Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Azt hittem hogy lesz majd hozzájuk tartozó küldetés, a fellegvárban is sokat beszéltek a mutánsokról, de nem találkoztam ehez kapcsolódó küldivel, nem tudom nem-e maradt ki véletlenül.
Aki használja az idõjárás effectet az adhatna egy linket.
Köszönöm.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Bármilyen hihetetlen lehetnek olyanok, akik még nem vitték végig ezt a küldetést... Tartsuk tiszteletben a játékélményüket és ne spoilerezzünk csak makrót használva!
Köszönöm megértésed!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kiderül, hogy a vigyázó az Enklávétól próbálja védeni a menedéklakókat, ami dicséretes lenne, de a módszerei...
Marad a régi fõnök, s a Vault zárva marad, vagy Amata lesz a góré, aki kinyitja a menedéket.
Egyik sem megnyugtató megoldás, ettõl függetlenül, hõsünk véglegesen ki van rúgva a menedékbõl, oda soha nem térhet vissza.
Menedéklakókkal nem lehet normális beszélgetést kezdeményezni (A csúcs: Butch, levágnád a hajamat?)
A vigyázó törekvése dicséretes, hisz ha nem gonosz a fõhõs, akkor nem szeretne a menedékbõl importált szupermutánsokkal hadakozni, de a figura diktatórikus módszerei miatt nem alkalmas a vezetésre, a menedék kinyitása után pedig megjelennek a menedéklakók nevesített hullái a pusztaságban.
Tudom, hogy ez szõrszál hasogatás, hisz csak egy játékról van szó, de hiányoltam azt a lehetõséget, hogy Amata legyen a felvigyázó, akit figyelmeztetni lehet az Enklávé törekvéseire, s a menedéklakók nem a pusztaságban kezdenek kóborolni.
A végleges kitiltással válik igazán értelmetlenné a küldetés - egy teljesen fölösleges "kaland".
Van egy kérdésem:
Az összes fõküldetést, és dlc-ét megcsináltam, és most akartam belevágni a Trouble on the Homefrontba -ez az lenne amikor a menedékbõl ahonnan elindultam vészjelzést kapok.
Csakhogy nem kapok, máshol olvastam hogy azért, mert a játék végén már nem lehet elvállalni a küldetést.
A falon átjárás kóddal be tudtam jutni, de nem értem el vele semmit, egy pár emberrel tudok beszélni, de nem a küldivel kapcsolatban.
Nem lehet valahogy megoldani hogy mégis beadja a küldetést?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"The trees move. Do you not see it?"
Darnified UI hud mod - Kisebb, szebb, átláthatóbb hud
Pipboy color map and icon pack - A pipboy térképe, ikonjai szinesek lesznek
Tranquility Lane Colour - A TL szimuláció szines lesz
Slower XP-20 - 20%-kal lassabb fejlõdés
Raider female nude mod
Nude mod
Hairpack - Haj mod
Különbözõ ruha és armor modok
Darker Nights - Sötétebb éjszaka
Ami mindenféle képen ajánlott az a slower xp fõleg ha felfedezõ vagy. Anélkül hamar ellehet érni a max szintet (30). Az alapjáték is hosszú és nagy területtel rendelkezik, hát még dlc-kel. Amit nem ajánlok az a darker nights mert inkább zavaró mint élvezetes. A szintes TL mod is ajánlott mert egyébként undorító fekete fehér. De egyébként embere válogatja kinek mi, melyik mod tetszik. Érdemes ellátogatni ide: modok tárháza 😊
A DLC-kel megpapsz minden extrát, könnyítés-nehezítés.
Az extra felszereléssel könnyebb lesz a harc, de jön néhány igazán erõs ellenfél is (szupermutáns nagyúr, albínó skorpió, örjöngõ vad ghoul)
A DLC-k ezen kívûl új helyszíneket, új küldetéseket adnak a játékhoz, a Broken Steel felemel a szinthatárt 30-ra, s a fõküldeté végén nincs game ower...
Többi modot fölöslegesnek tartom, bár néhányat régebben kipróbáltam.
Nem sok értelmét látom a fegyverek modolásának, szórakozhatsz vele, de vélemnényem szerint idiótaság lézerkeresõs, távcsöves kínai rohampuskával lövöldözni, arról meg nem szólva, hogy a magyar nyelvú verzióba szépen be is tudnak kavarni az angol nyelvû modok.
