19179
-
#19099 hmm ezen nem is gondolkodtam :)
-
xFreex #19098 Anchorage DLC kezdete? A küldetéseknél azt tedd aktívvá és a map marker elvezet. Emlékeim szerint a országút mellett van egy metrólejáró és onnét indul. -
#19097 Nem tudok eljutni az Outcast Outposthoz... Nem latom az utat.
Falls Church metro es Falls Church East megvan, de onnan nincs hova tovabb...
Merre kell menni? -
Alexzel #19096 MODdal lehetséges csak, mint pl. a Weapon Mod Kits. (Example: Hunting rifle) -
kissssss #19095 itt nincsenek fegyverre rakható módosítások.
ha már a múzeumban jársz nézz szét jól mert meg lehet találni valahol Lincoln papa puskáját, na ezzel lehet osztani a pofonokat. -
#19094 Hmm a Muzeum bejaratanal megtamadott 7 szupermuti, hat nem eltek tul. Mondjuk 90%-ukat hunting riflevel szedtel le headshottal.
Itt nem lehet tavcsovet hegeszteni a hunting riflere mint az NV-ben?
Es igen, GOTY editionom van. -
kissssss #19093 azért Anchorage-hez való menetelés előtt érdemes felápolni magunkat stimpakal meg egyéb drogokkal, és valami erős energia csúzli is kell mert rohadt sok szupermutin kell átgázolni. -
xFreex #19092 Vagy ha nem akarsz olyan sokáig várni a szervópáncél hordásával akkor vidd végig az Operation Anchorage DLC-t. Persze csak ha meg van. -
#19091 Merchant: Sells medical supplies
Az a BOS, majd főszállal jutsz be hozzájuk és kapod a power armor kiképzést. -
#19090 Sziasztok!
2 kerdes:
Underworldben Dr. Barrows eladna valami cuccot, amit nem talalok a wikiben. Az mire lenne jo?
Hogy tudok power armort hordani? Ott vagyok a Muzeumnal, es van ott valszeg BOS erod, megtamadott par szupermutans is. Ok mar halottak, de a 2 nagy femkapun nem tudok bemenni.
How? -
Toroco #19089 Aknás dolog jó volt, de még a dartosat is kipróbálom. És persze jól bele futottam a feralba is ma... Valahogy ezen a környéken hemzseg mind a kettő. A térkép bal alsó sarka -
Malachit #19088 Én a lábait lőttem el gyorsba, ha tudtam. Utána már nem volt vele gond. -
kissssss #19087 albínó skorpió az tényleg kemény dió, amit javasolni tudok ellene az hogy először lőj rá mérgező nyilat dart gunal az lebénítja a farkát(ha jól emlékszem) így már csak az ollóival tud támadni, esetleg ami még beválhat az hogy lepakolsz egy tonnányi aknát egy helyre és rávezeted a segghülye skorpiót az meg elszáll a csillagos égig :D
(amivel még szívni fogsz az a feral ghoul reaver... ) -
Toroco #19086 Normálon játszok. a másik nyűg meg most az albínó skorpió. Szintén ugyan ez a helyzet. Sokszor megöli a társamat mire lebírom gyilkolni. Ha meg egyszerre kettő jön akkor jön a mini atom... Vagy nagy ívben elkerülöm azt a helyet -
kissssss #19085 vats + mesterlövész puska + psycho + fejlövés = döglőt mutáns
feltéve ha a legnehezebb szinten játszatsz. -
Toroco #19084 Erre rájöttem. Kérdés, hogy milyen taktika meg fegyver jó a super munans master ellen? Nagyon sok lőszert elvisz, ütve meg hát nem az igazi... -
Toroco #19083 Üdv!
Elő vettem újra a játékot, hogy befejezzem mire elkészül a 4 magyarítása. Pár órámba bele telt mire megtaláltam a régi mentéseket, és sikerült működő képessé tenni a játékot. Most ott tartok, hogy mesmetronnal a kezemben állok a Tenpenny toronyban és nem tudom hogyan tovább.
Hogy kell használni a mesmetront? Nem sikerül vele hipnotizálni a nőt. van ennek valami trükkje? -
#19082 feltettem nexus mods-rol az unofficial patchet, es az beallitotta azt is. most nekem sem fagy ki. -
#19081 A FAQ-ban található ini módosítás nekem segített, azóta 1x sem fagyott ki. (A használható magok számát korlátozza a beállítás, ha minden igaz) -
#19080 Sziasztok!
Azt tapasztaltam hogy win10 eseten bar xp kompatibilitasi modban van inditva a game, neha mapvaltaskor fekete kepernyo fogad, es nem latok semmit.
