Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mert még egy sort sem olvastam ilyesmirõl, hogy a '70-es években(<#hehe>#hehe>) elõszeretettel rádiózgattak volna az emberek.
pl sok terülten semmi nicns sok hely ahol még van is említésre méltó nincs jelezve terültként.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A fallout 3-ban nincs láthatatlan fal csak a pálya szélein. Meg max olyan helyeken ahol amúgy is elvan zárva az út. Pl a városban a leomlott törmelékek. És tényleg sok láthatatlan fal van a new vegasban mert pont most csinálok egy modot GECK-ben és ott ugye mindent kimutat és hát tulajdonképpen minden nagyobb domb körül szép piros fal van.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Nem tom én nem emlékszem pláne nem olyan feltûnõkre mint a FNV-be 😊
És lepkékre sem nagy legyõzhetetlen lepkékre 😄
viszont se kulcs, se Hamilton...
SCRIPTS:Script'SysWindowCompileAndRun',line1:
Item'010043de'not foun for parameter Object ID.
Compiled script not saved!
Ötlete valakinek?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Szeretem a cicákat
Ez a Fallout 3 Game of the Year Edition magyar verziója. Tartalamazza mind az alapjátékot, mind az öt megjelent DLC-t magyarúl. Két dvd-s, elsõ dvd-n az alapjáték, másodikon a DLC-k vannak.
http://www.akciofigura.hu
Nem tudom, még nem raktam fel de itt megtalálod, ha rákeresel, letölthetõ.
Egyébként modok szerintem mindig lesznek hozzá mert rajongók készítik. Néha jobbak mint gondolnám.Szerintem te dlc-re gondoltál most nem? Lehet majd indítok egy új játékot én is 😄
http://fose.silverlock.org/
Egyébként törni is megpróbáltam a magyart úgy hogy a lemezellenõrzés is eltûnt<#hehe>#hehe> De az se segített. Így aztán jött rendelés az amazonon 😊
akkor ezért nem megy, nekem is a magyar goty verzió van meg.
Ez például szerintem elég durva 😊 Bár még nem próbáltam 😊
Viszont akkor te rendesen benne vagy a Falloutban! Kellene egy kis segítség! Van egy olyan mod hogy:tactic HK416 (ha minden igaz)
Ez a mod kellene nekem de hiába szedtem le,nem találom a fegyvereket sehol. A kódokat meg nem fogadja el.... Remélem tudsz segíteni!
Hamarosan kibõvül a csomag a Broken Steel fordításával. Már csak a terminálok hiányoznak, meg egy kis tesztelés.
Viszont azt nem értem én hogy nem találtam meg most, ha a múltkor sikerült...Akárhogy írtam be, ezeket sehogy nem adta ki, csak azt, hogy a Pitt készülõben.No mindegy.
"Három van teljesen lefordítva, az Anchorage, a Point Lookout és a The Pitt címûek. A többi azért van mellékelve, mert az NPC-k, ellenfelek, tárgyak neveit mindenképp át kellett ültetni."