Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
jeeez! tegnap a dunaplázában az 576-ban nem kaptam meg a pc-s verziót, elfogyott, és a saturnban is utolsó emeltem le a polcról.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Encore
szíved joga... 😄
Mármint Paradise Falls kapujában az õrt... Nem voltam hajlandó segíteni rabszolgakereskedõknek...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Én egyszerûen homlokon lõttem, aztán a többieket is...
És jött szépen a pozitív karma...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Encore
Ha valaki brotherhoodos cuccokhoz, páncélokhoz akar hozzájutni, akkor érdemes a citadelben elsütni párszor a kábítófegyvert az örjöngõ manust a többiek lelövik te meg elveszed a cuccait.
Azt a küldetést nem kötelezõ megcsinálni, hogy bejuss paradise falls-ba, pénzért is beenged a csávó, ha jól emlékszem 500 kupakért bemehetsz.
Calver
3 dolog történhet ha Mesmetron-nal megcirógatsz valakit:

1. elveszti a fejét. szó szerint.
2. elveszti a fejét, nem szó szerint - megtámad mindent, barátot, ellenséget, téged. ez roppantul hátrányos lehet ha pl egy Brotherhood of Steel bázison lévõvel játszod el. mármint az áldozatra nézve.
3. bekábul, "visszakérheted tõle a neki kölcsönadott cuccaidat" és adhatsz neki egy "szép nyakláncot" - ezt kéne csinálnod az általad elvállalt küldinél. (ami mellesleg kell a Paradise Fall-ba való bejutáshoz ha jókisfiú vagy, legalábbis 1 ember belõle, de nem kapcsolódik a fõszálhoz. bár már a móka-faktor miatt is érdemes végigcsinálni <#vigyor1>)

ez utóbbi közel sem mûködik mindenkivel, én konkrétan még 2 embert találtam akikkel meg lehetett játszani.

"The trees move. Do you not see it?"

Mike at home
türelem

másrészt nincs annál jobb, mint játékból tanulni angolul
nem kell mindent szinkronizálni, feliratozni, én pl. a cartoon networköt itthon még mindig angolul adnám

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
közvetve lehet
az a cucc arra jó, hogy akit eltalálsz vele, az eddigi szövetségesei ellen fordul

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mondjuk az nekem se ártana
watto
Hali , nekem angol verzió van meg, nemtudok rá valahogy magyar feliratot varázsolni?:S

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

azt terveztem, hogy a verseny után majd lefordítom angolra, szegény csórikáim is értsék tengerentúl ;D

feltöltheted nyugodtan, viszont csak a verseny után, bár végülis mind1 mert nagyon nem akar beindulni 😞
Jah azt hittem bárhol. Attól azért még feltöltheted oda is 😊 Hadd szórakozzanak õk is 😄 vagy ha megengeded feltöltöm én 😊
Amúgy nagyon komoly 😄 gratulálok hozzá 😄

Üdv! Coradiel
berlinboy6329
Kérdés:

Mesmtronnal lehet ölni?

Mikor Paradise fallsban jártam kaptam egy mellékküdit(nme fõküdi mer volt child at heart perkem igy nem kellett megcsinálnom),hogy mezmerizájak pár embert.Megkaptam,és kipróbáltam a csávón aki adta....Õ elkezdett körbe-körbe forogni a széken ülve,de olyan gyorsan mint a centrifuga,aztán meg szétrobbant a feje 😄

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

gametrailers? XD

csak az itteni nézettség számít sajna, máshova nem tehetem fel 😞
vagy a fórumra gondoltad?
mondjuk Gametrailers.com 😊
elitehun
Majd én is megnézem de csak holnap
Seth
Zseniális.Komolyan mondom marhajó ötletek vannak benne, borultam sok jelenetnél.Grat

PSN ID.: Beegabor

elitehun
Ezt az oldalt most találtam. 1 próbát megér
hi all!

készítettem egy machinima rövidfilmet(najó fél óra annyira nem rövidfilm) egy nyereményjátékra

téma: 10 módja hogyan tegyük el láb alól Tenpenny bá't
Akció, dráma, humor, fordulatok, mi kell még XD

http://tv.gamestar.hu/video/10-modja-hogyan-tegyuk-el-lab-alol-tenpennyt

..vélemények..

ha tetszett, ajánlhatnátok vmi jó oldalt, hogy hova rakhatnám fel, hogy szerezzek cirka 7000 nézettséget január elsejéig XD
amiket töltésnél bead tippeket bal alsó saroknál azokat meg elhet nézni vhol? mer nekem túl hamar betölt h elolvassam XD
elitehun
Hol lehet találni távcsöves puskákat? Mert én még egyet sem láttam
A térkép jobb alsó negyede A város. Washington. A többi csak kis falucska se, inkább csak tanya...

