Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
nekem a Logitech Chillstream(xbox360 felépítésû) tökéletesen mûködik win7 alatt, a hiba az Ön gépében lesz valahol

Hecker007
Hmm ez érdekes, ha a win felismeri és engedi a joy tulajdonságait megnézni akkor menni kell a játék ban is.
Win7-rõl van szó amúgy?
Mert akkor lehet hogy nem árt beszerezni egy win7 kompatibilis drivert is a joyhoz, ha ez se oldja meg akkor több ötletem nincs :S

xblades
Egy érdekes problémával fordultak hozzám, ha valaki tud válaszoljon:

" Megvettem a magyar feliratú változatott Pc-re, és szeretném kontrorellel játszani, de se a sima pc-és joy-t sem a Xbox360 joyt nem ismeri fel.
Hogyan kell illeszteni hozzá a joyt????
A kiskönyv szerint kompatibilis az Xbox360 joy is, de nekem mégsem sikerül.
Ha valaki tud részletes leírást adni az Email címemre, azt nagyon megköszönném!!!
[email protected] "

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Próbáld frissiteni a drivereket vagy másik crack fájlt használni.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Egyik ismerõsöm laptopján nem akar elindulni a játék. Vista alatt már a fõmenübe sem lépett be, most XP-t tettünk föl és amikor a játékot tölti be, akkor irja ki, hogy a Fallout3.exe hibát észlelt ezért leáll.
ez mitõl van? a gép nem gyenge, két magos proci, 3 giga RAM, a videókártya is bõven a minimum fölött van...

I never asked for this.

xblades
Na ezt én se értetem, de nem igazán láttam hátrányát.

zorrobomber
Miért van az hogy alvás után azt írja ki hogy nem vagyok kipihent(you are no longer well rested)?

Tinman
Fallout rajongóként mondom, hogy valamilyen szinten igazad van. Sajnos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

xblades
Nekem több száz óra is lehet mert nem csak végigjátszom, de közben mod-olom is igy van hogy csak mászkálok miközben kipróbálom a modot és lelövöm aki szembe jön<#nevetes1>( már lassan ebben a világban élek<#confused><#rolleyes>

már legalább 4szer végigvittem, de miután elérem a lvl30-at és nem jönnek az xp-k, utána már nem annyira érdekel.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

cikasz
köszönjük emese, de ezért kár volt idebüfögnöd!

http://www.akciofigura.hu

Shortstop
Teljesen igazad van.

hogy lehet ennyit szarakodni ezzel a játékkal???
Nagyon egyhangú,unalmas, a fõ szál igen rövid,szerintem elég ratyi egy játék.
Ryder62
Srácok, kinek hány óra a rekord végigjátszás? Nem, nem a végigszaladok a játékon azt szevasz félére gondolok hanem a klasszikus szép hosszú végigjátszásra. Én most tartok 87 óránál eddig csak a pitt van meg és level 19-en állok. Mellék küldibõl csak 2-3 van meg. Ha jól saccolom mire végzek a játékkal úgy hogy minden egyes helyszínt átnéztem, bejártam addigra 200+ óránál tartok majd 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

dart gunnnal bökd meg utána csak biceg..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez Szürkeárok felett egy csatornában van, az atom oda sok 😄

Ryder62
Atomot nekik 😄 Most tartok 17 mini nuke-nál, pont ilyen helyzezekre tartogatom õket.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

zorrobomber
nyugi csak idegileg nem bírom õket 😄 a fejlövés az megvan, sõt néha power fist-et kapják hogy spóroljak kis lõszertm, persze egyelõre még csak 15 óra körül, level 10nél járok, gondolom még bõven fog megizzasztani ellenfél

Hát az mocsok egy dög 😄
Volt olyan, hogy egyszerre hármat kellett kinyírni, mert az elsõ elõl menekültem háttal, erre belefutok a másik kettõbe 😄 Végül is megcsináltam nagy nehezen, de vagy 20 GYI-t elhasználtam, mire kifeküdtek 😄

