Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nulla angoltudással tolsz egy játékot amiben a szöveg legalább annyira fontos /sõt fontosabb/ mint a harc és csodálkozol ha csesztetnek. És igen, miattam süllyedt ide ez az ország, mert szóvá teszem a hülyeséget.

Why so serious?

Most muszáj csesztetni? Hogy mert elakadtam? Hát már értem mért süllyedt ide az ország meglátszik.<#csodalk>
Atyaisten! Mennyél vissza csézni.

Why so serious?

Lentebb írtam, hogy magyarul is meg fog jelenni :-)
RatBaG
ez a komment a hónap vicce 😄DDDDD

Per Aspera Ad Inferi.

Hát Jocika igazad lett!! Már most elvéreztem az elején. A nyíl csak a gyerekre mutogat én meg akár mit is csinálok nem tudom mi is van. Esetleg magyar leírást nem tudsz hozzá? Vagy mennyire vagyok a végétõl? Mindenkinek köszike még egyszer is.
Még annyit, hogy sokat fog segíteni a játékélményeden, ha mikor megjelenik dec. 15.-én, ahogy ígérik, a magyar nyelvû játék.
Vault 112-ben elkéred a ruhát és akkor beülhetsz a gépbe. Aztán szükséged lesz az angolra, mert nem lesz fegyvered. Ráadásul két megoldása lesz a helyszínnek. A bombát meg, ha jól emlékszem 35-ös explosive kell hozzá, vagy hatástalanítod, vagy a jól öltözött úriember kérésének eleget téve, felrobbantod.
Jah és nagyon szépen köszi Encore a sok-sok segítséget!
Joci eskü nem tok angolul! Mentem mindig a fõ nyíl után és ennyi volt meg a hangfelvétel lejátszást tegnap kérdeztem meg. Maga a játékkal semmi gondom már 5-6 éve biztosan csézek szóval a fejeseket kapják az ellenfelek. De mit kell csinálnom a bombával? Ott meg akkor elkérem a ruhát és kész? Nagyon szépen köszike mindnekinek!
Ez valami poénkodásnak tûnik. Ha nem tudsz angolul, valamilyen szinten, akkor hogy jutottál a vault112-be?
Encore
Ha a megatonban lévõ bombára gondolsz azt nem kötlezõ megcsinálni, nem amiatt nem tudsz tovább menni.
Encore
Ahogy az elõttem szóló mondta, fel kell venni a ruhát, amit az a robot ad, amelyik a bejáratnál üdvözölt. Menj vissza és kérd el tõle.
ÓÓ Megvan mi a gond mért nem enged tovább! Találtak valami megatron bombát! Már csak ez a küldim van. És mit kell csinálni avval a bombával ezekhez nem értek és nem tudok semmit se angolul az a baj! Mégegyszer köszike!
Hát, gondolom fel kéne venni a vault 112-es ruhát...amit a robot ad a bejáratnál
Igen ez fõ küldetés hozott ide! De idejövök a kapszulához vagy mihez és ezt írja ki: Only residents wearing Vault 112 suits may access this lounger. És csak egy ok gomb van és nem csinál semmit. Nem tudod mit kéne tennem? Elõre is nagyon szépen köszike Encore!
Encore
Szerintem azok nem ûrhajók hanem kapszulák, és ha a fõküldetés visz oda, akkor be lehet szállni az egyik kapszulába.
Hali SaGa! Hát ezt nemértem!
Ha nem feladat vitt oda, akkor semmit.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sziasztok! S.O.S. Megint elakadtam. Pedig olyan lelkesen játszom de azért ez másabb mint a sima fps-es játékok. Ahol elakadtam a Vault 112 map. Nincsen semmiféle küldetésem csak egy csomó ilyen ûrhajó és sok lánctalpas robot. Itt mit kéne csinálnom? Elõre is nagyon szépen köszönöm!!
Majd..

