Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan.
a, FPS
b, RTS
c, tökmindegy minden, de 3D-s legyen, mer az jó
Nem, ne legyen 3D-s, és nem, ne legyen fps, és nem, ne legyen real-time a harc. Nem szeretnék a fenti háromféle játék egyikével sem játszani, mert ha ezt akarnám, akkor kategóriánként tízcsilliárdhatmilliókétszázhuszomhat kvadtrillió játék közül választhatnék. És mire az elsõ pálya feléig jutnék, kijönne még kétszer ennyi.
Elég.
Precízen meg lehetett tervezni és kivitelezni minden mozdulatsort elõre... Mint az igazi profiknál.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
by NMA
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
a harc roppant gagyi
ha fallout stílusura akarják csinálni, akkor kb. olyan kell mint a SOF1 (ha már fps-ben gondolkodunk)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
szóval röviden: lesz, de nem most. de legalább biztosan lesz. ez jó hír sztem.
Most hogy áll a dolog? Lesz FO3 óder nicht?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
de olvass csak bele az rpgcodex vagy a NMA esetleg a Morro fórumaiba és meglátod, hogy nagyjából ez a bajuk a FO rajongóknak a Morroval. mondjuk én az FO-t is szeretem, de nekem a Gothic is teccet. meg ugyanannyira várom a doom3-at, mint a hl2-õt. valami gáz lehet velem, mer' nem tok "oldalt" választani magamnak. 
a FO fanoknak a bajuk azzal van, hogy a Morowindben nagyon sablonosak és egysíkúak a dialógusok, gagyi harc, könnyen exploitolható a rencer. szerintük ez a multiplatform miatt lehet.
Az mar egy teljesen mas kerdes hogy megvalositas hangulat stb meglesz-e.... en optimista vagyok

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Remélem a pokol legmélyén fog ezekért a lelke rohadni az idõk végezetéig

de ezen kár is vitatkozni...
Na, még egy bejegyzés:
(Ez a Fallout trilógia magyarítás honlapjáról)
Tim Cain:
Fallout kitalálója és legfõbb guruja… Saját bevallása szerint egy teljes Fallout 3 design dokumentáció fekszik az íróasztalfiókjában, azonban az Interplay hosszas alkudozás után nem volt hajlandó eladni neki a saját maga által kitalált világ jogait…
Na ez utóbbit is be lehetne számítani😊
Az egy sima kep.
Igy aztan nincs mire huzni texturakat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
en meg nem tartok tole.. ha mar erre a sorsra jutott a Fallout, hogy egy teljesen masik brigad kesziti , szerintem a Bethesda a leheto legjobb valasztas volt!
Vegre valami tortenik!!! f3 es ELDER 4 ...hmmm woooww jeee
alig gyozom kivarni

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu
Te itt hol latsz ?
Ez a nyito menu.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Próbálják elérni hogy a Bethesda foglaljon állást az izometrikus nézet és a SPECIAL rendszer ügyében, valahol igazuk van hiszen ezeket már a fejlesztés legelején el kell dönteni
Az már tudni hogy Caen (hogy rohadna el) a VanBuren cuccokat is átadta-e a Bethsoftnak? Az közelebb hozná a megjelenést
és arra utalgatnak, hogy Morrwind nézetû lesz a játék, ha már olyan profik benne
A Fallout univerzum online és a Fallout szellemi tulajdonának jogait megtartja magának az Interplay, mely egybeesik Herve Cain korábbi nyilatkozatával, miszerint a tulajdonában lévõ címeket szeretné az online arénában is próbára tenni.
HARDWIRED
Þór vígi þessi rúnar
Egyvalamit biztosra veheetünk: a rengeteg NPC-t és küldetést, valamint a hatalmas szabadságot. (ha tényleg megcsinálják, bár nem hiszem hogy sok dolguk lenne, a TES 4 szvsz még messze van...)
szerintem a bethesda tudja, hogy mi tette igazán sikeressé a falloutot: az izometrikus nézet és a körökre osztott harc (a jó story és a világ mellett). nem hiszem, hogy ezen változtatnának. mondjuk mire kijön... pláne, ha még csak most kezdenek el dolgozni rajta.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]