Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
ahová intsalláltam, vaga a My Games alatt, ahová a mentéseket?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PTW
elképesztõ!!! újrainstalláltama játékot, UK patchet feltettem és MÉG MINDÍG lengyel nyelvû az eddig angol játékom... ez valami hihetetlen de komolyan

Scouser
Na erre kíváncsi vagyok. Majd szólj mi lett

You\'ll Never Walk Alone

PTW
köszi, most azt csinálom! Reinstall, uk patch, remélem így már menni fog

MrDevil
Lehet, hogy az csak lengyel, de az elõzõ patch sem csak lengyel volt! ha nagyon nem megy csináld azt hogy le uninstallálod az egészet, és újra feltelepíted és utána rá lehet rakni az uk patchet !

Scourge!
Nallam ugyanez a szitu. Eredeti game-kalozobolbol rendelt dlc, semmit nem csinal.Ugyanugy nem marad bejelolve ha launcherrel inditom-de fallout mod managerrel sem tortenik ingame semmi.

Az eredeti vs varez temarol az a velemenyem, hogy ha egy jatek jo-szeretem-tetszik, akkor alt megveszem eredetiben, de sajna tenyleg egyre inkabb az a jellemzo hogy az eredeti verziok tulajai szopnak a masosalvedelmen es egyebeken, lehet le kene szoknom errol a felesleges penzkidobalasrol.😊

Errõl beszélek...

Az emberek vagy azért nem lopják el mások javait, mert nem illik, és a becsülettel ellenkezik, vagy azért, mert a tulaj pofánveri. A szoftverek esetén ugyan vannak kísérletek a második metódusra némely fejlesztõk és ügyvédeik részérõl, de nem túl hatékonyak, így azért vesszük meg a cuccot, mert jobb a lelkünknek, hogy nem loptuk el...

Scouser
Mondjuk ugyanazért amiért nem lopnék egy kiló kenyeret a boltból?

You\'ll Never Walk Alone

PTW
Na, és ilyenkor mivan?: feltettem az Angol-Lengyel patchet mert ugye elvileg a boltban vásárolt CE az EZ..... erre az egész játék lengyel nyelvû lett...

mivan???

Most õszintén: azon túl, hogy honorálni akarod a fejlesztõk munkáját (aka támogatás), meg a saját becsületkódexed szerint így illik, mi a fene késztetne arra, hogy fizess azért, amihez kvázi ingyé is hozzá lehet jutni?

koschwarz
asszem ezzel nem lehet vitatkozni.

néha úgy érzem, szándékosan szivatják az embert.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Carlos
Csakhogy én nem azért veszek játékot, hogy támogassak bárkit is. Vagyis részben igen. De ha már megveszem ebben a warezolós idõszakban jó lenne, ha nem szopatnának orrba szájba, hanem kapnék finomságokat.

Þór vígi þessi rúnar

Ez sok esetben van így. A legjobb taktika: megveszed az eredetit, majd használod a warezt. Azzal kevesebb a gond, de a támogatást megadtad a cégnek...

Carlos
Igaza van!
Warezosok tolják, mi meg akik megvettük szopunk? Érdekes...

Þór vígi þessi rúnar

Scouser
Köszi!
#8408-> Szerintem érthetõ az idegesség. 10k volt a játék és szopunk vele...

You\'ll Never Walk Alone

Fido4life
ejnye ejnye, így beszélni róluk... ne csodálkozz ha pokolra jutsz

MrDevil
Innen leszedhetõ a Angol-Lengyelhez a patch!

http://www.cenega.pl/pliki.php?Typ=2&Lit=F

vagy az Uk patchet is fellehet rakni, csak teljesen friss install kell a játékból 😊

Scouser
Na errõl van szó... Nekünk eredetiseknek még patch sincs amivel mûködhetne! Kurva anyád Bethesda!

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Érdekes módon a Vista játékok menüpontjában 1.1-es verziót ír, de a játék exe-je 1.0.0.15

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Elvileg a Fallout 3 mappába menti el bmp formátumban

You\'ll Never Walk Alone

Seth
Nálam is mûködik ^^
#8400 nem eredetim van sry

PSN ID.: Beegabor

Mike
mindenhol azt olvasom, hogy mûködik a játékban a print screen gomb
hát nekem nem

Scouser
A képek alapján a fejlesztõk nem ismerték az insert Tree gombot😊

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Mármint erre a magyar-lengyel cuccra

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
melyiket tetted rá az uk-t?

You\'ll Never Walk Alone

Seth
1-2 kép

Seth
A patch fenn van? 1.1.035 ? Kell neki elvileg

Scouser
Hát nekem akkor sem jön elõ. 20 percet bojongtam DC-ben és megaton körül, meg fort independence-nél is de semmi jel nem jött...

You\'ll Never Walk Alone

Valami olyasmi...

Scouser
A plugins nevûben?

You\'ll Never Walk Alone

Carlos
-GTA 4: Többet szoptak a validosok a regisztrációs mizériával és a szerverhalálokkal a népek, mint a warezosok, akik mindezt kikerülték.
-Mass Effect: Limitált installálási mennyiség (3x lehetett installni, utánna új kódot kellett igényelni (eltörölték))
-Spore: Limitált installálási mennyiség (5x lehet installni, utánna új kódot kellett igényelni (hivatalos kikerülõ tool-al megszüntethetõ)))

Þór vígi þessi rúnar

Nem gond, az indító hibája. Ettõl még aktív. Az, hogy mely fájlokat használja a saját profilodon belül (Documents and Settings) egy eldugott könyvtárban lévõ fájlban tartja...