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

hello.mikor jön ki magyarul?
Az a warez team által kiadott hangokat újratömörítõ kis okosság érdekelne.
Egy linket tudnál adni hozzá?
Hálás lennék.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

GNR tenyleg jo volt, kulonosen hogy kifosztottam az osszes ajult brotherhoodos csakot amikor leutotte oket az a nagy melak 😊

"Sziasztok, az miért van ha ki akarok lépni a játékból akkor lefagy???
Nem mindig de elöfordul??"

A kilepeskori fagyasra es crashre elvben mar kijott a patch (kb csak ezt javitja meg az alt+tab fagyit).

Nekem mashol is borzatoan fagyott, ahogy haladtam elore egyre tobbszor, ket napja viszont napi 5 ora jatek alatt sem, miutan az alabbiakat muveltem (a hivatalos forumon tonnaszam levo javitasi ajanlatok kozul):

- KLite basic codecpack fel (frissen rakott windowsom volt elotte)
- egy warez team altal kiadott hangokat ujratomorito patch
- radio kikapcs (ez elvben nem kellett volna az elobbi tomorito patch miatt, de amig nem nyomtam ki, akadtak meg ritka fagyik)

E harom tetel utan tokeletes lett a jatek fagyas szempontjabol (na jo, alt+tab es kilepeskori fagyi maradt, de ez nem erdekes).
Ja, a radio az nagyon hianyzik, viszont torrenttrol lerantottam a fallout 3 soundtracket, ugyhogy megy a hatterben winamprol, tehat duborog az "aaajjj dont vant to set the wooorld on fajooor..." 😊

Mike at home
ma éjjel eljutottam a GNR-hez, mekkora élmény volt már! együtt a brotherhooddal! Lehetne benne még ilyen, jó sok 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Encore
Nekem sima eltûnés volt nemrég, de megkerült. Mikor elsõ alkalommal játszottam és gonosz voltam akkor volt rabszolgám de idõközben felgyúrtam magam semlegesre és sohasem tûnt el.
Megkeresed a Scrapyard nevû helyet, ott küzd pár raiderrel. Egyedül is lenyomja õket...

deestroy
Honnan tudok szerezni kutyust????????

A karmához kötött segítõk (ilyen például Fawkes is) simán lelépnek, elmászkálnak tõled ha egy bizonyos érték alá csökken/megváltozik másik irányban a karmád. Ezután felleni õket mûvészet, de van hogy elõkerülnek újra, amennyiben visszaáll normál értékre a karma. Hogy addig merre mászkálnak azt a csoda tudja.

A többiek eltûnése viszont hiba szerintem.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Encore
Nekem is tünt már el segítõm. Nem kaptál játék közben egy üzenetet róla? Nekem egy felugró ablak közölte hogy a segítõm elment. Amúgy nézd meg esetleg az Enclave bázison nézd meg (feltéve,ha már jártál ott) vagy keresd ott ahol találtad a vault 87ben.
Encore
A Vault 87 a fõ küldetésszál egyik helyszíne, ha végig akarod játszani a játékot akkor be kell jutnod oda. Szóval, ha sikerült bejutni little lamplightba, akkor két módon juthatsz be a vaultba. Van a barlangrendszerben valahol hátul egy kapu, amin keresztül mész. Ha a gyerekekkel beszélsz, mondjuk a fõnökükkel aki a bejáratnál szokott lenni és megkéred akkor elvezet a bejárathoz. Vagy ha elég magas a science skilled (jól tudsz komputert hackkelni) akkor megkeresed a josep nevû gyereket (én vagy fél óráig üldöztem, mert mindenfelé mászkál) és dumálsz vele, akkor mondja, hogy õ áram alá tudja helyezni a számítógépet és el is vezet hozzá. Aztán feltöröd és kinyit egy ajtót, ami szintén a vault 87be vezet de jóval rövidebb mint a másik.
The Protector
Hy.Van vmi oldal ahol jó kis modok találhatók a játékhoz??

