Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
ezzel 100%ig ki is tudnék egyezni. sõt! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Randal
Csak hozza. Bár egy felülnézetes, forgathatós-zoomolhatós nézetnek elsõsorban jobban örülnék.
Esetleg egy KotOR féle Fallout. Valszeg hasonló lesz Obli motorral.

Ron Ragm
Személy szerint amíg tutdják hozni a hagulatot és az összetettséget (Morrowind/Oblivion erre kiváló példa, bár a második gyengélkedése az elsõhöz képest hagynak valami kételyt) addig nem zavar hogy milyen nézet lesz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Randal
Érdemes megnézni a Fallout fórumban kitett szavazásokat. Érdekes dolgokat akarnak megtudni a srácok. Nagyon érdekes lesz.

Randal
Valamennyire én is félek, hogy nem az lesz ami. Bethesdáék titkolózása, a saját útjukon járás, a régi fejlesztõk kihagyása. Engem nem érdekelnek a mai high-tech dolgok, se a többi.
Én a Falloutot Fallout stílusban akarom játszani.
De lehet hogy Bethesdáék tényleg nagyot alkotnának egy FP/TP nézettel.
Meglátjuk.

Viszont az NMA-sokat tényleg enm értem, hogy miért fikáznak állandóan. Eddig bírtam õket, de mostmár... Ez az állandó basztatásuk már idegesítõ.

Ron Ragm
Amúgy nekem annyira tetszenek ezek az emberek akik már szarozzák a játékot amikor még meg sem jelent, sõt szinte semmit nem tudni róla - aztán ha megjelenik persze egybõl rávágják hogy szar, merthát mége mondhatnak maguknak ellent.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Randal
Én úgy vettem észre, hogy a képeken a 3-as és 2-es számon kívül mintha más is lenne.
A Capitoliumos képen mintha sok helyen olyan foltos lenne a kép, mint ami a 2-es számot is ábrázolja.
Az elõzõ képen pedig jobb oldalt ott a sziklák és fák között mintha lenne valami. És a középen lévõ fák vagy mik is oylan átlátszóak.
Vagy csak én nem látok rendesen?

Sadun Tryst
és remélem ez a hangulat meg is lesz a játékban amit a képek árasztanak. 😊

deszép ;_;

http://www.lohere.net - a MagyarChan

hány nap még? D:

http://www.lohere.net - a MagyarChan

õszintén szólva eddig meglehetõsen 2ds megjelenítés ellen voltam; de most jobban belemerülve a témába(ismerkedve direct xel) illetve találkozva az Alien Shooter nevezetû gámával; rá kellett jönnöm hogy milyen durva izometrikus gámákat lehetne összehozni...
már egy ideje hogy 2D vagy 3D; a motort úgy kéne használni mint a Company of Heroes/Warhammer 40k esetében. És azzal egyrészt megfelelõ szögbõl classic FallOut hatás érhetõ el; h a karakterhez rögzítik a kamerát akkor tökéletes; és így minden megvalósítható; remélem ilyesmi megoldást választanak; s nem sima TPSt; legrosszabb esetben FPS nézetetet;
vagy olyasmi módon is lehetne mint a Bioware játékoknál; bár a NEverwinter Nights sztem mind grafikailag mind szrotiját tekintve elég gyenge eresztés lett; de a Kotorféle grafikai megvalósítás(itt most kamerakezelésre gondolok; mert egyébként sokminden nem illik a FallOuthoz) elég használható lenne a játékban

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Sadun Tryst
nah így már jobban rémlik. 😊

Randal
Ahh, kösz a segítséget😄

Zsolo007: Azért szerintem a karakterek csak változtak volna. Hasonlítsd össze a Tactics-szal. Minimum azt a szintet el kellett volna a végkifejletig érnie.
A Skillelrendezés nem biztos hogy gázos, ha megfigyelted még a körönként használható akciópont is rengeteg volt. Ez vagy nem SPECIAL rendszer volt, vagy valamit azóta ügyködtek rajta.

