Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Pont ezt akartam kérdezni.Most minek csonálták a VAultokat?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Seth
Sztori szerint majd úgy is odakeveredsz.Addíg ne menj be míg nem kell,mert sok mindenrõl lemaradsz

PSN ID.: Beegabor

elitehun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És valahol olvastam hogy a Vault-okat kísérletezésre szánták. Hogy embereken kísérletezzenek
elitehun
A 112-es vault az hol van? A térképen nincs
Seth
Az összes esetben belül kezdõdtek a problémák 😊

berlinboy6329
De miért,Elméletileg azok le vannak zárva szép nagy vasajtóval.Hogy juthat be oda bármi is?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Mike at home
aszeirntem meg a vault-Tec mehet a jó büdös francba 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Seth
Sajna a 101-esen és a 112-esen kívül egyikben sem ^^

elitehun
Bementem a 106-os vaultba és...
...hát maradjunk annyiban hogy az emberek nem valami kedvesek <#violent>
már rájöttem kösz... fura.. vagy tuccatszor néztem mindeig zárva volt 😛
Azért, mert este van. Nyitvatartási idõ kb. reggel 8-tól du. 6-7-ig.
Megatonba kérdezõsködtem fegyverárúsról és mindenki ezt a Moira-t hajtogatja a Craterside Supllynál.. ami viszont be van zárva nem kicsit...
Lacee
már azt hittem van valami új hír amin mindenki kommentel, erre csak Mike tizenvalahány hsz-e... 😄

tudnátok ajánlani modokat, amiket érdemes kipróbálni?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

látod, mi meg karácsonykor is vitáztunk 😛
am kezdem emgkedvelni a játékot csak mondjuk angoltudásom ellenére nem mindent értek amit mondanak az NPC-k...
na felkutatom azt a rám váró lõszermennyiséget 😊
Mike at home
mer eldöntöttem, hogy karácsony alatt nem gépezek 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike
Így utólag kiosztottasd midnenkinek a válaszokat 😛
kösz a megatonos tippet körbenézek.
Mike at home
én amióta megvan a Wazer Wiflét hazsnálom (néha blaster rifle, no meg shotgun)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
roncstelep
és van vmi cheat kód, amivel halhatatlanná is tudod tenni

Mike at home
a kis figurák a skillekhez +10-et a tulajonságokhoz +1-et adnak

Mike at home
jaja, ha kar, elejti a fegyverét
ha fegyverét szarrá lövöd, nem tudja használni

Mike at home
ez nem is rossz, megnézem

Mike at home
a 64 bites WinXP-vel szoktak lenni gondok
de ha neked nincsenke, akkor ne törödj vele
(mint ahogy egyeseknek a 32bitessel is gondjaik vannak, havonta újrarakják, stb)

Mike at home
indulj el nyugatnak, délnyugatnak

Mike at home
nem szabadna ennek lennie, az én gépem sokkal szerényebb, mégis csak ritkán csinált ilyet
indítsd újra a gépet, és inditsd szûzen a játékot, még 1 böngészõ ablakot se nyiss meg
esetleg kapcsold ki a víruskeresõt

Mike at home
hagyd a tûzhangyákat
menj másfelé
lõszered meg annyi lesz, hogy már el is adod amit találsz

Mike at home
játszottam az elsõ két résszel
engem nem zavar az fps nézet
a VATS pedig olyanná teszi, mintha körökre lenne osztva

néha a gránát hasznosabb mint bármelyik lõfegyvernél
tessék gondolkodni

Mike at home
ebbe én is beleestem, hagyd a tûzhangyákat késõbbre

Encore
Én meg spóroltam végig az alien blasterrel is meg a nagyobb fegyókkal, hogy majd ha komoly a szitu akkor vettem be õket aztán kicsit könnyû volt a játék mert nem volt olyan szitu amit plasma rifle-el ne tudtam volna megoldani, ha meg még Fawkes is velem volt akkor akár kávézni is leülhettem.
Hali! Már meg van az alien blaster is. Egy kicsit jobb mint a firelance.
Encore
Az nem az lesz, itt alien blaster a neve és olyan lilás, hülyén kinézõ pisztoly kinézete van.
Skilles babákra értettem az utobbit.
Szasz! Nekem van pár ilyen babám. A S.P.E.C.I.A.L hoz tartozok csak egyet adnak hozzá, skillekhez meg 10-et.
Hi! Megtalálta már valaki az elsõ részbõl már ismerté vált "Alien Weapon"? Nekem van egy hasonló hozzá az a neve, hogy "Firelance" egy lõvés egy áldozat. Deathclaw is két lövés és vége. Ha valaki tudja hol van az alien weapon az irja meg merre található. Elõre is köszi.
elitehun
A | Hogyan hackeljek? | alatt mit ért azon hogy használjam azokat a speckó karaktereket?
és az a fegyvert hol tudom megtalálni "v"-vel kezdödik asszem

