Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
Akkor megállapíthatjuk hogy fawkes a legjobb kísérõ, nagy, erõs, sokat bír cipelni és brutálisan néz ki. 😊
broman191
Igen kell anyag...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

RatBaG
azt tudom, de ha én javítok 100as skillel is ugyanúgy kell alapanyag, önmagában nem tudok mint a merchant, ugye?

Per Aspera Ad Inferi.

Grove4
Sziasztok az egyik küldetés során kaptam valami geo biszbaszt,azt mire tudom használni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Hát... harcértéke nem éppen kimagasló. Célozni az tud de a plazma pityuja sztem kicsit gyenge. Egy szuper mutánsból vmi 2 csíkot szed le egy lövés - hardon - . Lángszóró már jobb de az meg közelharcra jó. Viszont málhás szekérnek kiváló. 😊 Többek közt ezért tartom magamnál. Az ellen likvidálásának élvezetét is meghagyna nekem.
Encore
Úgy értem, hogy milyen, hogy mennyire hatékony, hogyan harcol,stb...
Encore
RL-3 milyen segítõ? Eddig a robot az egyetlen, akit nem próbáltam ki, mint kísérõ.
Encore
Azt hiszem nincs olyan, te tudod maxra javítani, ha elég magas a repair skilled.
Egy kérdés. Nem tudja vki, hogy miért van, hogy ha elbocsájtom Sergeant RL-3-at akkor bár azt mondja megy és megvárja Centerbury Commons-ban, hogy újra szükségem legyen rá de ehelyett 2-3 másodpercel az elbocsájtása után rám támad. Sõt. Mindenki mást megtámad a környezetében.
RatBaG
van valahol olyan árus aki 100%-ra tud javítani?

Per Aspera Ad Inferi.

Mike at home
hát igen, de ez van sajnos, henti 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hen-tes
Milyen gáz már minden láda elõtt menteni..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Panzerfaust
Pedig legállatabb fegyver. Nagyon komoly, olyasmi hangja van, mint egy vonatnak, és fel lehet vele tûzni az ellenfelek fejét a falra. Nem mellesleg azt vettem észre, hogy piszok mód sebzi a robotokat.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

DonnieBrasco
Sziasztok,

Hát lenyomta, irgalmatlan sok mellékküldivel, sajnos volt 2-3 ami beakadt és bugos. A karmám az egekben a végére persze, mert még csak nem is loptam soha.
Kíváncsi leszek, milyen eredmény lesz, ha végigszemétkedem az egészet 😛
Fegyverek, és az arány amiben használtam õket: The terrible shotgun (40%, indoor fõleg), Xuan-akármi rifle (chinese assault neves): 30%, kint, AN51's rifle (plasma neves): 20%, kint a maradék 10-ben pedig Reservist's rifle (sniper neves), missile launcher, gránátok, robbanógolyós 10mm pisztoly (valami kínai nevû), bottlecap mine, nagyon ritka 10mm géppisztoly, lángszóró és gatling.
Elég sok mindent nem sikerült kipróbálni, fõleg a rail gun't sajnálom a schematics megvolt csak lusta voltam összekeresni a részeket.
Pont a vége elõtt lettem 20-es szintû amúgy.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Ron Ragm
Nálam azért (fõleg ha az én rádióm szól és a környéken van egy asztali bekapcsolva ugyanoda) eszméletlenül szaggat és akadozik a zene.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Kurvajó 😄 Azért egy táncoló Deatclawt megnéztem volna. 😊

Sanyix
állok most is, vagyis ülök, de nem megyek 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mike at home
leállhatsz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Encore
Láttam egy Enclave helyõrséget, gondoltam legyakom õket. Odeérek látom ám, hogy már szétverték az õrhelyet, raiderek egy kisebb csoportjával találtam szembe magam. Legyilkoláták az Enclaveket és elvették a cuccaikat és megosztoztak rajta. Volt olyan raider amelyik Enclave armorban de valami idétlen fejfedõvel állt, volt olyan maelyiknek meg Enclave sisakja volt de alatta utcai viselet. 😄 Látom ha nem vagyok ott akkor is zajlik az élet.

A Vault 108-ról mit lehet tudni? Jártam bent és Gery klónokkal volt tele de nem találtam mûködõ számítógépet vagy feljegyzést arról, hogy mi is folyik ott. A vault tech fõhadiszálásán olvastam valahol, hogy ott klónozási kísérlet zajlott de semmi többet nem tudok, pedig érdekelne.
MaskimXul
vagy van olyam mod, ami hozzáad táncoló animokat. Van <#kacsint>
Sanyix
pedig nem ez, és csak azért írtam, hogy gyenge képességû embertársam, megértse nem nehéz ez a játék annyira...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mike at home
b+ 😊)) erre nem gondoltam 😊)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vagy nagyon ügyesen van játszva, vagy én egy másik programmal játszom 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
gorgogomb nyomvatartasa.
Mike at home
ami engedi a szabad kameramozgást?

