Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
emlékeim szerint nálam a pip boy bal oldali tekerõje teljesen látszik, mindenéle ini file editálgatása nélkül, de megnézem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hogy nem növeli meg? korántsem zavart eddig sem, nekem jó ahogy van
arról nem beszélve, hogy az 1600-ba nem fér bele az 1680
milyen monitorod van?
röviden és tömören: Fallout 3 "szélesvásznú" felbontásnál nem növeli meg látószöget, amit nem árt manuálisan helyrehozni.
"The trees move. Do you not see it?"
Calver meg nemtom mirõl bezsél 😊
arra készülj viszont hogy ha rendes hor+ widescreen-t akarsz, akkor piszkálni kell FoV-ot is a FalloutPrefs.ini-ben, mert alapból nem változik attól ha megnöveled a felbontást, és a ver- widescreen irritáló.
"The trees move. Do you not see it?"
angolról volt szó, ha tudnál olvasni
"ha magyar lakosság nagy része legalább egy idegen nyelven tudna kommunikálni"
Ha a roma az idegen nyelv, a vágyálmod beteljesült...
/ON
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Furcsa elképzeléseid vannak a nyelvek "nemzetköziségérõl"...
A Földön a kínait beszélik talán a legtöbben, utána mintha a spanyol jönne, ez után meg az angol. A német és francia sokkal hátrább van a sorban...
Persze ha Te azokat érted, az más. Egyébként létezik német, spanyol és orosz verzióban. Talán ha megvennéd, nem letöltenéd a DVD RIP-et valahonnan...
Ha nem akarod az RPG elemeket kihasználni, akkor mindegy, hogy érted-e mit mondanak, elég mindig a legfelsõ, vagy a legalsó válaszokra rámenni a listából. Igaz, így a játék egy nagyon gagyi RPG-vé silányul, amit nem is fogsz élvezni, mert a lövések nem a te, hanem a karaktered képességeitõl függõ eredményt fognak produkálni (mellé megy majd mind).
Ha veszed a fáradságot és odakészítesz egy szótárt is magad mellé, akkor mindenképp érdemes, mert a legjobb nyelvgyakorlási mód, az adott nyelvterületen eltöltött pár hónapos "egyedüllét" után. Azt nem ûbereli semmi, mert ha mindenki azon a nyeleven beszél körülötted, éjjel-nappal, akkor kénytelen vagy mihamarabb megjegyezni a dolgokat.
Röviden: szerintem érdemes, de csak akkor, ha a második metódust követed. Ha csak "szórakozni", lövöldözni akarsz, akkor nem.
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Egyébként 3-4 fejlövés elfektette az összes többi behemótot (talán 3-mal futottam össze ezen kívül)
tehát tartogatom
csak aztán ne addig, hogy már nincs mire hazsnálni
tegnap belefutottunk egy szabadon garázdálkodó behemótba, Fawkes egy ideig lõtte aztán nem tudom mi lett vele, én nyomtam bele a minigunnal, ahozz több mint 3000 lõszerem van, a gatlinghoz fele ennyi se, szal azzal spórolok - gondoltam elég a minigun, hát nem volt elég, beszoirtott egy sarokba, és lecsapott 😊
jó hogy az ember nem sebezhetetlen
A nuke egy marhaság ebben a játékban. A taposóakna még csak-csak, de mini atombomba... Teljesen fölösleges.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
aztán az egész tábort
már nem settenkedtem, volt amikor bementem a tömeg közé, legalább fogyott a stimpack 😊
akit/amit nem lövök szét én elsõre, meghagyom a mutánsomnak 😊
más stílus, az egyszer biztos
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Fejleszteni sincs értelme mert minek ?? sima shotgun közelrõl fejbe bármit lefejez minden ellenfél egyforma csak a modellek mások..
Talán majd befejezem 1x most pihentetem mert beleuntam picit..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."