Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
BUÉK mindenkinek! 😊)
Mondanám, hogy atom háborúban gazdag új évet, de inkább ne! Szóval atom háborúktól mentes Boldog Új Évek Kívánok! 😄D
Am B.Ú.É.K!
a tököm tele van a ments meg a világot, csak rád számíthatunk RPG-bõl, kevés az olyan játék, ahol választhatod azt is hogy leszarod õket 😊
(na jó azért mégiscsak meg szoktam menteni azt a fránya világot, ha kb két hét éjjel-nappali játékkal megmenthetõ)
most éppen a Fallout3-mat is kezdem unni, lementem vault 108-ba, itt sincs egy teremtett lélek, kezdem magam magányosan érezni, másrészrõl semmi kihivás nem maradt, azt hiszem elküldöm Fawkest, bár a deatclawek ellen jó
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"The trees move. Do you not see it?"
letiltottam a lapozófilet, felraktam a cacheboost nevû programot, de ezzel sem jutottam elõbbre.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
valószínûleg be lehetett lépni combat mode-ba és direkt lepuffantani a fõnököt, de nem próbáltam anno.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ám ez a 200 befejezés ez reális?vhogy nem hiszem.
És még vmi.Wkipédián találtam leirást magyarul és voltak ott felsorolva érdekességek is,elrejtett easter eggek.A fallout 3ól nincs lista?
(olyanokra gondolok,h pl olvastam,h a Brahim neve honnan származik,meg h van egy pinky és egy brain nevû egér elrejtve a 2. részben a rajzfilmre asszociálva,meg star warsos kódszámok...)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kifagy a játék, 2 perc után, reset után már nem mûködött a graf driver, többszörös újratelepítés után, sõt a net is elszállt.
config:
amd 939 x2 2,2ghz, 1024 ram, 1800 XL @600/600, szépen vitte mediumon nem értem mitõl fagyhatott ki. 32bites xpt használok.
ahogy látom a patch nem sikerült vmi nagy durranásra, nem lehet vhogy kiküszöbölni a fagyásokat? Amint látom bethesda megtartotta régen bevált játékmotorját, ahol iniben be lehett állítani, h ne fagyjon kevés ram esetén.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na bazz. Végére értem én is. Ilyen véget....
Jah, egyébként a végén a kódot csak tippeltem, hogy a 216 mint az idézet a jelenések könyvébõl. Úgy tûnik bejött. 😊)
Van egy olyan érzésem, hogy ehhez belátható idõn belül érkezni fog a folytatás. Olyan formán mint mondjuk a Shivering Island az Oblivionhoz.
minden skill azért minimum legyen 25-ös, de ami nem fontos, arra ne rakj többet
azokból hamar összejön a most még rengetegnek tûnõ pénz
PSN ID.: Beegabor
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
AMúgy én hiányoltam az olyan Vault-ot,ahol mondjuk a tökéletes rend uralkodik. Gondoljatok mondjuk a Pusztítóra: Víg napot polgár ! Mi a bánata? Durr XD Szóval egy olyan hely,ahol mit sem tudnaka külvilágról és a maguk saját életét élik odalent,teljesen ártatlanok,erõszakot nem ismerik, persze csak amíg mi meg nem jelenünk XD
PSN ID.: Beegabor