Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én nem aggódnék, van még tartalék a játékban. 24 alatt jutottam a legvégére,de betöltöttem egy vége elõtti mentést és most 35-nél vagyok,csinálom a mellékeket,felfedezgetem a térképet és még rengeteg tennivaló van.
PSN ID.: Beegabor
Sokan írtátok, hogy milyen jó társ, mennyire jó vele akciózni, meg minden...
De nekem van egy olyan érzésem a sztori alakulása okán, hogy ez már közel van a végéhez a játéknak...
Vagy tévedek???
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"The trees move. Do you not see it?"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
igen,igen,igen
<#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szal ahogy néztem hatalmas szabad terület barangohlató be, ls belsõnézetes, olyasmi mint az olivion csak más korban?😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
és amikor röpödnek feléd a gránátok, minden AP jól jön
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vedd fel a Child at heart perket, menj el little lamplightba, és ha majd a bézbolsapkás gyerek odaadja a puskáját, rájössz mi az a Wazor Wifle
egy baja van, drága bele a skuló
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Racism is a weapon of mass destruction!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
na OTT a város
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
You\'ll Never Walk Alone
Ezért imádom ezt a játékot 😄
"The trees move. Do you not see it?"
Faces of the Law
Ilyen volt:
Ilyen lett:

Killable children
ezen a térképen olyan hülyeségek vannak... elmentem 2 helyre is ami az ikon szerint város, egyik vmi erõmû féleség a másik helyen meg van 3 ház na szép... most akkor hol vannak a tényleges városok? :S
CLOSE TO FALLOUT - Return of the talking heads

Amplified Crippled Effects
Ilyesmi van a Fallout 3 Balance Overhaul modban is.
Szebb vér:
Echanced Blood textures
Free Play After MQ mod
Mai napig a 64 bites XP-t használom és semmi baja nincsen. Stabilabb is mint a 32 bites verzió (távoli emlékeimbõl)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a
Egy garázst keress a terep bal alsó harmadának jobb felsõ sarka körül. A garázs alatt van a bejárat.
Nyugatra lesz egyébként
Ja és kb hány %-nál jutok el oda? Mert most felkeltette az érdeklõdésemet az amit a 112-es vault-ról írtál