Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
cserébe jól fog futni 😊, laptopról vagyok 😞 meg azért 82cm HD totál, fotelbõl 5.1 -el körbe csavarva a mozizó szobámba, az a zsírdisznó élmény 😮

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

boxon nincsenek modok.

Kandurex
Óóóó az csak a megjelenés, a vásárlás nálam még tök bizonytalan, lehet boxos verzió lesz belõle!

Jó neked. Nekem még legalább egy hét. Rohadt CD Galaxis. 😊

Why so serious?

grebber
Sajnos angoltudás híján én megvárom a decemberben esedékes magyar feliratos verzió!

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
T-13 óra <#finom>

SötétBarom
Uramisten, az a konzolos okádék szar az mi???? <#csodalk><#conf><#csodalk><#conf><#csodalk><#conf>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Carlos
Nem volt rossz.
Egy kis nosztalgia...

Þór vígi þessi rúnar

A gametrailersen van egy 15 perces videó a fallout történetérõl: mikor készült mibõl lett ez a játék milyen volt az 1 meg a 2

link
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Semmi extra, sima DVD check indításnál. Éppen ezért fogom én is megvenni. Inkább ezt mint bármelyik DRMes EA szart.

Why so serious?

Carlos
Amúgy minap énis fura elhatározásra jutottam.
Én bizony megvárom a magyarítottat, de bizony addig is játszani fogok amig az megjelenik...

Þór vígi þessi rúnar

Arról nincs hír milyen védelme lesz a gamának?
Az Obliviont sem védte semmi,ezt sem fogja semmi komolyabb dolog.😊

reméljük,hogy nem sokkal a megjelenés után már lesz törés 😊
(mielõtt valaki beugat,én is megveszem, csak nem bírom kivárni 😊 )

How much can you take,before you snap?

mármint indö júeszéj 😄 remélem bitura hamar felkerül 😄DDDDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
holnapután...<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Alwares
Hát nekem nem volt gondom a Fallout 3-ba a szövegekkel. Bár itt is hamar eljutottam oda mint az Oblivionban, el se olvastam már, hanem nyomtam el, mert sokszor elmondják ugyanazt, meg legtöbbször rohadt unalmasak...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

A gyík kérdéssekkel még várj pár napot amíg megjelenik a játék pc-re is és akkor nem fog senki leugatni a fasz spoilerjeid miatt. <#nezze>

<#csodalk><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Carlos
De én tudom, csak nem vagyok olyan gyík, hogy szétszpojlerezzem a topikot!
Kthxbye!

Þór vígi þessi rúnar

Silius
Valaki nem tudja hogy annál a résznél hogy lehet megölni a házaspárt mikor befekszek egy gépbe és valami állomvilágba csöppenek, és a feladat hogy az egyiket megöljem...

Nyugi ha megnézed a viszaszámlálót akkor még van 1,5 nap. Az nincs is olyan messze 😄
Miért Pc-hez nem lehet kontrollert venni?

De elismerem hülye kérdés volt, igaz bocsánat érte, csak már megörültem hogy hátha.

próbáltam a kontrolleres dolgot de személy szerint béna vagyok hozzá .. remélem pc-n egérrel jobban lehet majd célozni 😊

ha kontrollert kérdezem akkor szerinted?? 😄D

Ti már játszotok vele? Mint? Konzolon vagy PC-n?

DJ Skyline
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kontroller, nekem nem tetszett, a szabad lövöldözés (mikor nem a célzórendszert használod) nagyon nem jön be nekem. nem tudok a kontrollerrel úgy célozni mint egy egérrel. amikor rohan feléd 4 zombi akkor különösen jó <#idiota> amúgy érdemes benézni minden szekrénybe, fiókba, dobozba itt is. sok jó dolgot lehet találni amit késõbb ellehet bizniszelni erre-arra. a laser gunt is egy dobozban találtam. mondjuk fura a sebzõdés, volt eset arra hogy belelõttem az emberbe laser gunnal, az egész emberbõl csak por maradt, máskor meg fejen lövöm 3x és még mindíg ütöget vagy lõ

kontroller vagy egér bill kombóval tudtad kipróbálni?

