Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
öjömbódottá! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

fm
épp ez az! fps-rpg játékra egy atomkatasztrófa után: erre jó lehet a stalker. de igazi rpg, atomkatasztrófa után, utánozhatatlan fallout hangulattal..az már vmi lenne!!

Meg lehetne azt jól csinálni, gondolj a Stalkerre : lesz benne elég sok RPG elem is.
Bár könnyebb elszúrni...

illetve, a franc se tudja, hogy lesz valamit, az talán jó, de k.ra el tudják ám szúrni

a Bethesda fórumon FPS nézetért sírnak (írták az Obsidian fórumon) na most ha ez télleg igaz, akkor halál mindegy, hogy Fallout3 a cím, köze se lesz az elsõ kettõ játékhoz

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

rossz, inkább

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Látom NMA-n is megy a sírás, de nem érdekel most fel vagyok dobva majd holnap ha lehiggadtam átgondolom hogy ez most jó vagy rossz hír.

ez hivatalos bejelentés, nem kamu

Az 1,2 is jó.

HALLELUJA !!!
Szó szerint sírok az örömtõl
Akik a Morrowind-csodát csinálták azok egy szuper Fallout3-ommal fogják megajándékozni a funokat !!!

(Ha kiderül hogy átverés akkora mészárlást rendezek a felelõsök között amekkorát a mongolok óta nem látott a világ!)
AKAROM A FALLOUT3-at !!!
AMENNYIT VÁRTUNK RÁ ÉS AMENNYIT HITEGETTEK MEGÉRDEMELJÜK !!!!

ide is beírom, a Bethesda bejelentette a Fallout licensz megvásárlását, és a fejlesztést
Itt röviden

A Fallout rajongók gyülekezõhelye itt található a #Fallout szobában minden nap este 8 után.
Mindenkit szeretettel várunk!
fm
😞

Az Iply mégis ki tudta fizetni a dolgozóit ebben a hónapban...

Közben rájöttek, hogy hülyeség volt a konzolos cuccokat erõltetni...

Még mindig Herve Caen a fõnök...

Az E3-as bejelentésrõl semmi hír...

fm
engem is érdekelne,de nagyon!

Sadun Tryst
vmi hír nincs a játék felõl?

Az tutibiztos, hogy lesz egy game aminek a neve Fallout3 lesz, az viszont sajnos elég valószínû, hogy ez a game nem fogja megütni az elõzõ Fallout-ok mércéjét.
Herve Caen az rpg-playerek antikrisztusa, amit eddig mûvelt az minõsíthetetlen, nem tudom felfogni, hogy ezt az idiótát miért nem rúgta ki az Interplay (ami a hírek szerint mára gyakorlatilag becsõdölt, már a fórumukat sem tudják fenntartani és hazaküldték a dolgozóikat)

Stranger
Ez tutibiztos? Már nagyon sokszor hallottuk, hogy lesz F3 aztán mindig jött egy hír hogy médsem. Van valami konkrét info róla? Hol lehet utána nézni?

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Sadun Tryst
e3-ra hivatalos bejelentést igért a kiadó... és azt is mondták, hogy külsõs cég készíti majd el a játékot... és azt is mondták, hogy már csinálják a játékot...

PTW
1000 % hogy kamu kep.. meg latszik is hogy a karakterek nem is a kep "reszei" ugy vannak utolag rarakva...

meg hat eddig csak concept art ok vannak fallout3 bol.. szerintem meg egy bitet nem keszitettek el a jatekbol.. csak megy az undorito huzavona es a kdosites..

