Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Win7-rõl van szó amúgy?
Mert akkor lehet hogy nem árt beszerezni egy win7 kompatibilis drivert is a joyhoz, ha ez se oldja meg akkor több ötletem nincs :S
" Megvettem a magyar feliratú változatott Pc-re, és szeretném kontrorellel játszani, de se a sima pc-és joy-t sem a Xbox360 joyt nem ismeri fel.
Hogyan kell illeszteni hozzá a joyt????
A kiskönyv szerint kompatibilis az Xbox360 joy is, de nekem mégsem sikerül.
Ha valaki tud részletes leírást adni az Email címemre, azt nagyon megköszönném!!!
[email protected] "
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
ez mitõl van? a gép nem gyenge, két magos proci, 3 giga RAM, a videókártya is bõven a minimum fölött van...
I never asked for this.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Nagyon egyhangú,unalmas, a fõ szál igen rövid,szerintem elég ratyi egy játék.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Volt olyan, hogy egyszerre hármat kellett kinyírni, mert az elsõ elõl menekültem háttal, erre belefutok a másik kettõbe 😄 Végül is megcsináltam nagy nehezen, de vagy 20 GYI-t elhasználtam, mire kifeküdtek 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A magyar verzio se GFWL-hez se steamhez nem jo, azt se tudom hogy adnak e egyatalan kodot hozza.
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
Az öcsik meg nem nagyon érdekelnek szóval az sem baj ha nincs benne. 😊
Amugy az angol az GfWl kompatibilis, szal vannak achik stb. Ha magyarra cserelned az nem lenne kompatibilis.
En is most vettem meg zavvirol, es havertol kimasoltam a magyar nyelvi .esm .bsa fajlokat es 100% magyar lett.
Patchekel nem kell foglakozni, 1.7-es utolso patch benne van.
Vagy ha megkeresem a magyarországi forgalmazót akkor õk intézkedhetnek? Pl csere vagy ilyesmi. Ha már a jogokat megvettem a használatra akkor akár ki is lehet cserélni honosítottra.
Ilyennel még nem találkoztam (esetleg nem tudtam hogy azért), melyek ezek a rendetlenek?
Mert Vista alpha1 óta, ha összesen az UAC ha 5 percet ment a gépimen, akkor sokat mondok. Az az elsõ, amit kikapcsolok.
szal kell az az XP még mindig a gépre, vagy egy Linux 😊 😊
Amúgy esküszöm neked, hogy 1 napig kínlódtam Win 7 alatt a FO3-al és természetesen ment rendesen, csak baromi sokat lépegetett ki... aztán lebutítottam a Win7-et a sárga földig, úgy már kevésszer lépett ki, de még mindig zavart... akkor tettem fel XP alá és miután ott is kiszûrtem a baját, beleöltem vagy 3 hónapot fagyi/kilépés nélkül.
Amúgy egy dolog szól a win7 mellet, simábban megy a játék, hogyha a fagyást okozó dolgok ugye ki vannak kapcsolva.
Win 7 pro alól tértem vissza XP 32 bithez, mert csak kínlódtam vele.
egy kicsit vissza olvashattál volna 😊
Egyedüli problémám az angolul "micro-stutter"-nek nevezett hülyeség volt, ami úgy nézett ki, mintha nem lenne folyamatos a kép, néha megakad és ugrik egyet. Rohadtul zavaró, de volt erre is megoldás.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Itt van egy leiras, hogy a jatek ini fajljaban hogyan allitsd ezt be, talan segiteni fog.
link
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
XP 32 bit egy másik partícióra és 150+ órán át nem lesz bajod.
Nincs SEMMILYEN érv a Fo3 esetében a Win7 mellet. Semmilyen.
Szeretem a cicákat
Jól összerakták a srácok, hozta a hangulatot 😊
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Amúgy az õs falloutosok közül tényleg sokan mondták, hogy ez valahogy nem ugyanaz. Ezzel én is így vagyok, az 1-2 meg tactics volt az igazi Fallout. A 3 is meg a New Vegas, de valahogy nem ugyanaz a feeling.
Tudták, hogy mit fognak kapni, tudták, hogy ne ma jól megszokott kinézetû lesz a játék hanem más elemek lesznek benne. Ennek ellenére mit vártak? Na ugye.
Mostmár rágyúrok én is az elsõ részekre, mert azzal én nem játszottam anno, valószínû ezért tetszett nekem nagyon a Fallout 3.
A FO 1-2 nálam is a Top10 elején, de a FO3 jó, ha a listám elsõ harmincába belefér.
Magyarításnak a hivatalos, szintén legálisan megvásárolt magyar GOTY-ról másoltam át a fájlokat. Linket nem adhatok hozzá, mert az warez volna.
#17225-ba linkelt magyarítást ajánlom helyette.