Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
A Weatherly Hotel-t keresd, annak a tulajdonosa Vera Weatherly

PSN ID.: Beegabor

DE nem tudjátok legalább a teljes nevét? :S
BaliBoy
Nem. Biztos, hogy senki sem fordította le, egyrészt ennyi idõ alatt nem lehet, másrészt meg minek mikor jan. 22-én meg fog jelenni magyarul. Helyette lehet angolul tanulni 😉

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ismétlem: Nem tud valaki letölthetõ magyar nyelvi fájlokat?
BaliBoy
Hát akkor át kell nézned negyedjére is mert ott van. 😊)

BUÉK mindenkinek! 😊)

Mondanám, hogy atom háborúban gazdag új évet, de inkább ne! Szóval atom háborúktól mentes Boldog Új Évek Kívánok! 😄D

elitehun
B.Ú.É.K.
pls help! a kissrác a tûzhangyákkal otthont keres én elküldött vmi veráhgotz RIvetbe.. csakhogymár 3x átnéztem a várst de nem találom 😞
Végre kész a fegyverárús túlélõkönyve he 😊
Am B.Ú.É.K!
nem vagyok a szavak mestere,de tudom hogy december 31-én boldog újévet kell kivánni és én ezért minden sg társamnak és a honlapot meglátogatoknak boldog újévet kivánok ez az év is teljen nagyszerüén a pc-nek ,wii-nek,ps1-,ps2-,ps3-és psp-nek éd természetesen a xbox-nakés az xbox360-nak remélem ez az év is szoftverekben gazdag lesz,(amiknek a gépigénye alacsony lesz hogy mindenki élvezhese öket)de 100 szónak is egy a vége BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK

Nem tud valaki letölthetõ magyar nyelvi fájlokat? Jól jönne, gyér az angolom.
elitehun
De itt nem a világot kell megmenteni <#ejnye1>
Mike at home
igen, a többi játékban is hajtanak, én meh szeretek serteszét császkálni, matatni, nem szeretek rohanni
a tököm tele van a ments meg a világot, csak rád számíthatunk RPG-bõl, kevés az olyan játék, ahol választhatod azt is hogy leszarod õket 😊

(na jó azért mégiscsak meg szoktam menteni azt a fránya világot, ha kb két hét éjjel-nappali játékkal megmenthetõ)

most éppen a Fallout3-mat is kezdem unni, lementem vault 108-ba, itt sincs egy teremtett lélek, kezdem magam magányosan érezni, másrészrõl semmi kihivás nem maradt, azt hiszem elküldöm Fawkest, bár a deatclawek ellen jó

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Calver
nekem pont h az alapból 150 napos - bár könnyen eltüntethetõ - idõlimit jött be ott. legtöbb CRPG-ben mi van? "jajj, rohanj megmenteni a világot! megcsinálsz pár mellékküldetést, amik napokat vesznek igénybe, miközben kicsiny világunk épp elpusztulni készül? jólvan, semmi gond." ott legalább megvolt az hogy "150 nap múlva megdöglünk, azt csinálsz amit akarsz, csak hozz nekünk egy vízchipet". <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

BaliBoy
Szedd le a memtestet és ellenõriztesd le vele a memóriákat. (bár szerintem szoftveres gond lesz)

David2
ezzel a hibaüzenettel lép ki kb 1 perc játék után, amit csak reset tud elhárítani utána.

letiltottam a lapozófilet, felraktam a cacheboost nevû programot, de ezzel sem jutottam elõbbre.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Ja. Fõleg mivel a robotkomornyik 5 pur watert ad per hét ez nem lesz túl nehéz. 😊
Mike at home
nekem az elsõ az idõlimit miatt nem jött be annyira

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Calver
van, sõt, nevetségesen könnyû is. irtsd ki Paradise Falls-t (inkább ne, õket kedveljük), adj vizet a Megaton/Rivet City elõtt fekvõ koldusnak, adakozz, hasonlók. részletesebben itt