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Robotok ellen pulse grenade, vagy pulse mine-t elszorni es racsalni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ha fémhulladékból is szeretnél javítani, mod kell hozzá. Van már ilyen, több is.

még nem lehet,még nem jelent meg magyarul...tudtommal...
Calver
van egy mod amivel lehet pl Scrap Metal-ból. Cross Repair Weapons néven fut emlékeim szerint.

"The trees move. Do you not see it?"

Vki eltudna küldeni akinek megvan magyarul egy magyar nyelvi fájlt? Ha lehet ilysemit😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Hali! Nekem az lenne a kérdésem, hogy Megatonban a Craterside supply-ban azt mondtam Fawkes-nak, h várjon itt. Mire visszaértem, nem volt sehol. Megnéztem Underworldben is, a saját Megaton házamban is, nem találom. Van valakinek valami 5lete, hogy hol lehet, mivel elég hasznos tag. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Köszike szépen Encore! Hát erre az életembe nem gondoltam volna! Köszi mégegyszer is!
Mike at home
no igen, de ott hogyan? hátsó kijáraton nem lehet kimenni
és mi van vault87-ben?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kössz az infot,azthittem más ilyen hulladékból is lehet,nemcsak másik cuccal...Szerintem elkezdek gyúrni az energy cuccokra miután a small guns is 100 on lesz😊

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

Encore
Javítani csak úgy tudsz hogy ha az adott dologból van nálad mégegy. Energy skillre gyúrni kell mert azok az izmos fegyverek, ha 10es szinten vagy még nem késõ. De lehet boldogulni sima nem energia fegyverekkel is, csak nehezebb.
Encore
ahogy belépsz van a pulton három holodisc, írtad hogy meg is találtad, játsz le õket. Elõhívod tab-bal a bip-boyt és rámész a notes menüre ott lesz valahol.
Hali!

10-es szinten vagyok és kigyúrtam a repair skill-t százra,és az lenne a kérdésem hogy,lehet e egyéb dolgokból javitani a fegyvereket,ill. a páncélzatot?
Másik:eddig csak a small gunsra gyúrtam,a javitásra,meg a lopakodásra,energy gunsra érdemes lesz majd-e,mert mostanában eléggé bedurvultak az ellenfelek,és eddig nem látott robotok is jönnek már,amiket csak a Fat Boyal tudok hatásosan eltenni lábalol😊
Amúgy nagyon tuti a game,csak kár,hogy sokszor fagy😞

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

Sziasztok ismét! Elmentésbe ez a neve a pályának gondolom: Jefeferson Momorial Rotunda
Elõre is még egyszer köszönöm.
Köszi..nagyon jó game, de mikor exit game-re nyomok lefagy, játék közben semmi hiba!!<#worship>

Sziasztok! Létszíves segítsetek! Megvettem a játékot pár napja és minden jó minden oké de 1 pályán úgy el akadtam hogy nem tudok tovább jutni 5 órán keresztül. A pályát most nem tudom fejbõl de ott van egy nagy robot, vagy ember a vízbe és ott kell azt a gépet bekapcsolni. De nincsenek meg 2 kártya vagy amik kellenek hozzá. Vérettlenül nem tudjátok hogy hol lehetnek? Mert asztalon polcón azokat megtaláltam szerintem ezek jól elvannak rejtve. Elõre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
Encore
A te hibád, minek akarsz kilépni egy ilyen jó játékból? 😄
egyébként sok ilyen bugja van, nem tudni mi okozza, mi a megoldás, talán majd jön egy patch és segít. Annyit próbálj meg hogy mikor lefagy várj egy-két percet és nyomj ctrl+alt+del-t. Nekem volt hogy azt hittem csontra fagyott csak a reset marad mert semmire nem reagált de egy perc után be tudtam zárni, meg olyan is volt hogy azt hittem lefagyott, mert nem mozdult, de aztán egyszercsak minden ment tovább....