Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valóban, ahogy végig kell haladni a küldetéseken, az mindig ugyanolyan módszerrel történik (mondjuk nem értem, melyik játék nem ilyen???na jó, a hitman pl.), de közben volt egy nagyon jó sztorija és eszméletlenül hangulatos, atmoszférikus környezete, ami szerintem önmagában megéri a játékot...ha valaki a történetet nem figyelte vagy nem értette, vagy nem érdekli ez a korszak, az valóban csak annyit láthatott belõle, hogy unalmas, ahogy minden küldetés ugyanúgy zajlik.
gondolom a legtöbb warezhuszárnak, aki heti 3 játékot kipróbál, ilyesmikre már nem tud kiterjedni a figyelme, hiszen:
"gyorsan-gyorsan, végig kell tolni, mert itt figyel a HD-n a többi gamma, mit fognak szólni az osztálytársak, hogy még nem játszottam vele..."
valahogy így képzelem el azt, amikor valaki nem képes beleélni magát egy játékba, vagy annyit játszik, hogy tulajdonképpen már "kiégett".<#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Marha kiváncsi vagyok már..amennyire fényezitek nem lehet semmi játék.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
* NVIDIA Geforce 9800 series
* NVIDIA Geforce 9600 series
* NVIDIA Geforce 8800 series
* NVIDIA Geforce 8600 series
* NVIDIA Geforce 8500 series
* NVIDIA Geforce 8400 series
* NVIDIA Geforce 7900 series
* NVIDIA Geforce 7800 series
* NVIDIA Geforce 7600 series
* NVIDIA Geforce 7300 series
* NVIDIA GeForce 6800 series
* ATI HD 4800 series
* ATI HD 4600 series
* ATI HD 3800 series
* ATI HD 3600 series
* ATI HD 3400 series
* ATI HD 2900 series
* ATI HD 2600 series
* ATI HD 2400 series<
* ATI X1900 series
* ATI X1800 series
* ATI X1600 series
* ATI X1300 series
* ATI X850 series
ezeken fut
igazoló link
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ízlések és pofonok😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
BTW: nem lehet, hogy azért monoton a játék mert napi 8 órában játszol? Furcsa és napi fél-1 órát játszok vele max és tökéletesen változatos az egész😊
mondjuk az is igaz, hogy miután fizetek érte ezért maximálisan kipróbálok mindent amit lehet.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tudom hogy a minimum requirementsben nem szerepel a 6600 <#fejvakaras>#fejvakaras>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Igaz a hír hogy magyar felirattal is lesz de csak decemberben??😞
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mindenesetre akciójáték kategóriában mgs4 még mindig messze akrmelyik xbox/pc akció fölött áll😉
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
GTA4:"Jó játék,de nem jobb mint a San andreas. De mégis csak 10 pont."
MGS4: "Gyönyörû,monumentális,de akkora fanboy vagyok,hogy nem látom,hogy az eddigi részekben néhány dolog sokkal jobban ki volt dolgozva.Azé' mégis legyen 10 pont"
(Egyébként mindkettõ jó játék,de nagyon nem 10 pontos)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
pont egy fél oldallal elõbb veszekedtünk a szpojler használatáért!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
õsfalloutosoknak - nagyfelbontású Fallout 2 hack
ha lesz idõm ki is fogom próbálni 22"-es wide monitoron, úgy érzem elég kellemesen fog kinézni <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Én az 1-2-t pont a drogilag legérzékenyebb életkorban játszottam végig elõször, nyomtam is õket a játékban rendesen, mégsem szívtam el soha még egy füves cigit sem.
Más kérdés, hogy kõ-alkoholista lettem azóta, de ezért valszeg nem a Fallout okolható 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Cenzúrázva lesz a Fallout 3
Én azért hisztis vagyok ezmiatt egy kicsit.
Þór vígi þessi rúnar
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Because fuck you. That\'s why.
Nyomtam már beneath the steel sky-t, meg tyrian-t.. Jóak..
Amúgy a fallout 2 gépigénye kb 133MHz-es pentium, meg 16mb ram..
a múltkor felraktam a syndicate nevû 'gyöngyszemet' 😄D valami sz*r dosemulátort is fel kellett raknom .. nem lehetett benne menteni 😞(((
uff
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Why so serious?