Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Engem a Radscorpion(fõleg a Giant),meg a Deathclaw fosat be,mert nehéz õket leölni. :S

Azon gondolkodom elugrok Vault 106ba a bobbleheadért meg az ufohoz is a másikért.Aztán megnézem Andalet,meg elviszek pár quantumot old olneybõl.Talán még a DC Sanctuaryba is benézek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

watto
UUUUU bazd xD kijöttem kezdõhelyrõl, bementem vmi suliba, volt ott pár rossz arc xD egyiket megöltem lett jó stukim 😄 jó megyek neki másiknak, v-betû becélozom a jobb karját, e.... olyan headshot lett belõle hogy öröm volt nézni xDD cska úgy repült a fej a szélhátán xDD

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Seth
magától elmúlik a hatása

PSN ID.: Beegabor

elitehun
Hogy lehet kikapcsolni a sthealt boy-t?
*így
én is jártam itt... hát maradjunk annyiban h "elvesztette a fejét" 😊
Seth
Ugyanígy jártam én is egy molerat-tal, a szemétje kapott is egy tockost a repellent stick-kel,anyádat ijesztegesd XD

PSN ID.: Beegabor

BaliBoy
Jah, az néha elég parás, mikor hallja az ember, hogy hörögnek valahol, de látni nem lehet õket. Mondjuk nekem nem ez volt a legijesztõbb élményem. Egy molerat ijesztett meg egyszer úgy, hogy majd beszartam a gép elõtt. 😄
Pedig elég hangosan szoktak motoszkálni, de ez valahogy mögém sunnyogot és ahogy fordultam, üvöltve a képembe ugrott. <#ijedt><#csodalk>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Prézli
Sejtésem szerint egy mocskosul durva bug volt, mikor Marketplace-bõl jöttem kifele megint õ állt az ajtóban, s azonnal megszólított. Gondolom eljutottam az androidos küldetésben egy olyan szintre ahol mindenképp fel kellett tûnnie a nõnek, az csak egy véletlen volt, hogy pont a víz alatt tette... azért zseniális jelenet volt ahogy félig lebegve a kezét lengette ezzel az elszánt arckifejezéssel.

SigS
Nem találkoztam ezzel a jelenettel én sem. De azért még 16+ -os marad a játék, ne felejtsd el 😉
Inkább a feral ghoul-ok hangjai, meg a mozgásuk volt számomra ijesztõ. VATS nélkül igencsak nehezen lehet õket eltalálni 😊

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

BaliBoy
Én vele egyszer sem találkoztam ott. 😊)

Prézli
A segítséggel sikerült szóra bírni az öreget (Hargreaves-hez felejtettem el beszélni elõtte)

Nade...
Szerencsére a Minelurk-ök döglött állapotban maradtak és nem jöttek újak sem, sikeresen minden horror nélkül eljutottam a letört rész belsejébe. Mikor dolgom bevégeztem, indultam vissza a felszínre, annak tudatában, hogy már csak egy vízalatti jelenet terheli hidrofób lelkületem. Gyorsan átúsztam, meg sem álltam csak levegõért, se perc alatt eljutottam az utolsó ajtóig, kis félhomály, éppen lenyugodnék, erre EZ lebeg ott.

Akik tolják már egy ideje eme nagyszerû játékot, s messze elõttem tartanak a storyban, kérdem, lesznek még ilyen direkt rémisztõs cuccok?
Far Cry-t is az elsõ nem antropomorf lény megjelenéséig bírtam, akárcsak a Half Life 2 -ben a "Dont go to Ravenholm" pálya késztetett feladásra.

berlinboy6329
Az könnyû küldetés csak sokat kell szaladgálni.Én elõször a hoteles csajjal beszéltem.Aztán Bannonnal seagravesszel aztán asszem küldöt Pinkertonhoz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Prézli
A válaszokat köszönöm, úgy tûnik akkor vissza van még egy menet a másik roncsba a hülye riogatós Minelurk-ökön át az öregig.