Tinman
Pedig a legegyszerûbb ghoul-ok, elég jó ellenük a fejlövés vadászpuskából... a Feral Ghoul Reaver a tuti. Ezek még level 30-on kimaxolt karival is tudnak durva meglepetéseket okozni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
áh, de nem bírom ezeket a feral ghoulokat

Daell Drow
Az angolhoz adnak kodot, de az csak a GFWLive rendszerhez jo, stemre nem jo (probaltam).
A magyar verzio se GFWL-hez se steamhez nem jo, azt se tudom hogy adnak e egyatalan kodot hozza.
SgtMathias
Szerintem nem sok mivel, ha jól tudom ehhez nem kell CD kulcs és a magyar verzióhoz GFWLive kódot sem adnak, márpedig steamen csak cd kulcs alapján lehet beregisztrálni dobozos játékot. Továbbá a hivatalos lista sem tartalmazza --> ezt itt találod

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

gerey
Érdeklõdnék, azt olvastam egy oldalon, hogy ezt a verziótregisztrálom, felismertetem a steam-mel, akkor le tudod tölteni angolul, az a kérdésem, hogy van ebben ráció, vagy ez nem lehetséges?

Én is a zavvin néztem, de köszi az infót a bemásolósdiról.

Az öcsik meg nem nagyon érdekelnek szóval az sem baj ha nincs benne. 😊
xblades

Daell Drow
Hat ilyen csere, max a megjeleneskor volt (es az is csak a sima fallout 3-ra). Tovabba az is csak magyar szamlaval volt ervenyes, szal szerintem eselytelen. De azert megprobalhatod.
Amugy az angol az GfWl kompatibilis, szal vannak achik stb. Ha magyarra cserelned az nem lenne kompatibilis.
En is most vettem meg zavvirol, es havertol kimasoltam a magyar nyelvi .esm .bsa fajlokat es 100% magyar lett.
Patchekel nem kell foglakozni, 1.7-es utolso patch benne van.
Üdv, nincs sok kedvem végigolvasni a fórumot ezért gyorsan feltenném a kérdésem. Ha megveszem az angol Fallout 3 GOTY kiadást, és ha ezt megteszem akkor van mód "szabályosan" magyar nyelvûvé alakítani? Vagy csak ilyen-olyan módosításokkal. Csak hogy a késõbbiekben ne legyen gond a patchekkel...

Vagy ha megkeresem a magyarországi forgalmazót akkor õk intézkedhetnek? Pl csere vagy ilyesmi. Ha már a jogokat megvettem a használatra akkor akár ki is lehet cserélni honosítottra.
Hecker007
nekem a kmplayer az ami hülyéskedik ettõl, meg a devc++ fõleg ennél a kettõnél vettem észre

pointer4
"ha kikapcsolom akkor van olyan program ami lefagy vagy nem megy rendesen"
Ilyennel még nem találkoztam (esetleg nem tudtam hogy azért), melyek ezek a rendetlenek?
Mert Vista alpha1 óta, ha összesen az UAC ha 5 percet ment a gépimen, akkor sokat mondok. Az az elsõ, amit kikapcsolok.
Hecker007
win7-nek tényleg elég sok hülyesége van amúgy, engem ez a buzi uac idegesít benne nagyon, de ha kikapcsolom akkor van olyan program ami lefagy vagy nem megy rendesen... :S
szal kell az az XP még mindig a gépre, vagy egy Linux 😊 😊

Tinman
Semmi gond, elég ingerültek néha az emberek az SG-n... gondolom a válság mindenkire hatással van :-(

Amúgy esküszöm neked, hogy 1 napig kínlódtam Win 7 alatt a FO3-al és természetesen ment rendesen, csak baromi sokat lépegetett ki... aztán lebutítottam a Win7-et a sárga földig, úgy már kevésszer lépett ki, de még mindig zavart... akkor tettem fel XP alá és miután ott is kiszûrtem a baját, beleöltem vagy 3 hónapot fagyi/kilépés nélkül.

Hecker007
Oké, bocsi a beszólásért csak reggel kicsit sok volt vizsga elõtt hogy ennyire elástad a win7 alatt való Fo3-azást, mikor simán mûködik az alatt is.
Amúgy egy dolog szól a win7 mellet, simábban megy a játék, hogyha a fagyást okozó dolgok ugye ki vannak kapcsolva.

