Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na azt a telefont nem vettem észre. De megpróbálom a víz alattit is. Most 16os szinten vagyok asszem, bár voltak rákok a kola gyárban amikkel nem bírtam el, oda majd még vissza kell mennem.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Van ott egy emelvény a folyó innensõ oldalán, ott van a tetején egy comport..átszólsz a túloldalra és kinyitják a hidat 😊 Egyébként van egy quest a hajó elsõ részén ahol próbálkoztál. De a víz alatt van egy másik ajtó ami könnyebb de rákocskák vannak bent szóval nem árt ügyesnek lenni 😊 Meg pár csapda is 😊

A folyóparton van egy roncsszerû emelvény(metró feljárótól nem messze), annak a tetején egy csöves koldul vízért.Ott az egyik oszlopon van egy kaputelefon, azon kell átszólni a hajóra.Ahol te akartál bemenni, az a hajó fara, az egy másik tészta.

Hecker007
Oda asszem éjszaka nem lehet bemenni, amúgy van egy híd és ott engednek be egy kis beszélgetés után.

Lenne egy kérdésem. Hogy jutok be rivet city be? Megtaláltam a hajó végén egy ajtót, de 100as zártörés kéne hozzá, más bejáratot meg nem láttam.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Én egyébként hajlamos vagyok azt hinni az ilyen dolgokra, mint az amatõr rádió, hogy valami értelme kell, hogy legyen, különben minek?Jól nem néz ki, dekornak nem nevezném, hát valami értelme csak kell legyen<#idiota>
Mert még egy sort sem olvastam ilyesmirõl, hogy a '70-es években(<#hehe>) elõszeretettel rádiózgattak volna az emberek.

Murder3
én is azt csinálom..de iylen téren sajna tele a játék kihasználatlan dolgokkal.
pl sok terülten semmi nicns sok hely ahol még van is említésre méltó nincs jelezve terültként.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Nem azt mondom, amit a Pipboyban hallgatsz, hanem amiket találsz amatõr rádiókat házakban, metrókban...stb.Bekapcsolod, egy kis statikus zaj és annyi.

😊 Hát egy két adás fontos azért😊 Például az egyik a fõszálon van a Brotherhoods rádiósa 😊

Az egyiknél megtaláltam még anno, volt lent pár cucc, de a másikra nem is gondoltam, hogy ott is lehet és annak van köze hozzá...Meg egyébként ezeket az amatõr rádiókat sem értettem soha, hogy mire jók, kivéve az olyat, ami tényleg sugároz valamit(pl kínai "bajszün-bajszün").Mániám, hogy bekapcsolgatom õket, pedig úgyis tudom, hogy semmi érdemlegeset(tudtommal) nem tesz.

Ryder62
A torony közelében keress csatorna fedeleket, bejáratokat. Ha bemész általában megtalálod a rádiót ami bocsájtja a jelet meg a környékén pár hasznos dolgot (fegyver, gyógyszer stb)

A fallout 3-ban nincs láthatatlan fal csak a pálya szélein. Meg max olyan helyeken ahol amúgy is elvan zárva az út. Pl a városban a leomlott törmelékek. És tényleg sok láthatatlan fal van a new vegasban mert pont most csinálok egy modot GECK-ben és ott ugye mindent kimutat és hát tulajdonképpen minden nagyobb domb körül szép piros fal van.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Írjatok Ti is a FOSE-s csapatnak h supportálják a magyar GOTYs exe-t

Igen a térkép szélein 😄
Nem tom én nem emlékszem pláne nem olyan feltûnõkre mint a FNV-be 😊
És lepkékre sem nagy legyõzhetetlen lepkékre 😄

zorrobomber
A Fallout3-ban is vannak falak bõven

Egyébként valaki tudja, hogy az Alfa-lima rádiójel mi akar lenni?Eddig kétszer találtam meg(lehet többször is, nem figyeltem) egy olyan rádiótornyot, amit ha bekapcsoltam ez jött elõ és morzéznak rajta ezerrel.Soha nem bírtam megkeresni a forrást, mert a toronytól távolodva elhalkul a jel.

