Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megvan, thx
Mike at home
az a temetõben van, igaz?
metróalagutakon keresztül

mondjuk engem is idegesít a rengeteg lezárt terület

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
😊

jó kis fegyver
csak drága bele lõszer
vagyonokat fizetek ki érte

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hali!
Vki el tudná nekem magyarázni, hogy miként lehet eljutni az Arlington House-hoz?
Elõre is köszi 😉
I.C.ram
imadod a wazor wiflet.
Mike at home
én most egyértelmüen a wazor wiflét hazsnálom, igaz majdnem fullra javítva

Nekem a railgun bejövõs. Szerintem elég izmos csúzli.

Tenyleg, igazad van.
Bar senkivel nem talalkoztam, aki nagyon eros lett volna a kozvetlen kozelrol fejre leadott soretes udvozlettel szemben.

hehe... most néztem elõször meg a mentések kiterjesztését: fos 😄 600 megányi fosból áll a mentés mappa 😄

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Bocs rossz forumba irtam, torolve az elozo bejegyzesem

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Az SLI-t tamogatja a GTA4? Ha jol tudom az nem megy alapbol minden jateknal harveresen, csak ha ugy irjak meg.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A Tesla Armor fõleg az energiafegyverek ellen véd.

Hat, a Rock-IT nekem se jott be, nem tunik eros fegyvernek, a loszerrel is sokat kell maceralkodni 😊
Ugyanigy, a szogbelovo se tunt utosnek.

Ellenben a Sishkebab az nagyon allat, foleg az elejen (veletlen jutottam hozza, az egyik tradert eppen tamadta par radscorpion, es hat ugy legyengult szegeny, hogy a vegen nehany kozelrol leadott 10mmes vegzett vele. Nala talaltam tervet), es a dartgun is nelkulozhetetlen a deathclawok elleni kuzdelemben. De a rokitban csalodtam.

Ami viszont meglepett, hogy meg a vege fele, az atompancelozott tesla armoros urgek ellen is csodakat muvelt a Combat SHotgun - egylovessel szalltak el a fejek...

Encore
Megatonban Jericho is felbérelhetõ.
Probald meg, hogy kikapcsolod a radiot a Pipboyban.

AntiHero
xbox 360-ra is kijön magyarul?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hogy tudom felbérelni a ghoul emberkét, ha véletlenül azt mondtam a fõnökének, hogy sokallom az árat? Sajna azóta sehogy sem tudom újra elõhozni a kérdést, és már nagyon túl vagyok azon a mentésemen, de meg van a lóvé. Ja és még kiket lehet a közepén felbérelni? "A jefferson memorialba még nem mentem be, szal a paladin és késõbb fawkes is kilõve. Dogmeat megvan, de többeket most így hirtelen nem találtam meg. A segítségeket elõre is köszönöm.

Voltan
Én pl ezen a héten láttam a Duna Plazában a Saturnban.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nem.
Nem piszkáltad kézzel az .ini fájlokat? Nekem akkor csinált ilyet, ha valamit nagyon "elhúztam" benne. Valamelyik kültéri beállítás értéket (távolságok, részletesség, stb) nagyon megemeltem.

hello!

olyan kérdésem lenne hogy a játék elõször a vault 101es-bõl való kijutásakor lépett ki azóta szabad terepen rendszeresen elismétli úgyhogy élvezhetetlen lesz a játék..
egy csomó "megoldást" olvasgattam mindenféle codec kibe felle kapcsolásról naennek azlett az eredménye hogy a legutóbbi savegamebe netto 20 lépést tudok max megtenni wastelanden(néha ha lövök egyet akkoris kidob az asztalra)... hibaüzenet ilyenek nincsenek..
Ha valaki tudna segíteni igen boldog lennék.
Mike at home
ott a faq

nézd meg az oldalon, hogy az összes küldetést megcsináltad-e amit ott felsoroltak

sehol basszus... az uccsót az a ghoul genya adta, hogy nyírjak ki pár embert a kulcsokért

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mike at home
nem hinném
hol nem adnak feladatot? sehol sem?

Végigkövettem a föszálat, eljutottunk odáig, h elfoglaltuk azzal a bazi nagy robottal a víztisztítót.

Innen indultam tovább, felderíteni, és a mellészálakat teljesíteni, de senki nem ad nekem feladatot..

