Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Jáááájj.Muszáj regelni?:S

Nincs fenn vhol ahol reg nélkül lehet leszedi?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Seth
Na a vegere ertem,nagyon jo volt
Kerdes:
3 fele veget tudtam elohozni 1 vegigjatszassal:1.berakom a virust,bakapcsolom a gepet. 2.nem rakom be a virust,bekapcsolom a gepet. 3. A csajt kuldom be bekapcsolni a gepet. Van meg masfele megoldas is?
Amugy 24 oram van benne,de az eszak-keleti reszen szinte semmi nincs a terkepen felfedezve,asszem visszamegyek es csinalgatom a dolgokat^^. Mi az utolso pont ahonnan visszamehetek? Mielott bemegyek a citadellaba es megindulunk azzal a benga robottal,a Prime-mal(jaj de hangulatos volt az a resz^^)Mert pont a citadella elot van mentesem,meg a purification elotti ajtonal.A citadellaba vissza tudok meg menni kuldetesekert?[/apoiler]

PSN ID.: Beegabor

Lacee
jaja, mivel a FEV vírus mindenkibõl ugyanolyan aszexuális mutánst csinál, ezért sajnos nem látszik rajta 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Deer
Nekem a játékban nem csillog így. Legalábbis bloom effekttel.

Carlos
A játék várható magyarországi megjelenése: 2009. január 22.

CD Galaxis.
Legyél már egy kicsit kreativabb...

Þór vígi þessi rúnar

Seth
Borzasztó dolgot olvastam az egyik terminálon. Fawkes csaj volt elõzõ életében XD

PSN ID.: Beegabor

killecske
Helló

Tud valaki valamit a magyar verzióról? Olvastam, hogy karácsonyra ígérték de eddig még nem találtam!

Lacee
és az miért jó, ha úgy néz ki a 200 éves javítatlan betonút, mintha firssen polírozott fényes mûanyag lenne? 😊

de kipróbálom és megnézem mozgás közben is, biztos szép.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Deer
Akkor van ez:
Animal Friend - all animal
Ez nem tudom jó-e vagy sem, de ez után az Animal friend perkbe bekerülnek õk is:
Ant
Mirelurk
Radroach
Radscorpion

Deer
Az eredeti Fallouthoz hasonlóan némi leírást ad a tárgyakhoz:
Fallout 3 Item Descriptions

Deer
A táj textúráit szebbé tevõ mod:
Terrain pack
A képe magáért beszél:

Deer
Én még csak próbálgattam a játékot, de majd el szeretném kezdeni késõbb, addig pedig össze akarom gyûjteni azokat a modokat, amik jobbá teszik. Ha valakinek van már kedvence, akkor leírhatná.
Fallout 3 Balance Overhaul

már leirtam neked hogy hol tudsz találni rengeteg hely van de irok néhány nevet amit ha megkeresel akkor biztos hogy vehetsz rendbe. elöször is megaton ,azután paradise fall,rivet city,citadelés még sok hely van de ha sokszor harolsz ott is sok dolgott szerezhetsz pl.van big town és mellett van két super mutants egy kamiont védenek amiben fém dobozok vannak de általábban ak juk van mert ez a legnépszerübb fegyver.! remélem segitettem valamit .....

jók, ha nehezítik.

sziasztok !tegnap sikerul kiakasztani a játékokt de van egy dolog ami miatt nagyon haragszom a bethesdára mint én már sokan mások is kiakasztották a játékok és amikor a csaj beirja a kodot utána.na igen nincs utána az van hogy befejezödik a játék és nem lehet folytatni .szerintem ez nem valami jo a játék szempontjábol de ez az egyettlen negativ dolgo ami a játék közben ér de amugy a játék nagyon jo 5t adnék ha nem lenne a vége de igy csak 4/5 adhatok

BaliBoy
Kereskedõktõl lehet megvenni tervrajzokat (amik megjelennek a 'Notes'-ban), összegyûjtöd az alkatrészeket és a padoknál lehet összeszerelni.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Deer
Hi! Kinek mi a véleménye a rebalance modokról pl F3 overhaul? Ahogy néztem, nehezíti a játékot. Kell enni, inni, aludni, radioaktivitás veszélyesebb, számít a lábonlövés, lassabb fejlõdés, drágább a gyógyszer, a rossz állapotú fegyverek beragadhatnak, idõ lassabban telik,stb.

