Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
a számítógép a konyhában a megoldás, ott lehet kinyitni az ajtót. Asszem a második parancs.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Az az elõzõ volt. a házaspárnál.

nem csak összeugrasztani kellett volna õket anélkül h valaki meghaljon?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Halika!

Biztos kérdezték már de nem találok választ.Szóval ott tartok hogy a vault112-ben vagyok abban a tranqivalamiben."Megöltem Misis Hendersont és nem tudok kijönni a házból mert valami kulcsot kér.Na ez a kulcs merre leledzik?

Elõre is köszi a segítséget!

én a gyakorlópályájukon találkoztam vele. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

A GNR-ben mondják, hogy a Citadellában található az oktató. Ott kolbászol, pl. a labor körül is elõfordul.
Mike at home
azt tudom, hogy GNR-ben mondták, miután bekapcsotam a múzeumnál az állomást, majd dumálok velük megint, és felirom

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Egeszen pontosan a Citadell-ben(BoS fohadiszallas) mondtak valoszinuleg, de egy kicsit fullentenek, mert nem a laborban talalod a figurat. En a szallasokon talaltam meg, aludt csorikam.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mike at home
valakit mondtak nekem a GNR-nél, hogy power armor hordása ügyében beszéljek vele a nem messze lévõ laborban. de nem emlékszem a nevére
meg lehet, hogy nem is labort mondott... nem emlékszem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mászkálj a mezõkön, amikor két macika is neked ugrik egyszerre, no akkor hamar beadod a kulcsot

Miután bejutottál a Citadel-be. Azt csak a fõ sztorit követve tudod megtenni.

Hali

Az lenne a kérdésem, mikor tudom viselni a power armort? Azaz, mikor kapom meg rá a kiképzést? Mert már régóta porosodik a viskómban egy...

Amúgy király az egész, fordulatos, csak az ellenfelek nagyrészében nincs igazi kihívás. (a deathclaw-ok meg az enclave katonái kemények, és annyi. Bár lehet a végefelé lesznek erõsebb ellenfelek)

I never asked for this.

Végre sikerült a perk-ekeket meg hack-elni és módosítani kis csalás segítségével! Pedig nem vagyok híve a csalásoknak,de itt pár fegyvert, páncélt ki akartam próbálni!<#violent>

OFF

Volt ilyen kard BG2-ben. Az is jópofa volt.
Encore
Hoppá, ez nekem új. Csak egyszer vettem fel a lakosztályomban hogy milyen a cucc aztán elpakoltam. De akkor ezentúl ezt használom, ha még figyelmeztet is az ellenségre. 😊
Shiwo
de

a páncél ami beszél..biztat támadásnál, s figyelmeztet, ha jön az ellen..jópofa páncél 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ch_Slater
de azt a medic armor mondja, nem?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

köszönöm
Mit minden moddal. Az .esp fájlt bemásolod a Data könyvtárba és aktiválod a Fallout indulásakor a Datafiles menüben.

Valaki tudna segíteni nekem abban,hogy mûködnek a level cap-es modok?
Nem nagyon tudtam kibogarászni, hogy mit kell velük csinálni.
Encore
Ja, de hülye vagyok... 😄 Azon rég túl vagyok és elpakoltam a szekrénybe ezt a cuccot és most hogy nézegettem milyen cuccaim vannak, nem ugrott be, hogy mi is ez. 😊
Oázisban el kell döntened, hogy a "fát" megölöd, felgyorsítod a szaporodását, vagy megállítod a szaporodását. Az utóbbi kettõ közül valamelyikhez kell.

koschwarz
van valakinek teljesen véletlenül infója arról, hogy a magyar verzió mikor jelenik meg, illetve arra vajon probléma nélkül felmennek-e majd a peccsek?<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Encore
Azt sem tudja valaki véletlenül, hogy a Laurel's liniment mire jó?
Encore
Jó az a medic power armor ráadásul sima power armorral vagy outcast power armorral javítható. Mikor a lakosztályomban magamra öltöttem megszólalat a házirobotom és ha jól emlékszem azt mondta, hogy most hogy nálam ez a medic armor, mostantól mindentõl nekem kell megvéddenem. Talán még screenshotom is van róla...igen, ezt mondja: "Listen up you god-damn puke! You are now wearing prototype medic power armor. You take care of me and I'll take care of you." 😄

Bocs, Észak-keleti sarok...

