Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha alatta stabilabb a cucc az már egy elég nyomós ok, egy több, mint 100 órás játék esetében.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
XP 32 bit HU alatt tolom 100 óránál járok, tegnap kezdtem neki az elsõ DLC-nek, de csak legelején fagyott amíg rá nem jöttem a bajára, azóta semmi kilépés... sõt, mellette 1080p-s DTS filmet szoktam átkódolni... komolyan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudtok ajánlani valami orvoslatot, steam-es goty verzió, és egyszerûen megállva a kép kifagy a játék. Bezárható és újraindítható, csak idegesítõ.
Géppel nincsen baj, minden mással megy tökéletesen.
64bites win7 van, Ati vga.
Oblivion módra, valami unofficial patch pl ? Bár az ilyen nélkül is fut remekül.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Vegyes saláta, van benne egy kis Crysis, egy kis BF2142, egy kis Batman, meg a lángszóró is módosított, de csak a kinézete.
Nagyon tetszik a kép! <#eljen>#eljen>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Menj vissza az Brotherhood erõdbe és ott kapod meg.
Viszont vége lesz utána a játéknak... kivéve ha nincs fent a Broken Steel DLC.
Például azt sosem fogom megérteni, hogyan bombázták le Amerikát, nem volt légierejük talán?Utalnak arra, hogy a reggeli órákban történtek a dolgok, de azért 2077-et nem hasonlíthatjuk össze 1942-vel 😄
Na mindegy, nem kötök bele, mert jó sztori, jó a játék is, egyik kedvenc 😊
A Fallout világa, 1. rész
A Fallout világa, 2. rész
A Fallout világa, 3. rész
Ha valaki esetleg tudja mi történt Kínában, írja le légyszi 😄 Viszont ha erre csak a New Vegasban jövök rá, akkor ne lõje le a poént 😊))
Egyébként az egész játékban nem nagyon találni errõl infókat, bár már találkoztam én is kínai ghoulokkal, de még azon a helyen se találtam sokat...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Linkelhetnétek is persze ha csak nem okoz gondot.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Részletesebb információt találsz a neten.
A modolás már egyénfüggõ, kinek milyenek az igényei, lehet gyûjtögetni modokat.
Régebben kipróbáltam pl. valamilyen fegyverfejlesztõ modot, sokan szeretik, de nekem az sem tetszett, fölöslegesnek vélem.
A tárbõvítés egyértelmû segítség, de az UFO-któl szerzett plazma puska alapból 100 lövésre képes újratöltés nélkül, no meg ezt talán modolni sem lehet, a többi kiegészítõt meg haszontalannak tartottam, rohampuskára távcsõ, lézerkeresõ legfeljebb látvány szempontból jó, gyakorlati haszna nulla.
Nem a modolásról akarlak lebeszélni, használd nyugodtan a neked tetszõ módosításokat, de szerintem elsõ lépés a modolásban a DLC-k.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_achievements_and_trophies
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Több meggyilkolandó /vagy nem meggyilkolandó, ha nem akarod/ embernél lesz a kulcs.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Az UFO-s kaland egyik jutalma a javítások megkönnyítése, az Epoxival a karakter is képes lesz minden elhasználódott felszerelését javítani, a leányzó pedig 100%-ra képes javítani a cuccokat, igaz õt meg is kell ezért fizetni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
hol a retkes f...-ban lehet fegyvert venni?2 órája játszok a játékkal de sehol nem találok megatronban olyan helyet...
Minden ugyanaz másképpen.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://www.akciofigura.hu
Jelenleg is 37.49 Euro most is.
Ejnye...