Sadun Tryst
ne aggódj, neked nem kell... 😊
de ha elbasszák az f3-at... vérengzés lesz... 😊

fm
huhh..kezdek tõled félni 😊
bár nem vagyok fejlesztõ

Sadun Tryst
aha... azok már voltak is itt a fórumban... rögtön bele is kötöttem azokba a képekbe... 😊

de reméljük ezek tényleg csak fake képek! mert ennél a Dungeon SIege is sokkal szebb! legalábbis szimpatikusabb! én nem is tudom mit tennék ha elbasznák a Fallout 3-at... talán megölném az összes fejlesztõt... 😊

fm
a 2-es és 3-ast nézted? az még randább..
😞

Sadun Tryst
Íme 1 kép amivel kiakarják szúrni a szemünk... Ha ténylegesen ilyen lesz a Falout 3, akkor én maradok a 2. résznél. Ez nagyon ronda... Szerintem FAKE (legalábbis remélem), mert ennél még a Tactic's is szebb...

Interplay resurrecting Fallout 3?

Ezt a Caen gyereket már tényleg lelõhetné valaki...

Jelenleg úgy tûnik, hogy a Fallout "brand" a hülye kiadóé maradt, az ötletek meg a 2-3 felé szétszóródott eredeti fejlesztõ csapaté.
Készül egy The Fall címû játék, ami véletlenül egy nyomasztó, kies és sivatagos jövõben játszódik. Tudtommal a project-hez 2 vagy több volt Fallout fejlesztõ is csatlakozott. Persze ettõl még lehet gagyi is.
Itt lehet némi infót olvasni magyarul a készülõ játékról, ami az SW-Kotor-hoz hasonló realtime megállítható harcot, és 3D grafikát fog használni:
http://www.rpgvault.hu/

Lammer
Jó volt, még amikor kijött rá egy hétre nekiültem Xboxon és 2-3 lightos nap alatt végigtoltam, csajszival... Effektív van hangulata, de azé az igazi nagybetüs FALLOUTot nem érte be... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fm
semmi? elszomorító 😞(

fm
up! vmi infó? mondjátok hogy megjelent és kurva jó😉 csak ha igaz..

Sadun Tryst
nem 1 bg2 és egy icewind dale után... asszem a srácok tudnak rpg-t csinálni. õk a szakmában a legjobbak. ja és a lionhearth-ot nem németek csinálták?

fm
hát ez felejtõs..

Carlos
De gagyi!!!

Þór vígi þessi rúnar

lwb
Nem erre gondolsz?

lionheart után? 8(((

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Sadun Tryst
én örülnék 1 fps és 1 rpg gammának is! bár 1 rpg-nek jobban...

fm
a fallout 3 sztem is olyan legyen,mint az 1-2 volt. DE a #170-esben vmi másról volt szó..

Carlos
Nem nagyon. Nem vagyok oda az FPS témáért!
Inkább legyen olyan, mint az 1.

Þór vígi þessi rúnar

fm
azért kíváncsi vagy rá..nem?

toMpEr
engem inkabb megbotrankoztat

fm
errõl nem hallottam. fps game? huha..kíváncsivá tesz

Voltan
Asszem, készül valami Fallout TPS-FPS (!) X-boxra, meg PC-re. Bár könnyen lehet, hogy ezzel nem mondok újat.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

fm
topic up! nincs új hír??

Sadun Tryst
akkor nem túl sokat kívánsz 😊

Stranger
Én is! Most azonnal! Akárhogy is van!

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Sadun Tryst
így van

Sadun Tryst
de ha a grafika szar és a képi világ nem a megfelelõ, akkor nem tudják úgy ábrázolni az nyomasztó hangulaot...
pl. a lenti kamuképek full hangulatlanok...

Carlos
Legyen taktics engine és körökre osztott!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jó a szó, tesó!

Þór vígi þessi rúnar

Wanax
Jaja, szerintem azoknak nagyon kira volt a grafikájuk... a fallout tactics is jól nézett ki, meg azon már asszem volt nagyobb felbontás. Kár hogy a mai világban már a falloutos grakia szarnak számit mer nincs 3 kiló 3d... szerintem a 3nak is a 2 motorját kellene használnia kicsit kipofásítva... nagyobb felbontás és kipofásított effektek meg tereptárgyak.
És télleg jól belõtték az atomháborús nyomasztó helyszínt, a hangulata nagyon toppon volt a dolognak...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w