Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
OK. Valamit tisztázzunk. A Fallout Tactics NEM Fallout, a szó régebbi értelmében. Ahogy tapasztaltam itt a fórumon, sok régi fólautos fanatikus van, akik végigtolták az 1-2-õt, akár többször (mint ahogy én is). Aztán ott vannak azok, akik csak a Tactics-szel játszottak, aminek nem sok köze volt az igazi Fallout-élményhez.
Aztán vannak az "újak", akik sem az 1-2-t, sem a Tactics-ot nem játszották, csak a hype miatt várják a játékot. A vita adott lesz itt, és kegyetlenül kaotikus lesz. De én, mint õs-Fallout fanatikus elmondhatom, hogy a 3 hozza azt a hangulatot, mint az öregek. Eléggé más, persze, mert nem lehet hatalmas pusztákat átutazni, de ez nem is arról szól. Arra ott van az 1 és a 2. Ez a játék valami 60-100 évvel a 2 után játszódik, és nagyon hozza a fílinget. Itt Washington DC romjai között kolbászol az ember, ami hatalmas. Ha belegondolunk, ugyanolyan reális, mint a korábbiak, csak egy sokkal nagyobb populációs körben. Itt is vannak nagyobb települések, de teljesen másképp, mint a régiekben.
Szóval én azt mondom, hogy ez itt tényleg a Fallout 3. Másképp, máshogy, de attól még nagyon is Fallout. És ez az, ami számít.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SötétBarom
My man. <#worship>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Minek vannak Voultok a játékban. Semmit nem érnek. Mindenki megmenekülhetett volna egy 50-es évekbeli hûtõben. Még ha a bomba 1 km-re robban tõlük akkor is. (Ezt csak az érti aki látta az indiana jhones kristály koponya filmet, hogy az mekora baromság volt)<#mf1>
Hát majd alkalmasint kipróbálom szerintem. De elõbb a 3. 😊

Why so serious?

Bil Ur Sag
Nem késõ még pótolni õket. Fõleg a kettõt szerintem. Az egyik legjobb game szerintem a játékvilág történetében. Nálam csak egy game elõzi meg a Deus Ex.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
Szerintem faszán beilleszkedett a sorozatba, bár ezért a kijelentésemért már "köveztek meg" fanatikus fallout-osok 😊 De nekem tetszett. Szuper game volt.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Az 1-et anno csak haveromnál láttam, a 2-t már keményen toltam 😊 A Tactics meg sztem azoknak készült akik sokat akartak lövöldözni a Fallout világában.

War. War never changes.

Nekem is kimaradt az elsõ két rész. A Fallout Tactics van meg, azt végig is vittem és nagyon tetszett de nem tudom, hogy ez mennyire minõsül Falloutnak.

Why so serious?

BaLeeX
Van ahol már fent van de crack nélkül úgysem lehet majd használni nagy eséllyel...

Kívácsni leszek erre a játékra az elsõ 2 rész sajnos kimaradt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Neeeemáá ! (hadd örüljek picit , legalább a megjelenésnek <#vigyor5> )

wedge31
És mekkorát fogsz csalodni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mi az , hogy mi lesz ? MEGJELENIK végre !
Erre várok 10 éve ... na jó csak kilenc <#papakacsint>

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

és akkor mi lesz?
nem akarlak megbántani, de mire fent lesz warezen egy elsõ elfogadható verzió, bõven lesz hajnali 3 vagy 4 óra
bár remélem nem így lesz, az elsõ ember aki megveszi hazamegy gyorsan csinál egy img-t feltolja szerverre, én meg leszedem otthon, és hajnalban már nyomhatom is 😛

How much can you take,before you snap?

Voltan
Ó, te jó ég, kezd elszabadulni a pokol...
Én már vagy 2 hete birtokában vagyok a boxos verziónak, de csak mértékkel nyomom, mert meg fogom venni a CE-t (Igaz, PC-re, mert olcsóbb, de akkor is támogatom a fejlesztõket.)
Viszont eszembe sem jutna itt spoilerezni, meg játékmeneti segítséget kérni, mivel 1.: Nem kapnék választ. 2.: Nincs pofám ezzel hergelni a fórumozó testvéreket.

