Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Egy partícióra felvarázsolni egy XP-t 20 perc.
Ha alatta stabilabb a cucc az már egy elég nyomós ok, egy több, mint 100 órás játék esetében.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dehogynincs olyan ok, mégpedig elég egyszerû: nekem most win7-esem van 😄 Azelõtt még XP alatt vittem ki elõször, másodszor már win7 alatt toltam vele, de egyszer sem volt gond, csak most az utóbbi idõben.Annyira nem idegesítõ, csak sokat kell menteni, mindig felülírni...stb.

Tinman
Nincs olyan ok, ami miatt ezt Win7 alatt kellene tolni.

XP 32 bit HU alatt tolom 100 óránál járok, tegnap kezdtem neki az elsõ DLC-nek, de csak legelején fagyott amíg rá nem jöttem a bajára, azóta semmi kilépés... sõt, mellette 1080p-s DTS filmet szoktam átkódolni... komolyan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Érdekes, mert nekem is elkezdte ezt a hülyeségét, pedig eddig és elõtte sem volt semmi gond(nekem is goty-s van).Patchet is hiába raktam fel, akkor is(pedig állítólag az szüntetné meg ezt a hibát, de mégsem).Egyébként nekem teljesen random csinálja, gondol egyet és kidob.Valami gond a 7-essel lesz(nekem w7 32 bit van), mert nagyon ingatag amikor elindítom.Beáll egyszerû színösszeállításba, ami nem is lenne baj, csak miközben tölt be a játék, látom, hogy irkálja ki az üzenetet😄Ráadásul néha egy kis kocka villan be a bal felsõ sarokban játék közben, mintha akkor is ki akarna dobni.Szerintem a DLC-k is rontanak rajta, de még nem jöttem rá hogyan.Valamelyik nap újraraktam a gammát, egy darabig azt hittem megjavult, de ma megint kidobott egyszer...

pointer4
Sziasztok!

Tudtok ajánlani valami orvoslatot, steam-es goty verzió, és egyszerûen megállva a kép kifagy a játék. Bezárható és újraindítható, csak idegesítõ.
Géppel nincsen baj, minden mással megy tökéletesen.
64bites win7 van, Ati vga.
Oblivion módra, valami unofficial patch pl ? Bár az ilyen nélkül is fut remekül.
2Pete
Ryder62
Köszi. Már le is szettem 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

2Pete
Darnified UI, hogy honnan van már nem emlékszem, de a googleval hamar megtalálod.Csak vigyázz mert van az Oblivionhoz és a Vegashoz is.

2Pete
Igen, de ez is Nuka.

Ryder62
A hudot honnan töltötted le? Mert ilyet a falloutnexus-on nem találtam.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fent van az összes dlc, olyan 90H játékidõnél és kb 47 teljesített küldetésnél járok, de most már csak mászkálás van össze-vissza, van 1-2 amit nem vállaltam.Pl volt egy goul orvos és azt akarta hogy öljek meg valakit pénzért azt nem vállaltam.Amúgy vissza lehet térni a 101-es menedékbe mert mikor odamegyek nem enged be mert nem tudom a kódot, azt meg lehet valahonnan szerezni?Meg pár helyre nem enged be mert kulcs kell hozzá, vannak kék meg piros belépõkártyáim de azokat nem is használtam vagy nem tudom hol kell😞

Papa01
A Coca-Colás üveg is mod-olva van? 😄 Nem rémlik, hogy így nézne ki az F3-ban, ott Nuke Cola van ugye? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

2Pete
Szia!
Vegyes saláta, van benne egy kis Crysis, egy kis BF2142, egy kis Batman, meg a lángszóró is módosított, de csak a kinézete.

Papa01
Üdvözlöm Uram! 😊
Nagyon tetszik a kép! <#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

2Pete
Üdv! Érdekelne hogy ti mennyire vagytok a módolás hívei. Én nagyon, bár lehet hogy már kicsit túlzásba is viszem...

Tinman
Utolsó fõküldetésed a Take it back.
Menj vissza az Brotherhood erõdbe és ott kapod meg.

Viszont vége lesz utána a játéknak... kivéve ha nincs fent a Broken Steel DLC.

Gyerekek én azt hiszem elakadtam nem igazán találok már küldetést, van rendes végleges befejezése a játéknak vagy nyílt végû.A fõstory-ban ott tartok hogy megsemmisítettük az enklávét a mûholdas fegyverrel szétlövettem az állomásukat ahonnan irányították, de utána már nem nagyon találok küldiket csak olyanok hogy ölj meg minél több szupermutánst meg szerezzek anyagokat hogy újra lehessen építeni a szabadság 1-est.Más nincs nagyon 1-2 befejezetlen küldetés az egyik hogy szerezzek 30 üveg nuka kola kvantumot.A másik meg hogy kiírtsam-e a gulokat vagy segítsek bejutni nekik a szállóba, vagy érjem el hogy ott lakhassanak.

