Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
linket pls.

Þór vígi þessi rúnar

Encore
Még egy újabb hír: A G.E.C.K editor letölthetõ a PcGururól is.
Encore
Pár új infó a készülõ DLC-krõl:

Mint tudjuk, a Fallout 3-hoz jövõre havi lebontásban három epizód is érkezik, melyek közül az elsõ januárban fog megjelenni, és az Operation Anchorage nevet kapta, aminek keretében egy számítógépes szimulációban veszünk majd részt, ami a nukleáris világégés elõtt lezajlott anchorage-i csatát eleveníti fel, melynek során a város melletti hegyoldal biztosítása után a megszálló kommunista kínaiak bázisát kell elfoglalnunk. A DLC a játék térképén egy új küldetés ikonként fog megjelenni és mihelyst belépünk a szimulációba, minden addigi felszerelésünktõl búcsút kell vennünk, azonban cserébe új és egzotikus fegyvereket, páncélokat, valamint egy új perket (Covert Ops) is kapunk, sõt még egy katonai egység is az irányításunk alá kerül annak érdekében, hogy biztosan sikerrel járjunk.

Az epizód komoly hangsúlyt fog fektetni a harcra és a lopakodásra, de készítõk kihangsúlyozták, hogy azért megmarad a döntéseink által formált történet, és jócskán lesznek morális kérdések is a játékosok számra, azonban a DLC legnagyobb újítása, hogy egy új környezetbe csöppenünk, ami nem hasonlít az eddigiekre, hiszen a távoli Alaszkában javarészt csak hóval és jéggel találkozunk majd.

Az Operation Anchorage 800 MS pontért, azaz 10 dollárért lesz elérhetõ, és körülbelül négy-ötórányi plusz játékidõvel fog szolgálni, de az interjúból azt is megtudtuk, hogy mi várható a következõ epizódokban.

A februárban megjelenõ Pitt címû részben az egykor csodás Pittsburgh városába látogatunk el, ami szintén megkapta a maga részét a nukleáris bombákból, de korántsem akkora mértékben, mint Washington. A várost rablók és fosztogatók tartják az irányításuk alatt, azonban a környéken lévõ erõsen szennyezett vizek a lakosokon, és persze rajtuk is kifejtette „jótékony” hatását, és várhatóan mi sem ússzuk meg a nagymértékû sugárzást.

A márciusban érkezõ Broken Steelben pedig csatlakozunk a Brotherhood of Steel társaságához, hogy végérvényesen kisöpörjük az Enclave-et Capital Wastelandbõl. A DLC-ben Jeff Gardiner elmondása szerint új fegyvereket, ellenségeket és perkeket kapunk, valamint megemelik a maximálisan elérhetõ szintet (ami jelenleg 20), és lehetõségünk lesz a fõ történetszál befejezése után is nekikezdeni az új küldetéseknek.

Forrás: PcGURU
kutyát ti találtatok már? kóboroltam tegnap scrapyard-on és ott 3-4 raider kínzott épp egy kutyát... leirtottam a szemeteket 2 pillanat alatt és utána a kutya mellém szegõdött 😊 dogmeat a becses neve... lehet vele cuccot kerestetni, ha valamelyik irányból enemy jön, akkor abba az irányba vicsorog... neki is megy mindenkinek, akinek kell 😊 ki lehet osztani neki még pár utasítást... 😊 minefielden a bal elsõ házat birtokba vettem (ahol az emeleten a csontvázak kamatyolnak az ágyon), ott tartom a cuccaim egy részét a széfben... és dogmeat-et is lepakoltam a házban, nehogy baja essen 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

A társak a legerõsebb fegyvert és a legerõsebb páncélt használják abból, amit adsz nekik. Az eredetileg náluk lévõ fegyverhez mindig van elegendõ lõszerük, amit te adsz nekik, ahhoz folyamatosan adnod kell lõszert is, meg javítani sem árt a cuccot. Egy-két stimpakot sem árt adni nekik néha, és ahogy fogy, pótolni. A blökit neked kell gyógyítani, az emberek gyógyítják magukat, de csak ha van nekik mivel.

Mert nem beszéltél mindenkivel az álomvilágban. Simán megoldható karmavesztés nélkül is, csak nem a kiscsaj játékát kell végigcsinálni, hanem aktiválni a terminált.

Tenpenny Tower-ban a lakás ára Megaton felrobbantása.