SuperCharger
X-et tartsd lenyomva, úgy lehet kamerát forgatni.

Legjobb stukker márpedig a Red Ryder BB Gun! Army Depot-ban körönként 1-2 szupermutáns térdel tõle. (szemre célozva)

Zsolo007
Nemhiszem, hogy a modellek több polit kaptak volna, nemhiszem, hogy a textúrák sokkal jobbak lettek volna. Arról nem is beszélve, hogy ezen a ponton még fogalmuk sem volt a fejlesztõknek arról, hogyan is lehetne megoldani a falloutban szokásos halálanimokat. (NMA-as interjúban van)

Amennyire tudom ez lett volna a végeleges skill elrendezés...

Persze az is lehet, hogy bethesda jövõbeli alkotásához képest ez egy nagyszerû játék lett volna 😊.

Nem tudom meg tundék e barátkozni egy FPS nézettel.... (nem valószínû)

Randal
Végülis ez egy Techdemo volt, szal lehet, hogy változtattak volna képzettségrendszeren. A graf meg a demo jellegbõl kifolyóan volt béna.
A nagyítás az nekem tetszett, csak az nem, hogy a kamerát nem lehetett forgatni. Az még jó lett volna.

Zsolo007
Hát nekem nem tetszett. Grafikailag jó volt, megtartotta az izomerikus nézetet...viszont így minek a 3d? 2d-ben sokkal szebben meg lehet csinálni (lásd tactics). A skillegybevonások sem jöttek be. Szerintem tök gáz, hogy a weapon skillek egybekerültek....így könnyû átállni ha jobb fegyvert talál az ember...

Randal
Lentebb szövegeltünk róla.
De egyébként már készítik. Eddig egy kisebb team ügyködött rajta, most, hogy vége az oblivionnak, mindenki rászállt. Teaser meg olyan 30 napon belül várható.

Plusz: Megnéztem a BIS féle Fallout 3 Techdemót.
Mit mondjak, erõsen hozta a Fallout hangulatot és érezni lehetett, hogyha ez kész lett volna, akkor egy jó játékot kapunk.
És ezt úgy mondom, hogy a Menedékbe be se tudtam lépni mivel kifagyott!

Voltan
Egyébként tudja valaki, hogy hol tart a Fallout 3?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#gun>

Asszem Klamathban vagy hol lehetett lopni a kölköktõl.

Benne volt a 2-ben is, valamelyik random encounter-nél lehetett összeszedni ha jól emlékszem

Randal
Gomene😄

Esetleg fallout2.ini.hu-n megtalálod az alien blastert.
Az NMA oldalán pedig egy kis szövegelés van összeszedve a Fallout 3 készítõitõl, pl. hogy honnan merítettek inspirációt, hol dolgoztak eddig, stb. stb.

Érdekes, hogy majdnem mindegyik vagy az Oblivion végén kapcsolódott be, vagy teljesen kezdõ.

Sadun Tryst
hm, tényleg xD
arról a pisztolyról teljesen meg is feledkeztem... :/
az alien blasterrõl meg még nem is hallottam O_o

Shiwo
meg asszem csak az 1iben lehetett megtalálni...legalábbis a kettõben nem találtam meg..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Pisztolyból a Gauss volt a legerõsebb, energiapisztolyból meg az Alien Blaster (viszont csak 10-es lõtávja volt <#idiota>)

Sadun Tryst
impulse annál jóval erõsebb puska volt.

pisztolyokban meg a solar pistol volt a legerõsebb. (spec. encounterben lehetett összeszedni) attól meg a .223 pistol a legerõsebb. az energia pisztolyok meg messze nem voltak olyan erõsek sajna, mint lehettek volna. :/ nem is emléxem, h valamikor is használtam volna energnia pisztolyt a játékban...

Voltan
Meg az a kis energiapisztoly, amit a lezuhant UFO-nál lehetett találni.

