Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tömören összefoglalva:
egy Fps-RPG-t vártam és egy RPG-t kaptam FPS nézetben.. elszomorító... a grafikát direkt nem fikáztam bár nem vok elégedett vele...
Encore
A karaktered tulajdonságai alapján számolja hogy melyik lövés talál melyik nem. az ügyességednek itt semmi haszna. ez egy RPG csak FPS nézetben, nem pedig FPS akció játék.
BaliBoy
Mert ez nem FPS. Nekem meg pont ezzel van a "bajom". Nem bántam volna ha a régi körökre osztott módszer lenne.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ma kipróbáltam a játékot, remélve h kapok egy hangulatos játékot, és hát... Mikor még gyerek volt karakterem azt spec halálra untam de gondoltam amjd késöbb jó lesz... kijutok a Vault-ból kicsit ide kicsit oda... Jelenleg egy fiúnak segítek kisöpörni a tûzhangyákat egy lerombolt faluból, és most vagyok annál a pontnál hogy ez a játék nem fog sok örömet okozni... Mint RPG semmi bajoma játékkal de mint FPS... borzalom!
a fegyverek nagyon pontatlanak és sosincs elég lõszer, max 3-4 ellenfélre elég... a harcok úgy telnek h V.A.T.S. azt vagy lelövöm vagy nem. nincs az a FPS hangulat ami jóvá teszi a játékot...
Nem vagyok egy elkötelezett pörgõs FPS fan de ez eddigi benyomásokat tekintve nem jön be...
a késöbbiekben is ugyaniylen lesz? mer ha igen akkor eddig volt a gépemen
megkértelek hogy segits!nem az kértem hogy osztályozd az üzentemet mert az én is megtudom csinálni ,nem kell hozzá egy másik személy !!! remélem a nyelvi készségeidnek eleget tettem és remélem már nem érzed azt hogy belekéne szolnod mások dolgábba .

Kosz

Calver
.
,
!
?

nyugodtan másold ki és szúrd be ebbõl a hozzászólásból ezeket a kis izéket (népiesen írásjeleknek nevezzük õket) ha esetleg hiányoznának a billentyûzetedbõl a megfelelõ gombok.

"The trees move. Do you not see it?"

hello eljuttottam a citadelábba és a pali azt mondta hogy menyjek el valami Bailey-hez de nem találom ebben kéne segiteni hogy hol találom meg ez a palit mert valami power traininget kell csinálni és nem tudom hogy hol van szoval addig nem tudom felvenni ezt a power armort szoval aki tud valamit erröl az irjom köszi

Piedon
7601-7542=59!
Na ennyi kellett volna csak visszaolvasnod.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Calver
mert 3 v. 5 kell, nem csak 1 <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Hello mindenkinek ,a játékot meglehet venni Magyar fordításban?Azt olvastam hogy decemberben már lehet kapni.

berlinboy6329
Nálam volt egy de az istennek se tudtam neki odaadni,mikor kérte a doki,csak azt tudtam válaszolni h nincs egy se. :S

Közvetlen a szivbajos csávónak se tudtam odaadni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Adj neki stimpackot, amikor kér. A társa sérült és nem tud tovább menni...

hen-tes
Nem mondtad neki véletlenül, hogy maradjon ott? :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

berlinboy6329
Talán nelõször spoilerbe kellett volna tegyed a fatert.Aztán meg nem tom.Töltsd vissza régebbi állást.Vagy autosavet...

A Wol küldetésnél meg mi nehéz?csak hosszú.Talán ott akadál el h nem tod h kell kinyirni a monsztákat.Lezúzol az alagsorba és leölöd akik ott vannak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kis Szabó
hello! elakadtam, a csatornában vagyok doktor li-vel, miután apámat megölték, de a hülye AI elakadt és nem tudom sehogy sem mozgásba hozni 😞 már lelõttem a társát is hátha azzal megmozdul de nem. próbáltam cheat-el megoldani, van vmi questmegoldós, de azt írta h a scriptben nem talál olyant h quest. nincs valakinek ötlete mit tehetnék?

szasztok kéne egy kis segitség van egy küldetés a vault112es küldetés után asszem aza neve hogy "the waters of life"szoval az a kérdésem hogy hogy kell végig vinni a küldetést mert nem ir semmit hogy hova kell menni szoval a küldetés menetét kéne elirni tudom hogy nagy kérés ez de remélem számithatok a segitségetekre .elöre is köszönöm

Carlos
Amazon-nak még van!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok! Ha netán van vkinek eladó F3 uzsidoboza, akkor írjatok a következõ e-mail címre: [email protected]

Köszi!
Grove4
Az energy weapons boobleheadet nem tudom felszedni akkor,ha Raven Rockot felrobbantottam?Ez mekkora faszság!Egyébként van valami jelentõssége az Enclave Táborok felszámolásának?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fenrir
Nagyobb esélyed van különleges tárgyakat találni, több pénz van a ládákban, több lõszer vehet fel, stb.

