Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
7459

de azért köszi

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nem az a lift, amit a falban találsz 8azt is ki lehet nyitni, de alulról), hanem az, ami a nagyterem (ahol Sidney várta a SM-okat) padlójában van. Ha megpiszkálod a terminált, elválik a padlótól egy keskeny fényes négyszög...

Mike at home
másnak is volt iylen baja:

amire a válasz:
I don't remember ever using a Key... In the rotunda (where you find Sydney), you access her computer and activate the lift or whatever. Its in the middle of the room.

nao igen ezt én is megtettem

és meg is találtam,

If i think i'm right you need to use a computer for an elavator which is in the floor , i did the same thing and went crazy when i worked out what to do.

meg is nézem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Segítsetek légyszi

nemzeti Archivum, találkozom a csajjal, aki azt mondja, meghackelte a liftet, menjünk azzal
csakhogy alifthez kulcs kell
abban a teremben ahol a csaj volt, van egy computer, ott bekapcsoltam a liftet
de még mindig kell a kulcs, holott kulcsról a csaj nem bezsélt
hol találom meg a kulcsot?

Amikor megpiszkalsz egy targyat es a szep hang jon, azt jelenti jo sorrendben jarsz. Amikor beepel, azt jelenti nem az a kovetkezo targy, kezded elolrol a mar ismert sorrenddel - 5 vagy 6 lepest kell kitalalni asszem.
Nem bonyolult, de tenyleg 😊

Mike at home
ha végigjátszod, akkor azt észereveszed 😊

Mike at home
Sajnos megcsináltam az utolsó elötti küldetést, és a térképen még csomó hely felfezetlen maradt, de valahogy elszállt az érdeklõdésem 😞
Eddig mindn helyet tüzetesen átvizsgáltam, lopóztam, most meg már le sem hajolok szinte semmiért, Fawkes szétaprít mindent, én hátul nézelõdök, lõszer max a gatling lézeremhez kellene, amit általában nem ad a program, ellenben az 5,56-tal amit soha nem használtam, minigunt se nagyon van is belõle 3500 lõszerem, régebben gyûjtögettem a fegyvereket, feljavítottam, hogy aztán szép pénzt keresve eladjam, de most egy 1000-1600 kupakot érõ fegyvert kinek adok el? egyébként is van 7000-em, amivel nem csinálok semmit, tehát minek. Ezzel együtt északnyugatot be kéne járni, katonai támaszpontokat kifüstölni, de most, hogy szint vége, kérdés, hogy minek 😞

hali!

pont tnap vettem megint elõ a gamet,és ez jutott eszembe amit most leirtál,hogy azok a bigyók különbözõ hangon szólalnak meg,és biztos vmi dallamot kell eljátszani rajtuk:elkezdtem játszani rajtuk azt a dallamot amit a kislány fütyörészik a játsztótéren,de nem történt semmi😞lehet hogy csak egy részét játszottam el rajtuk,vagy nem is tom...mindenesetre 1 kisrácot már sirva fakasztottam,és egy házasságot is tönkretettem röpke 10 perc alatt<#eplus2>

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

Sajna nem oldódott meg a probléma, (proci csere után nem tölt be mentett állást), annyi változott, hogy újrakezdtem, de csak ablakban hajlandó futni, ha full képernyõn futtatom, akkor van úgy, hogy még a menü elõtt kifagy fekete képernyõvel..

Neeeeeeee.... vazz nem bírok már magammal. Ez volt az ucsó csepp a pohárban. 5perc és kajaszünet, kiszaladok a Médiába, az van a legközelebb és megveszem az angolt. Eddig bírtam várni, tovább nem...
Prince23
Gondoltam😞

Mike at home
Ti mit csináltatok Zax-szal? a Vaul-tec emnnyivel jobb mint az Enclave? szerintem semnynnivel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A Magyaritás Januárra csuszik akit esetleg érdekel azoknak irom..
GalaxisNet oldalán lehet elolvasni az Infot..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Apus
köszi szépen!

