Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Szuper mutánsok? Mert azok eredetére (hogy honnan jönnek) meg van a válasz. Még ha csak a fõsztorit játszod ki akkor is megkapod rá a választ.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Elvileg a mutánsok nem tudnak szaporodni, akkor hogyhogy mégis ilyen sok van belõlük?
Azt hittem hogy lesz majd hozzájuk tartozó küldetés, a fellegvárban is sokat beszéltek a mutánsokról, de nem találkoztam ehez kapcsolódó küldivel, nem tudom nem-e maradt ki véletlenül.

xblades
Hello

Aki használja az idõjárás effectet az adhatna egy linket.

Köszönöm.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

köszönöm
Dícséretes a segítõkészséged, de megkérnélek, hogy legközelebb használj spoiler makrót, ha spoilerezel!

Bármilyen hihetetlen lehetnek olyanok, akik még nem vitték végig ezt a küldetést... Tartsuk tiszteletben a játékélményüket és ne spoilerezzünk csak makrót használva!

Köszönöm megértésed!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fantusz
Elég elfuserált küldetés lett.
Kiderül, hogy a vigyázó az Enklávétól próbálja védeni a menedéklakókat, ami dicséretes lenne, de a módszerei...
Marad a régi fõnök, s a Vault zárva marad, vagy Amata lesz a góré, aki kinyitja a menedéket.
Egyik sem megnyugtató megoldás, ettõl függetlenül, hõsünk véglegesen ki van rúgva a menedékbõl, oda soha nem térhet vissza.
Menedéklakókkal nem lehet normális beszélgetést kezdeményezni (A csúcs: Butch, levágnád a hajamat?)
A vigyázó törekvése dicséretes, hisz ha nem gonosz a fõhõs, akkor nem szeretne a menedékbõl importált szupermutánsokkal hadakozni, de a figura diktatórikus módszerei miatt nem alkalmas a vezetésre, a menedék kinyitása után pedig megjelennek a menedéklakók nevesített hullái a pusztaságban.

Tudom, hogy ez szõrszál hasogatás, hisz csak egy játékról van szó, de hiányoltam azt a lehetõséget, hogy Amata legyen a felvigyázó, akit figyelmeztetni lehet az Enklávé törekvéseire, s a menedéklakók nem a pusztaságban kezdenek kóborolni.
A végleges kitiltással válik igazán értelmetlenné a küldetés - egy teljesen fölösleges "kaland".

Sikerült megoldanom.

Én csak a HD Texture Pack-ot használtam.
Van egy kérdésem:
Az összes fõküldetést, és dlc-ét megcsináltam, és most akartam belevágni a Trouble on the Homefrontba -ez az lenne amikor a menedékbõl ahonnan elindultam vészjelzést kapok.
Csakhogy nem kapok, máshol olvastam hogy azért, mert a játék végén már nem lehet elvállalni a küldetést.
A falon átjárás kóddal be tudtam jutni, de nem értem el vele semmit, egy pár emberrel tudok beszélni, de nem a küldivel kapcsolatban.
Nem lehet valahogy megoldani hogy mégis beadja a küldetést?

Hát igen, kinek mi jön be 😊 Nekem TL úgy tetszik fekete-fehéren, ahogy van, kap egy plusz hangulatot az a rész ettõl.Ezekbõl a modokból még egyet sem próbáltam(valószínûleg nem is fogok), de ha hamarább tudom, hogy létezik xp lassító, akkor biztosan felrakom.A többi max a poén kedvéért lenne jó.Hajpakk biztos odatosz 😄

Papa01
Sikerült mûködésre bírni a játékot? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Calver
ö betû, 9-es mellett - angol billentyûzetkiosztást használ F3.

"The trees move. Do you not see it?"

Ryder62
Nekem a következõk vannak fent:

Darnified UI hud mod - Kisebb, szebb, átláthatóbb hud
Pipboy color map and icon pack - A pipboy térképe, ikonjai szinesek lesznek
Tranquility Lane Colour - A TL szimuláció szines lesz
Slower XP-20 - 20%-kal lassabb fejlõdés
Raider female nude mod
Nude mod
Hairpack - Haj mod
Különbözõ ruha és armor modok
Darker Nights - Sötétebb éjszaka

Ami mindenféle képen ajánlott az a slower xp fõleg ha felfedezõ vagy. Anélkül hamar ellehet érni a max szintet (30). Az alapjáték is hosszú és nagy területtel rendelkezik, hát még dlc-kel. Amit nem ajánlok az a darker nights mert inkább zavaró mint élvezetes. A szintes TL mod is ajánlott mert egyébként undorító fekete fehér. De egyébként embere válogatja kinek mi, melyik mod tetszik. Érdemes ellátogatni ide: modok tárháza 😊

