Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
Nem választható 20as szinten.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Semmi ilyesmi nem fog történni, marad 20-as szintû a karakter. Elbuksz egy perk-et amit jobb dolgokra is használhattál volna (a több HP nem ér annyit). 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Mike at home
és mi van ha 20-as perknekválasztom a ost és azonnalt? akkor lesz belõle 21? 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
"hiszen mindannyian boszen es sikeresen kutatjuk at az osszes helyszint es pakoljuk el amit talalunk. " mint a cigányok 😄D

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
Ilyet nekem akkor csinalnak csak, ha kilovom a stukkert a kezukbol.
Mike at home
de olyat hogy pl. az egyik mutáns elbújt a szikla mögé, másik meg iszkiri a túloldalon lévõ szikla mögé, olyat már igen 😊
Sajnos rosszul döntött, nem érte a sziklákat

Mike at home
én sajnos ilyet nem láttam még 😞

ty

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

20 a max. Elég is...

Üdv all!

20 a szint a max? mert most vettem észre h nem gyûlik az xpm...

Vagy valamit teljesíteni kell ogy tovább fejlõdjek?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nos, en az autosmozi mogotti kamionnal levo rengeteg dobozba halmoztam fel a cuccaimat (fegyverek, pancelok, eladnivalok). Semmi nem tunik el onnan, meg akkor sem, amikor jar arra valaki - ket alkalommal szupermutansok jelentek meg ott, egyszer raiderek, egyszer egy kereskedo.
Minden megvan, 2 heti jatek utan.

Gyanitom, hogy az NPCk max a hullakbol vesznek ki cuccokat, vagy a foldon levo eldobott fegyvereket kapjak fel ha az jobb mint ami eppen naluk van. Dobozbol mar csak azert sem, mert altalaban ugye minden helyszinen vannak ellenfelek - na most mire odaaernenk, mar reg leraboltak volna az osszes ladat, szekrenyt, dobozt - ami ugye nem tortenik meg, hiszen mindannyian boszen es sikeresen kutatjuk at az osszes helyszint es pakoljuk el amit talalunk.

Ezt rendszeresen megteszi minden NPC.

Garou
Nálam ma este tûzharc közben az egyik raider odarohant a haverja hullájához, és lecserélte a kését a halott srác assault rifle-jére...

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Mike at home
hát nekem a raiderek sosem szedtek ki semmit a dobozokbol

Mike at home
ha ledobod az is ott marad, és a dobozokban is

Lockheed
Köszi az infot!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Én például találkoztam olyannal, hogy az általam ott hagyott lángszórót a raider néni gond nélkül megkereste, felkapta és használta. És elõtte csak egy kés volt a kezében, ezért nem is akartam bántani, meg el is futott. Ez az a néni, aki egy cellában volt, megnemmondom melyik területen. Várjunk csak, ez az volt ahol egy barlang rendszer volt, tele raiderekkel, és az egyik bobblehead is ott volt.

Ha valakinek beugrik árulja már el, mert bosszant, hogy nem ugrik be a hely neve.
Valahol olvastam, hogy esetleges. A saját lakodban ott marad, de ha egyéb helyen hagyod, akkor eltûnhet. Más is van a világban, aki kalandozik.

Szerintem itt olvastam az ez irányú tapasztalatot...
Encore
A dobozokban, szekrényekben ott maradnak a cuccok, ha ledobod akkor nem tudom, de szerintem akkor egy idõ után eltünnek, mint a hullák.
Lockheed
Sziasztok lenne egy kérdésem. Ha itt valami ládába, szekrénybe vagy akárcsak valahol mondjuk egy városban (Pl. Megaton) lerakok pár cuccot amit még használnék de nem feltétlenül vinnék magammal jelenleg az ott marad ? Vagy pl találnom kellene valamilyen lockert, mint pl a STALKERban ? Vagy hol lehet tárolni ezt-azt ?