Papa01
És milyen érdekes, a bejáratnál, ha jól emlékszem, pont egy gép hátsó része látható. 😊

Aztán közben eszembe jutott, amit az egyik öregasszony mondott Megatonban, hogy egy idõben elkezdtek hullani a repülõk, és azok roncsaiból lett építve a város...

Papa01
Arról nem is beszélve, hogy Kína jelenleg is nagyon gyorsan fejlõdik a haditechnika területén is... 😊

Papa01
Egy két bombázó, vagy ballisztikus rakéta elég, ha át jut a védelmen.. 😊

Nem olvastam õket, tényleg nagyon jó írások, köszönöm 😊) Bár azt nem tudtam meg mi történt Kínában, de rengeteg más érdekességet olvashattam 😄 Persze pár dolog még így sem teljesen tiszta, de szerintem az meg marad titkolódzásnak, az ember képzeletére bízzák azt...
Például azt sosem fogom megérteni, hogyan bombázták le Amerikát, nem volt légierejük talán?Utalnak arra, hogy a reggeli órákban történtek a dolgok, de azért 2077-et nem hasonlíthatjuk össze 1942-vel 😄
Na mindegy, nem kötök bele, mert jó sztori, jó a játék is, egyik kedvenc 😊

Papa01
Ezek nagyon jó írások, nem tudom olvastad -e õket.. 😊
A Fallout világa, 1. rész
A Fallout világa, 2. rész
A Fallout világa, 3. rész

Üdv!Régóta tolom ezt a gammát, harmadszor vinném most végig, nagyon szeretem a háttértörténetét, mindig kutakodtam is, hogy mi történhetett még a nagy világban(Fallout szerint).Én minden szerepjátékban törekszem a jó karakterekre, és itt is így teszek.Néha persze elkap a mészárolhatnék(persze ezeket nem mentem) és egy ilyen alkalommal kinyírtam mindenkit Megatonban.Így tettem szegény Moirával is, akitõl lenyúltam a jelszavát is a termináljához.Belenéztem és egy érdekes feljegyzés volt benne, hogy mi történhetett Kínában(gondolom anno, amikor szõnyegatombombáztak).Kiírja alulra ezt(nagyjából): Az információk homályosak, de| És itt jön egy bug, amilyet még sosem láttam, a kérdéssel együtt ott van a válasz is egy helyen, viszont nem lehet elolvasni!Egyszerûen nincs helye befejezni a mondatot(esetleg többet), továbbléptetni sem lehet, mert elvileg a kérdés panelen vagyok.
Ha valaki esetleg tudja mi történt Kínában, írja le légyszi 😄 Viszont ha erre csak a New Vegasban jövök rá, akkor ne lõje le a poént 😊))
Egyébként az egész játékban nem nagyon találni errõl infókat, bár már találkoztam én is kínai ghoulokkal, de még azon a helyen se találtam sokat...

xblades
Nézd meg a weboldalam ott a modolás menü alatt találsz néhányat.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Tudnátok a Fallout 3-hoz ajánlani valami jó kis grafikai módot.
Linkelhetnétek is persze ha csak nem okoz gondot.

Hecker007
a nexusos modok nagyon jók, oda van írva általában hogy melyik mivel akadhat össze és az is hogy hogy kell telepíteni õket, de amiket én próbáltam (grafikai modok) azokat pl csak simán be kellett másolni a játék könyvtárába

Jaaa persze hát végigvittem én az összes dlc-t... hát ez volt a kedvenc játékom, meg úgylátszik az is maradt, mert a New Vegasban kicsit csalódtam (bár nem azt mondom, hogy rossz😄). Van az a falloutnexus oldal ami tele van modokkal láttam én most ott párat csak nem tudom mennyire stabilak, meg õszintén szólva azt se nagyon vágom hogy kell azokat már felrakni..😛

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Fantusz
A hivatalos dlc-ket érdemes felrakni, új területeken új kalandok, fegyverek, páncélok, ellenséges lények...
Részletesebb információt találsz a neten.

A modolás már egyénfüggõ, kinek milyenek az igényei, lehet gyûjtögetni modokat.
Régebben kipróbáltam pl. valamilyen fegyverfejlesztõ modot, sokan szeretik, de nekem az sem tetszett, fölöslegesnek vélem.
A tárbõvítés egyértelmû segítség, de az UFO-któl szerzett plazma puska alapból 100 lövésre képes újratöltés nélkül, no meg ezt talán modolni sem lehet, a többi kiegészítõt meg haszontalannak tartottam, rohampuskára távcsõ, lézerkeresõ legfeljebb látvány szempontból jó, gyakorlati haszna nulla.

