Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy csomó megbízható eladó (meg egy csomó sz@r is persze), a Mass Effectemet is Thaiföldrõl küldték és tökéletesen rendben volt minden. Ráadásul 5500 volt postával együtt, két héttel a magyar megjelenés elõtt.
Postaköltség nélkül is 21.5k jelenleg amazonon.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
How much can you take,before you snap?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Árat kérek szépen p.ü.-be.
(Kalandorok kíméljenek... 200 Ft-ért is képes vagyok rendõr ismerõsökkel intézkedtetni.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
How much can you take,before you snap?
93%-ot kapott. Egy rövid részlet:
"...the fear that Fallout 3 could be a post-apocalyptic Oblivion is totally gone. A few hours with the game will be enough for Fallout veterans to get their habits back and be able to walk with confidence through the game..."
<#vigyor>#vigyor>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
de elég lesz ha városonként 2 lehetõség (útálnak - szeretnek) és akkor 1024 meg a 3 fõ szálending 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Akkor elvileg PC-re is kb. annyi lesz, mert tudom, hogy a konzol drágább, de ez aránylag olcsó hely (kb. PC-s játékárak, nem elszállt 576-cd galaxis félék).
Csöppet drága.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Az a baj, ha megrendelem az amazon-on, akkor mire kiküldik hülyét kapok...
Kár hogy nem lehet külön kapni.
Þór vígi þessi rúnar
szerintem jópofa
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Se a póló, se a nuka cola. Ezeket az E3-on vagy az ECTS-en osztották. A póló hátulja: VAULT 13.
Mintha egy mez lenne: Kis Vault, hatalmas 13.
Þór vígi þessi rúnar
Az uzsistáska tényleg gáz, te tudjátok nem csak az iskolába visz magával kaját az ember.. A NukaCola pedig veszett 😄DD

Még csak nem is hasonlít rá.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Az óra viszont érdekelne, van róla valami infó? Mibõl van, ilyesmik?
Csakhát így dupla annyiba kerül.
Þór vígi þessi rúnar