Mindenesetre itt akkora hirig lesz, hogy még...
Mikor a régi falloutosok összecsapnak az újakkal. Az vicces lesz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Na már csak 2 óra 48 perc ... iszok egy kv-t <#bohoc>

Carlos
<#love11>

Þór vígi þessi rúnar

koschwarz
<#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mindenki csöndbe marad,neszoljalbe meg el fog menni akkor. "Don't feed the troll!"

De ha az írásommal valakinek elrontottam a jövõbeli játékélményét akkor elnézést , többet ilyet nem fogok tenni ígérem . Pont .

kiafaszt érdekel mit is ír a hogyishívják .. használd az ilyen kérdéseidhez a szpojlert

b34 b34

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ebben a cselekményben annyira nincs hatás , és semmi köze a történethez , hogy ez a küldetés csak idõhúzás semmi más . Sajnos ez már rég nem a régi Fallout .

Bucser
KandurEX bannold már végre<#falbav>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Carlos
Csak neked!

Ha jobban tetszik, akkor értelmezd ezt, hátha menni fog, bár kétlem:
* A cselekmény olyan fordulatának elõrejelzése, amely az alkotó által kívánt hatást (izgalmat, szorongást, meghatódást, nevetést stb.) váratlansága révén éri el.

Þór vígi þessi rúnar

Amit írtam, az egyik sem illik a wikin található írásra , szóval rossz a szövegértelmezésed, vagy nemtudom ...

Felfedtél helységneveket, egy küldetés részleteit és pár karaktert is meg még azt is, hogy mit kéne csinálni. Ezek egyenként is bõven spoilerek.

Why so serious?

Kandurex
Nem érted mi? MINDEN spoilernek számít bármit is írsz a játékkal kapcsolatban ami azon tartalmára vonatkozik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carlos
Ááááááááááá...
No Comment!
Úristen...
<#falbav>

edit: Mostmár kezdem azt hinni, hogy tényleg én vagyok a hülye, hogy nem veszem észre, hogy direkt szivat itt minket.

Þór vígi þessi rúnar

De hol fedtem föl a kérdésemben, hogy hol van az elrejtett tárgy ?

Carlos
És még láma is vagy!
Ha már idézel a wikirõl, akkor tedd azt úgy, hogy nem csak azt mutatod meg ami neked passzol, ugyanis:

* Krimiben a gyilkos személyének elárulása.
* Számítógépes kalandjátékban egy elrejtett tárgy hollétének felfedése.
* A cselekmény olyan fordulatának elõrejelzése, amely az alkotó által kívánt hatást (izgalmat, szorongást, meghatódást, nevetést stb.) váratlansága révén éri el.
* Valamely (fõ)szereplõ halálának (vagy egyéb sorsdöntõ eseménynek) elárulása.
* Annak felfedése, hogy a történetben megjelenõ két alak valójában egy személy.
* Egy titokzatos ismeretlen kilétének elárulása.

Forrás

Þór vígi þessi rúnar

Egyszerüb ha spoilert raksz😛
Kandurex
De azt vágod, hogy mi célból van a makrók között a spoiler tag? Mindenféle kötekedés nélkül.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az nem empatikus. Nem érzi át a hejzeteted. Az inkább nem paraszt. (ez a mondat egy kicsit furcsán hangzik😛) Engem is csak az húzott fel hogy még bizonygatod hogy igazad van.
Én úgy kezdtem, hogy: Help elakadtam . Miután ezt elolvasta valaki megálhat, mert az elakadtam szóból rájön valamire, és eldöntheti, hogy továbbolvassa e .

DJ Skyline
nem akarok beleszólni, de ilyenekre ott van az off topik, csak mert már nagyon kezd átmenni a topik a "hogyan használjuk a spoilert" témába :S

Ja még valami. Tök mindegy mit irogatsz egyszer hibáztál szóval most már nem kéne mentegetõzni hanem be kéne látni hogy elrontottad.
Az empátia úgy jön ide, hogy én kérdezek valamit ami neki nem tettszik, vagy nem gondolja úgy, hogy ide kéne írjam, de empatikus, és mégsem ordít le, nem nevez hülyének stb .

