Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
nalam is ilyen... ennyit errol.
Mike at home

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
megnézegettem a képeket
emlékeim szerint nálam a pip boy bal oldali tekerõje teljesen látszik, mindenéle ini file editálgatása nélkül, de megnézem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
En se tudom, mirol beszel Calver...

1680*1050-ben jatszottam, es nem torzitott semmit.
Mike at home
én végig wide-ban játszottam, semmi nem volt torz
hogy nem növeli meg? korántsem zavart eddig sem, nekem jó ahogy van

Mike at home
de ha monitorod maximális felbontása 1600x1200 akkor minek akarsz te 1680x1050-t? az egyik 4:3 arány (leginkább a crt-k ilyenek vagy a régi tft-k) a másik 16:10
arról nem beszélve, hogy az 1600-ba nem fér bele az 1680
milyen monitorod van?

Calver
akkor mûvelõdj <#nyes>
röviden és tömören: Fallout 3 "szélesvásznú" felbontásnál nem növeli meg látószöget, amit nem árt manuálisan helyrehozni.

"The trees move. Do you not see it?"

Mike at home
ergo aspect ratio-t is kell állítani
Calver meg nemtom mirõl bezsél 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Calver
C:\Users\felhasználóneved\Documents\My Games\Fallout3\FalloutPrefs.ini Vistánál, ha XPt használsz simán keress rá FalloutPrefs.ini-re.
arra készülj viszont hogy ha rendes hor+ widescreen-t akarsz, akkor piszkálni kell FoV-ot is a FalloutPrefs.ini-ben, mert alapból nem változik attól ha megnöveled a felbontást, és a ver- widescreen irritáló.

"The trees move. Do you not see it?"

Mike at home
pedig, ha a monitorod tudja, akkor lennie kell

de ott nem találtam csak 1600x1200ast. :/ meg kisebbet.
Mike at home
launchert kell indítani, ott opciók

Mike at home
ki a faszom beszélt a cigányokról? miért kell még itt is ezt?
angolról volt szó, ha tudnál olvasni

Lehet valamelyik fálban való átírással felbonátst állítani? Mert én 1650x1050-re szeretném beállítani de az nincs
/OFF
"ha magyar lakosság nagy része legalább egy idegen nyelven tudna kommunikálni"

Ha a roma az idegen nyelv, a vágyálmod beteljesült...
/ON

Most néztem rá a cdkeresekedõ oldalra, hááát elég szomorú hogy elnapolták a magyar kiadását, szerintem ez üzletileg hatalmas bukta lesz mert sok kari fa alá odarakták volna szívesen Magyar nyelven !
Piedon
Az az egy patch ami megjelent hozzá, azt fel lehet rakni, ha erre voltál kiváncsi. De nem az a patch kell hozzá ami a Bethesda oldalán van.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

lol 😄

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Mike at home
szerintem ie elsõ körben angol, bár tartanánk már ott mint a skandinávok, hogy 12 évesen már jól beszélnek angolul, szal én annak is örülnék, ha magyar lakosság nagy része legalább egy idegen nyelven tudna kommunikálni

koschwarz
vannak még gondok az angol-lengyel kiadásnál a peccseléssel?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Gundark 1 1
Persze ez igazából nem sokat számit, a felvevõ piac nyelve a fontos. Abban elsõ szerintem az angol nyelvterület. A többi csak utána.
Gundark 1 1
Valahol olvastam, de nem rég : Az elsõ a kinai (mandarin) angol, hindi (biza india már jóval egymilliárd felett) arab, és utána a spanyol.
mire a végére érsz a játéknak akcentusod is lesz...<#idiota>
Prince23
Az elsõ három -nyelv- valóban így van.

Izéé...
Furcsa elképzeléseid vannak a nyelvek "nemzetköziségérõl"...
A Földön a kínait beszélik talán a legtöbben, utána mintha a spanyol jönne, ez után meg az angol. A német és francia sokkal hátrább van a sorban...

Persze ha Te azokat érted, az más. Egyébként létezik német, spanyol és orosz verzióban. Talán ha megvennéd, nem letöltenéd a DVD RIP-et valahonnan...

nem-nem...komolyan neki akarok feküdni....azért legalább más, nemzetközibb nyelvet rakhattak volna bele az angol mellett...németet vagy mittomén franciát...elõbbin nem lenne gond a játék...de sajna nem találtam nyelv-átállítási opciót
Attól függ..

Ha nem akarod az RPG elemeket kihasználni, akkor mindegy, hogy érted-e mit mondanak, elég mindig a legfelsõ, vagy a legalsó válaszokra rámenni a listából. Igaz, így a játék egy nagyon gagyi RPG-vé silányul, amit nem is fogsz élvezni, mert a lövések nem a te, hanem a karaktered képességeitõl függõ eredményt fognak produkálni (mellé megy majd mind).

Ha veszed a fáradságot és odakészítesz egy szótárt is magad mellé, akkor mindenképp érdemes, mert a legjobb nyelvgyakorlási mód, az adott nyelvterületen eltöltött pár hónapos "egyedüllét" után. Azt nem ûbereli semmi, mert ha mindenki azon a nyeleven beszél körülötted, éjjel-nappal, akkor kénytelen vagy mihamarabb megjegyezni a dolgokat.

