Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Why so serious?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Egy linket tudnál adni hozzá?
Hálás lennék.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Nem mindig de elöfordul??"
A kilepeskori fagyasra es crashre elvben mar kijott a patch (kb csak ezt javitja meg az alt+tab fagyit).
Nekem mashol is borzatoan fagyott, ahogy haladtam elore egyre tobbszor, ket napja viszont napi 5 ora jatek alatt sem, miutan az alabbiakat muveltem (a hivatalos forumon tonnaszam levo javitasi ajanlatok kozul):
- KLite basic codecpack fel (frissen rakott windowsom volt elotte)
- egy warez team altal kiadott hangokat ujratomorito patch
- radio kikapcs (ez elvben nem kellett volna az elobbi tomorito patch miatt, de amig nem nyomtam ki, akadtak meg ritka fagyik)
E harom tetel utan tokeletes lett a jatek fagyas szempontjabol (na jo, alt+tab es kilepeskori fagyi maradt, de ez nem erdekes).
Ja, a radio az nagyon hianyzik, viszont torrenttrol lerantottam a fallout 3 soundtracket, ugyhogy megy a hatterben winamprol, tehat duborog az "aaajjj dont vant to set the wooorld on fajooor..." 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A többiek eltûnése viszont hiba szerintem.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"The trees move. Do you not see it?"
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
és mi van vault87-ben?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
10-es szinten vagyok és kigyúrtam a repair skill-t százra,és az lenne a kérdésem hogy,lehet e egyéb dolgokból javitani a fegyvereket,ill. a páncélzatot?
Másik:eddig csak a small gunsra gyúrtam,a javitásra,meg a lopakodásra,energy gunsra érdemes lesz majd-e,mert mostanában eléggé bedurvultak az ellenfelek,és eddig nem látott robotok is jönnek már,amiket csak a Fat Boyal tudok hatásosan eltenni lábalol😊
Amúgy nagyon tuti a game,csak kár,hogy sokszor fagy😞
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
Elõre is még egyszer köszönöm.
egyébként sok ilyen bugja van, nem tudni mi okozza, mi a megoldás, talán majd jön egy patch és segít. Annyit próbálj meg hogy mikor lefagy várj egy-két percet és nyomj ctrl+alt+del-t. Nekem volt hogy azt hittem csontra fagyott csak a reset marad mert semmire nem reagált de egy perc után be tudtam zárni, meg olyan is volt hogy azt hittem lefagyott, mert nem mozdult, de aztán egyszercsak minden ment tovább....