Ha sikerült úgy pár millió fokkal megemelni Megaton átlagos évi középhõmérsékletét és elfoglaltam menõ kérómat a tenpennyban - végre egy hely ahol tiszták a WC csészék - akkor a karmám lemegy mercenary-ra. Van lehetõség feljebb tornázni újra? Mert ahogy nézem azóta már szereztem jó karmát de nem változott ez a státuszom.
Lacee
hát gondolom lehetséges, nekem a jófiú karakterem nem csinált semmit, csak nagy marha (brahmin) módjára hagyta, hogy elüldözzék 😊
valószínûleg be lehetett lépni combat mode-ba és direkt lepuffantani a fõnököt, de nem próbáltam anno.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

berlinboy6329
Nyáááá tényleg.Az a baj h tele van filmes dlgokkal,amiket nem láttam.Elég sokat.Talán 3-4et láttam..:S

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Calver
klikk a F.A.Q.-ra a banner alatt, keresõbe beír "easter egg", lenni nagy öröm.

berlinboy6329
MOst h olvasgattam a Faq-ban,megnéztem vlna ezt a Van Burent.Bethesda megcsináhatta volna,ugyis szinte teljesen kész volt.Új motort dobnak alá,azt mehetett volna kifele.

Ám ez a 200 befejezés ez reális?vhogy nem hiszem.

És még vmi.Wkipédián találtam leirást magyarul és voltak ott felsorolva érdekességek is,elrejtett easter eggek.A fallout 3ól nincs lista?

(olyanokra gondolok,h pl olvastam,h a Brahim neve honnan származik,meg h van egy pinky és egy brain nevû egér elrejtve a 2. részben a rajzfilmre asszociálva,meg star warsos kódszámok...)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Calver
jól emlékszem hogy jófiúként is ki lehetett lyuggatni a kedves kis Overseer-t, csak úgy nem volt automatikus?

Calver
protipp: játszd végig õket. az elsõ részt ha haladsz szép tempósan 1 nap alatt bõven végigviszed (nem fogsz. mászkálni fogsz mindenfelé és felfedezni. <#vigyor>), a második már ennél jóval hosszabb - és mindkettõ mocskosul élvezetes. de igazándiból az elsõ két rész nélkül is bõven élvezhetõ a Fallout 3, fõleg mivel teljesen más helyen játszódik, míg elõbbieknél elég sok volt az átfedés.

berlinboy6329
Ahha...MEgnéztem a Youtubeon a sztorikat,1.+2.rész együtt.Hát nem értettem de mindegy....nincs vmi jó oldal ahol le van irva részletesebbe?lehetõleg magyar,ha nincs max akko legyen angol.Azért magyarul mégis jobb olvasni.

Lacee
akkor ölöd meg, ha felvetted a bloody mess perket, vagy erõsen negatív a karmád. mégpedig azért, mert számûzni akart a 13-as vaultból, emiatt persze a többiek raknak ki.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

David2
miért van az, h a játék úgy beszaratta a rendszert, hogy úgy maradt?
kifagy a játék, 2 perc után, reset után már nem mûködött a graf driver, többszörös újratelepítés után, sõt a net is elszállt.

config:
amd 939 x2 2,2ghz, 1024 ram, 1800 XL @600/600, szépen vitte mediumon nem értem mitõl fagyhatott ki. 32bites xpt használok.

ahogy látom a patch nem sikerült vmi nagy durranásra, nem lehet vhogy kiküszöbölni a fagyásokat? Amint látom bethesda megtartotta régen bevált játékmotorját, ahol iniben be lehett állítani, h ne fagyjon kevés ram esetén.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

berlinboy6329
Aki tolta az 1. résszel is:Miért öljük meg az Overseert a végén a Vault elõtt?

