Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

cikasz

http://www.akciofigura.hu

Tinman
FO3 + 5 DLC ---> Kipipálva :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shortstop
Nem nyelvi korlátaim voltak vele hanem nehezen tudtam boldogulni a cuccaim nélkül.

xblades
Jónak jó lesz hozzá de hacsak nem frissítette akkor a Dlc-k nem lesznek honosítva.

De néz el a weboldalamra ott a honosításhoz is talász linket és még néhány dologról leírást.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Shortstop
Pittben nekem egy örökkévalóságnak tûnt 😊 Lehet tényleg türelmetlen vagyok.

Daell Drow
Hali, megrendeltem a fallout 3 goty-t angliabol. es a F3 WRZ topik banerja alatt levo magyaritas link jo lesz hozza? Szal magyar lesz a game es az 5 DLC?
pointer4
Semmi fegyót se vigyek ? 😊
Vagy csak 1-2db, és hagyjak helyet bõven?

Köszi a tippeket!!

szervopáncél - ez lol 😄
Tinman
Ja csupasz seggel indulsz, ahogy a Pittben is, de baromi hamar visszakapod a felszerelésed. Sajnos.

a dlc k küldetéseit a 101 et elhagyva azonnal megkapod a pip boyban látszanak...

az ufos küldivel kezdenék ha újra játszanám, mert ott úgyis csupasz seggel indulsz, lehet fejlõdni gyorsan, meg jók a fegyverek ahogy írták..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fantusz
Ahogy már elõttem is írták, az egyik DLC jutalma pontosan az, hogy a karakter képes lesz szervopánvélt viselni, ráadásul kap is egy speciális szervopáncélt, s még jónéhány egyedi cókmókot (kínai álcázó páncél, gauss puska.

A kérdésedre válaszolva: van némi esély, hogy véletlenül keveredsz bele a DLC-k történetébe.
Azt figyelmen kívül hagyva, hogy estelg nem figyelsz, s önként kezded a küldetésket, ha a lezuhant UFO közelébe merészkedsz, nincs más lehetõséged, mint végigcsinálni az egész küldetéssort (elrabolnak az UFO-k, s a hajóról csak a küldetés végigjátszásval szabadulhatsz, tehát lehetõleg ne teli hátizsákkal kóborolj arra)

Hecker007
nyugodtan belekezdhetsz a DLC-kbe az alapjáték vége elõtt, az Opperation Anchorge-ot érdemes legelsõnek megcsinálni a power armor miatt, meg a Motership Zetat a fegyverek meg az idegen epoxiért amivel mindent lehet javítani

pointer4
Köszi, akkor 5 nem 7 😄
Négy DLC rádióadásként jön be, amolyan "menj nézd meg mit akarnak" szöveggel(na nem pont így) az ötödik meg ha kitekerted a gammát akkor jön😊

pointer4
Yuppie!
Tegnap végre belebújhattam egy power armourba 😄
Mindjárt olyan nyugodtan mászkáltam, egybõl tudatták is velem, hogy nem lettem ettõl még TigrisTank 😄
Tényleg, azt honnan ismerem játék közben, hogy nehogy belekezdjek egy DLC-be, amíg az alap nincs meg.
A 7 DLC, mint 7 quest jelenik meg a listában? És a térkép széleinél vannak, DLC-hez hasonló nevekkel? Vagy belecsöppenhetek amúgy is?
Hát azért az angolnak is van ám egy fajta szókincse...Pl baby cow.Sok helyen így hívják a "baba tehenet"...Na én meg ettõl tudok hányni.Abban igazad van, hogy sok honosításban találni hibákat, némelyik egyszerûen rémes tud lenni, de ha profik csinálják, akik nem tegnap kezdték, azért elég jókat össze tudnak hozni...
Majd ha kicsit jobban tudsz angolul, megérted mirõl beszélek.Nem nehéz megtanulni, tanuld hát.Viszont néha illúzióromboló tud lenni, ha olyan szavakat használnak, ami abszolút nem illik oda.A modern angol nyelv már nehezen összeilleszthetõ például egy fantasztikus történettel.Ezért is van, hogy "lebutítják" az angolt ilyenkor.Közhelyes, de teljesen igaz: Shakespeare mûveit már egy mai angol sem tudná értelmezni, ha az a mû az akkori angol nyelven írott lenne.

Ryder62
Meg kell tanulni angolul és a szókincset fejleszteni. Én se tudok olyannyira angolul hogy egy rpg-t 95%-ban megértsek ezért is kezdem el az angolt mert egyrészt végigjátszhatom kedvenc rpg játékaimat eredeti nyelven és ugye azért az életben is jól jön. A másik néhány honosítás annyira béna, például teljesen más van kiírva mint amit mondanak. A személy/faj/város nevek lefordításától meg egyenesen hányok.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Én anno a K.O.T.O.R. 2 magyarításra vártam(lehet hülyeséget mondok) másfél-két évet...Akármikor beszerzek egy rpg játékot, meggyõzöm magam, hogy tudok annyira angolul, hogy megértsem végig, minden egyes szavát, de rá kell jönnöm, hogy mégse <#vigyor>

Tinman
Kb. 3 hónap alatt 4%.

