Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Hû...némá...kiszólt a gödörbõl a luk!
Hülyegyerek asse tuggya miaza spoiler. Aggyak szótárat? Makró? Megvan? Tudod miaz? Menni fog?

Þór vígi þessi rúnar

dartonita
Figyelj mielott minden pcs remegve tamad neked,sztem hasznald a spoiler tag-et a hozzaszolasaidban ha a jatekmenettel kapcsolatosan vannak kerdeseid.Csak az a baj hogy mi meg fel sem installaltuk a jatekot,jolenne ha mi fedeznenk fel az F3 vilagat anelkul h barki lelone a poenokat.

koschwarz
szerintem nem az a baj, hogy itt kérdeztél, hanem hogy dúúúúúrván spoileres a kérdésed, úgyhogy inkább ezért kapj a fejedhez. jelöld, hogy spoiler!

ja, és neszóljálbe'!<#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Bazzeg legyen már világbéke, mindenki azon játszik amin akar, senkit sem kényszerítenek... a történet ugyanaz lesz elvileg, nemde??? Függetlenül a platformtól.

War. War never changes.

Szerintem vegyél vissza kicsit... Ki vagy te ? És ki mondta, hogy boxon játszom ? Szerintem szedjél valamilyen nyugtatót ...

Mert lehet, hogy más olyan is jár itt aki játszott már vele .

Carlos
Kéne ide egy házigazda!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem húznál át a retekbe a boxos topikba?
Senkinek sem hiányzol.
Jerk!

Þór vígi þessi rúnar

De hogyan tudná rá bárki a választ amikor még ki se jött PCre? Ezért mondta, hogy rossz topicban vagy.

Why so serious?

Ebbõl látszik mennyire korlátolt vagy ... itt a fórumon is van olyan, hogy játékosok topic ja, meg hogy konzolosok topicja, a konzolosok nem játékosok? Ha kérdez valaki valamit, és tudom rá a választ akkor segitek ... Én egyik párti sem vagyok, játszom mindenen, egy normális kérdést tettem föl ... De ha ez téged ennyire irritált , akkor sajnálom .

MerlinW
"A PSM3 magazin értékelése és véleménye szerint a Fallout 3 verzióiból egyértelmûen csak a PC-s változat a gyõztes a triumvirátusból. Szerintük a PS3-mas és az Xbox 360-as változat messze áll a játszhatatlan verziótól, de akad bennük némi hiba!

"Az Xbox360-as verzió textúrái észrevehetõen durvábbak, mint amit PC-n láthatunk, a látótávolságba esõ objektumok sem adnak semmilyen üres érzést. Mindazonáltal sokkal kevesebb fps figyelhetõ meg ezen a konzolon. A játék mindezek mellett viszont azonos".

"Most, a PS3-mas verzió ugyanolyannak tûnik, mint az Xbox-os, de a látómezõ sokkal durvább/recésebb, a textúrák 'sárosabbnak" tûnnek, az fps ráta is ingadozó különösen az utolsó sztoriküldetéseknél."

"Szóval, igazándiból az Xbox 360-as és a PS3-mas verzió különbözõségei nem fogják elvenni az élvezetet a játéktól semmilyen módon. Nagy felbontású textúrák vagy nem, mindkét verzió ugyanolyan hatalmas, epikus, érdekfeszítõ és ragyogó kalandot nyújt a játékosoknak.""

(OW)

[merlinw.org]

Kandurex
óóó, én nem arra gondoltam, hanem a HATRED verzióra.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

3/4 5 kor még fenn volt 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

zeus89
EZ A FALLOUT 3 PC-s topicja .... szerinted hányan játszunk itt vele ?!?!?!?!?!?! Inkább én kérdezném tõled, " EZZEL A SEGITSÉGKÉRÉSEDDEL VICCESKEDNI PRÓBÁLTÁL? " .....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Nahh rájöttem, de elõször kb 10 percig nem volt a quest ek között.

Ezzel a mondattal vicceskedni próbáltál ?

dartonita
Ja fogsz egy kotelet,es keresel egy gerendat.
A tobbit a fantaziadra bizom.

HELP ! Elakadtam .