DJ Skyline
kipróbáltam a Fallout 3-at haveromnál, szerintem átlagos a nyelvezete, teljesen érthetõ az egész, pedig nem vagyok egy kimondottan szuperjó angolból.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a játék amúgy nagyon jó, eléggé ellehet szöszölni vele. mikor végre kijutottam a Vaultból csak az volt 40 perc. bele is botlottam Megaton nevû "városba". mondjuk nem jutottam túl messze a játékban, utánna a következõ feladat az az volt hogy DC-be menjünk be egy rádió állomásba. itt lehetett választani hogy DC-n belül metro, avagy felszín. na jó nem úgy hogy a játék felkínálja, de nincs megszabva, viszont felszínen sokkal nehezebb. sok mutáns, szuper mutánsok is vannak, szóval szinte lehetetlen. metro meg hát ijesztõ kicsit, jönnek barátaink a zombik 😄 nagy nehezen kijutok a metrobol, nem maradt sok HP, erre belebotlok 4 nem is tudom mibe, raider a nevük. ez így nem lesz jó, visszamentem aludni a metroba, mert volt ott egy ágy, na de mire odaérek ellövöm szinte minden töltényem, mert belebotlottam még pár jómadárba, így most mehettem vissza Megatonba bizniszelni kis ammot. amúgy a játék hangulata remek, teljesen jól visszaadja a poszt apokaliptikus / nukleáris hangulatot, ameddig a szem ellát nincs semmi csak pusztaság meg romok. elsõ blikkre kicsit uncsi volt nekem a játék, de másnap már más volt a véleményem jobban beleméllyedve. volt itt szó hentelésrõl, szerintem itt nagyon nem lehet majd hentelni, jó mondjuk a legerõsebb fegyverem az a 10mm-s, volt még egy 3.8-as meg egy laser gun. lehet késõbb már erõsebb fegyverekkel más lesz ez a hent téma. nekem jobban bejött az a célzó rendszer, valamikor többre megyek vele mintha most lövöldöznék össze-vissza. volt itt kérdés a szép nõ dolog is, vannak azért szép nõk szerintem a játékban 😊 majd mikor Megatonban a bárban kóboroltok, akkor lesz ott egy vörös, rövidebb hajú, bõrszerkós csaj, na az azért nem rossz. mondjuk szerintem prosti, felkínál szobát 120 kreditért. a sex mint olyan nem tudom van-e, nõi karakterem van így nem volt ilyen lehetõség. aztán mondom hopp mi van ha lehetséges, generáltam gyorsan egy férfi karaktert, de úgy sem. hát így ennyi, szerintem nagyon jó lett. ha van valakinek valami kérdése a játékkal kapcs akkor tegye fel, hátha tudok válaszolni 😊

Az ismerõs szerint nem,jóval hosszabb párbeszédek lesznek,bonyolultabb,nehezebb szavak,stb.
Az Oblivion ehhez képest lepkefing.😉

Szerintem a Fallout könnyebben érthetõ lesz mondjuk az Oblivionnál. A nyelvezete közelebb áll majd a mai stílushoz, kevesebb középkorias szóvirág, ismeretlen szó lesz benne.

SLICK
1 nap 22 óra 20 perc még

alig várom ^^

Bucser
LOL...

Ha tudsz angolul akkor jön magától a fordítás. Amíg gögyörészned kell a fordításon addig nem tudsz angolul.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alwares
Mért szerinted nem tudok angolul? 😊 Mert igen tudok, értek mindent, de fárasztó folyton elolvasni/fordítani mindent...

lehet magyar! pl haveromnak a warhead az magyar, full szinkronos steamen, és a witcher is.. szal nézd csak meg az adatlapján majd a nyelvi szupportot
Randal
Összetett párbeszéd = Me want food ???

Van benne valami. Mondjuk az Oblivion sem a hosszú és összetett párbeszédek miatt volt jó. 😊

Why so serious?

Õ is ezt mondta.😄

Zsolo007
Ez már önmagában negatívum egy RPG-nél 😄

Egy ismerõs,aki letöltötte a Fallout3-at mondta,hogy nem kell annyira durva angoltudás.

Én is felmásztam a sztímre, meg lehet venni, de játszani nem lehet vele:

"This game will unlock in approximately 6 days and 11 hours"

Amúgy is drága most a dollár. :/

[HUN]Crassus
szerintem meg most nem keso nyelveket tanulnod.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Alwares
Jó nektek PC-re magyarul jön ki, 360-ra meg sajna nem 😞 (bár legalább nekünk van magyar Fable 2-önk is)

[HUN]Crassus
?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kandurex
:/ kár, hogy még nem magyar, akkor kicsengetném

Davidus
steamen meg lehet venni

V9ykn8_TZL0

Már csak három nap mosojoghatunk.
repro