Ebben a tempóban nagyjából 6 év alatt készülnek el vele... de még a fele is durván sok.

Shortstop
Én is a magyarításra várok, pedig éltem Angliában, de ilyen volumenû játéknál jobban élvezhetõbb ha anyanyelven játszod. Még akkor is ha negyed óra alatt átáll az agyad az idegen nyelvre akkor is megéri inkább megvárni a magyar fordítást.

Hát a New Vegasnál én is a magyarításra várok, hiába van gyenge közepes angol tudásom, ha becsuláznak olyan szavakat, amiket nem csak én, de még egy kanadai sem hallott soha...Így meg nem érdemes nekivágni, hogy arra próbálok rájönni, hogy ez a szó, meg amaz vajon mit jelent.Biztosan melóznak a honosításon ezerrel, de messze lesz az még sajnos...

gyenge közepes angol tudással játszható..

amit nem értesz, a szövegbõl ki lehet következtetni, vagy kéznél a szótár mint nálam..

Gyerekek kipróbáltam ezt a new vegast de valahogy nem tetszik,a grafikán javíthattak volna legalább a karaktereken, elvégre 2011-et írunk.Meg sajnos csak angol szóval csak úgy találomra szoktam válaszolni, a magyarítás meg kemény 4%-nál tart,szóval egy ideig nem lesz.😞

Nekem az volt a megoldás, régebben is és most is.

Lehet hogy igazad van mert ha kikapcsolom a HDR akkor nem fagy ki.
Probáltam 10x most jó.
Köszi a segítséget

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Hecker007
ITT is van egy megoldás a problémára ha valaki nem akar csak ezért XP-t telepíteni, ez több embernél több gépen is mûködött és alt+tab közben is csak ritkán fagy így!

Nekem nem játék közben fagy csak ha kilépek asztalra.

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Tinman
Nem értem miért nem olvassátok a topikot...

XP SP3 32 bit HU alatt nem fagy nem lép ki, 4 mag, goty, magyarítás, live minden van. Sebaj... egy 100+ órás játéknál idegeskedjetek csak továbbm ahelyett, hogy 30 perc alatt egy kulcsrakész XP-t feltolnátok egy unatkozó partícióra<#gonosz3>

pointer4
Nálam óránként egyszer eldobálja magát, véletlenszerûen. Már kezdek hozzászokni a sûrû mentéshez.
De alt+tab-ot bírja rendesen, még sosem volt belõle gondom.
Win7-64bit, 10.12ccc/5870, goty 1.7steam-es.
Lehet a magyarítással lesz baj.
Mondjuk nekem nagyon sûrûn fagyott, és az oldotta meg, hogy felraktam az unofficial patchet, meg vista sp2 kompatibilitási módba raktam át, illetve rendesen regeltem erre a gamewindowslive (vagy mi a tököm) hálóra. De nem tudom melyik érte el igazából a kívánt hatást.
Ja és a video confignál is írták, hogy HDR vagy off, mert Bloomal is fagyizik néha.
nálam is kifagy (xp/w7 hp 32bit)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Üdv

Lenne egy kis problémám a játékkal.
Win7 64bit Ati 5750.Legujabb driverek de a régiekkel is
csinálta a hibát.Ha kilépek a játékból Alt+tab vagy windows gombal megnézni valamit a neten és vissza akarok menni a
játékba kifagy.Ujra kell inditani.Van valami megoldás erre mert
elég idegesítö.Maga a játékkal nincsen gond fut rendesen
Goty kiadás magyar és eredeti 1.7patch-el..

Gubberx
Köszönöm a válaszokat 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Tinman
Alapból 1.7-es patch van rajta.

Hecker007
nincs hozzá patch, mert a magyar kiadáshoz valamiért nem csinálnak, de a Goty az simán végigtolható, legalábbis nekem XP-n sose volt vele baj, Win7 alatt meg csak a hangkártya miatt zakkant meg néha a játék, de az meg megoldható.

a goty t nem kell peccselni asszem..

legalábbis én nem peccseltem,és szépen végigment 2x

Gubberx
Na ez nagy nehezen megoldódott 😊 Már csak az a kérdés hogy a magyar változató Fallout 3 goty-hoz vannak patchek valahol?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Üdv!

Fallout 3 goty-t próbálok telepíteni, elsõre hibásan ment fel ezért töröltem. Újra akartam rakni, de elõbb el akarja távolítani a már törölt verziót, amit viszont nem tud és a következõ hibaüzit kapom:

Description: A DLL betöltése nem sikerült: GameuxInstallHelper
Hiba száma: 0x80040702

Valaki tud erre megoldást?