Be kell jussak Little Lamplight ba , ahoz , hogy abból eljussak Vault 87 be , de meg kell mentsem Sammy-t meg a többieket,ahhoz, hogy az a kiscsaj beengedjen Little Lamplight ba, de nemtudom, hogy hol vannak ? Tudja valaki, hogy merre kell õket megkeresni? Vagy , hogy hogy kell újra meghalgatni a párbeszédeket ?

Grove4
nem ,ezt fallout 3 pc 0 days

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

[HUN]Crassus
ezt?

CLONEDVD iMMXpC?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Grove4
Úgy látom mégis fake,mert törölték!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

koschwarz
OFF

az oblivionhoz alap, hogy kell egy mod, ami a szintezést eltünteti, mind az ellenfelekrõl, mint a loot-ról. az azért más érzés, amikor épphogy kijössz a börtönbõl, és ott lohol mögötted egy minotaurusz... a többi már csak kozmetika, vagy "apróbb" tweak-ek, amik tökéletesítették a játékmenetet.

azt végképp nem értem, hogy a szintezés miképpen járult hozzá a folyamatos kihíváshoz...pont hogy ezzel vették el a kihívást, kivéve ha valaki nagyon elbakta a szintlépését, mert lehet hogy akkor a szörnyek túlnõttek rajtad. nameg a loot, egyszer csak vasfegyvereket találsz, majd hirtelen csak dedriket...áhhh.

OFF OFF

Na igen. Emlékszem amikor még anno a Gothic elsõ részében rögtön az 5. percben gondoltam elindulok felfedezni egy picit. Aztán fél perc múlva látom, hogy áll a közelben pár gyík. Na mondom, hajrá, kardot elõ és indulhat a tánc. Aztán csak néztem amikor háromtized másodperccel késõbb holtan hevertem a földön. A szintezés éppen ezt öli ki egy játékból. Nem látom értelmét, hogy fejlõdjek.

Why so serious?

Áááá! Nem igaz! Végre tíz év után eljött a folytatás! Remélem nem fake, és felhangzik hogy: "War... War never changes." <#eljen>

Kandurex
Vagy amikor mész a parton és egy tarisznya rák kettéharap, mert õ biza' egy lvl70 tarisznya típusú rák....szóval otromba megerõszakolása a játékoknak a szintezõ rendszer, azt kellett volna helyszínen agyoncsapni, vagy legalább is azonnali hatállyal elbocsátani, aki kitalálta, hogy még véletlenül se kerüljön közel a számítógépes játékokhoz, mert csak kárt tesz.

dartonita
Gondolom a folyamatos kihivast probaltak vele elerni.De ami mukodik egy mmo-ban,az egy single player jatekban egyaltalan nem biztos.Tenyleg idiotasag es logikai bukfenc mikor egy csoro utonallora valami uberbrutal pancelt meg fegyverzetet pakol a program.Na de bizzunk benne hogy EZ a jatek honapokig lefog kotni.Erre sem az obli sem a gothic uj resze nem volt kepes.

Kandurex
A szinthez igazítás minden játék halála, én nem is értettem, hogy miért vezették be, pont azt vették el vele, amiért játszunk, a fejlõdésért, a tápolásért,...ha folyamatosan szinthez igazítják elveszlik a játék varázsa. Szóval örülök neki, hogy ezt a koncepciót elvetették.

dartonita
Nem lesznek szinthez igazitott mobok.
Az obliviont meg a klasszikus fallout-al osszehasonlitani kb olyan mint a szaraz kenyer es kaviar kozti parhuzam.
Az en kedvemet iszonyatosan meghoztak a trailerek,annak ellenere hogy teljesen uj a motor,es ez inkabb lesz fps.A hangulat,az....odabasz😊

Kandurex
Igen, úgy tûnik van már PC warez.

McHaals
picinován már kint van

MadWolf#11626

"Néhány éven belül érkezik a Fallout negyedik része

Bethesda sok reményt fûz a harmadik epizódhoz, mert a cég embere, Todd Howard elárulta, hogy a következõ részre nem kell ilyen sokat várni.
A sikeres múlttal rendelkezõ szerepjáték második és harmadik epizódja között tíz évet kellett kibírni a rajongóknak. Nem szeretnék, hogy ugyanez legyen a helyzet a harmadik és a negyedik rész között is, ezért már idõben nekilátnak a fejlesztésnek. A Bethesda embere, Todd Howard szerint ez az idõtartam idális volt, de nem szeretnék, hogy ennyit kelljen várni a játékosoknak az új rész megjelenésére, ezért néhány éven belül piacra szeretnék dobni a Fallout 4-et, amelyet szintén a Bethesda fejlesztene. Az ötlet jónak tûnik, de várjuk meg elõször, hogy milyenre is sikerült a hamradik rész."