Fantusz
Szerintem meg a DLC-ken kívül fölösleges minden további modot használni.
A DLC-kel megpapsz minden extrát, könnyítés-nehezítés.
Az extra felszereléssel könnyebb lesz a harc, de jön néhány igazán erõs ellenfél is (szupermutáns nagyúr, albínó skorpió, örjöngõ vad ghoul)
A DLC-k ezen kívûl új helyszíneket, új küldetéseket adnak a játékhoz, a Broken Steel felemel a szinthatárt 30-ra, s a fõküldeté végén nincs game ower...
Többi modot fölöslegesnek tartom, bár néhányat régebben kipróbáltam.
Nem sok értelmét látom a fegyverek modolásának, szórakozhatsz vele, de vélemnényem szerint idiótaság lézerkeresõs, távcsöves kínai rohampuskával lövöldözni, arról meg nem szólva, hogy a magyar nyelvú verzióba szépen be is tudnak kavarni az angol nyelvû modok.
Textura modokkal lehet még variálni, kétségtelen, hogy a karakterek, s a táj nem túl szép, de egy atomsúlytotta vidéken kóricáló modellszépségû NPC-k sem realisztikusak.

Biztos vannak más véleményen lévõ játékosok, de szerintem a DLC-k nélkül valóban hézagos a Fallout3, a DLC-k mellé viszont már fölöslegesnek tartom a további modokat.

Na rávettem magam hogy nekiálljak a játéknak 😊

Valaki aki tapasztalt játékos leírná milyen modokat érdemes / kell felrakni a maximális élvezethez? 😛 Fallout 3 HUN GOTY Editionom van 😊

Csak mert azt olvastam sok helyen hogy szétmodolva ajánlott játszani 😊 Configom az aláírásban 😊

Köszi elõre is
HI,ha megnyitom a console-t ott hogy tudok 0 írni mert ha megnyomom a 0 akkor kilép a console-ból a numpad meg nem érzékeli
Papa01
Nincs mit, remélem, menni fog. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

bandi007
Szia!

Köszi. Munka után megpróbálom.

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Papa01

Szia,
Nekem is ez volt a problémám:

Hiba.
Megoldás.

Hecker007
igen van aki így jár, én pl használok néhány kodekket, de soha nem volt gondom egy játékkal se, VLC meg nem rossz de linuxos port és win alatt vannak hibái sajnos

Ryder62
Erre csak haverom esetét tudom felhozni. Megkérdezi hogy lejátsza-e a videókat rendesen a SW force unleashed 2. Mondom jah. Aztán megkérdezte hogy használok e valami kodeket. Mondom nem. Erre este visszaírt msn-en hogy az xy kodekpack zavart be neki.

A másik hogy elõbb írtam hogy sose használtam kodek pakkot és eddig egyik játék videóival sem volt gondom.

Ryder62
Én sose töltöttem le kodek pakkot. Nero 6 install után mindent letudtam játszani kivéve a hd videókat. (nem jut eszembe a kiterjesztés neve) De a vlc-t letöltve már gond nélkül megy az is.

Hecker007
addig amíg csak filmnézésre használod tényleg nincs rájuk szükség, de van 1-2 játék pl ami igényli a kodekeket és ésszel telepítve nem szemeteli tele a gépet sem

koschwarz
az a vicc, hogy ha letöltitek a vlc media playert, akkor SEMMILYEN kodek pakkra nem lesz szükséged soha, amik szinte mindig beleszarnak a gépedbe.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

cikasz
Eredeti játéknál ilyet nem szokott kiirni. érdekes.

http://www.akciofigura.hu

bandi007
Nem tom miéert nem látszik. Na mind1.
A hibaüzenet: "Please insert the correct cd-rom, or select ok and restart applicationn"
Op rendszerem win7.
Ha tudtok segítsetek plíz.

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Papa01
Nem látszik a hibaüzenet.. .)

bandi007

Semmilyen daemon tools meg ilyesmi nincs a gépemen.

bandi007
Sziasztok most vettem meg a játékot magyarul. De nem tudom elindítani.A telepítés sikeresen megvolt. De mindig ezt a hibaüzenetet kapom:

Nem a játékkal, hanem Windows-al van gondod.Google-be írd be ezt a számsort és, ha minden igaz, kiad pár tippet a helyrerakásra.