Elkúrtam e? <#fejvakaras>

I.C.ram
Mindig annyit lo, amennyivel meg szukseges a megdogleshez. Ha mar alig van hpja, akkor csak egyesevel lo. Manualisan nem hiszem, hogy lehet kapcsolni.
hali! segítség kéne: a vats módban pl. az assault rifle 3-as sorozatlövését át tudom állítani, hogy csak 1 töltényt lõjjön ki? ha igen akkor hogyan?😊 thx

Encore
Már nem emlékszem, hogy mit lõttem ki vele, de a nehézfegyverekhez tartozó skillem ki volt maxolva. Az is igaz hogy csak kicsináltam vele 3-4 raidert aztán annyi volt, lehet hogy csak sikerült fejbetalálni õket vagy passz. De mindegyik megfeküdt egy lövéstõl.
thx.

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Karr-t kérdezd meg hátha be tud neked szerezni.itt

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Helló, érdeklõdnék, hogy országhatáron belül lehet e még rendelni valahonnan a gyûjtõi kiadást, vagy only külföld ? Thx.

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

RatBaG
germantown police hq-n van egy félig bedeszkázott ajtó amihez kulcs kell. vkinek sikerült már oda bejutni, vagy ez is csak egy bugos ajtó?

Per Aspera Ad Inferi.

Grove4
Vault tec hq-nél van egy zárt ajtó,kulcs kell neki,de nem találom,mondta valaki,hogy vmi gyertyatartónál,de nem találom sehol!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Mike at home
a 37-es damage-vel? kipróbáltam, kávésbögrével, vasalóval, törpével, hát nem nagyon feküdtek meg tõle
ellenben mondjuk a lézer pusenykámtól, fõleg sneak attack-kal, most hogy a critical esélyét is növeltem perkkel, mindhárom talon páncélos bérgyilkos feküdt egy-egy fejlövéstõl
jó mondjuk 9-es luck-om is van hozzá 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

egy találat egy ember?

mi tettél bele mini nukeot? 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Encore
Szerintem hasznos, egy találat egy ember, és ingyen van a lõszer hozzá.
Mike at home
Rock-It Launcher elmebeteg egy dolog, semmire sem jó, de ötletes 😊
de egy ezrest nem ée

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ahá, igy világos. Megyek begyûjtöm Fawkest akkor 😊

Mike at home
hm, iszonyat nyomasztó a hajó 😞
nem laknék ilyen helyen

Calver
a saját fegyvereivel van csak végtelen lõszere... tehát Crossnak, az õserdõ hõsének csak lézerpisztolya nem fog soha kifogyni, se romlani a kondíciója. ugyanígy Fawkes-nak végtelen lõszere van a Gatling Gun-jához, és Charon-nak a Combat Shotgun-jához.

"The trees move. Do you not see it?"

Srácok, valaki emlitette hogy a követõk végtelen lõszerrel nyomulnak. Na, én felvettem a paladint, de csak addig használ bármilyen fegyvert amig van lõszere, és úgyanúgy fogyasztja mint én. Van valami trükk?

vagy hatástalanítod ahogy a sheriff kéri, vagy felrobbantod ahogy az az öltönyös mondja

Nme tudja vki , hogy mit kell csinalni az atombombaval??

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Mike at home
nekem meg jó ahogy van, pedig nem is tok angolul

Scouser
Nekem a Media Marktban azt mondták, hogy õk ki fogják cseréni.

You\'ll Never Walk Alone

Nincs és nem is lesz!
Majd karácsony körül elbattyogsz a boltba és megveszed a magyar nyelvû kiadást. Az angol gyári verziót megvásárolt embereknek pedig majd a magyarországi forgalmazó cseréli közvetlenül, nem a boltok.(ingyen)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Hivatalos válasz:
"Dec 10 korul varhato a megejelenes, a csere menetet kiirjuk a weblapunkra. www.jatek.cd"
Hello mindenki van valami hír a magyarításról?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Encore
A Citadelben valami G betûs csávó tud megtanítani a power armor viselésére, talán genny vagy valami ilyesmi neve van és napközben kint tartózkodik a training pályán. De mielõtt õ kiképezne beszélned kell a Citadelben Elder Lyonssal, aki megadja az engedélyt a kiképzésedre.
Mike at home
na felirtam
Paladin Vargas azt mondta, Elder Lyons-szel beszéjek az ügyben