<#taps>

Kandurex
<#vigyor3>

Kandurex
Meglátjuk milyen lesz a Fallout, remélem ilyen tekintetbe nem fog hasonlítani az Oblivion-ra (szintezõ ellenségek stb. ahogy itt páran említették)

grebber
Hát akinek számára ezek fontosak annak jól jöttek a modok biztos.
Engem nem zavart a íjászat semmi gondom nem volt vele.Szintezet szörnyek végett meg nem volt könnyû a game tehát kellettek.
Kinek mi a jó.

Next PC upgrade: 2022

Talán a két számomra legfontosabb gond a béna íjászat és a szintezett szörnyek voltak de emellett millió apró idegesítõ szarság is volt amiknek a "javítása" szuper könnyû volt a pc-n modokkal pl a nulla látóhatár a víz alatt, a hülye "loading area" üzenetek stb de a modok új dolgokat is raktak a játékba pl darabolós gyilkolászás, új cuccok tolvajoknak, új questek/területek, átdolgozott drop listák és szörnyek.

SötétBarom
Ez nem függ össze a box-al, én a PC-s játékokat is mind 102 centin nyomom, kanapéról - kivéve az FPS-eket, azokhoz adja magát a szék+monitor kombo 😊 Igaz, hogy 5.1 nincs, de van helyette 2x100 watt 😄 (valós 100watt-ról van szó 😊 -> szomszédok imádják.. )

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pár kommentel lejjebb írtam már, de itt van az eredeti szöveg:

"A variation of level scaling is used to control the difficulty of the main quest, but enemies in areas that are not essential to the main quest will not be scaled to your level. Some places will be adjusted to your level when you first enter them, but they will not level up when you return - unlike Oblivion, you won't find raiders in Power Armor."

Nekem több giga modom volt hozzá.😊
És ne fegyvermodokra,meg a többi baromságra tessenek gondolni.

Nekem tetszett az oblivion. Egyedüli bajom az az volt hogy minél erõsebb letem anál nehezebb let a játék mivel a szörnyek is erõsebbek lettek. Jobb lett volna ha nem igazítják szinthez az elenfeleket.
A fallout 3 ban hogy is lesz. Csak a küldetéseknél igazítja szinthez?
grebber
Ez off de fejtsed már ki nekem ki voltak vele a bajaid alapon modok nélkül?

Masszív gondok voltak vele modok nélkül btw angol tudás nélkül az Oblivion csak egy hack&slash, semmi értelme... <#wow3>

Én nem modoltam rajta semmit, de a munkatársam péppé modolta, és állítólag a játékélmény a duplájára nõtt!

grebber
Oblivionnal nem volt semmi gond modok nélkül,csak egy nem magyar felirattal jelent meg!

Kit érdekel hogy jobban megy konzolon, az Oblivion is játszhatatlan volt alapvetõ modok nélkül! <#ejnye1>

koschwarz
<#taps>

Ez nekem is dökte a szemem. Utánanéztem, és 1-2 extra hely lesz csak, ahol nõhetnek a szörnyek szintjei, de a legtöbb az nem fog igazodni a te szintedhez.

koschwarz
mondjuk én úgy tervezem, hogy ha nincs benne valami égbekiáltó marhaság, mint pl. az oblivionban a szintedtõl függõ szörnyek/loot, akkor bele sem nézek egy fallout3 modba sem, mert annak az lesz a vége, hogy ahelyett hogy játszanék, a modokkal szarakodok <#hehe>

koschwarz
<#rinya><#rinya><#rinya>

[HUN]Crassus
"mozizó szobámban" elmész a picsába!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ja értem. 😊 Pénteken reményeim szerint meg tudom rendelni és akkor hétfõn meg is érkezik.

Why so serious?