BaliBoy
Elõbb beszélni kell valakivel Rivet Cityben. Asszem Baroon mond egy nevet. Valamilyen nõ. És talán õ mondja, hogy beszélj Pinkertonnal.

Úgy látom ne nagyon tud segíteni senki, de a Wikipédián ezt találtam:

Seen this happen to a few people on various related forums...sometimes MacCready will not give you the option to open the gate, even if you are at that point and have followed the advice outlined in this wiki.

Ezek szerint valami bug lehet hogy MacCready nem enged tovább..most mit csináljak, megöljem talán? 😊
.
.
.

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség: itt vagyok Little Lamplight-ban de nem tudok továbbmenni a Vault 87 felé, pedig megcsináltam a Rescue from Paradise mellékküldit is (3 gyereket kellett megmenteni a rabszolgakufároktól), de sem Mayor MacCready, sem a Princess nevû kiscsaj nem segít, sem a hátsó ajtót nem tudom kinyitni, amit Josephnek kéne áram alá helyeznie..egyszerûen nem jutok tovább..
Calver
*Pinkerton-nal beszélj

"The trees move. Do you not see it?"

hello all!tudna valaki segiteni konzolos vagyok és nem tudom hogy hogy tudnék cheateket beirni konzolra .van valaki aki tudja hogy hogy lehet ezt megcsinálni vag nem is lehet?elöre is köszönöm a segitséget

iceshark
oke rájötem, felbontás állítás után már láttam mit is csinálok 😄

Calver
emlékeim szerint az a küldetés teljesen független karmától (mondjuk attól mi nem?) és speech skilltõl. egyedül annyi kell, hogy elõtte szaglássz körbe Rivet Cityben, valaki konkrétan mondani fogja hogy Pinkerton-nal beszél (talán a Marketnél az egyik arc?), amíg ez nem volt meg, hiába mész oda, nem fogod tudni megkérdezni a város történetérõl.

"The trees move. Do you not see it?"

elitehun
Sztem azért mert az A után kell nyomni egy spacet. Nekem XP-m van és nekem is el van csúszva a konzol
iceshark
hát muszáj volt conzolhoz fordulni, de az se megy!
vista alatt a konzol el van csúszva a pics@ba, nem is látom mit írok hova, mondjuk a visszajelzés már látszik, de ha azt írom be helyesen, hogy:
player.additem0000000A6 akkor se mûködik 😞

elitehun
Kössz mindenkinek már megtalálta. Az volt a baj hogy a másik oldalán akartam bemenni <#idiota>
Prézli
Megtaláltam ezt a remete hajlamú Pinkerton ürgét, de szép szóval élve b@szik bármi használhatót is elmondani a város történelmérõl, csak hogy õ nem hajlandó szót ejteni azokról akik "hátba szúrták" s ha nem távozom lelõ.

39-es Speach skill mellett és "Very Good" "Protector" karmával nemtom mi baja az öregnek (talán rühelli a buz... puhányabb embereket)
Ha valaki tud valamilyen megoldást Pinkerton megenyhítésére, nagyon megköszönném.

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség: itt vagyok Little Lamplight-ban de nem tudok továbbmenni a Vault 87 felé, pedig megcsináltam a Rescue from Paradise mellékküldit is (3 gyereket kellett megmenteni a rabszolgakufároktól), de sem Mayor MacCready, sem a Princess nevû kiscsaj nem segít, sem a hátsó ajtót nem tudom kinyitni, amit Josephnek kéne áram alá helyeznie..egyszerûen nem jutok tovább..
Mike at home
lehet találni, venni nem nagyon

végsõ esetben (és ténylg csak akkor, x=db)
player.additem 0000000A x

és ha már konzol, akkor Dogmeat se haljon meg:
setessential 6a772 1 - Dogmeat is marked Essential (Unkillable)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

BaliBoy
Mert nem is ott kell. Hanem úfni kell. 😄

iceshark
aha köszi!