Te ba**m értsed már meg hogy spoilerben kellet volna kérdezned. Ne legyél akkora szamár hogy csak a saját igazadat bizonyítsad. Lehet hogy nem kéne lehülyegyerekezni abban igazad van. És hiába nem írtál a történetrõl még így is infót adtál a játékról Pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
el lehet menni a Little Lamplight és a Vaoult 87-be.
A trailert eldöntheti mindenki hogy megnézi-e de ha valaki olvassa a kommenteket és mire megtudja hogy spoilert írtál adigra már késõ mert elolvasta.
Spoiler: irodalmi mûvekre, filmekre, videojátékokra stb. vonatkozó olyan információ, amelynek idõ elõtti közlése elrontja, tönkreteszi a befogadás élményét. Leggyakrabban a VÉGKIFEJLET elárulását jelenti, de KULCSFONTOSSÁGÚ információk (fõleg hosszabb alkotások esetén) nem csak a mû végén találhatók .

Amit kérdeztem ebben egyik sem volt .

koschwarz
hogy jön ide az empátia?<#nemtudom><#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ferro
Nomen est omen...

Ha bakiztál lásd be és ne hepciáskodj tovább mert csak többen esnek neked!

Carlos
Köszönjük. Ismét tanúbizonyságot tettél arról, hogy mennyire nem érted a dolgokat. Szóval ezt bizony buktad. Nem kicsit, nagyon! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Amit írtál az tökéletesen spoiler kategória. És nem mindenki nézegeti a trailereket vagy olvasgatja a teszteket.

Why so serious?

Szerintem nem hülyegyerekezz, mert nem ismersz, szerintem nem lehetünk egy szinten az empátiával kapcsolatban. A spoilerrel meg az a gond, hogy én nem meséltem el a történetet, meg semmit, csak kérdeztem. Ennyi erõvel egy trailert sem szabad megnézni a játékról, sõtt egy tesztet sem, mert akkor ugrott a meglepetés .

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

böröczk
: DDDDDDD Így van.

Kumiho #2179

böröczk
Spoileres témában is igazat adok.
Mostantól lehetne, hogy aki nem a pc-s verzióval játszik, akár boxos akár társasjáték kivitelben viszi, az óriási spoiler rublikában jelezze a játékkal kapcsolatos élménybeszámolóit, kérdéseit, stb-t.
Csak azt sajnálom, hogy minden játék topicjában erre külön fel kell hívni a figyelmet.

Kumiho #2179

"mivel nem egy ember meg fogja várni az itthoni megjelenést."
4 nap! Még 4 nap!!!! 😊
De egyébként egyetértek, lehetne kevesebb anyázással is véleményt cserélni.

Why so serious?

Carlos
Naja. Ma egy kicsit beszámíthatatlan vagyok ma. És a sok nyomi csak rátesz egy lapáttal. Amúgy normális vagyok én, ha nem látom azt, hogy valaki szarik arra, hogy már párszor el lett mondva neki, hogy használja a spoilert.

Þór vígi þessi rúnar

böröczk
Azért mert egy korona és két csillag van a neved mellett, valamint régebb óta vagy VIP fórumozó, mióta én megszülettem, a normális hangnem és a 3 számjegyû IQ szerintem még Tõled is alapkritérium az intelligens eszmecseréhez és szellemi párbajhoz. Köszi. A házigazdás dologban egyet értek.
Meg külön van warez topic, aki néha átkattintana, látná, hogy már reggel óta téma ez a clonedvd-s meg demonoid-os verzió : D. Én azt is felvettem kedvencek közé, és egy kattra elérhetõ a fõmenümõl.
Szerintem lesznek itt jópáran, akiket zavarni fog a warez téma, mivel nem egy ember meg fogja várni az itthoni megjelenést.
Engem speciel nem bánt, a nem idevaló hozzászólások idõvel úgyis törölve lesznek. Csak több munka.

Kumiho #2179