Az alt-tab eseten is takar mindent kiloni sem tudom a processzt, csak a kijelentkezes segit. Van erre valami patch vagy workaround? -
#19079 Sziasztok!
Valoszinuleg ma este meglesz az F3 - GOTY kiadas.
Javasoltok valamilyen modot hozza, ami javit a grafikan esetleg bugokat javit?
Jatekmenetet nem akarok modositani, elobb ki akarom jatszani az alapot.
Az FNV-t sem modoltam, abbol megvan az Ultimate Edition, es jelenleg New Vegasban vagyok ott boklaszok, de kicsit rauntam.
Valami tanacs ehhez? -
St3vEn #19078 Nem tudtam hogy külön ezeket is aktiválni kell, azt hittem csak a modokat illetve a magyarítást. Köszi most már jó :) -
xFreex #19077 Szerintem nem aktiváltad a data fájloknál a Broken Steel addont.
Játék indításánál először válaszd a Data opciót. Ott pipáld be mind az 5 DLC-t. Köztük a Broken Steel-t is. Az emeli meg a szint határt 30-ra.
Utána indítsd a játékot. Ha mindent jól csináltál akkor kapsz egy üzenetet a játékban pár percen belül, hogy Broken Steel aktiválva stb. -
St3vEn #19076 Elértem a 20. szintet, de már nem fejlődhetek tovább, ez hogy lehet? GOTY verzóval. -
St3vEn #19075 Köszi. -
#19074 Elég sok információt össze tudsz gyűjteni, bár többnyire angol nyelven (ha nem érted, segít a fordító).
Mivel a térképen szabadon mozoghatsz, számolj arra, hogy érhetnek még meglepetések, "derékon kaphatsz" küldetéseket..
Az iskola melletti kis kunyhóban rejtőzködő nő is ilyen eset volt, a melléküldetés jelentősége karma szempontjából nem sokat számít, de a játék elején jól jöhet a megszerezhető pénz (ne add Moriarynak).
A Talon század zsoldosai karmától függetlenül ellenségesek, időnként megtámadnak (van egy levél valamelyik hullánál), fejvadászok.
Gonosz karakter számíthat még Rendszabályozók támadására is.
A beszéádkészség itt sokkal kisebb jelentőségű, mint pl. a Fallout New Vegas-ban. Van némi haszna, alkalmanként több, jobb jutalmakat lehet kidumálni, információt megszerezni, de a küldetést nélküle is megkapod.
http://fallout3.mindenkilapja.hu/
http://hu.fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3 -
kissssss #19073 tessék F3 wiki itt mindent megtalálsz. -
St3vEn #19072 Adtam vizet a hajléktalannak megaton bejáratánál, Az iskolával szemben lakó drogos nőtől nem hajtottam be a pénzt. Még menedékben Buchnak is segítettem megmenteni az anyját.
Akkor nincs ilyen leírás gyűjtemény? -
kissssss #19071 talon banda mindig ellenséges kb olyanok mint a zsoldosok és akkor vadásznak rád ha magas a karmád.... ugyanakkor elég fura hogy már ilyen korán megjelentek. -
St3vEn #19070 Nincs valahol a neten egy teljes leírás a játékhoz?
Pl az első küldetést amit felvettem Megatonban hogy hozzak ételt és orvosságot a super marketből. Amint oda érek rámtámadnak (jó karma miatt?) a Talonosok. Pl azok kik? Miért támadnak?
Vagy az iskolától nem messze egy házban rámförmed egy "drogos" hogy biztos Moriarty küldött a pénzért. Pl ennek is a története oka? Nem kaptam ilyen küldetést.
Ugye 30as a max szint, szóval nem lehet kimaxolni a karaktert, mennyi képzettséget tudunk felvinni ennyi idő alatt maxra? Miket érmes, mint pl a beszéd fontos, mert új küldetéseket kaphatunk általa. Ilyesmi leírásra gondolok. -
#19069 Nem is azért írtuk, amit írtunk, hogy töltsd vissza...
Sok jelentősége nincs annak, hogy életben maradnak-e, vagy meghalnak, csupán szerepjáték szempontból írtuk: meg lehet menteni a két melletted álló NPC-t.
Miután a raktárt kirámoltad, valószínűleg akkor sem leszel gyakori vendég a bunkerban, ha a parancsnok és az írnok életben maradt, nincs sok értelme oda visszatérni.