Azt a kulcsot valakitõl megkapod.Én se tudtam sokáig, hogy mi lehet ott a történet, de olvastam itt Fórumon, hogy adja valaki.Ha jól emlékszem 3Dog(Háromkutya), ha megcsinálod a parabolás küldit.

megnéztem, a vasrácsos barlangkiszögellésben lenne lõszerkészelt nagyobb mennyiségben, de ami érdekes belõle az 3 mini nuke gránát.

viszont se kulcs, se Hamilton...

Hm nem emlékszem, lehet egy quest aktiválja de nekem sem rémlik, bár hm ha nem boldogulsz nézd meg a Fallout WIKI oldalt és keres rá, az kiírja ha van ott valami.

hamilton búvóheyél mi a rákot lehetne találni ? mert hamilton nincs ott, pedig már többször vissza is tértem megnézni újra és újra. minve ki van pucolva, de semmi...

Csak míg a Fallout3ban teljesen szabadon mozogsz addig a FNV-be ez már nem igaz és láthatatlan falak is vannak 😞 De sokmindenben jobb és ténylegesen rpg játék lett ez igaz. És a sztorija is jobb. Ráadásul ténylegesen oldalt választhatsz a jövõ háborújában 😊

joceruza
Ezt írja ki:
SCRIPTS:Script'SysWindowCompileAndRun',line1:
Item'010043de'not foun for parameter Object ID.
Compiled script not saved!
Ötlete valakinek?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Segítsetek! A magyar GOTY van fent és semmilyen itemkódot nem fogad el! Azért van mert magyar?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ryder62
Nah, akkor mellélõsz mert a new vegasban ugyan még több küldi van de nagyon sok a szaladgálós. Mász el a pálya másik végére nézz meg valamit, pár szóváltás valakivel majd vissza, majd egy másik helyre majd vissza... Szerintem mindenbõl kevesebb jutott neki. A helyszínek is unalmasabbak nincs egy komolyabb épület, barlang amiben 2 percnél többet lehetne idõzni. Szerintem a Fallout 3 jobb összetettebb ilyen szempontból mert emlékszem volt olyan épület amiben vagy fél órát elmászkáltam. A New Vegas is jó játék csak kicsit hiányos de modokkal szépen fel lehet dobni. 😊

En neki akartam allni a 100%os vegigjatszasnak de sajna rajottem hogy a kuldetesek 90 szazaleka abbol all hogy bemegyunk a "banyaba" kiirutunk par szornyet xpt beszerez quest completed. Szoval inkabb ezt az idot majd a New Vegasra szanom hiszen engine ugyanaz, viszont Fallout 2es zenek is vannak benne ami nagyon jo elojel 😊

Szeretem a cicákat

cikasz
ez a leirás :

Ez a Fallout 3 Game of the Year Edition magyar verziója. Tartalamazza mind az alapjátékot, mind az öt megjelent DLC-t magyarúl. Két dvd-s, elsõ dvd-n az alapjáték, másodikon a DLC-k vannak.

http://www.akciofigura.hu

joceruza
A FOSE-t nem lehet átvakerni hogy a magyarhoz is jó legyen?

joceruza
Sõt! Találtam egy magyart ami 22.14GB! Az is 2DVD!

joceruza
Az angol is! 2db.DVD.....

cikasz
A magyar tartalmazza az összes DLC-t.

http://www.akciofigura.hu

joceruza
Helló! Miért van az hogy a GOTY 15.87Gb(magyar), az angol pedig 7.61Gb?

Lentebb említettem, próbáltam. DE próbáld meg ,lehet neked sikerül.

Hecker007
Ha a MOD nem megy a magyar GOTY-s exe-vel nem lehet esetleg egy tört exe-vel megpróbálni?

http://www.fallout3nexus.com/
Nem tudom, még nem raktam fel de itt megtalálod, ha rákeresel, letölthetõ.
Egyébként modok szerintem mindig lesznek hozzá mert rajongók készítik. Néha jobbak mint gondolnám.Szerintem te dlc-re gondoltál most nem? Lehet majd indítok egy új játékot én is 😄

ez mikor jelent meg? nem is hallottam róla, úgy tudtam már nincs hozzá új mod....

Bár lehet, igen a magyar nyelvel is gondja lehetett, habár utasításkészlet szinten szerintem nem befolyásolhatta.a FOSE-t.nem?