SigS
Értelmes mondat <#nyes>
[énse találtam meg :[

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Seth
A scrapyard-don van vhol, Dogmeat-nek híjják XD
Itt egy kép róla

hogy tudok egy kutyát szerezni magam mellé ?mert hallottam hogy lehet kutyával járni a világott .ja és hamár itt tartok akkor csak kutyád lehet vagy lehet más állatott magam mellé rendelni? vagy csak kutyát

ez nem igaz én az utolso main küldetés után is játszottam igaz hogy nem mentem be a csajal és inkább kint maraadtam .ja és hol tudok olyan minigun féle plamza vagy lézer hordozhato ágyu féle fegyver találni mert én csak a control room ban találtam hol lehet találni?

én ugy tudom hogy 1 pontal megemeli a figura fajtáhaoz tartozo tulajdonságott .de ha azt mondod hogy nem történt semmi akkor nem tom .de engemis érdekel ugy hogy ha tud valaki valamit eröl akkor meg öszöném

berlinboy6329
Hülye kérdéesk mindig utólak jutnak eszembe...Ha bemegyek Vailt 87be akkor már nem is tudok visszamenni meg felfedezgetni?azt tudom h a játék végén,credits oés szevasz,de olastam olyat is h vault 87 után nncs visszaút,csináljak meg mindent elõtte.

berlinboy6329
Hát elég sok head,meg arm crippleddel találkoztam,azért is mondom,hogy mintha semmi nem történt volna,ugyanugy lõnek és találnak el,meg futnak(most nem csak a DCokra gondolok).

Ron Ragm
Márpedig a crippled státusz erõsen befolyásolja a tulajdonságokat (egyedül a torzónál nem vettem még észre semmit)
fej - erõsen nem tud célba lõni
kar - nem tud célba lõni
láb - lassabban megy (halálkaromnál baromi hasznos, ráadásul az ugrótámadását is elveszi tõle)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

berlinboy6329
Jah és még vmi.Ezek bobbleheadek mire jók?egyet direkt megnéztem,találtam random egy temetõben a LUCK bobble headet.Megnzétem,6os luckom van.Felvettem,6os maradt.hazavittem,betettm a helyére,6os maradt.Miért nem hat? 😮

berlinboy6329
Pár kérdés,csak ugy random:

Mi értelme kézre,lábra,törzsre menni VATSban?hiába irja ki h xy Crippled,az elleség ugyanugy fut,lõ,gurulfetreng mintha semmi baja nem lenne.:S

Kapitóliumban van vmi érdekes?mondom benézek,de fél óra volt mire kijutottam és ellenségen kivül semmi érdekes nem volt ott..

Az a baj,h a FAQ aktiv sgitségéel tolom a játékot. :S

Be akarom járni a terepet a mellékküldetésekkel,de akkora a map,h nem tom hova kell meni a küldetésekért.És ha már ott van az ember....

a bazinagy robottal elmehetsz az emlékmüig ott be mehetsz és ölhetsz is ha jol emléxem csak a fõterembe ne menj be a fõellenséghez onnan zárva van az ajto kifele ha azon nem mész be lesz csomo tesla armor meg fegyo meg municio és az kitart a mellék küldikre legalábbis nálam az volt
én hunting al mentem sokáig amig megnem lett az elsõ plasma rifle utána csak azzal mentem néha kis nosztalgia minigun vagy rocket de nagyon ritkán csak a plasma... szerintem nagyon ütõs kihuzva
berlinboy6329
Na ügyes vagyok én is.Elmentem Republic of Davebe az ol' painlessért onnan meg Vault 92be Agatha cuccáért.De á ott van elõtte Old Olney.Ejj.Deathclawék nagyon nem feral ghoulok,akik egy 10mm-s silenced pistolytol meghalnak.:S

A lincoln epeaterem golyóit meg nem akarom pazarolni,igy is alig van.Van ellenük vmi jó taktika?Small guns fejlesztem a többire nem is rakok.A robotokkal se briok,ha nincs pulse grenadem.:S

Jó kis játék,még igy is h nem játszottam az elõzõ részekkel.A Diablónál emgcsináltam,de itt nem.Ugysincs köze a 3. részhez az 1. 2nek.

Deathclawok ellen mivel jó menni?rakétavetõ?fat man?😊

Seth
Akkor csak jól lebasz hogy ne szórakozzak már,ha erre is aszondod hogy kabbe',akkor kezdõdik elõlrõl a vita.

én ugy tudom hogy van egy 4-dik befejezés nem vagyok benne biztos de haverom ugy mesélte hofy ha a csaj kérdezi a kodok és nem mondodd meg azok fú már nem emlékszem de szerintem ez a 4.