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Lacee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a fekete nénivel ha beszéltél, õ említette hogy az elhagyott házban van valahol a Betty-féle terminál, ott kell körülnézni. Ezt még azelõtt is meg lehet tenni, hogy bármit is elvégeztél volna a kiscsajnak, viszont lehet, hogy nem került bele a logba külön questként, csak mint jegyzet. már nem emlékszem...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Apus
én miért nem kaptam meg ezt a questet az álomvilágban? volt hogy meg kell bõgetni a kölyköt, féltékennyé tenni a nõt, másik nõre ráereszteni a mikrobit, meg megtalálni a maszkot és a kést és lekaszabolni a várost

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Mike at home
mondjuk már sajnálom szegény raidereket - nem hiába vagyok szent - egy-kettõ aki megadja megát beköltözhetne mondjuk big townba

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
AI: Vault 87
mutánsunk egy szobában, hallak ám, hallak, és kkkol kifelé az ablakon, majd szalad a másikon, ott is kinéz
szerintem nem rossz az AI
ha nem leped meg õket, akkor pofáznak, taktikáznak, ha nagyon megsérültek menekülõre fogják

mondjuk az butaság, hogy az egyik amikor raider csajnak már fegyvere sem volt, könyörgött, hogy ne öljem meg, jólan, nem öllek meg, bszélgessünk 😉 erre nem nekem esik puszta kézzel
teljesen aszexuális a játék 😊

Mike at home
bemész az elhagyott házba, a szétszórt bigyók pedig hangot adnak, el kell játszanod a dallamot, egy tárgy többször is szerepelhet, rá fogsz jönni

Mike at home
sneak és plazma

jöttek már egyszerre ketten is, lenn délnyugaton, megpusztultak

Calver
ezen filóztam én is h miért retteg mindenki tõlük, Plasma Rifle-el hard-on kis ügyességgel 2-3 simán megfeküdt anélkül hogy megkarcoltak volna... valamint VATS alatt a karakter ugye sebezhetetlen, szóval akkor végképp lehet keménykedni.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
itt nézelõdj

ehh, jó karakterek... nálam Betty féle mókázás volt az egyik legélvezetesebb része a játéknak <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Hali!

Vki segitesn légyszives mert nemigazán vágom mitkell csinálni az álomvilágban abban az elhagyatott házban,és idegesit,hogy nincs rajtam a pip boy,és az a kis picsa Betty csak adja a gonoszabbnál gonoszabb utasitásokat....<#szomoru1>

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

Egyetértek, én személy szerint hanyagoltam a power armort, zavaróan csattogott minden lépésnél, nehogy már abban lopakodjak😊 Reilly cuccánál maradtam, az is elég jól véd, és jobban is mutatott.

101-es vaultban nekem is volt olyan érzésem, hogy mire fel nekik, de amikor visszamentem egy questben, akkor azért igencsak megemeltem elõttük a kalapom, hogy ott tiszta víz, és toalet van, induláskor valahogy az még nem volt szempont 😊
Én személy szerint picit csalódtam bennük, annyira elültették bennem elõtte a parát miattuk, hogy óvatos voltam végig. Általában egy fejlövés volt mind, és zöld porrá omlottak egybõl. Ha nem sikerült meglepnem õket, és szemtõl szembe kellett harcolni, akkor 3-4 lövés volt plazma riflébõl. Sajna rám szinte mindig csak egyesével jöttek, amikor 2 volt egy helyen, akkor is úgy indult a kör, hogy az elsõ egybõl elhullott, a második is alig ért el hozzám, már halott is volt(ha jól sejtem, Old Olney-re gondoltál).
Huh, végeztem 😊 Nem siettem el, 99.xx óra játékidõvel végeztem, és most is csak azért, mert úgy éreztem, ideje lenne befejezni karácsony elõtt😊 Fel se tûnt közben, mennyi idõ telt el vele... 120 felfedezett helyszín, azok nagy részét be is jártam teljesen, nem volt kis meló 😊
Állat ez a game én igaz még csak 20-21 órát toltam (lvl 12) de igy is eléggé belemerültem.. iszonyat jo hangulatos ötletes helyek vannak benne..
Végre van lakásom is igaz szemétdombon de akkor is szépen be van rendezve 😊 a megjelenõ addonokkal sokáig életben tudják tartani és csiszolgatni ezt a gamet.. Szerintem méltó lett a nagy elõdökhöz..
Kicsit az AI-t hiányolom az ellenfeleknél mivel igy nincs kihivás bennük ezt leszámitva közel tökéletes lett.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

örök hála
<#worship>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Piedon
Fehér Ház:
Ha Fehér Házzal szemben állsz akkor jobb kéz felé lévõ háznál lesz egy csatornanyílás amin keresztül tudsz bejutni.

Vault 87 (a sugárzásos):
A fõszálban amúgy is el kell menned oda Little Lamplight-on keresztül.
Én már végigjátszottam a játékot, de nekem még most is felfedezetlen területnek mutatja.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Robez84
link
lehet vóót má akkor bocs!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

A fehér házba hogy lehet bejutni? illetve van egy vault ehol olyan sugárzás van hogy egy lépés és kampó...

már csak ezt a kettõt nem derítettem fel..

