Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
metróalagutakon keresztül
mondjuk engem is idegesít a rengeteg lezárt terület
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
jó kis fegyver
csak drága bele lõszer
vagyonokat fizetek ki érte
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vki el tudná nekem magyarázni, hogy miként lehet eljutni az Arlington House-hoz?
Elõre is köszi 😉
Bar senkivel nem talalkoztam, aki nagyon eros lett volna a kozvetlen kozelrol fejre leadott soretes udvozlettel szemben.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ugyanigy, a szogbelovo se tunt utosnek.
Ellenben a Sishkebab az nagyon allat, foleg az elejen (veletlen jutottam hozza, az egyik tradert eppen tamadta par radscorpion, es hat ugy legyengult szegeny, hogy a vegen nehany kozelrol leadott 10mmes vegzett vele. Nala talaltam tervet), es a dartgun is nelkulozhetetlen a deathclawok elleni kuzdelemben. De a rokitban csalodtam.
Ami viszont meglepett, hogy meg a vege fele, az atompancelozott tesla armoros urgek ellen is csodakat muvelt a Combat SHotgun - egylovessel szalltak el a fejek...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
olyan kérdésem lenne hogy a játék elõször a vault 101es-bõl való kijutásakor lépett ki azóta szabad terepen rendszeresen elismétli úgyhogy élvezhetetlen lesz a játék..
egy csomó "megoldást" olvasgattam mindenféle codec kibe felle kapcsolásról naennek azlett az eredménye hogy a legutóbbi savegamebe netto 20 lépést tudok max megtenni wastelanden(néha ha lövök egyet akkoris kidob az asztalra)... hibaüzenet ilyenek nincsenek..
Ha valaki tudna segíteni igen boldog lennék.
nézd meg az oldalon, hogy az összes küldetést megcsináltad-e amit ott felsoroltak
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
hol nem adnak feladatot? sehol sem?
Innen indultam tovább, felderíteni, és a mellészálakat teljesíteni, de senki nem ad nekem feladatot..
Elkúrtam e? <#fejvakaras>#fejvakaras>
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Per Aspera Ad Inferi.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ellenben mondjuk a lézer pusenykámtól, fõleg sneak attack-kal, most hogy a critical esélyét is növeltem perkkel, mindhárom talon páncélos bérgyilkos feküdt egy-egy fejlövéstõl
jó mondjuk 9-es luck-om is van hozzá 😊
mi tettél bele mini nukeot? 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
de egy ezrest nem ée
nem laknék ilyen helyen
"The trees move. Do you not see it?"
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
Majd karácsony körül elbattyogsz a boltba és megveszed a magyar nyelvû kiadást. Az angol gyári verziót megvásárolt embereknek pedig majd a magyarországi forgalmazó cseréli közvetlenül, nem a boltok.(ingyen)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
"Dec 10 korul varhato a megejelenes, a csere menetet kiirjuk a weblapunkra. www.jatek.cd"
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."