Tinman
Talált, süllyedt.

Win 7 pro alól tértem vissza XP 32 bithez, mert csak kínlódtam vele.

Hecker007
próbáltad már mind a 2 rendszer alatt? -.-"

Hecker007
egy kicsit vissza olvashattál volna 😊

Wanax
4 magossal játszottam a 3-mal is és a New Vegassal is. Egyik játékkal se volt gondom.
Egyedüli problémám az angolul "micro-stutter"-nek nevezett hülyeség volt, ami úgy nézett ki, mintha nem lenne folyamatos a kép, néha megakad és ugrik egyet. Rohadtul zavaró, de volt erre is megoldás.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

MrStokes
Azt irjak forumokon hogy a 4 magos procikat nem szereti, ezert le kell limitalni 1 vagy 2 mag hasznalatara a progit.

Itt van egy leiras, hogy a jatek ini fajljaban hogyan allitsd ezt be, talan segiteni fog.
link

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Tinman
856 ilyen hsz-t lehet olvasni.

XP 32 bit egy másik partícióra és 150+ órán át nem lesz bajod.

Nincs SEMMILYEN érv a Fo3 esetében a Win7 mellet. Semmilyen.

Jonagy atbaszas volt ez...

Szeretem a cicákat

...HeeeLP... Szasztok. Nálam a játék kezdésekkor kilép a játék. Vmi orvoslás van erre ?? Elõre is koxi. WIN 7 64-bit -em van. ...HEELP...

Wanax
Megnéztem, király volt.
Jól összerakták a srácok, hozta a hangulatot 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Találtam egy ilyet hogy Fallout 3 raajongói kisfilm, egész érdekes.
kuafilm

Wanax
Grat, te aztán kitartó vagy 😊 Nekem tutira nem lett volna idegem mindent végig csinálni...

Amúgy az õs falloutosok közül tényleg sokan mondták, hogy ez valahogy nem ugyanaz. Ezzel én is így vagyok, az 1-2 meg tactics volt az igazi Fallout. A 3 is meg a New Vegas, de valahogy nem ugyanaz a feeling.

Shortstop
Ez nagyon sok más területre igaz. A régi "roots" arcok általában mindig elutasítják az újabb (jelentõs változás) dolgokat, ez is egy emberi jellemzõ, amellyel szeretnék azt mondani, hogy nekik bizony több közül van a játékhoz mint bármelyikünknek. Fölösleges erõfitogtatás.
Tudták, hogy mit fognak kapni, tudták, hogy ne ma jól megszokott kinézetû lesz a játék hanem más elemek lesznek benne. Ennek ellenére mit vártak? Na ugye.

Hát nem tudok 😄 Eddig akárhol olvastam, a régi Fallout-osoknak nem tetszett a Fallout 3 😊

Shortstop
Nekem tetszett az egy, kettõ, tactics és a három is 😊 Na erre varrjál gombot! 😄

Na, ha neked tetszett a Fallout 1-2, akkor ez nem fog tetszeni 😄
Mostmár rágyúrok én is az elsõ részekre, mert azzal én nem játszottam anno, valószínû ezért tetszett nekem nagyon a Fallout 3.

Tinman
Nem biztos, hogy húsvétra végzel ám vele.... bár attól függ mennyi szabadidõd van.

A FO 1-2 nálam is a Top10 elején, de a FO3 jó, ha a listám elsõ harmincába belefér.

Magyarításnak a hivatalos, szintén legálisan megvásárolt magyar GOTY-ról másoltam át a fájlokat. Linket nem adhatok hozzá, mert az warez volna.

#17225-ba linkelt magyarítást ajánlom helyette.

Daell Drow
Szép, jovo heten nekem is megjon angliabol. Es husvetra szeretnem kinyomni en is igy, a fallout 1-2 nalam a pc-s top10 orok ranglistan van. Ugyhogy kivancsi leszek erre. Te milyen magyaritast hasznalsz? Esetleg linket tudnal hozza adni? privatba is jo, koszi.