Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs fenn vhol ahol reg nélkül lehet leszedi?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kerdes:
Amugy 24 oram van benne,de az eszak-keleti reszen szinte semmi nincs a terkepen felfedezve,asszem visszamegyek es csinalgatom a dolgokat^^. Mi az utolso pont ahonnan visszamehetek? Mielott bemegyek a citadellaba es megindulunk azzal a benga robottal,a Prime-mal(jaj de hangulatos volt az a resz^^)Mert pont a citadella elot van mentesem,meg a purification elotti ajtonal.A citadellaba vissza tudok meg menni kuldetesekert?[/apoiler]
PSN ID.: Beegabor
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
CD Galaxis.
Legyél már egy kicsit kreativabb...
Þór vígi þessi rúnar
PSN ID.: Beegabor
Tud valaki valamit a magyar verzióról? Olvastam, hogy karácsonyra ígérték de eddig még nem találtam!
de kipróbálom és megnézem mozgás közben is, biztos szép.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Animal Friend - all animal
Ez nem tudom jó-e vagy sem, de ez után az Animal friend perkbe bekerülnek õk is:
Ant
Mirelurk
Radroach
Radscorpion
Fallout 3 Balance Overhaul
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Aszonták ettõl tisztább szárazabb biztonságosabb érzés.
Tegyük hozzá, hogy lehet, hogy van benne valami.
GTA 4 jobban megy nálam valamiért, mint a hasonló konfigon a 32-eseknek. stabil 25-35 FPS. (1024, medium, medium).
Nem értek a winfoshoz annyira, hogy tudjam, hogy ezen múlik-e, de lényeg, hogy nincs bajom vele. SP3 sem kell hozzá.
Amúgy nem értem a kérdést sem. Kifejtenéd?
(nem offense, csak télleg nem értem mire utalsz)
Þór vígi þessi rúnar
Nálam tökéletes (majd' minden maxon élsimitás nincs).
Þór vígi þessi rúnar
Van egy elég zavaró problémám: amikor belépek a VATS-ba, akkor nagyon beszaggat a játék, ez pedig eléggé élvezhetetlenné teszi az egészet. Csak külsõ helyszínen van így, és amúgy szépen fut majdnem max beállításokkal, de VATS-ban nagyon rossz. Valakinek van valami ötlete (ha más nem, az, hogy melyik beállításból vegyek le)
8800 GTS, Intel Core2 Duo 1,8 GHz, 2 GB RAM
az meg külön jó hogy ilyen skatulyákban kell gondolkozni, miszerint "ha szeretem mondjuk az RPG-ket, akkor a lövölödzõs már nem is tetszhet"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyébként igazad van. Az FPS-t úgy ahogy van ki kellett volna húzni.