Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Biztos kérdezték már de nem találok választ.Szóval ott tartok hogy a vault112-ben vagyok abban a tranqivalamiben."Megöltem Misis Hendersont és nem tudok kijönni a házból mert valami kulcsot kér.Na ez a kulcs merre leledzik?
Elõre is köszi a segítséget!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
meg lehet, hogy nem is labort mondott... nem emlékszem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az lenne a kérdésem, mikor tudom viselni a power armort? Azaz, mikor kapom meg rá a kiképzést? Mert már régóta porosodik a viskómban egy...
Amúgy király az egész, fordulatos, csak az ellenfelek nagyrészében nincs igazi kihívás. (a deathclaw-ok meg az enclave katonái kemények, és annyi. Bár lehet a végefelé lesznek erõsebb ellenfelek)
I never asked for this.
Volt ilyen kard BG2-ben. Az is jópofa volt.
a páncél ami beszél..biztat támadásnál, s figyelmeztet, ha jön az ellen..jópofa páncél 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem nagyon tudtam kibogarászni, hogy mit kell velük csinálni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A sok deathclaw miatt meglehetõsen egészségtelen kis település...
Per Aspera Ad Inferi.
Rá fogsz ismerni tele van azokkal a karmos genyákkal..
Faszán véd, nem rongyolódik, és elõre mondja mikor jön ellenség <#eplus2>#eplus2>
és már így is osztom a mutánsokat
vmi jó páncél kellene, bár ami van az is ad legalább +5 snekaet, no meg a kalap is, wazor wifle-vel nyomulok
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."