A magyar az a Poland version, ha emlékeztek Magyar, Lengyel azt hiszem a választható. Elég jól megcsinálták mert ha kicserélem az exe fájt akkor is kiállt hibára. Úgyhogy be kellett látnom ez bizony kifog rajtam <#nevetes1>

Ryder62
A magyarítás is bekavarhat a modoknak.

Lehet egyszerûen csak nem találtad meg a megfelelõ oldalt, ennyi. Én ma már általában mindent beütök a"dszuuugli"-ba 😊
http://fose.silverlock.org/
Egyébként törni is megpróbáltam a magyart úgy hogy a lemezellenõrzés is eltûnt<#hehe> De az se segített. Így aztán jött rendelés az amazonon 😊

na baccaeg, azt hittem csak én vagyok béna, pedig le is van írva honnan és hogyan telepítsük (http://fallout3.mindenkilapja.hu/)

akkor ezért nem megy, nekem is a magyar goty verzió van meg.

joceruza
Hát tényleg elég keménynek tûnik....

http://www.youtube.com/watch?v=FiO5d7cX4i8&feature=related
Ez például szerintem elég durva 😊 Bár még nem próbáltam 😊

Aww sorry 😞 Fegyver modokat nem nagyon használtam 😊Elég az eredeti.illetve..ok tehát az FWE modot használtam utoljára. Ez elég komplex ebbe van amit lentebb említettem. Nekem tetszett. 😊Ehhez kellett a fose. Illetve quest modokat. , Quest for Heaven I.-II., CUBE..és a Project beautifull HD, etc,etc.

joceruza
Igen! Sajna a hátránya a FUSE....
Viszont akkor te rendesen benne vagy a Falloutban! Kellene egy kis segítség! Van egy olyan mod hogy:tactic HK416 (ha minden igaz)
Ez a mod kellene nekem de hiába szedtem le,nem találom a fegyvereket sehol. A kódokat meg nem fogadja el.... Remélem tudsz segíteni!

Egyébként a GOTY verzió csak magyarul van meg Magyarországon és abba minden benne van. Viszont van egy nagy hátránya, lemez ellenõrzõs védelme van és a FOSE nem mûk. vele. Én legalábbis nem tudtam kijátszani pedig a FOSE-val vannak olyan modok amik már FNV szerûvé alakítják a game-t(Például a hardcore mode, tehát az hogy szomjas és éhes leszel) és ezek elõbb is jöttek ki. Úgyhogy kellett rendelnem egy GOTY-t az amazonon.

joceruza
Van olyan hogy FALLOUT3 GAME OF THE YEAR EDITION és teljesen magyar! Tartalmazza az összes DLC-t MAGYARUL!

Hamarosan kibõvül a csomag a Broken Steel fordításával. Már csak a terminálok hiányoznak, meg egy kis tesztelés.
Hálám örökké üldözõbe vett téged<#worship>
Viszont azt nem értem én hogy nem találtam meg most, ha a múltkor sikerült...Akárhogy írtam be, ezeket sehogy nem adta ki, csak azt, hogy a Pitt készülõben.No mindegy.

wantonly
Bassman Fallout 3 magyarítás

"Három van teljesen lefordítva, az Anchorage, a Point Lookout és a The Pitt címûek. A többi azért van mellékelve, mert az NPC-k, ellenfelek, tárgyak neveit mindenképp át kellett ültetni."
Üdv, van egy kis képzavarom...Már kitekertem FO3-at nem egyszer, DLC-kel viszont nem nyomattam, mert nem volt rendes magyarítás hozzá.Nemrég leszedtem Op. Anchorage magyarítást, szerintem tökéletes volt.De ahonnan szedtem, úgy rémlik ott volt a többi DLC magyarítás, most viszont az istenért sem találom õket.Most vagy rosszul emlékszem és még csak a Pitt van fordítás alatt(Op.A. kész), vagy abszolút béna vagyok megkeresni hol a többi hun.Esetleg info errõl?

xblades
Köszi a válaszokat.

zorrobomber

"a hiba az Ön gépében lesz valahol" - az enyémben nem hiszem mert nekem fent sincs a játék 3D driver hiba miatt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...