Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Nem tévedsz, elég közel vagy ^^
De én nem aggódnék, van még tartalék a játékban. 24 alatt jutottam a legvégére,de betöltöttem egy vége elõtti mentést és most 35-nél vagyok,csinálom a mellékeket,felfedezgetem a térképet és még rengeteg tennivaló van.

PSN ID.: Beegabor

Most csatlakozott Fawkes meg a minigunja... 😊
Sokan írtátok, hogy milyen jó társ, mennyire jó vele akciózni, meg minden...
De nekem van egy olyan érzésem a sztori alakulása okán, hogy ez már közel van a végéhez a játéknak...

Vagy tévedek???

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

koschwarz
NANÁ. igaz, még nincs meg, pont ma ugrom be érte egy bótba.<#nyes>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Calver
nem kell ahhoz Child at Heart, odaadja anélkül is 500 kupakért.

"The trees move. Do you not see it?"

én nem hívnám FPS-RPG keveréknek.. maradjunk annyiban h RPG FPS nézetben.. am igen, Obvilion féle.
SigS
te is fiam, brutusz? <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Grove4
A passcardoknak(blue red) van valami jelentõségük?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

watto
thx 😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

koschwarz
igen.<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

watto
1szóval?XD

Count Adyn
igen,nem
igen,igen,igen
<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

watto
hali, lehet hülyének néztek, de ez ilyen fps-rpg keverékû játék?😄
szal ahogy néztem hatalmas szabad terület barangohlató be, ls belsõnézetes, olyasmi mint az olivion csak más korban?😄

berlinboy6329
ÉN azt mondom,h Ol' Painless,combat soti,sniper,meg néha a lincoln repeater(Mutáns brute és master ellen),meg ritkán h.tompitós 10mm-s.ÉS kiegként granyó a gatyába.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

tény sok ammo van lézer pisztolyba, de akkoris... ha már pisztoly akkor ottvan nekem 10 mm-es, távcsöves 42-es magnum, 32-es is csak azért nincs mer sztem pazarlás ha van vadászpuskád
Mike at home
a lézerpisztolynak annyi elõnye van, hogy kevés AP-ba kerül egy lövés
és amikor röpödnek feléd a gránátok, minden AP jól jön

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Stuki: Stukker: pisztoly.

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
a stuki nálad mi? pisztoly vag puska?

vedd fel a Child at heart perket, menj el little lamplightba, és ha majd a bézbolsapkás gyerek odaadja a puskáját, rájössz mi az a Wazor Wifle
egy baja van, drága bele a skuló

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

gfreak
egyszer kifutottam a skulóból, és csak a lézerpisztoly maradt...lehet vele tarolni (igazából mindegyik fegyver tök hatásos, ha arra a fegyvertípusra gyúrod ki magad)és rengeteg ammo van hozzá 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

SigS
Hát erre ne fogadj a fél életedre se <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

jól sejtem h a lézerstuki a leggagyibb fegyver a játékban? olyan gyenge...
Mike at home
elmész keletnek, ahol a kiskölökkel is találkoztál, tovább mész kelet felé, el egészen a folyóig
na OTT a város

Mike at home
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és meg is tették

Scouser
Kövesd a térképet, teljesen egyértelmû merre kell menni...

You\'ll Never Walk Alone

Seth
Three-Dog bízott meg? Akkor a Moonlander paraboláját kell leszedni,az lesz majd az antenna

A museum of technologyban mit kell keresni és hol?