BaliBoy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na bazz. Végére értem én is. Ilyen véget....
Jah, egyébként a végén a kódot csak tippeltem, hogy a 216 mint az idézet a jelenések könyvébõl. Úgy tûnik bejött. 😊)
Van egy olyan érzésem, hogy ehhez belátható idõn belül érkezni fog a folytatás. Olyan formán mint mondjuk a Shivering Island az Oblivionhoz.

köszi akkor a grafo kártyámal v an szerintem gond

Mike at home
na de az elején szétszedik az enclave-s emeberek
minden skill azért minimum legyen 25-ös, de ami nem fontos, arra ne rakj többet

Prézli
A ruhák elszedése valóban jó ötlet, fõleg hogy van hova pakolnom a sok szir-szart amit összegyûjtöttem, bár még néha a Raiderek is okoznak kellemetlenebb pillanatokat, a Tesla ruhás Enclave arcok még várhatnak picit. Köszönöm az ötletet, megyek levektõztetek párszáz hullát 😄

Mike at home
barter skill helyett inkább a javításra tegyél pontot, és a feljavított fegyvereket add el
azokból hamar összejön a most még rengetegnek tûnõ pénz

Mike at home
bejön

Calver
barter-t felejtsd el, repair skilled tápold, gyakj, szedd fel a felszerelést, a sok szemétbõl rakj össze jó cuccokat, majd add el. ennyi röviden és tömören <#nyes> (tipp: Arlington Public Library-tõl északra szokott ledobálni egy helikopter Enclave-es arcokat Tesla Armor-ban Plasma Rifle-el felszerelkezve. egy ilyen csapat leirtása után lesz már bõven lesz zséd.)

Nekem bejön a térkép.
Prézli
Itt egy végigjátszás arról a részrõl, ha beértél abba a falu maradványba, onnan vezet egy földút (még bazinagy Megaton feliratú táblára is emlékszem) ami elvezet egy fémulladékból épült fallal körbezárt faluba.

Seth
térkép szerintem mutatja,Megaton az elsõ állomásod,ha a sztori szerint halagsz,ahogy kijutsz jobbra elnézel láthatsz egy víztornyot,azután van.Persze mehetsz a nagyvilága akárhova, ha ahhoz van kedved

Prézli
Poénból megpróbáltam hatástalanítani az atombombát Megatonban és sikerült, erre kaptam egy házikót, és a fegyverárus csaj irreális árakon adja bele a berendezést meg a "dizájnt". Van egy olyan megérzésem, hogy enyhe el-Sims-esedés' fog végbemenni (nekem kell az a Jukebox! 😄). Tud vki valami módszert, hogy masszívabb pénzösszegre tegyek szert? Jelenlegi kb 1200 rupónyi vagyonom még a magas Barter skill ellenére is elég kevéske.

watto
Hali! Mikor kijöttem a kezdõhelyrõl akkor merre tovább? mapon nemlátok semit 😛

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Mike at home
kifelé menet nem kell úszni, van ott egy ajtó, simán ki tudsz menni

egyolyan kérdésem van még.menjetek fel a "teljes térkép"-re ezen az oldalon és nézéttek meg hogy nektek bejön az oldal vagy nem mert ha nektek be jön akor valami van a gépemel ha nem akkor az oldal szar léccives nézzétek meg mert nagyon idegesit hogy ahányszor lfelmegyek mindig valami hiba ikonjelenit meg az a ablak alján ugy hogy elöre is meg köszönöm a segitséget .köszi mindenkinek

Mike at home
majd ha a törtlnetben oda jutsz, akkor mehetsz el a vault 87-be

Seth
vmilyen gázt adagoltak nekik,amitõl hallucinációik voltak, megõrültek

AMúgy én hiányoltam az olyan Vault-ot,ahol mondjuk a tökéletes rend uralkodik. Gondoljatok mondjuk a Pusztítóra: Víg napot polgár ! Mi a bánata? Durr XD Szóval egy olyan hely,ahol mit sem tudnaka külvilágról és a maguk saját életét élik odalent,teljesen ártatlanok,erõszakot nem ismerik, persze csak amíg mi meg nem jelenünk XD

na de most komolyan ?

elitehun
Egyébként mindegyikben megtámadnak kivéve a 101-est (ahova nem mehetsz) és a 112-est ahova majd késõbb a történet során jutsz el
elitehun
Neveletlenek <#idiota> Nem tudják hogy kell a vendégekkel bánni. De én azért eltettem emlékbe egy 106-os vault ruhát <#ravasz1>
amugy mért támadnak meg a 106 nál ?

elitehun
Csak vigyázz a 106-osban mert nem valami kedvesek<#violent>