Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is tudom hányszor nyomtam végig a fallout1-2-õt vagy akár a JA2-õt. Mutassanak mán egy olyan játékot az fps kategóriában amit az ember single playerben jó szívvel végigvisz két-három-többször.
Ugyan.

Egyébként is szánalmas, hogy minden játékból a következõket tudják csinálni:
a, FPS
b, RTS
c, tökmindegy minden, de 3D-s legyen, mer az jó

Nem, ne legyen 3D-s, és nem, ne legyen fps, és nem, ne legyen real-time a harc. Nem szeretnék a fenti háromféle játék egyikével sem játszani, mert ha ezt akarnám, akkor kategóriánként tízcsilliárdhatmilliókétszázhuszomhat kvadtrillió játék közül választhatnék. És mire az elsõ pálya feléig jutnék, kijönne még kétszer ennyi.

Elég.

na mit találtam 😊

Esrohnoil
Pontosan, ez adta az igazi Fallout-hangulatot.
Precízen meg lehetett tervezni és kivitelezni minden mozdulatsort elõre... Mint az igazi profiknál.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

CarajoEsp
Ha nem lessz körökre osztott és nem lesznek Perkek elveszti a játék ,azt amiért igazán szerettük. Énis sokszor gondolkodtam azon ,hogy "Hú milyen jó lenne ,ha itt én húzhatnám meg a ravaszt ,de aztán rájöttem ,hogy ennek semmi értelme ,mert a körökre osztottság jó. Az pedig Fps-ben tuti elveszik.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

lwb
a bethesdás fo3-é. szal a "sima".

Sadun Tryst
ez most a sima Fallout 3, vagy pedig az a geci MMORPG?

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Alot of various sites usually post the release date for a game long before it's set, but here's the first one for Fallout by Bethesda. According to Meristation the release date for Fallout 3 is 10 of November 2005..

by NMA

Voltan
Jaja. Ha tudják hozni a jó öreg Fallout feelinget, és egy jó sztorit, akkor nincs baj.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ron Ragm
Szerrintem mindegy milyen a nézet, csak a játék legyen jó.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mike
nekem a morro nem jött be 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
jaja
a harc roppant gagyi
ha fallout stílusura akarják csinálni, akkor kb. olyan kell mint a SOF1 (ha már fps-ben gondolkodunk)

Mike
inkább ne legyen fps, mert akkor labdába sem fog rúgni a nagyok mellett

Mike
ilyen ocsmányak lesznek a karakterek?

Mike
ok, tévedtem
nem olvastam

lwb
lesz. Bethesda fogja csinálni (elder scrolls sorozat gyártója, pirates of the caribbean forgalmazója, call of cthulhu fejlesztõje). szerintem innentõl min. 2 év, mire bármit látunk belõle. egyelõre még semmit nem csináltak, csak a jogokat vették meg. az már biztos, hogy a Van Buren projectet nem fejlesztik, hanem újat kezdenek elõrõl.

szóval röviden: lesz, de nem most. de legalább biztosan lesz. ez jó hír sztem.

Voltan
Ettõl a kérdésemtõl biztos mindenki falra fog mászni, de sebaj.
Most hogy áll a dolog? Lesz FO3 óder nicht?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

lwb
jaja. én tudom. nagy Morro fan vagyok. de olvass csak bele az rpgcodex vagy a NMA esetleg a Morro fórumaiba és meglátod, hogy nagyjából ez a bajuk a FO rajongóknak a Morroval. mondjuk én az FO-t is szeretem, de nekem a Gothic is teccet. meg ugyanannyira várom a doom3-at, mint a hl2-õt. valami gáz lehet velem, mer' nem tok "oldalt" választani magamnak.

Ron Ragm
Pedig ha belegondolsz szinte ugyan az... annyi a különbség hogy a Morro-ban egy kereskedõ nem csak azt kérdezi hogy "Mivel szolgálhatok?" aztán ennyi, hanem tanácst is kérhetsz, meghallgathatod a legújabb pletykákat, az egy dolog hogy ezek szinte ugyanazok. És ha a fejlesztõk körül szoktak nézni a modok és játékosok között, akkor a gagyi harc is meg lesz oldva, hisz a Bloodmoon is azért lett jobb mert a fejlesztés megkezdése elõtt látták a játékról a kritikát, hogy mit kellene fejleszteni.

lwb
nah, ez itt of, de azért elmondom. a KOTOR 1 echte Bioware és nem Obsidian. a KOTOR 2 Obsidian LESZ (még nincs kint), de az enginehez nagyon õk se nyúlnak, csak a storyval babrálnak. ja, és a KOTOR 100%-ig RPG, a star wars d20 kicsit egyszerûsített verzióján alapszik, amit a 2 majd tovább "bonyolít". a lineárisabb játékmenet és a "fix" (=Revan) karakter nem jelent semmit. különben ezek alapján a Torment sem lehetne pl. rpg, ami hatalmas vicc lenne, hiszen szvsz minden idõk legjobb crpgje.

a FO fanoknak a bajuk azzal van, hogy a Morowindben nagyon sablonosak és egysíkúak a dialógusok, gagyi harc, könnyen exploitolható a rencer. szerintük ez a multiplatform miatt lehet.

PTW
Szerintem azert bizalomgerjeszto a Bethesda mert ha pl megnezeds A KOTOR-t (az ugyebar Obsidian), ami egy nagyon jo kis jatek de hat eleg eroteljesen erzodik rajta hogy konzolos sajnos, viszont ottvan a Morrowind ami pl XBox on ugyanolyan mint pc-n.. tehat nem kell attol tartanunk hogy a multiplatform miatt egy butacska leegyszerusitett (kotor-inkabb kaland mint rpg) jatek lesz...
Az mar egy teljesen mas kerdes hogy megvalositas hangulat stb meglesz-e.... en optimista vagyok

kitettem a Gamespot-os interjuéht is, nem is olyan rossz

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

kitettem két új röppentyût, szerintem felejtsünk el minden eddigi nyilatkozatot, és várjunk... (két évet, muhaha)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Davidus
KURVAISTENFASZÁT!

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
a vicc az, hogy a saját játékát sem csinálhatja meg Tim Cain, amihez szerintem Õ ért a legjobban...

Az, hogy az a bajúszfejû szardarab akit csak Herve Caenként emlegetnek (Interplay "manager") volt az aki anno cancel-ezte a VanBurent vagyis a Fallout3-at, õ volt az aki megszüntette a BlackIsle-t és õ volt aki a világra szabadította a FalloutEnforcer-vagy-mi-konzol-szarságot. Most pedig nem hajlandó a már majdnem kész anyagot eladni mert kell a kõ-gagyi Fallout MMORPG-jéhez.
Remélem a pokol legmélyén fog ezekért a lelke rohadni az idõk végezetéig

lwb
ja. lol. én is épp azt olvastam. szegény bethesda, még nem tudja mit vállalt be.

Randal
Mi a vicc és ki miért rohadék?

Sadun Tryst
mivel, h fake a kép, tényleg nincs rajta textúra, de ha igazi lenne, akkor megkockáztatom, h a menüben igen is vannak textúrák. mert esetleg mozognak is azok az emeberek...
de ezen kár is vitatkozni...

Sadun Tryst
ez azért vicc... 😞

ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!!

Randal
Fallout 3 NMA

Na, még egy bejegyzés:
(Ez a Fallout trilógia magyarítás honlapjáról)

Tim Cain:
Fallout kitalálója és legfõbb guruja… Saját bevallása szerint egy teljes Fallout 3 design dokumentáció fekszik az íróasztalfiókjában, azonban az Interplay hosszas alkudozás után nem volt hajlandó eladni neki a saját maga által kitalált világ jogait…

Na ez utóbbit is be lehetne számítani😊

[Jakuza]
Nem abban egy darab textura nincs vazz. 😛
Az egy sima kep.
Igy aztan nincs mire huzni texturakat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sadun Tryst
mondjuk az embereken akik ott áldigálnak, vagy az a bazinagy plakát ott a faszikák mögött... AZ MIND TEXTÚRA BAZZ!

Azért az Obsidian vagy a Trojka se lett volna annyira rossz...