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Scouser
A main questen haladni kell és akkor majd meg tudod csinálni a traininget. Citadel-be ha bejutsz

You\'ll Never Walk Alone

muszáj minden kérdésem miatt leb*szni ahelyett hogy válaszolnátok?!
elitehun
De ha gondolkoznál akkor rájönnél hogy valószínûleg Megaton-t korábban kezdték el építeni ezért fejlettebb mint a többi
igen képzeld, rémlik! Viszont nemtom ez hogy jön ahhoz hogy hol vannak a városok.. tudod mint Megaton pl...
elitehun
És az a kérdésem lenne hogy mikor tudom felvenni a Brotherhodd of Steel embereinek a páncélját? Nem jut eszembe a neve
elitehun
"atombomba. apokalipszis. radioaktív sugárzás. sok-sok halott ember, újjáépülõ társadalom, létfenntartáshoz épphogy elégséges erõforrások."
Ezért imádom ezt a játékot 😄
Calver
atombomba. apokalipszis. radioaktív sugárzás. sok-sok halott ember, újjáépülõ társadalom, létfenntartáshoz épphogy elégséges erõforrások. valami rémlik? ha nem, ez nagyon nem a te játékod.

"The trees move. Do you not see it?"

Deer
Regulatorok orcáját sokkal vadabb kinézetûre lecserélõ mod:
Faces of the Law
Ilyen volt:

Ilyen lett:

Deer
Na és, hogy ne csak egyféle méretû állat legyen a játékban itt van a
Lil Critters mod
pl.:

Deer
A gyerekek sem sérthetetlenek többé (az elõzõ Falloutokhoz hasonlóan):
Killable children

elég szájalós vagyok de most télleg ideges lettem!
ezen a térképen olyan hülyeségek vannak... elmentem 2 helyre is ami az ikon szerint város, egyik vmi erõmû féleség a másik helyen meg van 3 ház na szép... most akkor hol vannak a tényleges városok? :S
Deer
Aki szeretné, hogy a beszélgetések a régi Fallouthoz hasonló módon jelenjenek meg, annak itt van ez a mod:
CLOSE TO FALLOUT - Return of the talking heads

Deer
Na igen, mindennek meg van a hátránya...

Seth
És hol is vagyunk,milyen topikban?

Deer
Ettõl lassulnak a népek (ha lábon lövik õket):
Amplified Crippled Effects
Ilyesmi van a Fallout 3 Balance Overhaul modban is.

Szebb vér:
Echanced Blood textures

de ezt csak pc seknek de nem megoldás xbox360 és ps3 sok nak csak a pc sek nek jo ez.

Deer
A játék végével nem fejezõdik be a történet:
Free Play After MQ mod

elitehun
Ok THX!
Bucser
sokáig a drága 32 bites XP nem tudott mit kezdeni a többmagos rendszerekkel. Rooszul határozta meg az affinitást és egyebeket. Azaz nem csak a 4 Gb memória mellett érdemes feltenni.

Mai napig a 64 bites XP-t használom és semmi baja nincsen. Stabilabb is mint a 32 bites verzió (távoli emlékeimbõl)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bocs, rosszul pozícionáltam emlékezetbõl. A fenti "teljes térkép" linken
a
bal alsó saroktól felfele 5, jobbra három mezõ, ott a garázs...

Egy garázst keress a terep bal alsó harmadának jobb felsõ sarka körül. A garázs alatt van a bejárat.

elitehun
És ha nem túl nagy kérés adhatnál egy képet a térképrõl amin be van jelölve. Mert ha egyszer hosszú idõre elakadok akkor hátha megnézem. Thx.
Seth
Mondom majd sztori szerint jutsz oda. Meg lesz majd egy szgép vhol,asszem Rivet Cityben,ami majd megmutatja az összes Vault helyzetét a térképen.
Nyugatra lesz egyébként

elitehun
De kb hol van? Nem akarok odamenni csak tudni akarom hogy hol van (XD)
Ja és kb hány %-nál jutok el oda? Mert most felkeltette az érdeklõdésemet az amit a 112-es vault-ról írtál
Seth
A "reklámok" szerint menedéknek, de igazából másról van szó.
Mindegyik Vault egyedi feladatra,kísérletre lett tervezve,adott idõszakra,majd figyelik az eredményeket.Egyikben például egy virtuális világban élnek(112-es),másikban halucinogén gázokat használnak és attól totál megtébolyodnak az emberek, van olyan ahol klónozással kísérleteznek és egyetlen ember klónjai népesítik be az egész Vault-tot...etc