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

És ott te válaszod meg a társaságot is 😉

Encore
3.) Sok dohány plusz egy királyi lakosztály a tenpenny towerben, gyönyörû kilátással az erkélyrõl. 😄
Apus
2. jó karma+festõi szépségû apartmanház Megaton elit negyedében 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Encore
1.) nincs pénz
2.) sok pénz
3.) még több pénz 😄
broman191
#1.) Otthagyod ahol van.
#2.) Hatástalanítod. (jó karma+)
#3.) Felrobbantod. (sok-sok rossz karma+)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

RatBaG
nekem az eredeti gow miatt már volt accom, aztán csak lestem mikor egybõl belogolt fallouttal. hát, remélem nem olyan "éberek", mint a steam... <#szomoru1>

Per Aspera Ad Inferi.

Most szutyok leszek; mit lehet csinálni egy bombával?
Vidd el a Méh-be :-)
Hello, nem tudja vki, hogy mit kell csinalni az atombombaval Megatownba?
Ha vki tudja, kuldje el nekem privatba legyszi.

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Encore
Akkor errõl én lemaradtam.

A live-ra visszatérve, bejelentkezni be tudok, de ennek ellenére van egy olyan menüponth ogy join live. Ha rámegyek akkor beadja az xbox.com oldalt magyarul. Tulajdonképpen lesz*rom ezt az egész live dolgot, csak ha kijön valami DLC az F3hoz akkor le akarom szedni, a többi nem érdekel. 😊
Ez így nem teljesen igaz. Miután leszállítottad a 20 kínai pukkantyút, elmondja neked, hogy mostantól kedvezménnyel vásárolhatsz, és megemlíti, hogy érdemes lesz visszanézned pár nap múlva, mert addigra elpasszolja a fegyvereket és szerez jobb cuccokat.

Nálam ez konkrétan 5 napot jelentett a játékban. Utána szinte minden vértezetbõl és fegyverbõl volt nála pár darab. Még plazma pisztoly is (alien csúzli és skuló persze nem akadt, ahogy tesla armor sem). Lõszer dögivel, pénze is megnõtt, szóval megérte a dolog.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Encore
Épp az elõbb hozta meg a postás az én példányomat, de én angliából rendeltem. Szóval telepítés közben sehol sem kért semmit, majd indításkor miközben töltött (plase wait kép) kiirta hogy log in.. Aztán rámentem a live menüre és bejött egy ablak, ahol írta hogy Encore és be tudtam jelentkezni. Eléggé meglepõdtem mert azt jelenti hogy van live accom, viszont nem emlékszem hogy valaha is csináltam volna ilyet magamnak (sõt, én még azt se tudom pontosan mi ez a live). Látom, hogy van pár menüpont, friends, email, achivments stb... Az achivmentseknél írja a fallout 3 achikat és egyik sincs kioldva pedig a régi mentéseimet belemásoltam és be is tölti, szóval ahhoz újra kéne játszani, de szerencsére hidegen hagynak az efféle dolgok, nem hajtok achivmentekre.
Megnéztem és azt írta hogy 3 játékom van, Fallout 3, Kane and Licn meg GoW, utóbbi kettõnek a warez verziója volt fent a gépemen hónapokkal ezelõtt és kb 10 perc után mindkettõ törlésre került és nem emlékszem hogy ezek miatt csináltam volna accot, szóval fura. De biztos én voltam csak nem emlékszem rá. De hogy csináltam régen accot ha egyik game sincs meg eredetiben? Meg mi van ha újra rakom a wint, valahol meg lehet nézni hogy mikor, milyen címmel stb-vel csináltam az accomat? 😊
És majd a DLc-k hogy lesznek elérhetõek? Meg fog jelenni egy új menüpont valahol vagy ilyesmi?
Carlos
Majd jönnek letölthetõ cuccok, küldik ilyenek. Majd ahhoz kell.

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
ja ok
akkor még ma kiirtom a bandát, és a felnõtteket is kiszabadítom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
minek a live?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Encore
Ne gyûjtöged feleslegesen a géppityukat, annyit ad, hogy kedvezménnyel vásárolhatsz nála, szinte ingyen, de ócska cuccai vannak csak. Jobban jársz ha az eddig összeszedett pityukat eladod valahol többet kaszálsz vele.
Carlos
pfff...
köszönöm!
Talán patch-el javul vagy valami.

