetben hiába vagy pozitív, akkor sincs igazán jó döntés.

Fantusz
Nem azt kérdezte, de szerepjátékban általában megpróbálunk a karakter kreált személyiségéhez illóen dönteni.
Egy pozitív hõshöz nem igazán illik, ha mindenkin átgázolva törtet a célja felé - lehet persze akciójátékként is "élvezni" a Falluot3-at, de alapvetõen nem annak készült.

Tinman
Vannak benne hibák, de teljesen élvezhetõ.

Ja a magyarítás nagyon jó lett fõleg a válaszmondatok azokon sokat derültem meg az ilyen nevek hogy törött csésze😊Tényleg jó lett nekem tetszik azt hogy mennyire pontos nem tudom mert nem sokat értek angolul de tény hogy nagyon magyar lett😊

Tinman
Dehogy halott a testük.

A kapszulába történõ beszállás elõtt a testmonitorok relatív normális értékeket mutatnak mindenkinél, utána kizárólag a dokinál észlelhetõ szívverés és légzés... meg persze magas stressz ;-)

Mégiscsak van értelme magyarul játszani :-DDDD

Tinman
"Mented" igen. Meghalnak.

Miután a kínai invázió lezajlik és kiszállsz a kapszulából, majd ellenõrzöd a monitorokat látni fogod, hogy mindenki halott, szívverés nulla, percenkénti légzésszám nulla. Míg elõtte relatív normális értékeket mutattak a monitorok.

Mind meghalnak, kivéve a dokit.

Én úgy emlékszem, hogy a testük már halott nem?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kapcsold le oket, azzal mented meg oket...

Tinman
Nem a pozitív karmát kérdezte, hanem, hogy menthetõk-e a 112-es vault lakói.

#17089: Erre írta, hogy kínai invázió...

de kijuthatsz úgy is, ha az elhagyott házban megfelelõ sorrendben szólaltatod meg a tárgyakat

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fantusz
Pozitív karmával úgy lehet legegyszerûbben megoldani az egész küldetést, hogy elbeszélgetsz a "lakókkal", s egy vénasszony furcsa dolgokat mond neked, õ tisztában van vele, hogy ez egy gonosz játék, s a bûnös nem az, akinek látszik.
Megoldás az elhagyott házban lesz, némi logikázást követõen megnézhetsz néhány videót, s elronthatod a "gyerek" játékát - nem lesz boldog, de pozitív karmát kapsz.

(kínai az invázió)

Tinman
De.

a new vegas nem egy teljesen különálló játék ?

Tinman
A másik verza, hogy teljesíted a doki kívánságait... esik egy keveset a karmád, de semmi vészes, nem ettõl fogsz gonosz karivá válni.
Ebben az esetben viszont téged és apád kienged, de a többiek maradnak a végtelenségig.

Tinman
Persze, hogy meg.

Ja ha felrakom a dlc-ket is akkor a mentés megmarad ugye? Legalábbis valószínû de inkább megkérdem.

De csak úgy tudtam kijönni a virtuális valóságból hogy elindítottam a japán lerohanás programot de akkor mindenki meghal kivéve a fater én meg az a faszi aki kislánynak álcázza magát, de ha az õ akaratát teljesítem akkor is meg kell ölni 1-2 embert, vagy nem?
Mindegy végül is már továbbmentem onnan most mentünk el a tudósokkal lyons bölcshöz, majd a köv. végigjátszásnál😊
Azt már nõi karakterrel csinálom meg😊

Hát mike most sajnos van idõm elég mert dec31-el nincs melóm szóval ráérek😞

Ha szereted az energia egyvereket akkor erõsen ajánlom a Gauss puskát (Operation: Anchorage dlc) és az MPLX Novasurge plazma pisztolyt (Mothership Zeta dlc), ami azt illeti idõvel szükség is lesz rájuk (rohadt feral ghoul reaverek, istenem hogy gyûlölöm õket...)

Irigyelek, meg tobb mint 200 gyonyoru ora all elotted (a new vegassal egyutt)😊)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB