Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stranger
Én a Fallout 1-2-ben is "1 atomháború súlytotta nyomasztó városban" éreztem magam

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Sadun Tryst
a külsõ is számít, mer nem mind1, hogy hogyan valósítják meg a környezetet... mer nem mind1, hogy csak 1 szeméttelepen érzed magad, vagy 1 atomháború súlytotta nyomasztó városban...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

fm
ja! 😊

Stranger
Engem abszolút nem érdekel hogy fog kinézni, ki csinálja, csak ne basszák el a hangulatát, a 2.-nek a folytatása legyen, és egyáltalán: legyen F3!

Sadun Tryst
ja! 😊

Carlos
Én nemtom!
Csak jelenjen meg és más nem érdekel!

Þór vígi þessi rúnar

Sadun Tryst
ez a 2 meg fallout tactics

Sadun Tryst
ez 1 fallout 2 kép. akkor szerintetek az alsó ingame kép igazi?

Sadun Tryst
érdemesnek érdemes megszerezni a FT-t, de az F1 sokkal jobb! 1 két warez oldalon talán még fent van...

Baz! A F2 volt a kedvenc játékom vagy 1 évig! Az 1-et sajna nem láttam, a tactics meg nincs meg. Érdemes még megszerezni a F:T-ot? Remélem azért lesz majd F3.

War. War never changes.

Sadun Tryst
hiába alpha verzió ez a kép, de a Tactic's is 100x szebb ennél! bazze! ez a kép blõdség! ha meg valami hivatalos honlaprõl van... akkor meg isten adja, hogy lecserélik ezt a grafikus motort...
a game-nek meg kell születnie! mindenki dio3 és starcraft 2 után sír, pedig a világnak fallout 3 kell! a jó öreg rácsokra bontott Fallout 2 típus lesz remélem! és nem valami használhatatlan Tactic's rendszer!

ja + extra info:
van 1 csapat akik megcsinálnák a fallout 3-at. pénz, idõ és kiadó van, csak bátorság és alátámasztás nincs. félnek, hogyha õk csinálnák meg a fall3-at, azt nem fogadnák el. pedig sorba veszi be a cég a volt BI-s tagokat, szal sztem nyugodtan nekiállhatnának! 😊

de most komolyan Ti ezeknek a képeknek hisztek? egyébként az alsó képek tényleg kurva jók! és azok még hivatalosak is! 😊

precision

Ezek a képek...istenkirályak
Aláírtam én is a cuccot, remélem azért mégiscsak megcsinálják a game-t! Én megvenném eredetiben az tuti. Eddig mind3 részét megvettem eredetiben, ez a játék megérdemli!

Bazinga!

Carlos
Nemtom srácok!
Én reménykedem és remélem, hogy ez a Black Isle feloszlott téma csak kacsa és stikában gyúrják a gámot és akkor majd eccercsak aszonygyák: "Beszívtátok, készvan, vegyétek, JÁCCATOK!"
Remény hal meg utoljára!

Þór vígi þessi rúnar

Wanax
hmmm, nagyon kira a képek bazz... mostmár kezdem télleg sajnálni hogy nem lesz 3... basszák meg annyukat a köcsögök...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Skynet
Gyerekek sorry a rosszhírekjért de fallout 3 nemlesz a Black Isle-t feloszlatták és a fallout 3 projektet törölték...
Idézet máshonnan:
"Fallout 3: ilyen lett volna...

A Black Isle felszámolását követõen az igen népes Fallout rajongói tábor egy emberként hördült fel: miért kellett törölni a Fallout 3-at? A fejlesztés már jóideje folyt, az érdeklõdés és a várakozás hatalmas volt. Valószínüleg már soha sem tudjuk meg, hogy mi állt a döntés hátterében, egy dolog azonban biztos: veszítettünk. Hogy mekkorát? A képek valódinak tûnnek, a neten fellelhetõ legjobb Fallout rajongói oldal fórumában az egyik fejlesztõ alaposan kivesézte a rajta látható dolgokat. "

Tehát sajnos hiába várjátok Fallout 3 nemlesz.....Kár érte a képek jólmutattak és a falloutok a kedvenc játékaim közé tartoztak...
Carlos
Bár ha ilyen lenne a vágleges, akkor is megszerezném! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ja és ne feledjétek, hogy ezek a képek az alpha verzióból vannak! Azért ilyen kis puritán meg semmi csicsa meg ilyenek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem is!
Lenni lesz, csak ki tudja, hogy mikor! 😞

Þór vígi þessi rúnar

bigfoot
tök jók a képek én is aláírtam!!!

Ron Ragm
Nagyon lemaradtam, ezek szerint mégis lesz?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Carlos
De minek?
Ugyanis:
A hírekkel ellentétben a Fallout 3 fejlesztését nem szüntették be, csupán határozatlan idõre ugyan, de felfüggesztették.

Alpha:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Aláírtam!

Þór vígi þessi rúnar

Wanax
Hmmm, legujabb helyzet szerint nem lesz Fallout 3, mert megszünt a black isle, de azért:
http://www.petitiononline.com/f3f3fnow/
Fallout 3 Petició, kéretik alárini MINDENKIENK és MOST!

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Stranger
Bocs az elõbbi GodBadkának ment..

Stranger
Nekem megvan, ha van dc++-od, akkor csinálok egy cd képet és felrakom, ha kell

lwb
Ne hagyd ki még a gagyi konzol-klón third personos arcade ugri-bugri öldöklõs szarokat sem...

Csá mindenki! Van egy kis gondom.Van nekem egy eredeti Fallout 2-õm, meg egy ismerõsöm akire most nagyon morcos vagyok, mert elbaszta a CD-m. Viszont most nagyon szeretnék megint a játékkal játszani. Nem tud valaki valami helyet, ahonnan esetleg véletlenségbõl le lehet tölteni?
Stranger
Valahol már hallottam errõl a "The Fall"-ról, asszem ez is jó kis játék lesz.

Faki
Volt valami hír róla, hogy elkezdték csinálni, aztán mostanában jött egy olyan hogy leállították a dolgokat. Nézz el ide, itt találsz valami infót errõl: fallout2.ini.hu
Uff

ki mondja hogy lesz? amikor elõször reménykedtünk, lett belõle lionheart (no comment). tudtommal semmi hivatalos info, hogy egyáltalán lenne róla szó. és ha lesz is, alig hiszem, hogy a klasszik körökre osztott cucc lenne, megeszik ezek is (újra) a point&click mizériát (megint csak ld lionheart).
bocs hogy pesszimista vagyok, de klasszikus (és szerintem népszerû) stílusok tûnnek el a süllyesztõben, marad a gagyi fps (licenszelünk motort, kreálunk 1 idióta sztorit és pár pályát), a point&click (az utolsó, amit ebbõl élveztem az a diablo - 1! - volt) és az rts (amibõl csak az aok fogott meg)...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Stranger
Ezzel én is úgy vagyok mint te FM, de sajna senki nem tudja mikor lesz

fm
a fallout1-2 tudott a legjobban odaragasztani a képernyõre,a leghosszabb idõre! a hangulat teljesen kikészített. Hajrá fallout3 !!!!!!
mikó jön?

Aham! Állítólag már majdnem végig! Próbáld ki!
SecMan
ÉS azzal lehet nyomni az eredeti storylinet?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

A follouton viszont tutira javít az ionout!!! Írják is, hogy átdolgozták a grafikus motort! Választható felbontás, meg 32 bites színmélység is asszem!
Stranger
Mondjuk ezen a monitoron még én sem néztem a fallout 2-t, de szerintem nagyon randa lehet rajta, 14"-on még viszonylag jó volt.

Stranger
Talán épp a monitorod a gond, amikor ez megjelent akkor még szinte mindenkinek 14-15"-os monitora volt, azon pedig viszonylag tûrhetõ volt a minõség. Nekem 19"-os monitorom van, de a 800x600-as felbontás is már olyan ronda rajta mint a bûn. Azok a képek meg le vannak kicsinyítve azért tûnnek szépnek.