Hello

lenne egy kis gondom a játékkal mikor megpróbálom uninstalállni mindig egy hibaüzenetet dob be

hibaszám:0x80040702
Description:A DLL betöltése nem sikerült GameuxInstallHelper

Remélem valaki tud segíteni
AnarchoiD
most nezem rossz topic szorri 😉 fallout3 -al csak xboxon toltam maugy (minden dlc kijatszva minden acsi megcsinalva😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
Nagysagrendekkel regebbi es gyengebb videokarim van 9600 es ultraban szepen es vigan fut a jatek...

mas : dead money -ban hogylehet kikapcsolni a medical reasearch centerben azt a forcefieldet ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

És még valami, akinek nVIDIA driver van a gépén:
"Az NVIDIA vezérlõpult elindítása"---->3D beállítások kezelése---->Hozzáadás gomb segítségével válasszuk ki a "Fallout3.exe" fájlt, vagy a goty esetében a "Fallout3 (falloutluncher.exe) fájl kerül kiválasztásra abban az ablakban, ahol majd a 2. pont beállítási lehetõségit adja ki az alatta elhelyezkedõ ablak.
Tehát:
2.Adja meg a program beállításait:
a.Itt az "elõre reprodukált maximális képkockák számát" állítsuk be 1-re!(Alapban '3'-ra van állítva)
b.Függõleges szinkronizálás----> 'kényszerített kikapcsolás' állásba görgessük!
c.Alkalmaztassuk és játék!

Ne irkáljon nekem senki olyan, akinek az eredeti játéka gond nélkül futott, mert nem azok számára írom...
Én megvetten az eredet GOTY verziót és most jutottam el odáig, hogy reccenés nélkül futkározok és gond nélkül játszom a játékkal.

Próbáljátok ki, én a 275.33-as új drivert használom, megcsináltam a fenti beállításokat és szuper a futtatásom ultra beállításon, max grafikán...(pedig még a kártyám sem egy csúcs szuper zsuga: GTS 250/1GB ...
Nálam idáig is K-Lite Codec Pack volt telepítve, mert például a Still Life_2 kifejezetten igényli.
Magyarítás készítéséhez futtatnom kellett a progit.
FFDshow beállításaiban pedig meg lehet nézni, amit írtam, mert nekem segített...
FFDshow-t le lehet külön is tölteni, szinte minden formátumhoz jó. A K-Lite Codec Pack meg feltelepít annyi szar codecet amit az életben nem fog használni senki. Csak felesleges szemét. FFDshow felmegy azt kész. Nekem eddig semmit gondom nem volt még a fallouttal sem 😊
Nekem simán megoldotta a K-Lite Codec Pack Basic 7.2.0 a fagyás problémákat.
Természetesen ezt is megcsináltam, de ez nem segített😞!)
* Open the folder My documents / My Games / Fallout3
* Edit the file FALLOUT.ini.
* Inside FALLOUT.ini look for a group called .
* Inside the general group, after all the configuration parameters, just copy and paste the following 2 lines:

bUseThreadedAI=1
iNumHWThreads=2

A fenti programhoz az alábbi linken az utasításokat olvassátok el, mert elvileg a K-Lite codec pack/ffdshow megnyitásakor a 'DirectShow control'/'Don,t use ffdshow in' ablaknak bepipálva kell lennie és az edit gomb megnyomásával látható, hogy itt már szerepel a "Fallout 3.exe" és még sok más játék .exe is!
Ha nincs benne, akkor az 'Add...'-al hozzá kell rendelni, és így majd ezt lehet más játékoknál is esetleg alkalmazni...
Tehát ezt olvassátok el hozzá az elérési utat nem igazán jól írja, mert: Start menü/K-Lite Codec Pack/Configuration/ffdshow video decoder ablakot kell megnyitni és ott található a fenti beállítási lehetõség...

ÜDV

FSpofon
http://impulsedriven.com/fallout3goty

Fallout 3 GotY
2 643,91 Ft

Arab money

Fantusz
Banner alatt van térkép, ahol meg tudod nézni, hol találod a bólogatós figurákat, munkapaddal nem vehetsz.

elitehun
És ha elõbb felteszem az 1.7-es patchet és utána magyarítom?
elitehun
Ha feltettem a magyaritást akkor utána gáz lesz ha felteszem az 1.7-es patch-et?
Steamen 10 euro volt, majd megveszem boltban 2x áron nem ?
A játék vége fele vagyok, amikor Eden elnökkel kell találkoznom, lehet valahol Autumn ezredessel beszélnem?

vki az egyik hsz.-ben azt írta hogy a tudományos bólogató figurát a tehchinak berendezés megvételével, vagy az alkimista pad megvételével lehet mexerezni. megvettem ezeket, de nincs rajta. én emléxem rosszul ?

Ryder62
A textúra magyarításnak nem sok értelmét láttam.

Prince23
De ez nem teljes magyarosítás. textúra nincs benne.

Prince23
Sziasztok!

nem tudtok egy olyan linket adni, amin a FO3 teljes magyarítása meg van?

mert részenként nem jó, az OFF topikba ami van.

http://www.c3.hu/~frc/fallout2/index.html

Ezt nem értem pár ezer forintért, meg tudod venni a magyar goty-t az 576-ban például.

Tudna valakit segiteni ?
Megvettem a fallout 3 Gotyot steamen. És magyaritani szeretném, letöltöttem a magyar verziot külön a fájlok miatt, de abban nem találok Hun esp fájlokat...