Carlos
Nemtom. Annó kollégák ezt tették fel, mert a procom 64 bites vagymi.
Aszonták ettõl tisztább szárazabb biztonságosabb érzés.
Tegyük hozzá, hogy lehet, hogy van benne valami.
GTA 4 jobban megy nálam valamiért, mint a hasonló konfigon a 32-eseknek. stabil 25-35 FPS. (1024, medium, medium).
Nem értek a winfoshoz annyira, hogy tudjam, hogy ezen múlik-e, de lényeg, hogy nincs bajom vele. SP3 sem kell hozzá.

Amúgy nem értem a kérdést sem. Kifejtenéd?
(nem offense, csak télleg nem értem mire utalsz)

Þór vígi þessi rúnar

Szasztok! Tudnátok segiteni egy kicsit? vannak a játékban munkaasztalok amiken új fegyvereket lehet összerakni. Na ehhez kellene segiteni miként lehet fegyvert fabrikálni? segitséget elõre is köszi.<#worship><#confused><#nyes>
I.C.ram
2 gb rammal mi a francnak 64 bites XP? Elarulod? 😄
afene sehol se találok semmibe lõszert :S Megaton környékén nincs vmi? bármi
Carlos
8800 GTS 320, C2D 2.13 Ghz, 2Gb, Xp 64 Sp2.
Nálam tökéletes (majd' minden maxon élsimitás nincs).

Þór vígi þessi rúnar

ha érdekel VATS-nél nekem is szaggat egy picit de sztem elviselhetõ
Sziasztok!

Van egy elég zavaró problémám: amikor belépek a VATS-ba, akkor nagyon beszaggat a játék, ez pedig eléggé élvezhetetlenné teszi az egészet. Csak külsõ helyszínen van így, és amúgy szépen fut majdnem max beállításokkal, de VATS-ban nagyon rossz. Valakinek van valami ötlete (ha más nem, az, hogy melyik beállításból vegyek le)

8800 GTS, Intel Core2 Duo 1,8 GHz, 2 GB RAM
Count Adyn
Half-Life😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

elitehun
Ha jól tudom akkor ugyanolyan az fps/tps mód mint az oblivionban. És sztem abban szõrnyû volt a tps mód úgyhogy marad az fps 😉
ha kiprobálnád az oblivion akkor tudnád hogy mi mindanyian most miröl beszélunk.ha játszotál volna vele akkor tudnád hogy egy nagy alkotás szerintem 2vagy4 ével haladta meg a kor játékait szoval még most is feltudná venni a versenyt a mostani játékokkal és szerintem még a 2011évi játékok mellet is labdább rughatna de .szoval az oblivion egy olyan játék ami meghaladja a korát és nincs ennél jobb játék de 2010 ben az infok szerint jon egy tes5

figy... hiába rpg, az fps nézet bennevan innentõl én hihettem róla azt ami nem igaz, fõleg h nem bizonygatták ellenkezõjét, sõt...
Lacee
azért nincsenek ilyen figyelmeztetések, mert senkinek nem jut eszébe, hogy egy szerepjáték esetében elvárásként merül fel hogy lehessen FPS-ként játszani. magyarázgathatod még akármilyen hosszan, akkor sem lesz igazad 😊

az meg külön jó hogy ilyen skatulyákban kell gondolkozni, miszerint "ha szeretem mondjuk az RPG-ket, akkor a lövölödzõs már nem is tetszhet"

tes4= Obvilion? nos nem azzal nem játszottam, de nem is tervezem...
Lacee
😄DD

tes4? teljes címet mondanál mer így kicsit nemtom miis az 😛
játszotál az oblivion-nál?és teszet (erre csak akkor válaszolj ha az elsö kérdésre igenel válaszoltál )?

agyatlan bummhedsátról szó se volt... kíváncsi lennék h te melyik fps-re nem mondod azt h agyatlan... am utánanéztem de azt vhogy mindenhol kihagyták h: "Aki FPS párti az ne erõltesse"
igazad lehet pontosan men tudom hogy valolyábban mitörtént csak anyit hogy a bethesda megvette a jogokat .egyépként te játszottáll a tes4 ?

oké h rpg-k királya meg minden de te azzal légy tisztában h fps-t vártam és nem azt kaptam.. ennyi. Mondjuk nekem az Elder Scroll-ok se tetszettek... RPG-ket csak úgy szeretem ha elötte áll az MMO is 😛 nemtommért de a sokszemélyes rpg mérföldekkel eltérnek az egyszemélyesektõl... mondjuk még a diablo II se kötött volna le se a maga idejében se most... ez nem az én játékom az már fix. tom ez már kicsit nem idevaló de tudnátok mondani vmi környezetileg ehhez hasonló FPS (!)-t?
BaliBoy
Ebben hatalmasat tévedsz. Nem a régi fejlesztõkön múlott, hogy nem készítettek több Falloutot, hanem a kiadón. Ugyanis az Interplay tönkrement és nagyon hosszú ideig ráült a licence-re.