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
mennyire más felfogásom van ma, mint volt a fallout 2 idején
ma simán azt mondtam a kannibáloknak, hogy csinálnak amit akarnak (végülis, amilyenek a körülmények, mindenki úgy boldogul ahogy tud) ugyanakkor pl. a rabszolgakereskedõk ugyanúgy nem szimpatikusak mint régen, csóri bryant sem adtam el nekik, és ha megszereztem a 20 darab csájnízz géppityut, kiirtom a bandát

Piedon
Alapból tiltva van a LIVE rész a verziódban a lengyel verzió miatt, ha jól olvastam egy másik fórumon. Valakinek sikerült életre kelteni a .cab és .cfg fájlok megváltoztatásával, de akkor meg kódot kér és amit kapott a CD-hez, az nem jó hozzá.
Ennyit sikerült megtudnom.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Encore
Citadelben a laborban az egyik brootherhoodos. Underwordben a csapos gohulja. A scrapyardon a kutya. Most hirtelen ennyi ugrik be az elejérõl a többiekkel késõbb találkozol.

Fort Constantine-ben hogy jutok be az erõd részbe, a kisházban lementem a pincébe de ott van egy páncélajtó és kulcsot kér hozzá. az elsõ végigjátszából tudom, hogy underwordben a gohul megkér hogy szerezzem meg a kulcsokat neki, ez is meg is történt, majd miután megjelent a páncélban végeztem vele, de a kulcsokat nem vettem el tõle, a hulla pedig azóta eltünt. Akkor errõl ezúttal lemaradtam? Mert gondoltam ezuttal összehozom valahogy hogy kilövök egy rakétát, mert legútóbb nem sikerült. 😊
Carlos
No, rájött már valaki, hogy hogyan lehet belõni a játékban a LIVE részt?
Eredeti játékom van, van Live accom is, de nem történik semmi. (CD kulcsot se kért sehol a telepítés)

Þór vígi þessi rúnar

Halika!

Segítõket hol találok magamnak very good karmával??
Még az elején járok nagyon a gaménak(Megatonban).

Elõre is köszi!

Mike at home
szerintem meg igy nagyon jól lehet nyelvet tanulni
tehát nem barom
nem kell elkényelmesedni
sokkal jobban tudnának a magyarok nyelveket, ha nem lenne ennyi szinkronos film

Hiába, úgylátszik elite kommandósok is túlélték az atomkatasztrófát. <#nevetes2>

Nemtudom én elpötyögök anglul annyira hogy végigvigyem de hülye lennék addig elinditani a gémet amig meg nem vettem magyarba. Szerintem aki bütyköli a gamet szótárral vagy szegényes angol tudással ugy hogy közben vágja hogy lesz magyar az egy barom. Annyi jó game van mostanában nem hiszem hogy addig nem lehet azokat nyomatni.

Mike at home
jaja, bizony nézegesse a szótárt

Mike at home
te sem 20 vagy 😊

Nos, en is ugy kezdtem meg Commodore 64-en altalanos iskola 5. osztalyaban, hogy akkor meg csak 1 eve tanultam OROSZT 😊

Szoval nem szegyen az, ha valaki ugy jatszik hogy nem tud angolul.
Az viszont igen, hogy nem tud kezebe venni egy szotart, es szepen elszorakozni vele - azt az ominozus mondatot szerintem 3 perc nem tobb megerteni egy kezi szotar segitsegevel. Oh, bocsanat, 21. szazad, van mar szamitogepen is, es meg lapozgatni sem kell.

Az angol konnyen szotarazhato, nemet az mar gaz. Tessek egy kicsit hozzaszokni, hogy nem nyomnak minden sultgalambot az ember szajaba.

Mike at home
naja, arról nem beszélve, hogy 91-ben amikor elkezdtem PC-zni, nem tudtam angolul, és elõbb tudtam mi angolul a fapajzs, mint a pohár víz 😊)

Mike at home
inkább elismerésre méltó, hogy idáig eljutott

Nem kéne egymást csesztetni. Mikor megjelenik, megveszi vagy megkapja a magyart és érteni fog mindent. Még meg is szeretheti az rpg-ket és megtanulhatja megérteni azokat akik ezzel játszanak.

Mike: kb. a fõ szál felénél tarthatsz. magyar végigjátszásról nem tudok, angol meg az F.A.Q pont alatt.