PTW
1000% hogy lesz PC-n , szerintem ez nem is kerdes...
en meg nem tartok tole.. ha mar erre a sorsra jutott a Fallout, hogy egy teljesen masik brigad kesziti , szerintem a Bethesda a leheto legjobb valasztas volt!
Vegre valami tortenik!!! f3 es ELDER 4 ...hmmm woooww jeee
alig gyozom kivarni

Én úgytudom PCre nemfog kijönni. A Bethesda Softworks pedig a Black Isle-hez(RIP)képest 1 nudli cég. Sztem 1 tipikus gagyi a "névbõl próbáljunk megélni" tipusú játék lesz.

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu

[Jakuza]
Textura ?
Te itt hol latsz ?
Ez a nyito menu.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hehe az NMA-sok meg a Codexesek már megérkeztek a Bethesda fórumra, lesz itt néhány IP ban
Próbálják elérni hogy a Bethesda foglaljon állást az izometrikus nézet és a SPECIAL rendszer ügyében, valahol igazuk van hiszen ezeket már a fejlesztés legelején el kell dönteni
Az már tudni hogy Caen (hogy rohadna el) a VanBuren cuccokat is átadta-e a Bethsoftnak? Az közelebb hozná a megjelenést

hát, tettem ki cikkeket az rpgvault.hu-ra
és arra utalgatnak, hogy Morrwind nézetû lesz a játék, ha már olyan profik benne

Sadun Tryst
1999 és 2000 között voltak ilyen homályos és elmosódott textúrájú játékok... 2004-ben 1 ilyen gém kiadása (fõleg F3 személyáben), bûncselekmény lenne. szal ez a kép kb. 1 éves fake pikcsör

Carlos
Az Interplay Entertainment a mai napon bejelentette a Bethesda Softworks-szel kötött licensz szerzõdést, melynek keretében az Elder Scrolls sorozat készítõje fogja fejleszteni és terjeszteni a Fallout 3-at. A munkálatokat a Morrowind atyja, Todd Howard felügyeli, az új Elder Scrolls játékkal egyetemben.
A Fallout univerzum online és a Fallout szellemi tulajdonának jogait megtartja magának az Interplay, mely egybeesik Herve Cain korábbi nyilatkozatával, miszerint a tulajdonában lévõ címeket szeretné az online arénában is próbára tenni.

HARDWIRED

Þór vígi þessi rúnar

lwb
az a vicc, hogy állítólag párhuzamosan akarják a TES4-gyel kiadni. legalábbis a fórumon ezt rebesgették ...

Ron Ragm
Nekem mindegy hogy melyik játék fejlõdésrendszerét (szvsz ezesetben mindkettõ a topon van) vagy harcrendszerét (itt már inkább Fallout, de a végére az is mészálás lett) vagy nézetét (szvsz az FPS nézetbe az ember jobban bele tudja magát élni, hogy õ van ott és neki kell a feladatot végrehajtani), ha a hangulat meglesz.
Egyvalamit biztosra veheetünk: a rengeteg NPC-t és küldetést, valamint a hatalmas szabadságot. (ha tényleg megcsinálják, bár nem hiszem hogy sok dolguk lenne, a TES 4 szvsz még messze van...)

lwb
hadd sírjanak. a fejlesztõk kb. százévente egyszer esnek oda be, akkor is magasan szarnak annak a 20 embernek a véleményére, akik ott irogatnak. bár azt is hozzá kell tenni, hogy én egyelõre csak a morrowind fórumának offtopic érszlegében találtam egyetlen threadet errõl, de ott senki nem beszélt FP nézetrõl.

szerintem a bethesda tudja, hogy mi tette igazán sikeressé a falloutot: az izometrikus nézet és a körökre osztott harc (a jó story és a világ mellett). nem hiszem, hogy ezen változtatnának. mondjuk mire kijön... pláne, ha még csak most kezdenek el dolgozni rajta.

Carlos
Szééééép...
Szóval lesz. Mikor?

Þór vígi þessi rúnar

[Jakuza]

aha, megvették a jogokat, oszt ráülnek

Mike at home
egyebkent szerintem nem lesz F3

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ugyse lesz olyan

igazi Fallout izometrikus

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]