A gyorsmentést (F5) érdemes használni, ha gubanc volt F5-F9 kombóval gyorsan visszatölthető a játék. -
tomy88trance #19068 Ja értem, igen arra emlékszek,hogy mondták,hogy vegyék el a Pipboy-t ,mert nincs rám szükség :D Viszont én nem nagyon vagyok az a mentés visszatöltő típus,ha csak nincs valami bug vagy ilyesmi :D Majd talán egy másik végigjátszásnál :D Egyébként engem a csaj támadott meg először asszem és utána a kintiek ,mert ő ugye bent volt a raktárban velem :D
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2016.02.26. 16:31:32 -
#19067 Nem figyeltél...
Már akkor van egy vita a parancsnok és a"kisfőnök" között, amikor belépsz a bunkerbe, az utóbbi javaslata egyszerű: öljenek meg és vegyék el a Pip-Boy-t rád nincs szükség. A parancsnok kiáll melletted. Ez a vita torkollik a küldetés után mészárlásba, az írnok nem igazán melletted áll ki, hanem a parancsnok mellett, de ha nem csináltál valami rosszat, vele is csak hárman vagytok a többiek ellen, és a leányzó nem sokat tud segíteni, inkább hátráltatja a harcot (gyenge páncél, gyenge fegyver), egyszerűbb a raktárba zárva védeni.
A parancsnokon legalább van páncél, és van normális fegyvere, ha csak rá kell koncentrálni, jó eséllyel meg tudod védeni.
A küldetés szempontjából nincs igazán jelentősége, hogy ez sikerül-e, vagy sem, a harc után bármit elvihetsz, de a parancsnok kiállt melletted, nem engedett lemészárolni, annyit megérdemel viszonzásul, hogy te sem engeded meghalni :-) -
tomy88trance #19066 A csajt szerintem nem lehet megmenteni hiszen ő is a parancsnok ellen fordult ,vagy ha bent marad a raktárban akkor nem? :) Hmm lehet kipróbálom :D Egyébként a lopás se rossz trükk,hogy ellopjuk a lőszereket stb ,de arra speciel nem nagyon fejlesztettem -
xFreex #19065 Másik megoldás, ha az ajtó kinyitása előtt a Parancsnok és az írnok kivételével mindenkitől ellopod a lőszert ami nála van + az épületben az összes közelharci fegyvert magadhoz veszed. Ajtó kinyit, gyorsan kifosztod a raktára és mehet a harc. Ők jönnek ököllel ti meg fegyverekkel. -
kissssss #19064 ha jól emlékszem a csaj tud javítani mután végetért az adok kapok... hogy lehet e vele csereberélni abban már nem vagyok biztos. -
#19063 Ott nem árt némi cselt bevetni,ha meg akarod menteni a parancsnokot, és a csajt.
A bunkerben lévők két pártra szakadnak, és elég rosszak az erőviszonyok, veled együtt hárman a többi ellen, ráadásul, ha nem avatkozol közbe meghal a parancsnok é s a leányzó is (mondjuk nagy jelentősége nincs, csak valahogy úgy az igazi, ha sikerül megmenteni őket)
Tehát, a raktárajtó nyitása után belépsz oda, felveszed az álcázó páncélt, és a gauss puskát....
A csaj is utánad megy, nem foglalkozol a többi cuccal, kijössz a raktárból, és rázárod az ajtót a leányzóra, aki így egyedül marad a raktárban (jobb, ha kimarad a harcból).
Kint már zajlik a vita, amit a raktárból talán észre sem vettél.
Fontos, hogy meg kell várnod, hogy a lázadók adják le az első lövést, de legalább vörösbe váltsanak, ha korábban lősz, mindenki ellenséges lesz..
Erős fegyver kell a túlerővel szemben, különben a parancsnok nem éli túl a harcot. (a gauss puska akkor jó, ha nagyot tudsz vele sebezni) -
xFreex #19062 Volt némi ellentmondás a parancsnok és az emberei közt. -
tomy88trance #19061 Na sikerült megtalálnom a bázisukat :) Viszont jól ki...tek velem ,mert végig mentem a szimuláción(hú azt hittemakik sose ér véget :D ) és kérték,hogy nyissam ki a raktárt kinyitottam felszedtem egy csomó jó cuccot, egy erő páncélt is meg egy kardot, erre nekem estek és elkezdtek lőni, persze akik fent voltak azok nem ,szóval ja,végül is megérte :D -
tomy88trance #19060 Hát én konkrétan elindultam lefelé a bal sarokig és valahol arra találtam :) Igen amúgy hasznos a térkép meg az iránytű is, bár nekem már elég sok nyilat mutat ,mármint olyan kicsi nem kitöltött nyilakat :)