A fõszálnak kb a harmadánál vagy. De bármikor elmehetsz kicsit nézelõdni, kalandozni, míg be nem mész a Broderhood-osokkal jefferson Memorialba.

Mike at home
Megaton

egyébként nemtom mitõl jó annyira a power armor, szerintem nem jó, legalább az benne lenne, ha felveszem mondjuk a brotherhood cuccát, akkor kevésbé lennének velem gyökerek vault 101-ben, vagy mondjuk Underworldben, ahol a ghoulok élnek, az engem kisérõ brotherhoodos csajnak nekiesnének, ha már siránkoznak azon, hogy zaklatja õket a brotherhood, de le se szarják

és a vault 101-ben mennyire fenn hordják az orrukat, jól pofáncspanám mind szivem szerint, megölni mondjuk nem, de még a dumában sincs olyan opció, hogy csak azért nem öllek meg, mert Amata külön megkért rá, drágalátos apuka még akkor sem fogja be a nagy pofáját, amikor a kezemben olyan fegyverekkel mászkálok, amirõl õ még csak nem is tudta, hogy létezik

most már kellõen elbizakodott vagyok, úgyhogy most jön majd elõ az autokrata, itt jön a nagy hero, rádnézek befosol, énem 😄D

ezzel együtt a multkor majdnem megfingattak, mert gyanútlanul besétáltam egy halom autóroncs és mutáns közé, kisérõ BH nyanya persze lõ mint hülye, összes kocsi robban, plusz még tetõn rakétavetõs kolléga, túl sok stimpakba került bvolna, megvallom férfiasan visszatöltöttem, jóval körültekintpbben (aklapból beledurrantva egy rakétát a kocsikba) kipucoltam a terepet, aztán anyussal visszamentem a citadellába, és ott hagytam, várjá itt szépen, majd visszajövök

tényleg mi alapján használja a fegyvereket? elsõnek kapott egy AK-t - mégse egy kalapáccsal bénázzon nekem - mert éppen más nem volt kéznél fölöslegbe, de azóta van nála rakétavetõ, minigun is, nem használja, igaz a stimpakokat sem, ellenben az ak-ból fogy a golyó, mondjuk van dögivel, nem gyõzöm eladni, szal pazarolhatja amennyit jólesik, szépen elküldtem hátra nehogy nekem meghaljon, ehhez képest is simán berohant az autók közé a kis drága, meg rálép arra az aknára amire én nem 😊 szal nem tudom kell-e nekem, max jó lesz cipelni, mégis mennyit bír, lehet tudni? aztán meg jól telepakolom, és közli csáó, és elvitte a cuccaimat, nem lenne jó

másik nagy problémám, most hogy mindent meg tudok szerelni, alig tudom eladni a cuccaimat, a kereskedõknek nincs elég pénzük

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Ha nem hatástalanítod, hanem felrobbantod a bombát izében hol is, egyszerüen nem ugrik be 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

eléggé beteges a játék<#merges2><#eplus2><#vigyor2>

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

énis most tartok a fõszálon az álomvilág résznél:éppen most bontottam fel a házasságot a csajszi meg a faszi között,azzal,hogy egy másik nõ ruciját csempésztem be a házba😄 mien gonosz "kislány" ez a Bettyke,hogy ilyet kér tõlem...pedig már tökjó volt a karmám,most meg folyamatosan romlik le...

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

dudusrac
mysterius stranger perk

malter
1 ideje ha lövök valakit megjelenik 1 foszer és lövi ö is,miután vége az akcionak akkor eltünik mint valami szellem,ez mi akar lenni,vagy minek a következménye?
TenPenny torony igen jol néz ki éljel tisztára mint Drakula háza 😊
Hogy lehet lakást szerezni bent ?
A Fõ szál milyen hosszu most voltam Fatterért ebben a fekete-fehér álomvilágban (eszméletlen jopofa ez a game) csak mert nem akarok idõelött belefutni a végébe.. 😛
Thx a Helpet elõre is..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Calver
nem lehetne inkább zombi apokalipszis? tudom, Fallout topic meg minden, de a zombik akkor is aranyosabbak.

"The trees move. Do you not see it?"

Count Adyn
Leesnek a bombák vazze😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mi lesz dec. 18-an?