Textura modokkal lehet még variálni, kétségtelen, hogy a karakterek, s a táj nem túl szép, de egy atomsúlytotta vidéken kóricáló modellszépségû NPC-k sem realisztikusak.
Biztos vannak más véleményen lévõ játékosok, de szerintem a DLC-k nélkül valóban hézagos a Fallout3, a DLC-k mellé viszont már fölöslegesnek tartom a további modokat.
Valaki aki tapasztalt játékos leírná milyen modokat érdemes / kell felrakni a maximális élvezethez? 😛 Fallout 3 HUN GOTY Editionom van 😊
Csak mert azt olvastam sok helyen hogy szétmodolva ajánlott játszani 😊 Configom az aláírásban 😊
Köszi elõre is
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Köszi. Munka után megpróbálom.
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
A másik hogy elõbb írtam hogy sose használtam kodek pakkot és eddig egyik játék videóival sem volt gondom.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A hibaüzenet: "Please insert the correct cd-rom, or select ok and restart applicationn"
Op rendszerem win7.
Ha tudtok segítsetek plíz.
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Semmilyen daemon tools meg ilyesmi nincs a gépemen.
lenne egy kis gondom a játékkal mikor megpróbálom uninstalállni mindig egy hibaüzenetet dob be
hibaszám:0x80040702
Description:A DLL betöltése nem sikerült GameuxInstallHelper
Remélem valaki tud segíteni
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
mas : dead money -ban hogylehet kikapcsolni a medical reasearch centerben azt a forcefieldet ? 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Az NVIDIA vezérlõpult elindítása"---->3D beállítások kezelése---->Hozzáadás gomb segítségével válasszuk ki a "Fallout3.exe" fájlt, vagy a goty esetében a "Fallout3 (falloutluncher.exe) fájl kerül kiválasztásra abban az ablakban, ahol majd a 2. pont beállítási lehetõségit adja ki az alatta elhelyezkedõ ablak.
Tehát:
2.Adja meg a program beállításait:
a.Itt az "elõre reprodukált maximális képkockák számát" állítsuk be 1-re!(Alapban '3'-ra van állítva)
b.Függõleges szinkronizálás----> 'kényszerített kikapcsolás' állásba görgessük!
c.Alkalmaztassuk és játék!
Ne irkáljon nekem senki olyan, akinek az eredeti játéka gond nélkül futott, mert nem azok számára írom...
Én megvetten az eredet GOTY verziót és most jutottam el odáig, hogy reccenés nélkül futkározok és gond nélkül játszom a játékkal.
Próbáljátok ki, én a 275.33-as új drivert használom, megcsináltam a fenti beállításokat és szuper a futtatásom ultra beállításon, max grafikán...(pedig még a kártyám sem egy csúcs szuper zsuga: GTS 250/1GB ...
Magyarítás készítéséhez futtatnom kellett a progit.
FFDshow beállításaiban pedig meg lehet nézni, amit írtam, mert nekem segített...
Természetesen ezt is megcsináltam, de ez nem segített😞!)
* Open the folder My documents / My Games / Fallout3
* Edit the file FALLOUT.ini.
* Inside FALLOUT.ini look for a group called
* Inside the general group, after all the configuration parameters, just copy and paste the following 2 lines:
bUseThreadedAI=1
iNumHWThreads=2
A fenti programhoz az alábbi linken az utasításokat olvassátok el, mert elvileg a K-Lite codec pack/ffdshow megnyitásakor a 'DirectShow control'/'Don,t use ffdshow in' ablaknak bepipálva kell lennie és az edit gomb megnyomásával látható, hogy itt már szerepel a "Fallout 3.exe" és még sok más játék .exe is!
Ha nincs benne, akkor az 'Add...'-al hozzá kell rendelni, és így majd ezt lehet más játékoknál is esetleg alkalmazni...
Tehát ezt olvassátok el hozzá az elérési utat nem igazán jól írja, mert: Start menü/K-Lite Codec Pack/Configuration/ffdshow video decoder ablakot kell megnyitni és ott található a fenti beállítási lehetõség...
ÜDV
Arab money
nem tudtok egy olyan linket adni, amin a FO3 teljes magyarítása meg van?
mert részenként nem jó, az OFF topikba ami van.
Megvettem a fallout 3 Gotyot steamen. És magyaritani szeretném, letöltöttem a magyar verziot külön a fájlok miatt, de abban nem találok Hun esp fájlokat...