A mirelurkos bulit úgy a legkönnyebb megcsinálni, hogy elõbb odamész, kitakarítod a terepet és csak utánna vállalod el a csajnál a feladatot.
Amúgy a szobor alatti keltetõbe kell rakni a cuccot, máshova nem jó...

Egy-két helyen van, de nem annyinak, amennyit találsz.
A metrójegy is hasznos, ha aktiválod a metró ellenõr robikat...

Lacee
ez a fallout varázsa, nagybetûs ÉLMÉNY 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

am megtaláltam a (szerintem) legszarab fegyvert, melynek becses neve:
MINIGUN!
mikor a super mutánsok minigunnal jöttek hát azt élveztem... lézerstukival (alias: pisztoly😊 hamarabb leölöm õket... am rájöttem a távcsöves cuccok V.A.T.S. nélkül jobbak
Komolyan itt irkálok mindent ami történik velem, miintha mvmi naplót írnék XD
hát már szétöltem õket és megcsináltam szal... megatonon és Rivet Cityn kívül van még ilyen viszonylag nagyobb város?
Mike at home
azt én sem találtam

Mike at home
vagy pedig régebbrõl betölteni, questet nem felvenni, mirelurkokhoz bemenni, kiirtani mindet, majd küldetéést felvenni, vigan megcsinálni, bonust megkapni

500 kupak csakugyan az.. 1 kicsit... na most komoly vagy 1 órát vacakoltam Rivet City környékén míg rájöttem merre kell menni, mer minden le van omolva azt nem találtam az odautat 😛
Mike at home
naja, ha beengednek
no meg ha van, odaadja ingyen
500 kupak az elején elég sok

berlinboy6329
Ja fort constantineos.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ja a tojásukba.. jaaa... nagy MMORPG-s vok szal a spawn-t én úgy értettem h ahol alapból vannak, szala hol találom õket.. 😛
Seth
Az melyik is? Fort Constantine-ba?

berlinboy6329
Ám ezt a T-51b armort akkor sehogy se lehet javitani?Poénból találtam meg?

berlinboy6329
Lenni nagy szobor közép.Tõle ajtó lenni köel,lépcsõ vezetni le oda.Tessék menni be, vigyázni mirelurk,jut le aljáratojásoba be cucc jönni fel vissza anni csaj.

ASzittem bármilyen tojásba be lehet de csak abba ami a szobor alatt van.

gfreak
és ne öld meg õket (amúgy is alig sebeznek)

Racism is a weapon of mass destruction!

Grove4
kösz,és akkor elmenti az összes gombos opciót,mert olyan gépre kell,ahol nincs net!?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gfreak
persze, ezért lett volna jópofa valami szofisztikáltabb megoldás a végére 😊

perzse ez csak a 'jó' karaktereknek probléma...<#nyes>

Grove4
Tehát rakd a tojásukba!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Vizsgáld meg nagyon-nagyon közelrõl valamelyik "fészket".
Carlos
Szörnyû, hogy mennyien megakadnak ezen a ponton.
Amúgy nemtom feltünt-e, hogy ha bemész az ajtón, akkor a játék onnantól egy külön mentést csinál és abba ment. Épp ezért.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy nézne már ki, hogy meghalsz a fõküldi végén aztán utánna rohangálsz még a tájban.

Þór vígi þessi rúnar

Megatonban elvállaltam a fegyverkereskedõtõl egy questet, h tanulmányozzak mirelurkokat neki.. asszondja rakjam a cuccot amit adott egy spawn helyre.. de h??? hiába próbálom csak aztí rja h nem dobhatok el quest itemet. :S segítség?
Seth
jobb klikk,cél mentése más néven(firefoxnál hivatkozás mentése más néven)

Grove4
A bannerban található térképet hogy tudom letölteni,engem most az a módja érdekel,amelyben a secondary be van kapcsolva,valaki segítsen!

Seth
Hát ne vidd végig addíg

gfreak
micsoda @&#! megoldás ez,vége a játéknak és nem fogok tudni még mászkálni össze-vissza

koschwarz
downloadable content. vagyis némi minimális cash-ért lehet majd a hivatalos kiegészítésket letölteni, ezek eddig elõreláthatóan új küldetéssorozatok.

hasonló volt az oblivionnál is.

BaliBoy
dlc?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

koschwarz
és jönnek a dlc-k is hamarosan, pc-re is.