Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Sajnos rosszul döntött, nem érte a sziklákat
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
20 a szint a max? mert most vettem észre h nem gyûlik az xpm...
Vagy valamit teljesíteni kell ogy tovább fejlõdjek?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Minden megvan, 2 heti jatek utan.
Gyanitom, hogy az NPCk max a hullakbol vesznek ki cuccokat, vagy a foldon levo eldobott fegyvereket kapjak fel ha az jobb mint ami eppen naluk van. Dobozbol mar csak azert sem, mert altalaban ugye minden helyszinen vannak ellenfelek - na most mire odaaernenk, mar reg leraboltak volna az osszes ladat, szekrenyt, dobozt - ami ugye nem tortenik meg, hiszen mindannyian boszen es sikeresen kutatjuk at az osszes helyszint es pakoljuk el amit talalunk.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Ha valakinek beugrik árulja már el, mert bosszant, hogy nem ugrik be a hely neve.
Szerintem itt olvastam az ez irányú tapasztalatot...
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
#2.) Hatástalanítod. (jó karma+)
#3.) Felrobbantod. (sok-sok rossz karma+)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Per Aspera Ad Inferi.
Vidd el a Méh-be :-)
Ha vki tudja, kuldje el nekem privatba legyszi.
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
A live-ra visszatérve, bejelentkezni be tudok, de ennek ellenére van egy olyan menüponth ogy join live. Ha rámegyek akkor beadja az xbox.com oldalt magyarul. Tulajdonképpen lesz*rom ezt az egész live dolgot, csak ha kijön valami DLC az F3hoz akkor le akarom szedni, a többi nem érdekel. 😊
Nálam ez konkrétan 5 napot jelentett a játékban. Utána szinte minden vértezetbõl és fegyverbõl volt nála pár darab. Még plazma pisztoly is (alien csúzli és skuló persze nem akadt, ahogy tesla armor sem). Lõszer dögivel, pénze is megnõtt, szóval megérte a dolog.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Megnéztem és azt írta hogy 3 játékom van, Fallout 3, Kane and Licn meg GoW, utóbbi kettõnek a warez verziója volt fent a gépemen hónapokkal ezelõtt és kb 10 perc után mindkettõ törlésre került és nem emlékszem hogy ezek miatt csináltam volna accot, szóval fura. De biztos én voltam csak nem emlékszem rá. De hogy csináltam régen accot ha egyik game sincs meg eredetiben? Meg mi van ha újra rakom a wint, valahol meg lehet nézni hogy mikor, milyen címmel stb-vel csináltam az accomat? 😊
És majd a DLc-k hogy lesznek elérhetõek? Meg fog jelenni egy új menüpont valahol vagy ilyesmi?
akkor még ma kiirtom a bandát, és a felnõtteket is kiszabadítom
ma simán azt mondtam a kannibáloknak, hogy csinálnak amit akarnak (végülis, amilyenek a körülmények, mindenki úgy boldogul ahogy tud) ugyanakkor pl. a rabszolgakereskedõk ugyanúgy nem szimpatikusak mint régen, csóri bryant sem adtam el nekik, és ha megszereztem a 20 darab csájnízz géppityut, kiirtom a bandát
Ennyit sikerült megtudnom.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Fort Constantine-ben hogy jutok be az erõd részbe, a kisházban lementem a pincébe de ott van egy páncélajtó és kulcsot kér hozzá. az elsõ végigjátszából tudom, hogy underwordben a gohul megkér hogy szerezzem meg a kulcsokat neki, ez is meg is történt, majd miután megjelent a páncélban végeztem vele, de a kulcsokat nem vettem el tõle, a hulla pedig azóta eltünt. Akkor errõl ezúttal lemaradtam? Mert gondoltam ezuttal összehozom valahogy hogy kilövök egy rakétát, mert legútóbb nem sikerült. 😊
Eredeti játékom van, van Live accom is, de nem történik semmi. (CD kulcsot se kért sehol a telepítés)
Þór vígi þessi rúnar
Segítõket hol találok magamnak very good karmával??
Még az elején járok nagyon a gaménak(Megatonban).
Elõre is köszi!
tehát nem barom
nem kell elkényelmesedni
sokkal jobban tudnának a magyarok nyelveket, ha nem lenne ennyi szinkronos film
Szoval nem szegyen az, ha valaki ugy jatszik hogy nem tud angolul.
Az viszont igen, hogy nem tud kezebe venni egy szotart, es szepen elszorakozni vele - azt az ominozus mondatot szerintem 3 perc nem tobb megerteni egy kezi szotar segitsegevel. Oh, bocsanat, 21. szazad, van mar szamitogepen is, es meg lapozgatni sem kell.
Az angol konnyen szotarazhato, nemet az mar gaz. Tessek egy kicsit hozzaszokni, hogy nem nyomnak minden sultgalambot az ember szajaba.
Mike: kb. a fõ szál felénél tarthatsz. magyar végigjátszásról nem tudok, angol meg az F.A.Q pont alatt.