Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán vannak az "újak", akik sem az 1-2-t, sem a Tactics-ot nem játszották, csak a hype miatt várják a játékot. A vita adott lesz itt, és kegyetlenül kaotikus lesz. De én, mint õs-Fallout fanatikus elmondhatom, hogy a 3 hozza azt a hangulatot, mint az öregek. Eléggé más, persze, mert nem lehet hatalmas pusztákat átutazni, de ez nem is arról szól. Arra ott van az 1 és a 2. Ez a játék valami 60-100 évvel a 2 után játszódik, és nagyon hozza a fílinget. Itt Washington DC romjai között kolbászol az ember, ami hatalmas. Ha belegondolunk, ugyanolyan reális, mint a korábbiak, csak egy sokkal nagyobb populációs körben. Itt is vannak nagyobb települések, de teljesen másképp, mint a régiekben.
Szóval én azt mondom, hogy ez itt tényleg a Fallout 3. Másképp, máshogy, de attól még nagyon is Fallout. És ez az, ami számít.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Why so serious?
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
War. War never changes.
Why so serious?
Kívácsni leszek erre a játékra az elsõ 2 rész sajnos kimaradt.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Erre várok 10 éve ... na jó csak kilenc <#papakacsint>#papakacsint>
nem akarlak megbántani, de mire fent lesz warezen egy elsõ elfogadható verzió, bõven lesz hajnali 3 vagy 4 óra
bár remélem nem így lesz, az elsõ ember aki megveszi hazamegy gyorsan csinál egy img-t feltolja szerverre, én meg leszedem otthon, és hajnalban már nyomhatom is 😛
How much can you take,before you snap?
Én már vagy 2 hete birtokában vagyok a boxos verziónak, de csak mértékkel nyomom, mert meg fogom venni a CE-t (Igaz, PC-re, mert olcsóbb, de akkor is támogatom a fejlesztõket.)
Viszont eszembe sem jutna itt spoilerezni, meg játékmeneti segítséget kérni, mivel 1.: Nem kapnék választ. 2.: Nincs pofám ezzel hergelni a fórumozó testvéreket.
Mindenesetre itt akkora hirig lesz, hogy még...
Mikor a régi falloutosok összecsapnak az újakkal. Az vicces lesz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
b34 b34
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha jobban tetszik, akkor értelmezd ezt, hátha menni fog, bár kétlem:
* A cselekmény olyan fordulatának elõrejelzése, amely az alkotó által kívánt hatást (izgalmat, szorongást, meghatódást, nevetést stb.) váratlansága révén éri el.
Þór vígi þessi rúnar
Why so serious?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
No Comment!
Úristen...
<#falbav>#falbav>
edit: Mostmár kezdem azt hinni, hogy tényleg én vagyok a hülye, hogy nem veszem észre, hogy direkt szivat itt minket.
Þór vígi þessi rúnar
Ha már idézel a wikirõl, akkor tedd azt úgy, hogy nem csak azt mutatod meg ami neked passzol, ugyanis:
* Krimiben a gyilkos személyének elárulása.
* Számítógépes kalandjátékban egy elrejtett tárgy hollétének felfedése.
* A cselekmény olyan fordulatának elõrejelzése, amely az alkotó által kívánt hatást (izgalmat, szorongást, meghatódást, nevetést stb.) váratlansága révén éri el.
* Valamely (fõ)szereplõ halálának (vagy egyéb sorsdöntõ eseménynek) elárulása.
* Annak felfedése, hogy a történetben megjelenõ két alak valójában egy személy.
* Egy titokzatos ismeretlen kilétének elárulása.
Forrás
Þór vígi þessi rúnar
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit kérdeztem ebben egyik sem volt .
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Þór vígi þessi rúnar
Why so serious?
Mostantól lehetne, hogy aki nem a pc-s verzióval játszik, akár boxos akár társasjáték kivitelben viszi, az óriási spoiler rublikában jelezze a játékkal kapcsolatos élménybeszámolóit, kérdéseit, stb-t.
Csak azt sajnálom, hogy minden játék topicjában erre külön fel kell hívni a figyelmet.
Kumiho #2179
4 nap! Még 4 nap!!!! 😊
De egyébként egyetértek, lehetne kevesebb anyázással is véleményt cserélni.
Why so serious?
Þór vígi þessi rúnar
Meg külön van warez topic, aki néha átkattintana, látná, hogy már reggel óta téma ez a clonedvd-s meg demonoid-os verzió : D. Én azt is felvettem kedvencek közé, és egy kattra elérhetõ a fõmenümõl.
Szerintem lesznek itt jópáran, akiket zavarni fog a warez téma, mivel nem egy ember meg fogja várni az itthoni megjelenést.
Engem speciel nem bánt, a nem idevaló hozzászólások idõvel úgyis törölve lesznek. Csak több munka.
Kumiho #2179