Voltan
Én nem használtam ilyen nagy mordályokat. Volt egy lézer-sniper, az volt a kedvencem.

upgredes plazma volt a legjobb, amit Algernon szerelt meg Renoban

Yang: Skandi- senior shao wari

SötétBarom
Ezt személyes sértésnek vettem. <#gonosz3>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bozar!! Erõsebb, és messzebbre is lõ. 😊
Vindicator annyiban jobb, hogy nagyobb sorozatot tud produkálni.

bigfoot
bozar the best😊)

Még egy szavazat a bozarra 😊)

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Sadun Tryst
mármint arra gondoltam h big gun vagy energy weapon 😊
tudom h melyik fegyver 😊

Shiwo

ez..

Sadun Tryst
a bozar is tényleg erõs fegyver, de tapasztalataim szerint a vindicator erõsebb. legalábbis én többet szívtam miatta...

a gatling laser meg fingom sincs mi 😄
sose használtam. mindig small arms aztán energia fegyverek. de ha emlékeim nem csalnak, annyira nem volt durva fegyver, csak közelrõl.

Lilithn
Szerintem meg a bozar.

I can eat death like nobody\'s business.

Shiwo
jól...mert a gatling laser energia-fegyver, ha minden igaz...

Sadun Tryst
egyértelmûen az impulse rifle a legjobb energia fegyver a játékban. de ha a big guns-okat nézzük akkor ott a vindicator volt a legerõsebb ha jól emlékszem. 😊
Vindicator

Shiwo
miért ? akkor nem csak hangulat elem lenne a leguana-in-a-stick, a pie, meg a többi "nyalánkság" 😊

Shiwo
hmm..akkor csak én nyomultam impulzus és plazmafegyverekkel ? o.O

Shiwo
ott is csak 2 között lehetett választani..egy vállasabb, meg egy gernyóbb..de simán lehettél félszerzet varázsló, 8as erõvel és tagbaszakadt alkattal, míg 18as erejü girnyó barbár is..

hehe télleg az a Guass rifle volt a legjobb fegyver?
én azt hittem az ami New Caalifornia Republic ban volt mindjárt a bejáratnál a katonáknál valami machinegun azt hiszem 223fmj golyók mentek bele mert én arra a fegyverre gyúrtam az elejétol az emberemet
nagyon bírtam mikor kozelmentem egy elenfélhez és megsoroztam dejól nézett ki hú azok a szép idók ja meg azt hiszem volt egy jó kis trukk hogy lehetett mindenféle cheat nélkul megszerezni a feketepáncélt azt a powerarmort na azzal aztán mikor elér az ember egy bizonyos szintet talán 8as vagy tobb de nem tudom biztosan na mindegy ha elérte a megfelelo szintet el kellett menni Sanfranciscoba és ott a Brotherhood of Steel tagtól fol kellett venni azt a kuldetést hogy meg kell szerezni a terveket azokról a repulo izékrol...

Randal
Azért asszem az NWN-ben viszonylag jól meg lehetett oldani.
És tényleg van benne valami amit mondasz, mert az össze kari izmos vékony volt vagy hasonló, de pl. nem indíthattál pufók varázslót vagy 2 méter magas harcost.
De szerintem oylan szintû megoldás mint a GTA:SA-ban van, az felesleges lenne. Túl gyors. És akkor meg átmenne a karakter mégjobban tamagocsiba, hisz ha nem eteted akkor soványodik, szal folyamatosan tápoztatni kellene.

hát ha már izmosodás, akkor ne a gyúrás határozza meg a kari kinézetét, hanem a tulajdonságai. tehát, ha rakok +1-et erõre, akkor legyen izmosabb pl.

egyébként sztem nem nagyon hiényzik ez nekünk 😊

Shiwo
azt nem mondtam, hogy mindent vegyenek át, de én a legtöbb rpg-bõl mindig is hiányoltam a karihoz passzoló alkatot..

A Fable-ban is megcsinálták már ezt, minél jobban rágyúrtál az életerõre annál nagyobb darab lett a karakter, tényleg jópofa megoldás 😊