Mike at home
gyerekek, hogy a haragba tudtok képet menteni a hõsrõl szembõl? melyik gomb az?

Mike at home
neked emg ez legyen a legnagyobb örömöd az életedben 😊

I.C.ram
Tuti nem bug. Mert csak a foldalatt szokott sercegni.
Mike at home
a sercegõ/szaggató rádió ugyanis bug, nem szándékos 😊

hol olvastad ezt? én eddig azt hittem, ez a hangulat része
mégiscsak atomháború volt, nem nyomhatják a mûsort Dolby-ProLogic-ban! 😊

Mike at home
utolsó mondatod akkor most értsd magadra is, Calver 😊
minke kellett ez a hsz? 😄

MaskimXul
Mike at home
ez már tényleg nem lehet igaz, már megint ban

Mike at home
a mentés nevü csodáról hallottál-e már? 😊

Sanyix
manuálisan kell zajcevkedni. Sniper rifle-vel olyan messzirõl el lehet találni az enemyket, hogy azt se tudják mivan, csak szaladgálna/másznak összevissza, de nem találnak. Poén 😊 Kár hogy lefeküdni a földre nem lehet, még guggolásban is eléggé remegteti a fegyvert 😞

Sanyix
Mondom 6 lövés a legkeményebb ellenfél 😄 mással is akörül döglik. Amúgy 1-2 lövés. Ne vergõdj, attól hogy te nem tudsz normálisan lõni, más még tud 😊

Sanyix
Én az aknamezõ elején a körhinta közelében, 10-es small gun skillel rálõttem hármat... fejbetaláltam, meghótt 😊

Encore
Én úgy vettem észre hogy bármely segítõnek adsz bármilyen fegyvert egy kis lõsszerrel az kifogyhatatlan, nem fog fogyni a lõszere.
"Gatling Laser vicces fegyver és hatalmas pusztítást tud végezni, egyetlen baja a lõszerhiány..."

Ez így van, de a Fawkes nevû segítõtárs Gatling Laserjébõl kifogyhatatlan a muníció. Én Small Guns/ Energy Weap.-re gyúrtam: jól karbantartott Plasma Rifle elég hatásos fegyó.

Calver
amit SaGa leírt az stimmel, annyit még hozzátennék, hogy a Fallout 3 igen nagy része épületekben játszódik, ahol örülsz ha az ellenfelek nem az arcodba ugranak... de mivel Small Guns-nál ott a Combat Shotgun is, közelrõl is remekül lehet ismerkedni vele. valamint ha lopakodsz és az ellenfél nem vesz észre, kapsz egy szép Sneak Attack Critical-t, aminek jó szokása egy lövéssel megölni mindent. (ettõl függetlenül Sneak-et én inkább lopásra favorizálom, elmebeteg módjára belevágodni valaki arcába lángokat okádva > all)

"The trees move. Do you not see it?"

Nem tudom, ki hogy van vele, de általában 40-5 rakéta van a tatyóban, nem gyõzöm eladogatni õket. 5mm.esbõl meg százával. kell az a perk, ami elõsegíti a több lõszer meglelését és nem lesz többé lõszerhiányod. Az elején óvatosan kellett adagolni az 5.56-osokat meg a .44-eseket, mert alig volt, de mióta ez a perk aktív, nem kell lõszert vennem.

Van egy mod, ami súlyt ad a gyógyszereknek, meg egy másik, ami a lõszereknek. Ezzel már érdekesebb a dolog, mert nem cígölhetsz többezer lõszert, meg 100+ stimpakot magaddal...

Általában az elsõsegély ládákban lapulnak a hullámcsatok...

Van Headshot (vagy sniper?) perk, ami a fejlövésekre ad nagyobb sanszot. A mesterlövész puskák legjobban FPS módban, nagyon távolról használhatók, 50 fölötti small guns skillel. Alatta nagyon imbolyog célzás közben, de még úgy is gyakori az one shot one kill.
VATS-ban nem annyira hatásosak. Van egy vagy két "nevesített" sniper puska, azok jobbak, mint amit pl Minefildben lehet lõni magadnak.

