Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg egy KotOR féle Fallout. Valszeg hasonló lesz Obli motorral.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én a Falloutot Fallout stílusban akarom játszani.
De lehet hogy Bethesdáék tényleg nagyot alkotnának egy FP/TP nézettel.
Meglátjuk.
Viszont az NMA-sokat tényleg enm értem, hogy miért fikáznak állandóan. Eddig bírtam õket, de mostmár... Ez az állandó basztatásuk már idegesítõ.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A Capitoliumos képen mintha sok helyen olyan foltos lenne a kép, mint ami a 2-es számot is ábrázolja.
Az elõzõ képen pedig jobb oldalt ott a sziklák és fák között mintha lenne valami. És a középen lévõ fák vagy mik is oylan átlátszóak.
Vagy csak én nem látok rendesen?
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
már egy ideje hogy 2D vagy 3D; a motort úgy kéne használni mint a Company of Heroes/Warhammer 40k esetében. És azzal egyrészt megfelelõ szögbõl classic FallOut hatás érhetõ el; h a karakterhez rögzítik a kamerát akkor tökéletes; és így minden megvalósítható; remélem ilyesmi megoldást választanak; s nem sima TPSt; legrosszabb esetben FPS nézetetet;
vagy olyasmi módon is lehetne mint a Bioware játékoknál; bár a NEverwinter Nights sztem mind grafikailag mind szrotiját tekintve elég gyenge eresztés lett; de a Kotorféle grafikai megvalósítás(itt most kamerakezelésre gondolok; mert egyébként sokminden nem illik a FallOuthoz) elég használható lenne a játékban
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Zsolo007: Azért szerintem a karakterek csak változtak volna. Hasonlítsd össze a Tactics-szal. Minimum azt a szintet el kellett volna a végkifejletig érnie.
A Skillelrendezés nem biztos hogy gázos, ha megfigyelted még a körönként használható akciópont is rengeteg volt. Ez vagy nem SPECIAL rendszer volt, vagy valamit azóta ügyködtek rajta.
Legjobb stukker márpedig a Red Ryder BB Gun! Army Depot-ban körönként 1-2 szupermutáns térdel tõle. (szemre célozva)
Amennyire tudom ez lett volna a végeleges skill elrendezés...
Persze az is lehet, hogy bethesda jövõbeli alkotásához képest ez egy nagyszerû játék lett volna 😊.
Nem tudom meg tundék e barátkozni egy FPS nézettel.... (nem valószínû)
A nagyítás az nekem tetszett, csak az nem, hogy a kamerát nem lehetett forgatni. Az még jó lett volna.
De egyébként már készítik. Eddig egy kisebb team ügyködött rajta, most, hogy vége az oblivionnak, mindenki rászállt. Teaser meg olyan 30 napon belül várható.
Plusz: Megnéztem a BIS féle Fallout 3 Techdemót.
Mit mondjak, erõsen hozta a Fallout hangulatot és érezni lehetett, hogyha ez kész lett volna, akkor egy jó játékot kapunk.
És ezt úgy mondom, hogy a Menedékbe be se tudtam lépni mivel kifagyott!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
<#gun>#gun>
Esetleg fallout2.ini.hu-n megtalálod az alien blastert.
Az NMA oldalán pedig egy kis szövegelés van összeszedve a Fallout 3 készítõitõl, pl. hogy honnan merítettek inspirációt, hol dolgoztak eddig, stb. stb.
Érdekes, hogy majdnem mindegyik vagy az Oblivion végén kapcsolódott be, vagy teljesen kezdõ.
arról a pisztolyról teljesen meg is feledkeztem... :/
az alien blasterrõl meg még nem is hallottam O_o
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
pisztolyokban meg a solar pistol volt a legerõsebb. (spec. encounterben lehetett összeszedni) attól meg a .223 pistol a legerõsebb. az energia pisztolyok meg messze nem voltak olyan erõsek sajna, mint lehettek volna. :/ nem is emléxem, h valamikor is használtam volna energnia pisztolyt a játékban...
Yang: Skandi- senior shao wari
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vindicator annyiban jobb, hogy nagyobb sorozatot tud produkálni.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
tudom h melyik fegyver 😊
a gatling laser meg fingom sincs mi 😄
sose használtam. mindig small arms aztán energia fegyverek. de ha emlékeim nem csalnak, annyira nem volt durva fegyver, csak közelrõl.
Vindicator
én azt hittem az ami New Caalifornia Republic ban volt mindjárt a bejáratnál a katonáknál valami machinegun azt hiszem 223fmj golyók mentek bele mert én arra a fegyverre gyúrtam az elejétol az emberemet
nagyon bírtam mikor kozelmentem egy elenfélhez és megsoroztam dejól nézett ki hú azok a szép idók ja meg azt hiszem volt egy jó kis trukk hogy lehetett mindenféle cheat nélkul megszerezni a feketepáncélt azt a powerarmort na azzal aztán mikor elér az ember egy bizonyos szintet talán 8as vagy tobb de nem tudom biztosan na mindegy ha elérte a megfelelo szintet el kellett menni Sanfranciscoba és ott a Brotherhood of Steel tagtól fol kellett venni azt a kuldetést hogy meg kell szerezni a terveket azokról a repulo izékrol...
És tényleg van benne valami amit mondasz, mert az össze kari izmos vékony volt vagy hasonló, de pl. nem indíthattál pufók varázslót vagy 2 méter magas harcost.
De szerintem oylan szintû megoldás mint a GTA:SA-ban van, az felesleges lenne. Túl gyors. És akkor meg átmenne a karakter mégjobban tamagocsiba, hisz ha nem eteted akkor soványodik, szal folyamatosan tápoztatni kellene.
egyébként sztem nem nagyon hiényzik ez nekünk 😊