Ami nálam van, annál tuti jobban néznek ki! Tiszta szemcsés az egész, 256 szines! Szóval alíg kivehetõk a dolgok!Amik azon az oldalon vannak, sokkal jobbak! Mármint simábbak a felületek, meg élesebben kivehetõk a tárgyak! Szal nem tudom! Pedíg 17" os Philips Brilliance monitorom van, meg Radeon 9600 szal nem tudom akkor nálam miért ilyen szar! Felbontást nem lehet valahol állítani?
Köszi
Stranger
Hát nem tudom bandia, de a hivatalos oldalon lévõ képek szerintem egy fokkal sem szebbek, mint a játékban. Ha a hivatalos patchre gondolsz, akkor az biztos nem tuningol a grafikán, csak pár játékmenetbeli dolgot javít ki. Az Iomout modot még nem próbáltam, ha valaki megnézi, akkor írhatna pár sort róla...

Ha felteszem a Patcet, tudok felbontást változtatni meg ilyesmik? Az official patchre gondolok! Mert a screenshotok a hivatalos oldalon sokkal szebbek, mint nekem a játék! Köszi
Nem tudom, hogy müködik e, a Fallout2 vel! Az 1 el biztos! Nézd itt meg: http://ianout.nma-fallout.com Sok sikert!
Szervusztok!

Mi is az a mod? Honnan lehet megszerezni. Ha tényleg megtúrbózná egy kicsit a grafikát, akkor megint elõvenném a F2-t.
Sziasztok! Találtam valamit! Ha a fallout
2 re felteszem az ionout modot, akkor csak a grafikát turbózza fel? Mert az jó lenne! A történet marad a régi?
Köszi
Naaa! THE FALL: LAST DAYS OF GAIA !!! Azért ez nem a Fallout 3 remélem! Ezzel a 3ds baromkodással elrontanák az egészet! Inkább maradjanak a felülnézetnél, amolyan commandos módra szerintem! Már a Fallout 2 is jó, csak egy kicsit részletesebbé kéne tenni, meg felturbózni! Remélem nem cseszik el!
Köszi a leírást, elég hasznos! Viszont az exit grid az nem tiszta! Pl amikor elkezdem legyilkolászni az õröket! Kettõt sikerül, pihenek! Visszamegyek! Aztán megint menekülõre fogom!De mire odaérek.. A Sulik gyerek viszont nem jön utánam, csak bõszen csapkod, aztán jól lelövik! Ezzel mit lehet tenni? Köszi
a falloutos világ nekem is jobban tetszik (inkább a postapoc/cyberpunk témák felé hajlok, fantasyt igazából nem kedvelem) hangulatban viszont mw. falloutokat 3-4x vittem végig, szóval van némi fogalom (szerintem az a 150k szöveg amit összehordtam a témáról, mond valamit). ha csak "ezt hozd el innen, ezt nyírd ki" küldetésekkel találkoztál, annyira mégsem mélyedtél el mwben igazán 8). a sokféle ütés/rúgás szvsz csak fo2ben van, bár tévedhetek, régen volt. fegyverek (nem mintha nem lenne mind1 8): single, dara, burst (3 golyó).
mind1, hagyjuk, mind2 jó, neked ez tetszik jobban valamivel, nekem meg az. nem a világ vége. nincs megírva, hogy mindenben egy véleményen kell legyünk...8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Stranger
Gyerekek mi a téma ezzel a Vault 52-vel? Online Fallout? Mûködik már, ha nem mikor lesz kész?

Stranger
Hát én sehol nem találom, Carlos lécci linkeld már be

Stranger
Ja még egy dolog: kihívás. A Fallot 2-ben még a vége felé is amikor már igencsk tápos emberem volt egy Enclave csapattal való találkozás is lehetett kétséges kimenetelû, a fõcsákóról nem is beszélve. A Morrowindben viszont a 4. város amit meglátogattam, az Vivec volt, ott szereztem egy Daedric longswordot, enchantoltam tûz sebzéssel és inentõl kezdve nem volt ellenfél. Mindenki egy, max két csapás volt. Dagoth Ur 3 ütés? Ugyan már.

Carlos
Lent van egy link, ott találtam a fõoldalon a híreknél!!!

Þór vígi þessi rúnar