Count Adyn
Istenem😄 Ha vetted volna a fáradtságot hogy utánanézz esetleg hogy mi az a Fallout, akkor nem csalódtál volna. Vagy esetleg a készítõknek rád kellett volna telefonálni hogy hé, öcsi, hacsak az agyatlan bumhedsátot szereted eztet ne vedd meg mert ez rpg? megtévesztés kedvéért van fps mód... anyám, hogy nyelnél le egy 20 oldalu dobókockát, már bocsánat😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ne is halgas richardixre abban igaza van hogy tul elder scrollos .de ha a régi fejlesztö csapat olyan jo játékokat tudot volna késziteni akkor a bethesda nem vette volna meg a jogokat de itt csak az a kérdés hogy te melyiket szereted jobban az rpg-t vagy az fps-t ?csak ezen mulik.

BaliBoy
Most amit mondasz kb. olyan mintha mondjuk a Crysisból akarnál RPG-t csinálni. Nézd meg, hogy néztek ki az elõzõ részek. Ráadásul az RPG játékok királyáról van. Sem elõtte, sem utána senki nem készített olyan jó RPG-t mint annó a Falloutok voltak. Azért ezzel légy tisztában. Gondolom még elég fiatal vagy ezrét nem ismered õket.

ha tudni akarod sokat vehetsz a boltokban és a caravánoktol de akár olyan dobozokbol is amik szét van bodálva az egész világban de ha küldetéseket csinálsz akkor szok olyan dobozt találhatsz vagy kifoszt hatod a halottakat .ahoz hogy sok löszert vesess a boltok ban ahhoz is mertnek kell sok várost szerintem te csak megatont ismerted de van pl rivet city ami lent van d.c ben citadela , egy toronyaminek elfelejtettem a nevét de anyit tudok hogy ha felakarod robbantani mega tont akkor odakel mennek . szoval sok lehetöség van hogy löszert szerez .ja és ha elvan használva a fegyvert akkor kevesett sebez és vannak népszeru fegyverek mint az AK de tony a kerek táras annak a löszerét ritkábban tudod megtalálni egy ládában. érted????!!!

haérdekel a véleményem ez egy olyan RPG amiben csak a megtévesztés kedvéért van fps mód... szerintem unalmas és teljesen más amit ÉN vártam... de neked lehet h tetszik
lehet, de azért a 2. és 3. rész között van némi különbség... mondjuk 10 év, másik fejlesztõ csapat stb... sztem túl elder scrollos...
elitehun
Valaki elmondaná röviden (azért ne nagyon röviden) hogy milyen a játék? Lehet hogy megveszem. Cikkeket olvastam már de jobb lenne ha valaki elmondaná dióhéjban hogy milyen mert így azért mégis más mint egy tesztet olvasni. thx
BaliBoy
Na ha ismernéd õket akkor ilyet nem írtál volna le. 😊

nem feltétlenül kihúzni kellett volna.. esetleg jobban elõtérbe rakni
eltaláltad nem játszottam az elsõ 2-vel, de akkor se erre számítottam... meg mondjuk még azt csípem h hiába a max hp, mer pl ezek a tûzhangyák úgy alámpörkölnek h 1-2 után már alig áll a lábán fõhõsünk
és megkérdezhetem hol szereztél lõszert? mer én ott tartokhogy van egy ak-m... kifogyva és 40-nél több lõszer nem volt amivel sokra nemmeek mer hármasával lövi
BaliBoy
Te sem játszottál az elsõ 2 résszel... 😊
Egyébként igazad van. Az FPS-t úgy ahogy van ki kellett volna húzni.

richardix ha nincs elég löszered az nem azt jelenti hogy szar a játék csak azt nem szedtél össze eleget 3szinten egy kinai AK-m volt és 100 lszerem volt most 10szintem vagyok és 2000löszerem van azotta megvan az a fegyver és mindig elég löszerem volt de talán azért nincs soha elég legyvered mert ha messziröl lösz akkor sok löszer kell hogy megöld ez kb50%nál de ha közelröl lövöd akkor sokal kevesebb löszer kell kb 85%tol fölfele