1.7_English_US a neve, de arra már nem emlékszem honnan szedtem, viszont úgy tudom ez a legújabb.Nekem nem okozott gondot.Egyszer viszont leszedtem egy olyat is, ami _hu-s volt, de az hazavágta a gammát, nem akart tõle elindulni, csak újratelepítés után.Azért nézz utána pontosan mit is javít és mit nem, mert ez már nem mostani darab 😄

pointer4
Meglesem, úgy egyszerûbb azért ha jó 😄

Milyen patch volt amit emlegettél? Ami javíthat bugokat, és unofficial (és megbízható azért)?
Ennyi volt a gond, csak elfeledkeztem róla, hogy anno is így csináltam.A játék exe-jén nyomsz egy jobb gombot és kompatibilitási problémák, úgyis az XP SP2-est fogja javasolni, mint megoldást, azt fogadd el és jó lesz.Nekem legalábbis most már jó.Ezt abból látom, hogy nincsenek átvillanó üzenetek, kis kocka a bal felsõben stb.
Kösz Hecker007!

Az lesz amit mondasz!XP kompatibilitás...Bakker, errõl el is feledkeztem.Anno amikor win7-re felraktam, az istenért sem akart elindulni és akkor olvastam errõl, hogy át kell állítani a kompatibilitást.Akkor jó volt és egyszer nem fagyott ki.Az mondjuk érdekes, hogy most miért engedi elindulni.Néhány óra zúzás után meg kidob...Na ezt ki is próbálom.
Egyébként MSN nekem sosem zavart be, skype annál inkább 😄

Tinman
Fallout 3-ba pénzhiány?

Atyaég! Azt úgy, hogy?

Leölsz 10 banditát, 5 mutánst, cuccaikat eladod és már ezres nagyságrendû kupakmennyiségrõl beszélünk.

pointer4
Két megoldás szerûséget olvastam össze, külföldi oldalakról.
Ha régebbi az FFDShow, akkor a fallout3.exe-t le kell tiltani, nekem decemberi volt felrakva, abban ez gyárilag megvolt.
A másik, ami nekem bevált (legalább is, tegnap az 5-10 perces véletlenszerû kidobálások helyett, ment 1 órát folyamatosan, aztán kiléptem), hogy ablakban futtattam. Azonos felbontást állítottam be, mint az asztal, meg startmenü autohide, így csak egy pixelnyi világos csík látszik körbe, az nem zavar engem.
XP-t mag rajon fel a nagypapi, már 5 éve nem telepítettem fel a gépemre, most sem fogom 😄 Jó hogy ne már 98at 😄
Srácok kérlek ne üssetek agyon most egy nagyon noob kérdésem lesz. Hogy kell a console-ba 0-át írni? Numerikus bill. nekem sehogyse mûködik, ha meg mégegyszer megnyomom a 0-át akkor ugye kilép a consoleból. Próbáltam az o betûvel is de az se jó. Õszintén megmondom csalni szeretnék, mert pénz hiányában vagyok, de nagyon...<#banplz>

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Hecker007
Ha win7 alatt fagy próbálj meg egy XP kompatibilitást beállítani a játékhoz, meg a kép témákat tiltsd le, sok játéknál ez megoldást jelent, jah meg még az is hogyha msn, vírusirtó nem fut a háttérben, ill. a vírusirtó nem ellenõrzi éppen a HDD-t mert az is játék fagyáshoz vezethet.

Ha ez sem segít több ötletem nincs, nekem ezek megoldották a játék fagyását, Vista meg Win7 alatt is.

Tinman
Elõfordult nálam is hasonló dolog, máig nem tudom mi vagy mikor települt fel, de azt tudtam, hogy xy dátum esetében még rendben volt a játék, visszaállítottam a rendszert arra az idõpontra és megoldódott a gondom.

És igen, egy ilyen nagy, hosszú, komplex játék miatt baromira megéri az op. rendszert a játékhoz szabni és nem fordítva.

Nincs annál õrjítõbb, amikor elmerülsz valamibe és gyakran a desktopot kell nézegetned.

Nekem nem fogja befolyásolni, mert annyira nem sûrûn csinálja és már végig vittem kétszer is a játékot.Zavaró, az tény, hogy pár óránként kivág, de ez van.Ha valaki tud erre egy értelmes patchet, ne habozzon belinkelni😊 Aztán volt olyan patch is, ami csak tönkrevágta a goty-s verziót, rakhattam fel újra a gammát...

Ryder62
Ott a pont. Ha egy ilyen hosszú játéknál állandóan kivág random, az elején még csak kellemetlen, aztán már annyira idegesítõ hogy már csak végigrohansz a játékon, hogy minél gyorsabban túl legyél rajta. Nálam a New Vegas ilyen volt kb amikor a játék közepén tartottam állandóan lefagyott, kivágott, ki kellet lépni aztán megtalálva rá a megoldást még vagy 50 órát játszottam vele, pedig már úgy voltam vele hogy végig viszem a fõszálat és befejezem a játékot. Ez igencsak befolyásolja a játék élményt 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

De akkor régebben hogy futott normálisan 7-es alatt?Na ez az, amit nem értek...Jött volna valami frissülés 7-re, ami nem tetszik Falloutnak?Volt már pár játék, ami így viselkedett 7-es alatt, de egy patchel mindig ki lehetett ezt küszöbölni, most meg valami nem oké.Ezért meg nem fogom újrahúzni a gépemet, ha meg is teszem, úgyis 7-est fogok rakni rá, mert bár sok a hibája, de tetszik ez az oprendszer.