Scouser
fasza még jó hogy dobozos lesz...

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Nekem ha be-x-elem és leokézom és ujra belépek a data files-be akkor nem marad kijelölve az anchorage

You\'ll Never Walk Alone

Mike
a Vegas2-rõl annyit, hogy meg lehetett venni neten, csakhogy akkor nincs lemezed amit ellenõrizhetne, ergo nem indul el. kiadtak egy patch-et, amit tulbuzgó okoskák szétszedtek, és kiderült, a crack van benne. ezért ezt a kiadó visszavonta. így hivatalosan mai napig nem megy a letöltött, neten megvett verzió

Mike
összvissz 300 mega?

Scouser
Teljesen egyetértek veled, viszont hálégnek nekem ilyen jellegû problémáim még nem voltak eredeti játékkal. Pedig van egy csomó:

- Bioshock (na ennek a hangja nem mûködik Vista alatt és így másfél év után sem adtak ki rá patchet. Xp kompatibilis módban indul...)
- Gears of War (elég szar átirat lett szegény, és normálisan nem is lehet játszani vele a neten a szar Live miatt)
- Race 07 (elromlott a kormányom, és mást vettem a visszaadott árából, de a játékot nem tudom eladni, mert STEAM-re be kellett regelnem)
- STALKER SOC (tele van buggal, nincs normális patch)
- Fallout 3 (az itt említett gondok, plusz kifagyások stb...)
- World in Conflict (végre egy olyan játék, ami teljes mértékben megfelel mind single mind multi módban)
- Medieval 2 Total War (ezzel csak az a bajom, hogy az alapjáték van meg és sehol nem találni hozzá külön kiegészítõt, csak az alapjátékkal egyben...)
- Oblivion (ezt meg Amerikából hozták nekem és ehhez meg nem jók a Mo-n kapható kiegészítõk)
- Splinter Cell: Chaos Theory (Ez mai napig a kedvencem, nincs vele baj, sokszor elõveszem)
- World of Warcraft (sajna meguntam a farmolást, de az a 2 év azért jó volt. Abbahagytam..)

És mindezt úgy, hogy igyekeztem a legjobb játékokat megvenni és olyanokat választani, ami hosszú játékidõt nyújt.

Aztán a héten jön 3 játék a postán, mert a Flight Simulator X-et elcseréltem a Far Cry2-re és a Vegas2-re, meg megrendeltem a Trainz nevû vonatos játékot.

Úgyhogy fuck off Bethesda, jó volt a Fallout 3, de egyenlõre hagyjatok vele! Majd ha kicserélem magyarra végignyomom mégegyszer. Ehh

You\'ll Never Walk Alone

Seth
Nálam mûködik. A quest nem jelenik meg azonnal, kicsit mászkálsz és fogsz majd egy vészjelzést rádión,akkor aktiválódik a quest

Scouser
Óbazzeg lol😊

You\'ll Never Walk Alone

Mike
én ezen már akkor elgondolkodtam, amikor vmi nem megy, mer zavarja a daemontools-om, vagy nem érzékeli eredetinek a lemezt, aztán szedegethetem a cracket, mini image-t
többet szív az ember az eredeti cuccaival mint a warezzal, tisztelet a kivételnek (pl. Ubisoft)

Az a kalózöböl...

Az, hogy nincs ott a pipa, a játék alaphibája. Attól még elindítja a modokat. Ellenben nem kizárt, hogy érdemes az Fallout Mod Manager használni, mert ha egyéb modjaid is vannak, a betöltési sorrend is számíthat, azt meg csak azzal tudod belõni.

Mike
ergo Mo-n sehogy nem jutsz hozzá legálisan

Carlos
Ezzel sajnos magam is igy vagyok.
Esküszöm többet szopnak a valid játékosok, mint a warezosok.

Þór vígi þessi rúnar

koschwarz
<#szomoru2>

Scouser
Figyeljétek meg, hogy azok, akiknek a pirate verzió van meg menni fog az Anchorage valami jó krekk által, de a mi lengeyl-angol verziónkkal nem fog mûködni. A nyakamat teszem rá. Ilyenkor elgondolkozok, hogy vajon érdemes-e pénzt áldozni a játékokra...

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Nem megy. Berakom a Data Files-ba az Anchorage-t (azaz kipipálom) és nem jegyzi meg a beállítást. Újra belépek már nincs ott a pipa. És a játékban sem jelenik meg az új quest

You\'ll Never Walk Alone

Carlos
OKsi.
Majd ird meg légyszi, hogy megy-e a cucc!
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

koschwarz
detto. a f***szom se érti a microsoftot. meg azt sem, hogy nálunk miért nincs trükközés nélküli live. mindenesetre simán megvettem volna, de így, hogy még nekem kell szaladnom a microsoft után (kreálni egy "ál-live accountot"), hogy ugyan már meg szeretném venni a dlc-t... bekaphattyák.

Scouser
piratebay-en is fennvan. Ezek szerint ez nem más mint egy mod és simán lekalózozod a megvett a játék mellé, aztán berakod és kész. Hát így, hogy nálunk nem lehet hivatalosan megvenni, és simán megteszem...

You\'ll Never Walk Alone