A halál csupán a kezdet...

Mike at home
na karakterem adatai:

STR 6
PER 7(+)
END 7
CHA 6
INT 7
AGI 7
LCK 9(+)

skills: (mind (+) -os)

Barter 44
Big Guns 100
Energy Weapons 100
Explosives 35
Lockpick 100
Medicine 93
Melee Weapons 29
Repair 89
Science 69
Small Guns 49
Sneak 94
Speech 74
Unarmed 26

látszik mit nem fejlesztettem, az elején egy kicsit a small guns, de azt abbahagytam, a ruha ad rá +10-et, lényeg az volt, hogy minden minimum 25 legyen

perks:

Animal friends - elegem lett, hogy minden dög nekem ugrik
Better Criticals
Child at Heart - Little Lamplight-ban igencsak jól jött
Commando
Comprehesion - 2 pont könyvenként
Educated
Finesse
Grim's Reaper Spirit (nagyon hasznos, ha hazsnálod a VATS-t)
Intense training (2) (INT eredtileg csak 5 volt)
Light Step (most Fawkes gyalogol bele mindenbe 😊
Power Armor Training
Rad Regeneration
Scoundrel - semmi értelme nem volt
Silent Running - lopakodásozhoz elengedhetetlen
Size Matters (2)
Sniper
Strong Back
Survival Expert
Swift Learner - +10% EXP-t ad, semmi értelme, még rengeteg helyen nem jártam, de már 20-as vagyok, szal skill növelés max könyvekbõl

ami nem tetszett, hogy nem lehetett pontot tartalékolni, mint régen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sziasztok hogyan kell minõségen változtatni? pls help
Mike at home
megfoghatatlan 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Encore
De konkrétan miben mutatkozik a szerencse?
Mike at home
enyém a nagy és az energiafegyverekhez ért
emelett kinyit minden zárat, egész jól settenkedik, javit, orvosláshoz is konyít, ki tudja magát beszélni, valamit sejt a tudományról, ellenben közelharchoz, robbanószerekhez épp hogy ért

Mike at home
A szerencse nagyon fontos ebben a játékban, minden téren, mint ahogy a régi verziókban is az volt

Sziasztok! Valamelyikõtök felrakta a HD textura csomagot? Ha esetleg megosztaná a tapasztalatait ezzel kapcsolatban megköszönném (mennyivel jobban terheli a gépet, stb) és esetleg szúrhatna 1-2 képet. Köszi. Ja és Boldog Karácsonyt mindenkinek!
gfreak
persze gyúrhatsz univerzális karaktert is, de alapvetõen úgy alakul a karaktered amilyen stílusban játszol (pl. ha az AR a kedvenc fegyvered, akkor nem fogsz bballütõvel hadakozni, így nem is kell a meelere gyúrnod...ha a repairt nyomod fel, a bartert már nem is muszáj annyira, hiszen mindent feljavítasz a halálba aztán jópénzér' eladod 😊)

én ugye a fegyverkezelésre gyúrtam rá (perkeket is így érdemes választani, fejleszteni) meg a repairre és egy kis gyógyászat 😊 lockpickkelgetés meg science basicen, (bár a sciencet már bánom kicsit) a speechet nem is nyomtam (nem beszélek, lövök xD )

Racism is a weapon of mass destruction!

Így van és pont ez a dolog lényege. Ne lehessen mindent maximalizálni, így többféle stílust is kipróbálhatsz...

sziasztok kérdeznék valamit 7-8 szint között vagyok és hallottam olyan dolgokat hogy a max.szint 20 ez igaz vagy nem mert ha igaz az azt jelenti hogy nem lehet minden skillt kimaxolni .a válaszokat köszönom
ja és BOLDOG KARÁCSONYT minden sg-nek

Sziasztok!

Biztos volt már de rég jártam erre ezért inkább kérdezek 😊

Tud valaki olyan modot amivel a szintlimitet ki lehet tolni?

