Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért köszi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amire a válasz:
I don't remember ever using a Key... In the rotunda (where you find Sydney), you access her computer and activate the lift or whatever. Its in the middle of the room.
nao igen ezt én is megtettem
és meg is találtam,
If i think i'm right you need to use a computer for an elavator which is in the floor , i did the same thing and went crazy when i worked out what to do.
meg is nézem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nemzeti Archivum, találkozom a csajjal, aki azt mondja, meghackelte a liftet, menjünk azzal
csakhogy alifthez kulcs kell
abban a teremben ahol a csaj volt, van egy computer, ott bekapcsoltam a liftet
de még mindig kell a kulcs, holott kulcsról a csaj nem bezsélt
hol találom meg a kulcsot?
Nem bonyolult, de tenyleg 😊
Eddig mindn helyet tüzetesen átvizsgáltam, lopóztam, most meg már le sem hajolok szinte semmiért, Fawkes szétaprít mindent, én hátul nézelõdök, lõszer max a gatling lézeremhez kellene, amit általában nem ad a program, ellenben az 5,56-tal amit soha nem használtam, minigunt se nagyon van is belõle 3500 lõszerem, régebben gyûjtögettem a fegyvereket, feljavítottam, hogy aztán szép pénzt keresve eladjam, de most egy 1000-1600 kupakot érõ fegyvert kinek adok el? egyébként is van 7000-em, amivel nem csinálok semmit, tehát minek. Ezzel együtt északnyugatot be kéne járni, katonai támaszpontokat kifüstölni, de most, hogy szint vége, kérdés, hogy minek 😞
pont tnap vettem megint elõ a gamet,és ez jutott eszembe amit most leirtál,hogy azok a bigyók különbözõ hangon szólalnak meg,és biztos vmi dallamot kell eljátszani rajtuk:elkezdtem játszani rajtuk azt a dallamot amit a kislány fütyörészik a játsztótéren,de nem történt semmi😞lehet hogy csak egy részét játszottam el rajtuk,vagy nem is tom...mindenesetre 1 kisrácot már sirva fakasztottam,és egy házasságot is tönkretettem röpke 10 perc alatt<#eplus2>#eplus2>
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
GalaxisNet oldalán lehet elolvasni az Infot..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
mutánsunk egy szobában, hallak ám, hallak, és kkkol kifelé az ablakon, majd szalad a másikon, ott is kinéz
szerintem nem rossz az AI
ha nem leped meg õket, akkor pofáznak, taktikáznak, ha nagyon megsérültek menekülõre fogják
mondjuk az butaság, hogy az egyik amikor raider csajnak már fegyvere sem volt, könyörgött, hogy ne öljem meg, jólan, nem öllek meg, bszélgessünk 😉 erre nem nekem esik puszta kézzel
teljesen aszexuális a játék 😊
jöttek már egyszerre ketten is, lenn délnyugaton, megpusztultak
"The trees move. Do you not see it?"
ehh, jó karakterek... nálam Betty féle mókázás volt az egyik legélvezetesebb része a játéknak <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Vki segitesn légyszives mert nemigazán vágom mitkell csinálni az álomvilágban abban az elhagyatott házban,és idegesit,hogy nincs rajtam a pip boy,és az a kis picsa Betty csak adja a gonoszabbnál gonoszabb utasitásokat....<#szomoru1>#szomoru1>
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
101-es vaultban nekem is volt olyan érzésem, hogy mire fel nekik, de amikor visszamentem egy questben, akkor azért igencsak megemeltem elõttük a kalapom, hogy ott tiszta víz, és toalet van, induláskor valahogy az még nem volt szempont 😊
Végre van lakásom is igaz szemétdombon de akkor is szépen be van rendezve 😊 a megjelenõ addonokkal sokáig életben tudják tartani és csiszolgatni ezt a gamet.. Szerintem méltó lett a nagy elõdökhöz..
Kicsit az AI-t hiányolom az ellenfeleknél mivel igy nincs kihivás bennük ezt leszámitva közel tökéletes lett.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
<#worship>#worship>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Vault 87 (a sugárzásos):
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
lehet vóót má akkor bocs!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
már csak ezt a kettõt nem derítettem fel..
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
SPOILER
Annál a küldetésnél, ahol a faterral elmegyek a Jefferson Memorialhoz és ránktörnek a katonák. Menekülni kell az alagútban, de egy idõ után nem hajlandók jönni a többek, mert Garzának nincs gyógyszere. Egy csomó féle gyógyszer van nálam és nemtudok neki adni és nem hajlandók jönni, így pedig nem engednek be a Brotherhoodosok. Mit kell csinálni, h jöjjenek?
Van egy kis gondom, egy P4 Celeron D 2.66GHz-es procival kezdtem el a játékot, majd procit cseréltem egy P4 HT 3GHz-es procira. Azóta, ha be akarok tölteni egy mentett állást, kifagy. Újratelepítettem a játékot, uaz a hiba. Más játék (pl. King's Bounty) megy
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nálam a kutya csata után felszivja a hp-jét mindig maxra sosem kellett gyógyitanom még..
Nagyon jo és hangulatos a game csak iszonyat könnyû ez az egy bajom vele nincs sikerélmény most hogy a kutya is velem van szinte megsebezni sem tudnak csak kutyát néha õ meg ugye felgyógyul 😛
A 2-ben pár xp meg 1 szint mennyit számított emlékszem micsoda nehéz volt életben maradni az elején.. ezt nagyon hiányolom amugy nagyon jo lett..
direkt linket nem tudok adni, de innen már megtalálod. Nálam sajnos .dll hibával kidob, megkerestem neten a hiányzó dllt, de ekkor meg egy másik .dll hiányával dobott ki. Most azt keresem...