Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De néz el a weboldalamra ott a honosításhoz is talász linket és még néhány dologról leírást.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Vagy csak 1-2db, és hagyjak helyet bõven?
Köszi a tippeket!!
szervopáncél - ez lol 😄
az ufos küldivel kezdenék ha újra játszanám, mert ott úgyis csupasz seggel indulsz, lehet fejlõdni gyorsan, meg jók a fegyverek ahogy írták..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A kérdésedre válaszolva: van némi esély, hogy véletlenül keveredsz bele a DLC-k történetébe.
Azt figyelmen kívül hagyva, hogy estelg nem figyelsz, s önként kezded a küldetésket, ha a lezuhant UFO közelébe merészkedsz, nincs más lehetõséged, mint végigcsinálni az egész küldetéssort (elrabolnak az UFO-k, s a hajóról csak a küldetés végigjátszásval szabadulhatsz, tehát lehetõleg ne teli hátizsákkal kóborolj arra)
Tegnap végre belebújhattam egy power armourba 😄
Mindjárt olyan nyugodtan mászkáltam, egybõl tudatták is velem, hogy nem lettem ettõl még TigrisTank 😄
Tényleg, azt honnan ismerem játék közben, hogy nehogy belekezdjek egy DLC-be, amíg az alap nincs meg.
A 7 DLC, mint 7 quest jelenik meg a listában? És a térkép széleinél vannak, DLC-hez hasonló nevekkel? Vagy belecsöppenhetek amúgy is?
Majd ha kicsit jobban tudsz angolul, megérted mirõl beszélek.Nem nehéz megtanulni, tanuld hát.Viszont néha illúzióromboló tud lenni, ha olyan szavakat használnak, ami abszolút nem illik oda.A modern angol nyelv már nehezen összeilleszthetõ például egy fantasztikus történettel.Ezért is van, hogy "lebutítják" az angolt ilyenkor.Közhelyes, de teljesen igaz: Shakespeare mûveit már egy mai angol sem tudná értelmezni, ha az a mû az akkori angol nyelven írott lenne.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ebben a tempóban nagyjából 6 év alatt készülnek el vele... de még a fele is durván sok.
amit nem értesz, a szövegbõl ki lehet következtetni, vagy kéznél a szótár mint nálam..
Probáltam 10x most jó.
Köszi a segítséget
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
XP SP3 32 bit HU alatt nem fagy nem lép ki, 4 mag, goty, magyarítás, live minden van. Sebaj... egy 100+ órás játéknál idegeskedjetek csak továbbm ahelyett, hogy 30 perc alatt egy kulcsrakész XP-t feltolnátok egy unatkozó partícióra<#gonosz3>#gonosz3>
De alt+tab-ot bírja rendesen, még sosem volt belõle gondom.
Win7-64bit, 10.12ccc/5870, goty 1.7steam-es.
Lehet a magyarítással lesz baj.
Mondjuk nekem nagyon sûrûn fagyott, és az oldotta meg, hogy felraktam az unofficial patchet, meg vista sp2 kompatibilitási módba raktam át, illetve rendesen regeltem erre a gamewindowslive (vagy mi a tököm) hálóra. De nem tudom melyik érte el igazából a kívánt hatást.
Ja és a video confignál is írták, hogy HDR vagy off, mert Bloomal is fagyizik néha.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Lenne egy kis problémám a játékkal.
Win7 64bit Ati 5750.Legujabb driverek de a régiekkel is
csinálta a hibát.Ha kilépek a játékból Alt+tab vagy windows gombal megnézni valamit a neten és vissza akarok menni a
játékba kifagy.Ujra kell inditani.Van valami megoldás erre mert
elég idegesítö.Maga a játékkal nincsen gond fut rendesen
Goty kiadás magyar és eredeti 1.7patch-el..
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
legalábbis én nem peccseltem,és szépen végigment 2x
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Fallout 3 goty-t próbálok telepíteni, elsõre hibásan ment fel ezért töröltem. Újra akartam rakni, de elõbb el akarja távolítani a már törölt verziót, amit viszont nem tud és a következõ hibaüzit kapom:
Description: A DLL betöltése nem sikerült: GameuxInstallHelper
Hiba száma: 0x80040702
Valaki tud erre megoldást?
Milyen patch volt amit emlegettél? Ami javíthat bugokat, és unofficial (és megbízható azért)?
Kösz Hecker007!
Egyébként MSN nekem sosem zavart be, skype annál inkább 😄
Atyaég! Azt úgy, hogy?
Leölsz 10 banditát, 5 mutánst, cuccaikat eladod és már ezres nagyságrendû kupakmennyiségrõl beszélünk.
Ha régebbi az FFDShow, akkor a fallout3.exe-t le kell tiltani, nekem decemberi volt felrakva, abban ez gyárilag megvolt.
A másik, ami nekem bevált (legalább is, tegnap az 5-10 perces véletlenszerû kidobálások helyett, ment 1 órát folyamatosan, aztán kiléptem), hogy ablakban futtattam. Azonos felbontást állítottam be, mint az asztal, meg startmenü autohide, így csak egy pixelnyi világos csík látszik körbe, az nem zavar engem.
XP-t mag rajon fel a nagypapi, már 5 éve nem telepítettem fel a gépemre, most sem fogom 😄 Jó hogy ne már 98at 😄
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Ha ez sem segít több ötletem nincs, nekem ezek megoldották a játék fagyását, Vista meg Win7 alatt is.
És igen, egy ilyen nagy, hosszú, komplex játék miatt baromira megéri az op. rendszert a játékhoz szabni és nem fordítva.
Nincs annál õrjítõbb, amikor elmerülsz valamibe és gyakran a desktopot kell nézegetned.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018