I.C.ram
Minigunhoz annyi loszer van mint a szemet. Eleg sokat hasznalom es meg igyis ilyen 3k loszerem van. Mondjuk tenyleg nem tul eros a tekintelyparancsolo kulsejehez kepest.
Calver
Big Guns-nál a lényeg a lángszóró... Minigun-nál többek szerint jobb a Chinese Assault Rifle (természetesen mindkettõbõl nevesített), a Rocket Launcher-hez nem fogsz elég lõszert találni ahhoz hogy folyamatosan használd, a Fat Man-nél meg nem igazán számít a skill. Gatling Laser vicces fegyver és hatalmas pusztítást tud végezni, egyetlen baja a lõszerhiány... ami igazándiból minden nehézfegyvert súlyt, lángszórónál annyira talán nem szörnyû lévén azzal ráfújsz bármire és az illetékes eldõl.

Energy Weapons-nél ellentétben soha nem lesz hiány a munícióban, és középtávra a legjobb fegyverek erre találhatók. Plasma Rifle-el egy, max kettõ fejlövés végez gyakorlatilag mindennel normál nehézségi szinten, de akár különösebb célzás nélkül is használható tûzgyorsasága miatt, viszont nem fogsz vele távolra lövöldözni, mert a lövedéke egy zöld trutyi ami nem csapódik be azonnal amint meghúzod a ravaszt. ellenben magas Small Guns-al gyakorlatilag Energy Weapons-ból ezt az egy fegyvert fogod használni, távolról unszimpatikus arcokat kilõni egyszerûen jobb a Lincoln's Repeater.

szóval... válassz bölcsen <#nyes> igazándiból 3 Size Matters perkkel (+45 Big Guns) simán kigyúrhatod mindkettõ max szintre a végére, fõleg Bobblehead-ekkel, és ha Tesla Armort használsz (+10 Energy Weapons, egyik legjobb páncél).

"The trees move. Do you not see it?"

gattling laser viszont nagyon jól iktat

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Garou
big gun még a Laser Gatling is! Ami ugye energiafegyver...

A sima gatling elég gyengus szerintem, a rakétavetõnél meg sose hiányzott a skill, simán haltak, ha elkapta õket, a fat man-nak meg végképp tökmindegy, csak a közelében essen le.

Szerintem energiafegyverre menj, az ignorálja a páncélok jó részét is.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Lacee
a big gunshoz a rakétavetõ, fat man, minigun és társaik tartoznak, az energyhez pedig meglepõ módon minden, ami energiával mûködik: lézer- és plazmafegyverek. szerintem az energyvel jobban jársz, de azt csinálsz ami jobban esik 😊

táblázat

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Na még egy kétdés, azt megyek aludni: small guns elég magas, választanék másodlagos fegyvert, de nem tudok dönteni: energy weapons vagy heavy? A szivem a heavy felé húz, ott van - ha jól értem - laser is a csomagban, de hátha valakinek van jobb ötlete.

"Van arra perk, hogyha eltöröd a zárat vagy a számítógép végleg kizár akkor megint megpróbálhatod."

Elég értelmetlen perk szerintem. Zártörés csak force miatt van (ha nem forcoljuk nem törik a zár), és ha nem probáljuk 4x törni a computert csak 3x és kilépünk, végtelenszer próbálkozhatunk 😊

Ja, amúgy a fagyásokhoz - hátha más is belefut. Utánanéztem a hivatalos fórumokon, rengetegen szivnak nagyon durván vele - van akinek már a start new game-nál fagy, és sokan már az elején 5 másodpercenként fagynak - ki se tudnak jutni a vaultból. Úgy tûnik itt az SG-n sok a szerencsés ember.

Lényeg ami lényeg, a hivatalos fórumon ajánlják pl a K-Lite Codec packot, illetve egy warez csapat által készitett hang újratömörítõ csomagot a rádióval kapcsolatos hanghibákra (a sercegõ/szaggató rádió ugyanis bug, nem szándékos 😊 )
Felraktam mindkettõt, voila, 3-3.5 óra játék után sincs semmi gáz.
Meglepõ, de ez az elsõ játék, ahol a szûzen telepített windows nem elõny hanem hátrány - más játékok érzékenyek a codec packokra, ennek meg kimondottan kell. Állitólag azért, mert az installban nincs is benne a szügséges hang codec, meg bétás .NET csomaggal jön a játék.
Lényeg ami lényeg: nem volt szar a gépem, csak hátrány volt a tiszta windows 😊

"Ha kicsit ugyesebb az ember a very hard zarakat is kilehet nyitni elso probalkozasra."

Hát, majd ha lesz 100-as lockpickem, lesz már akkora rutinom 😊