Elõre is köszi!
hen-tes
Én úgy vettem észre, hogy a magas skill arra jó, hogy több ilyen: () <> [] {} kódot kapj, amivel kilõheted a rossz szavakat, így a végére mindig csak egy szó maradt, ami persze a jó. 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Encore
Az elsõ karakterem nekem is ilyen rambo volt a második meg egy geek, két teljesen másfajta játékot játszhattam így végig.
gfreak
tudtommal nem...azt csak a kimaxolt science skillnek köszönheted 😊...kár hogy én egy gruntot faragtam a srácból, rettenetesen ért a fegyverekhez, cserébe nem sok agya van semmi máshoz (persze a repairt is tápoltam)...szóval vin dieselt faragtam belõle (csak azért nem the rock, mert a meeleje elég harmatos..)

Carlos
Nekem nem volt magas Szerencsém, de a Science maxos volt és nekem is ilyen volt a végén.
Szóval science függõ a dolog.

Þór vígi þessi rúnar

Encore
Hackelésnél a science skillen kivül a szerencse nem játszik szerepet? Mert én kimaxoltam a szerencsémet és science-t is és még a legnehezebben hackelhetõ gépeknél is mindössze 4-5 hosszú szót adott ki és mivel három (néha négy) lehetõségem is volt szinte gondolkodni sem kellett a vége felé a hackelésen hanem tipp-hppra is sikerült eltalálni a megfelelõ szót.
BaliBoy
Célravezetõ módszer. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Pedig mindkét szóban ugyanott vannak azok a betûk, amiket jónak jelez...

én meg elmentettem elõtte, és mentem sorba...

ha nem sikerült, visszatölt, és mentem sorban tovább a szavakon<#ravasz1>

20 mp max egy feltörés <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Akkor rosszul kalkulász, mert mert ahogy látom, te úgy veszed, mintha mindkét szóban ugyanott lennének a helyes betûk, pedig nem.
pl:
ALMAFA 3/6,
--XX-X
DISZKO 3/6, a megoldás pedig:
XX--X-
DIMAKA
Mike at home
egy ideig én is így gondoltam

pl:

N O T O R I O U S - 9/4
P O S I T I O N S - 9/4
- x - - - x x - x
akkor ezek jók
és a megoldás
L O C A T I O N S

az is volt
egy ideig

de aztán mostanában ez az elméletem megdõlni látszik, vannak esetek amikor egyszerüen nem stimmel

Mike at home
tippeljél! valszeg a power armor

hen-tes
Az én egész olcsó kártyámon pedig ugyanebben a felbontásban mindenféle szûrõvel fut ultrán. 😊

Lacee
plusz a legtöbbször sok hasonló szó van, pl 5-6 darab ami ..DES-re végzõdik. ilyenkor ha nincs köztük legalább 3 betû közös, akkor az összes ilyen szót kihúzhatod... elég könnyen megvan legtöbbször.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

"máig nem értem én sem 😊"

Ne csináld már, ez nem atomfizika 😊
Amikor kiválasztasz egy szót, megmondja a gép hogy hány betû van a helyén. Aztán ez alapján keresel egy másikat: ha mondjuk 1-2 betú van csak a helyén akkor valami teljesen más szót kell keresned. Ha mondjuk 7-bõl 5 a helyén van, akkor meg egy nagyon hasonlót ami csak két betûben tér el....

"amugy ezt a jó kis páncélt miért nem tudom magamra ölteni?"

Konkrétan milyen páncélra gondolsz? Ez valahogy kimaradt a gondolatmenetedbõl 😊

Amúgy minden páncélt használhatsz bármikor amikor megtalálod, kivéve a tesla/power armorokat. Ezekhez el kell jutnod a játék fõ történetében egy bizonyos pontig, és ott kapod meg a kiképzést...

gfreak
milyen páncél?

I.C.ram
Mondjuk nekem a Crysis Warhead jobban fut sokka, mint a GTA4 😄
tiburon26
hali.bár nem az én müfajom a játék mégis kipróbáltam és nagyon tetszik.inkább az akcióra hajtok tehát lövök mindenre ami mozog,lehet nem ez lenne a legjobb taktika,de ez van.ezt abbol gondolom hogy szerintem kicsit korán elvállaltam valami nehéz küldetést igy most már csak üres fegyverekkel rohangászok és kerülöm a balhét ha lehet.de még igyis izgalmas!amugy ezt a jó kis páncélt miért nem tudom magamra ölteni?nincs meg a képzésem hozzá vagy mi.sokára lesz az meg?nem birnám el vagy mi?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...