Röviden: szerintem érdemes, de csak akkor, ha a második metódust követed. Ha csak "szórakozni", lövöldözni akarsz, akkor nem.

Mike at home
egyébként érdemes, sokat tanulhatsz belõle

Mike at home
vegyél szótárt

Mike at home
csak olvasni kéne tudni, még lapozni sem kell

o basszus....addig micsináljak....érdemes nekifeküdni minimális angol tudással?
Prince23
Csak jövõre, hehe

Carlos
Lesz hivatalos boltban megvásárolható magyarított verzió.

Þór vígi þessi rúnar

sziasztok, érdeklõdnék, hogy ehhez a játékhoz készül-e, avagy van már magyarosítás....rpg-t nehéz ugy játszani, ha az ember nem érti mirõl van szó
Scouser
És én ezt tagadtam?😊 Különben én is gondolkozok rajta, hogy egyáltalán becseréltessem-e magyar nyelvûre. De ami engem illet a Prison Break-et és a Heroes-t mindig angol felirattal nézem. Emlékszem a Grim Fandango volt annak idején az elsõ játék ami komolyabb kihívásra késztette az angoltudásomat. Hú de jó kis játék volt..

You\'ll Never Walk Alone

Mike at home
szerintem meg a játékok kiválóan alkalamasak arra, hogy az ember nyelvet tanuljon, a sok angol játéknak köszönhetem hogy elég jó a szókincsem, szal csak magával cseszik ki az, aki mindent szinkronizálva meg feliratozva néz, játszik

akos170
Köszönöm hogy válaszoltál!

Scouser
Ja és csak 21 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod...

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Rakja már ki valaki a Fejlécbe, hogy a játék MEG FOG JELENNI MAGYAR FELIRATTAL!!! Magyarosítás NEM lesz a tört verzióhoz, mert senki sem olyan hülye, hogy lefordítsa, ha egyszer megjelenik nemsokára magyarul. Aki pedig megvette az eredeti verziót angolul, az ingyen becserélheti a lemezt MAGYAR-ra!!! A CD Galaxis tájékoztatása szerint a várt decemberi megjelenés JANUÁR-ra csúszik át...

You\'ll Never Walk Alone

akos170
Sziasztok!
Nem tudjátok mikor jelenik meg a fallout 3-hoz a magyarosítás?

Behemóttal egyszer jártam pórul, mert nem vettem észre idõben. Az említett táboron átmenõ vasútvonal túlvégén volt 3 normál szupermutáns. Lelõttem õket, szedegetem föl a cuccaikat, erre a nyakamba esik egy ilyen nagy dög. Mire észrevettem túl közel volt ahhoz, hogy simán lelõjem. Visszatöltés után nem jött...
Egyébként 3-4 fejlövés elfektette az összes többi behemótot (talán 3-mal futottam össze ezen kívül)

Mike at home
rettenetes, egyre többet olvasok angolul, ami láthatóan kihat a magyarra is, ez a rakétából van nekem 130 egy förmedvény

Mike at home
naja, rakétából van nekem 130 mini nuke-om 15
tehát tartogatom
csak aztán ne addig, hogy már nincs mire hazsnálni

tegnap belefutottunk egy szabadon garázdálkodó behemótba, Fawkes egy ideig lõtte aztán nem tudom mi lett vele, én nyomtam bele a minigunnal, ahozz több mint 3000 lõszerem van, a gatlinghoz fele ennyi se, szal azzal spórolok - gondoltam elég a minigun, hát nem volt elég, beszoirtott egy sarokba, és lecsapott 😊

jó hogy az ember nem sebezhetetlen

Ez a jó hozzáállás. Hagyni az ellenséges egyedeket, hadd darálják le egymást, aztán besétálni a cuccért...

A nuke egy marhaság ebben a játékban. A taposóakna még csak-csak, de mini atombomba... Teljesen fölösleges.

Apus
kedvenc pályarészem volt😊 én a domb tetejérõl szúrtam ki, sniperrel kilõttem a zárgenerátort, übermutáns meg osztotta a népet. ami maradt annak ment a nuke😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Mike at home
bár tegnap bementünk vmilyen raider tanyára, ahol volt egy halom rabszolfa, meg egy behemót mutáns, Fawkes kiszúrta, odament, kiengedte, mondtam ennek fele sem tréfa, de gatling lézerrel ketten szétszedtük
aztán az egész tábort
már nem settenkedtem, volt amikor bementem a tömeg közé, legalább fogyott a stimpack 😊
akit/amit nem lövök szét én elsõre, meghagyom a mutánsomnak 😊

más stílus, az egyszer biztos

Apus
detto. az obliviont ugyanakkor a megjelenése óta nyüstölöm, képtelen vagyok megunni.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Hát igen nekem is kezd elszállni az érdeklõdés 😞 hiába jo meg szép ha nem nyujt kihívást sikerélmény sincs gyakorlatilag mész csinálod esély sincs rá hogy megakadj vagy megöljenek.. 😞
Fejleszteni sincs értelme mert minek ?? sima shotgun közelrõl fejbe bármit lefejez minden ellenfél egyforma csak a modellek mások..
Talán majd befejezem 1x most pihentetem mert beleuntam picit..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."