én 40óra körül vagyok... van egy elhagyott város-szerûség, ahol a deathclaw-ok éldegélnek... na ott tényleg kaphatsz egyszerre 3at a nyakadba... 520 fölötti hp-val is csaptak rám párat és csak lestem... nem szabad õket még 23as szint fölött sem könnyen venni, mert nagyon gyorsak és irgalmatlan nagyot csapnak... kell ellenük nagyon a dart gun... az belassítja õket, mint malackát a szembeszél és akkor lehet adni az arcuknak... 😊 ha nincs dart gun, akkor meg tucatszámra kell a stimpack, hogy túléld õket... amúgy pár hete bedobtam jópár sört, felbuzdultam és úgy voltam vele, hogy a barlangjukat kitakarítom... az könnyû kis kör volt 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Mike at home
ja és túl vagyok a 100 órán! 😊

ne izgulj, lesz hogy 3 ront rád 😊

Apus
én egyszer találkoztam egy sérült példánnyal a kajaáruház elött ahova a kis boltosbuxa küldött. levolt rongyolódva teljesen, 2 lövéstõl lennmaradt.

Robez84
😄DD

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

I.C.ram
en meg veletlenul felrobbantottam oket egy aknaval es csak a csaj marad meg 😄
Mike at home
nekem meg még egy szintlépés, és vége, nincs több, maradnak a baák meg a könyvek. És még mindig nem találkoztam eygetlen deathclaw-vel sem 😊

Mike at home
én stimpackot adtam, elvett vagy 5-t, de mivel több 100 darabom van, nem volt probléma

Apus
érdekes tõlem simán elfogadott 1 buffoutot és jöttek

Elakadtam! Valaki segítsen plíz!
SPOILER
Annál a küldetésnél, ahol a faterral elmegyek a Jefferson Memorialhoz és ránktörnek a katonák. Menekülni kell az alagútban, de egy idõ után nem hajlandók jönni a többek, mert Garzának nincs gyógyszere. Egy csomó féle gyógyszer van nálam és nemtudok neki adni és nem hajlandók jönni, így pedig nem engednek be a Brotherhoodosok. Mit kell csinálni, h jöjjenek?
Ha újrakezdem, mûködik a mentés és a betóltés, csak hát amit már elértem az elvész...

Hello,

Van egy kis gondom, egy P4 Celeron D 2.66GHz-es procival kezdtem el a játékot, majd procit cseréltem egy P4 HT 3GHz-es procira. Azóta, ha be akarok tölteni egy mentett állást, kifagy. Újratelepítettem a játékot, uaz a hiba. Más játék (pl. King's Bounty) megy

Hello! Most telepítettem a játékot, és lenne egy problémám. Amikor indítanám a játékot bejön a Bethesda logo, aztán ki is lép Fallout3.exe hibával. Mit tehetek? 😮

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Grove4
A Vault tec fõhadiszállásán van egy kulcsos ajtó amit nem tudok kinyitni,kérlek segítsetek,hol a kulcs,valamint a fehér házba hogy lehet bejutni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kösz a válaszokat akkor nem lesz lakásom Tenpenny-ben..
Nálam a kutya csata után felszivja a hp-jét mindig maxra sosem kellett gyógyitanom még..
Nagyon jo és hangulatos a game csak iszonyat könnyû ez az egy bajom vele nincs sikerélmény most hogy a kutya is velem van szinte megsebezni sem tudnak csak kutyát néha õ meg ugye felgyógyul 😛
A 2-ben pár xp meg 1 szint mennyit számított emlékszem micsoda nehéz volt életben maradni az elején.. ezt nagyon hiányolom amugy nagyon jo lett..

Encore
Már megoldódott, elfelejtettem, hogy más helyen leledzik a fallout 3 könyvtáram, nem pedig a program files mappában....
Encore
Valakinek sikerült mûködésre bírnia az editort? Nekem hiányolt pár .dll-t, majdm iután öszeszedtem azokat elindult, csak szabálytalan mûvelettel leállt. 😞 Pedig még a windowsom is friss.
Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Encore
Link

direkt linket nem tudok adni, de innen már megtalálod. Nálam sajnos .dll hibával kidob, megkerestem neten a hiányzó dllt, de ekkor meg egy másik .dll hiányával dobott ki. Most azt keresem...