Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon gondolkodom elugrok Vault 106ba a bobbleheadért meg az ufohoz is a másikért.Aztán megnézem Andalet,meg elviszek pár quantumot old olneybõl.Talán még a DC Sanctuaryba is benézek.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
PSN ID.: Beegabor
Pedig elég hangosan szoktak motoszkálni, de ez valahogy mögém sunnyogot és ahogy fordultam, üvöltve a képembe ugrott. <#ijedt>#ijedt><#csodalk>#csodalk>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Inkább a feral ghoul-ok hangjai, meg a mozgásuk volt számomra ijesztõ. VATS nélkül igencsak nehezen lehet õket eltalálni 😊
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Nade...
Szerencsére a Minelurk-ök döglött állapotban maradtak és nem jöttek újak sem, sikeresen minden horror nélkül eljutottam a letört rész belsejébe. Mikor dolgom bevégeztem, indultam vissza a felszínre, annak tudatában, hogy már csak egy vízalatti jelenet terheli hidrofób lelkületem. Gyorsan átúsztam, meg sem álltam csak levegõért, se perc alatt eljutottam az utolsó ajtóig, kis félhomály, éppen lenyugodnék, erre EZ lebeg ott.
Akik tolják már egy ideje eme nagyszerû játékot, s messze elõttem tartanak a storyban, kérdem, lesznek még ilyen direkt rémisztõs cuccok?
Far Cry-t is az elsõ nem antropomorf lény megjelenéséig bírtam, akárcsak a Half Life 2 -ben a "Dont go to Ravenholm" pálya késztetett feladásra.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Seen this happen to a few people on various related forums...sometimes MacCready will not give you the option to open the gate, even if you are at that point and have followed the advice outlined in this wiki.
Ezek szerint valami bug lehet hogy MacCready nem enged tovább..most mit csináljak, megöljem talán? 😊
.
.
.
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség: itt vagyok Little Lamplight-ban de nem tudok továbbmenni a Vault 87 felé, pedig megcsináltam a Rescue from Paradise mellékküldit is (3 gyereket kellett megmenteni a rabszolgakufároktól), de sem Mayor MacCready, sem a Princess nevû kiscsaj nem segít, sem a hátsó ajtót nem tudom kinyitni, amit Josephnek kéne áram alá helyeznie..egyszerûen nem jutok tovább..
"The trees move. Do you not see it?"
vista alatt a konzol el van csúszva a pics@ba, nem is látom mit írok hova, mondjuk a visszajelzés már látszik, de ha azt írom be helyesen, hogy:
player.additem0000000A6 akkor se mûködik 😞
39-es Speach skill mellett és "Very Good" "Protector" karmával nemtom mi baja az öregnek (talán rühelli a buz... puhányabb embereket)
Ha valaki tud valamilyen megoldást Pinkerton megenyhítésére, nagyon megköszönném.
Kellene egy kis segítség: itt vagyok Little Lamplight-ban de nem tudok továbbmenni a Vault 87 felé, pedig megcsináltam a Rescue from Paradise mellékküldit is (3 gyereket kellett megmenteni a rabszolgakufároktól), de sem Mayor MacCready, sem a Princess nevû kiscsaj nem segít, sem a hátsó ajtót nem tudom kinyitni, amit Josephnek kéne áram alá helyeznie..egyszerûen nem jutok tovább..
végsõ esetben (és ténylg csak akkor, x=db)
player.additem 0000000A x
és ha már konzol, akkor Dogmeat se haljon meg:
setessential 6a772 1 - Dogmeat is marked Essential (Unkillable)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
-Ghoul, Raider dobja, néha házakban találni (asztalon, polcon stb)
-Klinikákban lehet vásárolni.
-Végsõ esetben konzolba beírod: player.additem 0000000a
forrás
Azt tudja-e valaki, hogy hol van a 'Lab' ahol az a Power Armoros csaj tenyész, aki az engedélyt adja a Power Armor kiképzés megkezdésére? Meg egyáltalán mikor válik elérhetõvé ez a kiképzés?
én még nagyon az elején járok a játéknak, de lenne egy kérdésem. bobby pin-t lehet valahol szerezni? gondolom eltörtem vagy eladtam figyelmetlenségbõl, most meg szívok nélküle...
A kettétört anyahajó nagyjából közepénél van egy emelvény, lépcsõsor vezet fel rá, ott kell kaputelefonálni és odahúzzák az átjáróhidat.
Richardix:
A Marketplace-ben a ruhaárus, vmi Bannon a neve, tud mesélni egy kicsit.
(Mindenki ott tart ahol én? 😄)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Am a vaultból ki lehet jutni Overseer megölése nélkül (ebbõl sztem rájön mindenki h én h jutottam ki😊
és mivel én inkább német beállítottságú vagyok, szívok xD
Amugy meg az elején az természetes hogy az õrök nem a csótányokat
lövik hanem engem? 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Pl Megatonban van az a Leo (másik nevére nem emlékszem) aki este 10-kor a vízerõmûnél szipuzik. Na tõle lehet venni mindenféle anyagot pl az a ments nevû cuccot amitõl pl lehet aktiválni a bombát. Ha megunom Megatont akkor felrobbantom<#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>