Prézli
-A Megaton elõtt néha feltûnõ Crazy Wolfgang árusától lehet vásárolni, akárcsak pár Wasteland környéki árustól

-Ghoul, Raider dobja, néha házakban találni (asztalon, polcon stb)

-Klinikákban lehet vásárolni.

-Végsõ esetben konzolba beírod: player.additem 0000000a

forrás

Prézli
Mióta DogMeat lehullott a szakadék szélérõl a kifutópályán, inkább nem erõltettem a másik részbe való átjutást 😄

Azt tudja-e valaki, hogy hol van a 'Lab' ahol az a Power Armoros csaj tenyész, aki az engedélyt adja a Power Armor kiképzés megkezdésére? Meg egyáltalán mikor válik elérhetõvé ez a kiképzés?

MrDevil
Hali!
Az itthon kapható Fallout 3 ban mûködik a Live rendszer?

iceshark
sziasztok!

én még nagyon az elején járok a játéknak, de lenne egy kérdésem. bobby pin-t lehet valahol szerezni? gondolom eltörtem vagy eladtam figyelmetlenségbõl, most meg szívok nélküle...

BaliBoy
De, hogy a bónusz is meglegyen, el kell menni Pinkertonzhoz is, aki a hajó letört részében van. Na oda tényleg nem egyszerû bejutni. 😊

Prézli
Elite:

A kettétört anyahajó nagyjából közepénél van egy emelvény, lépcsõsor vezet fel rá, ott kell kaputelefonálni és odahúzzák az átjáróhidat.

Richardix:

A Marketplace-ben a ruhaárus, vmi Bannon a neve, tud mesélni egy kicsit.

(Mindenki ott tart ahol én? 😄)

van egy hid szerusés amit ugy tudsz muködés be hozni hogy egy oszlopon találsz egy rádiot amivel tudsz beszélni a benntieggyek te szerintem a müemélk után azonnal oda mentél a hajo elejéhez de még ovább kell mennek a hajo végé hez

BaliBoy
Van egy emelvény, arra fel kell menni és asszem van ott egy interom. Beszélni kell az õrrel, majd az leereszti a hidat neked amin be lehet menni.

elitehun
Felteszek egy hülye kérdést. Hogy lehet bejutni rivet citybe? Találtam egy ajtót de az asszem zárva volt
gyerekek van egy kis probléma.ti feltudtok menni a teljes térképre ?mert én nem azt irja ki hogy hiba lépett felaz oldalom

Rivet Cityben nem tanítanak Történelmet? senki nem tud semmit mondani a város történelmérõl
Mike at home
igen, mert téged jobban utálnak

Mike at home
te rohadt rabszolgakereskedõ 😊)

Lacee
igen, meg lehet gyõzni hogy mondjon le magától. vagy állhatsz az õ oldalára is, ha kinyírod a lázadókat, a harmadik megoldás pedig hogy otthagyod az egész bagázst a francba, viszont ennek nincs sok értelme 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ombika
Thx.

Carlos
jan 22

Þór vígi þessi rúnar

Ombika
MAgyarositott verzio sokat csuszik?

õõõ... nem. Nálam elöbb lelõtték a csótányokat aztán estek nekem 😛
Am a vaultból ki lehet jutni Overseer megölése nélkül (ebbõl sztem rájön mindenki h én h jutottam ki😊
watto
na ja,de egy ilyen játéknál nem árt érteni a szöveget,
és mivel én inkább német beállítottságú vagyok, szívok xD
Amugy meg az elején az természetes hogy az õrök nem a csótányokat
lövik hanem engem? 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

elitehun
Így is lehet de én inkább a rossz karmákat gyûjtöm <#vigyor1>
Pl Megatonban van az a Leo (másik nevére nem emlékszem) aki este 10-kor a vízerõmûnél szipuzik. Na tõle lehet venni mindenféle anyagot pl az a ments nevû cuccot amitõl pl lehet aktiválni a bombát. Ha megunom Megatont akkor felrobbantom<#eplus2><#taps>
koschwarz
frenetikus lett!<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"