Nem a modolásról akarlak lebeszélni, használd nyugodtan a neked tetszõ módosításokat, de szerintem elsõ lépés a modolásban a DLC-k.

Sziasztok! Végigtoltam a New Vegas-t, ezért úgy döntöttem, hogy visszatérek eme remek játékhoz, mivel sztem ez jobban sikerült... kérésem az lenne, hogy írjatok már nekem pár jobban sikerült modot (fegyver, páncél, új map), mert régen próbáltam én a FOOK-ot (ha jól emlékszem ez volt a neve) de gondolom azóta adtak már ki nem 1-t. Köszönöm a segítséget elõre is.

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

faq..

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_achievements_and_trophies

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok.Nekem csak annyi kérdésem lenne hogy kb hány küldetés van a fallout 3-ban az 5 dlc-vel együtt?Most olyan 45-47 küldetésnél járok és közel 90h játékidõnél.

Attamindenit, írtam a FOSE fejlesztõinek és elkérték az exe-t, valszeg támogatni fogja.

Pedig külön-külön telepítettem admin-ként 😞

Kontrakcio
köszönöm szépen 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Tinman
Underworld-ben kapod a You Gotta Shoot 'Em in the Head questet-

Több meggyilkolandó /vagy nem meggyilkolandó, ha nem akarod/ embernél lesz a kulcs.

Kontrakcio
Hali! Szeretném megkérdezni, hogy a Fort Constantine erödbe, hogy tudnék bejutni? A tiszti szállás pincéjében van egy bunker ajtó amihez csak kulcs kell. Segítségetek elõre is köszi.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

ahh, akkor nekem is a win7 miatt nem sikerült ? ezt nem gondoltam , mivel a játék települt...

Hali! Win7 alatt van remény a magyar F3 GOTY-hoz hozzá-passzintani a The Fallout Script Extendert? azt mondja h: unknown version of Fallout

Tinman
Olvass vissza, mielõtt hülyézel valakit... ennyire nehéz beismerni, hogy tévedtél?

Fantusz
Megatomban ott van Moira, aki minden kacatot, így fegyvereket és lõszereket is árul, küldetéseket ad, ráadásul õ képes a legmagasabb szintre feljavítani azokat a cuccokat, amelyekhez nincs javító-alkatrész (leszámítva az UFO-ban lévõ leányzót, de az DLC-s jövevény, kezdõ karaternek még távoli kaland)

Az UFO-s kaland egyik jutalma a javítások megkönnyítése, az Epoxival a karakter is képes lesz minden elhasználódott felszerelését javítani, a leányzó pedig 100%-ra képes javítani a cuccokat, igaz õt meg is kell ezért fizetni.

cikasz
te hülye vagy.

http://www.akciofigura.hu

Tinman
És én vagyok a nagyokos, amikor te tévedtél :-D

xblades
No leginkább az ellenségtõl tudod elvenni majd azt feljavítani. Vannak katonai erõdök azt is át kutathatod. De ha árus kell akkor Megaton elõtt alkalmanként van egy vándorkereskedõ (ezek útvonalát a weboldalamon is megnézheted, az adatlapomon le van írva a cime). De van Rivet City-ben, Paradise Falls-ban és a Tennpeny toronyban is állandó kereskedõ.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

alcotb
sziasztok

hol a retkes f...-ban lehet fegyvert venni?2 órája játszok a játékkal de sehol nem találok megatronban olyan helyet...

Minden ugyanaz másképpen.

idõnkét lezuhan egy egy ufo amerre látod zuhanni érdemes utána menni mert hulik ki belõle lõszer az idegen fegyóhoz

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hecker007
Ha steam-en is akciós volt akkor ez egy hétvégi 50% akció volt, szokott ilyen lenni általában szombaton 00:01-kor kezdõdik és vasárnap 23:59-kor van vége ha jól emlékszem. Utána ugyan annyi mint volt, én anno a Company of Heroest vettem így akcióban, meg a STALKER-t.

cikasz
Elõtte láttam pár nappal nagyokos, de nem figyeltem, hogy meddig akciós.

Tinman
Te se, mert már aznap se volt akcióba amikor beírtad.

Jelenleg is 37.49 Euro most is.

Ejnye...

cikasz
pár napig kurva olcsó volt ne vitatkozz. Most is hihetetlen akciók vannak csak nézd meg!