Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Why so serious?
Next PC upgrade: 2022
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
link
Why so serious?
Én bizony megvárom a magyarítottat, de bizony addig is játszani fogok amig az megjelenik...
Þór vígi þessi rúnar
(mielõtt valaki beugat,én is megveszem, csak nem bírom kivárni 😊 )
How much can you take,before you snap?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kthxbye!
Þór vígi þessi rúnar
De elismerem hülye kérdés volt, igaz bocsánat érte, csak már megörültem hogy hátha.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Oblivion ehhez képest lepkefing.😉
Ha tudsz angolul akkor jön magától a fordítás. Amíg gögyörészned kell a fordításon addig nem tudsz angolul.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Why so serious?
"This game will unlock in approximately 6 days and 11 hours"
Amúgy is drága most a dollár. :/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"