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

ez az új textúra pack ér valamit?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dec.18 a megjelenés dátuma

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

http://cdgalaxis.hu/PC/15172/fallout-3.html
itt menjetek az értesítésre. és majd akkor kaptok egy emailt ha kjön magyarul
Fenrir
Nem tudja valaki, hogy kik végzik a fordítását?

A halál csupán a kezdet...

Nincs nyugi már több mint egy hónapja várunk rá.

offkorzv2
nyugimár,nincs még semmi ilyen,valaki úgyis szól majd,ha lesz😊

Nekem is szólhatna vki, megköszönném(privát üziben). Érdekelnének a magyar nyelvi fájlok, valamint az Így készült videó maygar felirata(bonus disc)Kösz elõre is.

Van erre a jatekra magyaritas.HA vki tud ra linket itt a e-mailom:[email protected]

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Szerintem teljesen jó a fallout3! Mondjuk nem mindegyik perk használható, de csalással megvariáltam. Elöre nem tudhatom melyik jó, de a wired reflexes, dart gun (death claw ellen hatásos lelassul!) alap... Én nem csináltam meg a küldetést érte, csak beirtam az addperk kódját! Pedig nem szeretek csalni de itt kíváncsi voltam!

Aki kulso nezetbol jatsza (mint en) annak javaslok egy modot amivel jobb a kamerakezeles es iranyitas.
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=577

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

offkorzv2
nemtudni,szerintem nincsen pontos dátum,decemberre írják az oldalak:o

Encore
A rabszogatartók érdekesek, mert volt olyan idõszak, amikor kevesen voltak kb 10-12 ember és akkor könnyen végeztem velük, de egy másik végigjátszás során késõbb mentem oda végezni velük és legalább kétszer annyian voltak már kb 25 ember lézengett ott.
ma jött ki magyarul nem?
Fedezék, futás, stb...

Mike at home
hát nemtom
én mostanában próbáltam az erkélyrõl, de ott szarrá lõttek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Minek? A rabszolgatartókat egy sima vadászpuskával és a combat shotival rendeztem el, úgy 6. szinten. A kínai rohampuskát nem is kellett elõszedni.

Mike at home
egyes raidereknél van olyan sapi, ami ad 5-t a robbantásra

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
no, szerváltam magamnak egy plazma pityut
illetve többet, ehhehe
most világító zöld pacák szegélyezik utamat
sajnos már 18-as vagyok, és sok helyen nem jártam még

mindegy, így is elég erõs vagyok azt hiszem, bár még deathclaw-val nem találkoztam, meg a rabszolgatartókat is ki kéne füstölni, de ahhoz több nuke rakéta kellene

Calver
Mentats (statjaidtól függ mennyit ad) és Raider Blastmaster Helmet (+5).

"The trees move. Do you not see it?"

Az öreg néha meghal (leesik és összetöri magát), vagy a kocsmában vedel. A sheriff meg a házában szokott kajálni. Ha be tudsz menni zártörés nélkül, akkor otthon van. A háza a város bejáratától jobbra az elsõ, amikor bemész a városba...

Garou
Elõfordult nálatok is az, hogy egy idõ után se a sheriffet, se a vén manust nem találom a water plans-ben? Van már 40 scrap metalom, de nincs sehol az öreg, hogy odaadjam neki. Ez most bug? A sheriff nem hiányzik, csak õ sincs sehol.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

A robbantós skill kell csak, abból is talán 25 pont... A következõ szintlépésnél feltolod addig.

Hellotok, hogy lehet e legegyszerubben skilleket szerezni, hogy fel tudjam robbantani az atombombat Megatonba??

Mike at home
nekem tetszik, hogy nem egy kínlódás
mondjuk az igaz, hopgy jó lenne olyan elelnfél, aki mellett jobb elsettenkedni, mint belekötni, illteve nem lenne ennyi zsákutca, lehatárolt terület

AntiHero
Én kipróbáltam szép meg minden csaka gépem szutem nem jelenít meg mindent😞 )elég régi már szegény) De a talaj az bõven kárpótól😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Üdv. Megvannak már valakinek a magyar nyelvi fájlok?

