Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
És jött szépen a pozitív karma...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Azt a küldetést nem kötelezõ megcsinálni, hogy bejuss paradise falls-ba, pénzért is beenged a csávó, ha jól emlékszem 500 kupakért bemehetsz.
1. elveszti a fejét. szó szerint.
2. elveszti a fejét, nem szó szerint - megtámad mindent, barátot, ellenséget, téged. ez roppantul hátrányos lehet ha pl egy Brotherhood of Steel bázison lévõvel játszod el. mármint az áldozatra nézve.
3. bekábul, "visszakérheted tõle a neki kölcsönadott cuccaidat" és adhatsz neki egy "szép nyakláncot" - ezt kéne csinálnod az általad elvállalt küldinél. (ami mellesleg kell a Paradise Fall-ba való bejutáshoz ha jókisfiú vagy, legalábbis 1 ember belõle, de nem kapcsolódik a fõszálhoz. bár már a móka-faktor miatt is érdemes végigcsinálni <#vigyor1>#vigyor1>)
ez utóbbi közel sem mûködik mindenkivel, én konkrétan még 2 embert találtam akikkel meg lehetett játszani.
"The trees move. Do you not see it?"
másrészt nincs annál jobb, mint játékból tanulni angolul
nem kell mindent szinkronizálni, feliratozni, én pl. a cartoon networköt itthon még mindig angolul adnám
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az a cucc arra jó, hogy akit eltalálsz vele, az eddigi szövetségesei ellen fordul
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
feltöltheted nyugodtan, viszont csak a verseny után, bár végülis mind1 mert nagyon nem akar beindulni 😞
Amúgy nagyon komoly 😄 gratulálok hozzá 😄
Üdv! Coradiel
Mesmtronnal lehet ölni?
Mikor Paradise fallsban jártam kaptam egy mellékküdit(nme fõküdi mer volt child at heart perkem igy nem kellett megcsinálnom),hogy mezmerizájak pár embert.Megkaptam,és kipróbáltam a csávón aki adta....Õ elkezdett körbe-körbe forogni a széken ülve,de olyan gyorsan mint a centrifuga,aztán meg szétrobbant a feje 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
csak az itteni nézettség számít sajna, máshova nem tehetem fel 😞
vagy a fórumra gondoltad?
PSN ID.: Beegabor
készítettem egy machinima rövidfilmet(najó fél óra annyira nem rövidfilm) egy nyereményjátékra
téma: 10 módja hogyan tegyük el láb alól Tenpenny bá't
Akció, dráma, humor, fordulatok, mi kell még XD
http://tv.gamestar.hu/video/10-modja-hogyan-tegyuk-el-lab-alol-tenpennyt
..vélemények..
ha tetszett, ajánlhatnátok vmi jó oldalt, hogy hova rakhatnám fel, hogy szerezzek cirka 7000 nézettséget január elsejéig XD
Amúgy a szobor alatti keltetõbe kell rakni a cuccot, máshova nem jó...
A metrójegy is hasznos, ha aktiválod a metró ellenõr robikat...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
MINIGUN!
mikor a super mutánsok minigunnal jöttek hát azt élveztem... lézerstukival (alias: pisztoly😊 hamarabb leölöm õket... am rájöttem a távcsöves cuccok V.A.T.S. nélkül jobbak
Komolyan itt irkálok mindent ami történik velem, miintha mvmi naplót írnék XD
no meg ha van, odaadja ingyen
500 kupak az elején elég sok
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ASzittem bármilyen tojásba be lehet de csak abba ami a szobor alatt van.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
perzse ez csak a 'jó' karaktereknek probléma...<#nyes>#nyes>
Racism is a weapon of mass destruction!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amúgy nemtom feltünt-e, hogy ha bemész az ajtón, akkor a játék onnantól egy külön mentést csinál és abba ment. Épp ezért.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Þór vígi þessi rúnar
Racism is a weapon of mass destruction!
hasonló volt az oblivionnál is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"