Old Olney, északnyugati sarok közelében. A páncélt csak akkor tudod használni, ha már kiképeztek energiapáncél viselésre.
A sok deathclaw miatt meglehetõsen egészségtelen kis település...

RatBaG
Mike at home
valahol még megtalálhatom a lakók kulcsait? ugyanis minden hullától elvettek mindent

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Agatha's house ban kapod a feladatot, elküld valamelyik vaultba, és az attól jobbra lévõ terület.

Rá fogsz ismerni tele van azokkal a karmos genyákkal..

Mike at home
és ez merre van?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
persze mert 2 kulcs van. Van egy nala meg van egy az oszlopon.
de én megvédtem õket a Ghouloktól inkább, pedig ritka tirpák társaság...

nekem le kellett lõnöm és nála volt..

I.C.ram
Az a kulcs ott van Tenpenny ajta mellett egy oszlopon.
Az öreg tenpennyre késõbb még szükség lett volna.. illetve valamire ami nála van..

én mikor elkezdtem keresni a nyanya hegedûjét, a célterület mellett balra kévõ területen le lehet menni a föld alá, tele van azokkal a baszomnagy karmos dögökkel, és a járat legalján le lehet szedni egy kísérleti páncélt egy hulláról..

Faszán véd, nem rongyolódik, és elõre mondja mikor jön ellenség <#eplus2>

Mike at home
kérdõre vontam Royt, de csak beszólt, hogy mi közöm hozzá, meg én is odakerülökaz alagsorba, aztán leült a kanapéra, mint aki jól végezte dolgát

Mike at home
és Roynak miért nem lehetett megmondani, hogy kurvára nem tetszett amit csinált, sõt visszaélt a bizalmammmal, és meg fogom ölni? másnak miért lehet ilyet mondani?

I.C.ram
En mikor ledaraltam oket, nem kaptam negativ karmat. Lehet elotte beszelni kell veluk, hogy ejnye bejnye mit tettek.
Mike at home
valaki magyarázza már meg, ha már kijártam a ghouloknak, hogy beköltözhetnek tenpenny towerbe, kiáálva értük, milyen jóravaló egy népség, akkor miért gonosz dolog megölni Roy-t és kinyirni az összest mindazért, hogy voltak szívesek mind kinyirni az ottélõket? 😞

Encore
Találkoztam egy drifter nevû mesterlövésszel és elszedtem tõle a nevesített sniper rifle-t. Mit lehet tudni errõl az úrról?
I.C.ram
Az a szobor Thomas Jefferson.
I.C.ram
rakd fel a szintlimit novelo modot. En a foszal felenel vagyok kb es mar 22. szintu vagyok 😊
Mobedo
hellosztok végigtoltam a fõsztorit de nem negyon vágom mirõl szól mi a mondanivalója valaki le tudná nekem írni vagy linkelni hogy mi is a történet lényege mert ne mértem a végén most akkor meghal a csávó vagy sem és mi a a szobor ott a vízben stb...

Mike at home
már 13-as szintü vagyok, már túl vagyok a felén 😞
és már így is osztom a mutánsokat
vmi jó páncél kellene, bár ami van az is ad legalább +5 snekaet, no meg a kalap is, wazor wifle-vel nyomulok

Ch_Slater
lol

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Grove4
THX

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Riddick21
Tõled jobbra, a gyertyatartó alatt egy kis rózsaszín borítékban.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Grove4
A vault tec fõhadiszállásán vagyok,de nem tudok bemenni egy szobába,mert kulcs kell,de ezt nem találom,hol van?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"