Encore
Mikor elõször játszottam végig, már az elején bementem a városba (DC belvárosába), akkor még alig volt 2-3 fegyverem lõszer meg alig-alig. Akkor meggyûlt a bajom a mutánsokkal ha 2nél többen voltak. Emlékszem kijöttem a metróból valahol és 4-5 szupermutáns lézengett arra. Mondom elrohanok és lehagyom õket csakhogy zsákutcába rohantam azok meg jöttek utánnam és már nem volt visszaút a metróhoz. Kettõnél minigun volt egynél meg rakétavetõ. Egy teherautó platója volt a menedékem és minden lõszert ellõttem rájuk, de kettõ még mindig életben volt. Ráadásul pont a rakétás meg az egyik minigunos, ha kidugtam a fejem hogy begyûjtsem a hulláktól a lõszert, azonnal végeztek velem. Az volt a szerencsém, hogy volt nálam pár akna, leraktam a plató elé, majd kiugrottam meg vissza, hogy közelebb csaljam õket és bejött a dolog. 😊

Amúgy egyetértek, nagyon könnyû, kivéve ha az ember már az elején nagyon elkolbászol, akkor elég nehéz tud lenni. 😄 De ezért vannak a modok, lassabb szintlépés, meg azt hiszem van olyan hogy a lõszernek meg a stimpacknak is van súlya. Gondolom majd a fegyverek sebzését is jobban balancolják, hogy ne legyen túl könnyû, aztán majd ezekkel a modokkal érdemes lesz újra nekivágni.
Igen. Szintlépés lassítóval, a legmagasabb szinten (Very hard talán). Úgy sem sokkal nagyobb kihívás, ha az ember jó skillekre adja a pontokat. Egyedül a talon mercekkel volt tele a hócipõm, mert majd minden metrókijératnál ott vártek és néha megleptek. Miután kitakarítottam az erõdjüket, egy idõre megszûntek, de késõbb megint jöttek sorban. Visszaballagtam az erõdbe, ott csak a felszínen voltak páran, az épületben és a bunkerben senki, de a metróknál jöttek megint.

Egy ideig a Deathclaw-k voltak még komoly ellenfelek, de az alien blaster és megfelelõ mennyiségû energiakapszula begyûjtése után õk sem.

Hozzá tenném: a beszélgetéseknél igyekeztem nem túl erõszakos lenni, gyanítom emiatt sok összecsapástól megkíméltem magam.

Hát én most elöször tolom 20 óra van bent de még csak River City-nél járok alig voltam pár helyen.. Szerintem nagyon jo és szép lett bár picit talán könnyû Normálon de ujrakezdeni most még nem akarom..
A Szupermutánsok elég könnyen fekszenek sõt sokszor egy hangya több lövés 😛 ezek picit furcsák annak aki játszott az 1-2-vel hogy 4-5-ös szinten tucatra öltem már Szupermutánst..
De hangulat állat mikor kiszabaditottam egy foglyot és szegény 1 perc mulva belefutott pár mutánsba és az ölembe repült a feje.. 😊 nha az ilyenek sokat dobnak az élményen..
Kár hogy túl könnyû.. Valaki tolta már Hardon ??

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Encore
A legtöbbünknek hasonló véleménye van a játékról, mondjuk most, hogy már harmadszorra játszom végig mindent megnézve a térképen, már várom azért a DLc-ket meg az editort. 😄
Ha valakit érdekel:

Fallout3 HD texture pack

Ha valaki kipróbálta, ill. van már tapasztalata a nagyfelbontású textúra csomaggal kapcsolatban az megoszthatná a tapasztalatait (hogy néz ki, pl szúrhatna 1-2 képet, mennyire dobja meg a gépigényt, stb) Én nem tudom kipróbálni, mert még mindig a magyar verzióra várok (most már nem sokáig), egyszerûen ezt a játékot nincs szívem "lewarezolni"...
No, tegnap ugydontottem eleget csatangoltam a wastelandon, irany a fo kuldetes es a jatek vege: anelkul hogy reszletekbe mennek, en egy kicsit csalodtam, mert sok mondent nem kellett csinalni, ezert a finale nem volt sem erdekes, sem semmi kihivas.

Viszont osszessegeben szerintem nagyon tuti lett a fallout 3. Amennyit hisztiztek a kemenyvonalas fallout rajongok, hogy ez milyen szar lesz meg fuj fps, meg fuj oblivion, egy marha jol eltalalt, remekul osszerakott game lett, rengeteg ujrajatszasi lehetoseggel, hosszu jatekidovel. A hangulat tokeletes, minden szempontbol melto lett az elozo ket Fallouthoz.
No, irany a Stalker: Clear Sky 😊