Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

/off

Eddig egy olyan játékkal találkoztam, ahol ez így van és nem arcade típus.

Adom /onAncient Domains of Mystery a neve, RPG (pontosabban hack & slash), ASCII "art" kinézete van, de ha valaki nem a látványért, hanem a hangulatért játszik, érdemes kipróbálnia.

Minden RPG elem megtalálható benne. Fejlõdés, fajok, osztályok, kereskedelem, miegyéb. Ha meghalsz, nincs visszatöltés. Az csak a "normál" mentések betöltéséhez van. A karakter elhalálozásával a mentései is használhatatlanokká válnak...

/onAncient Domains of Mystery

Sir Quno Jedi
Ez esetben, godolom ha a karid meghal, akkor sem töltesz vissza, hanem kezded elõlrõl az egész játékot?! Ugyehogynem!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fido4life
lol egyre érdekesebb dolgok derülnek, ki (annyira furdalja az oldalamat például hogy hol lehetne a kutyát megszerezni, de csak azért se keresek utána majd belepotlok egyszer 😄)

Scouser
Aha, de Spoiler lenne, játsz vele és ugyis meglátod.

You\'ll Never Walk Alone

Fido4life
ez a Butch az a Butch ? (a bully, aki szivatott a Vaultban ?)

Carlos
Hehe:

Þór vígi þessi rúnar

Scouser
Ez jo😊 Én meg most irtottam ki Paradise Falls-t. Szegény fodrászom Butch meghalt közben, de neutral-ról good lett a karmám, úgyhogy gyorsan felszedtem Star Paladin Cross-t a Citadel-ban😊 És neki adtam Butch Enclave Armorját😊

You\'ll Never Walk Alone

Fido4life
Na ezt a "Those!" címû mellék küldetést nagyon benéztem.. Ugye elkellet menni a Marigold Metro Station-be ott találtam egy hullát akinél volt egy felvétel. "..you got a job to do.. you need to get the package satöbbi satöbbi.." Na én azt hittem hogy ennek a Grady's Packagenak köze van az Ant-ok mészárlásához, így a csomagot (ami egy ruha ) megtalálva, elmentem Girdershade-re, aztán ott derült ki hogy ennek semmi köze ahozz 😄

Scouser
ne onnan töltsd! Azokról a linkekrõl amit adtam. De igen angol és lengyel! Csak arra vigyázz, hogy a PL végû modot ne pipáld be

You\'ll Never Walk Alone

MrDevil
Ami fennt van a cenega oldalán patch az angol is vagy csak lengyel ?

Scouser
http://data.hu/get/1133170/cenega_poland_f3-10015.exe.html

meg ezt is töltsed le, ha eddig nincsen meg ez meg az elõzõ patch. Nem tudom, hogy benne van-e az 1.1.0.35-ben, de jobb a békesség és elõbb ezt feltenni. Ja és ha úgy ,megpróbálod telepíteni, hogy már elõtt feltetted az uk patchet, akkor nem fogja engedni csak újratelepítés után, mert azt fogja érzékelni, hogy már fennvan a patch

You\'ll Never Walk Alone

Dopti
Köszönöm

Scouser
http://data.hu/get/1133046/cenega_poland_f3-11035-PL.exe.html

innen próbáld és tedd be download managerbe mert meg szokott szakadni.

You\'ll Never Walk Alone

Dopti
Én egy helyrõl sem tudom letölteni. Mindig kiír vmi lengyel dumát és megáll (próbáltam más böngészõvel is)

Piedon
*egy-két napig

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Piedon
Tényleg nagy kérés, hogy legalább még napig spolierezve írjatok a DLC-rõl?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Seth
hát akkor biztos stealth módban volt XD kösz

PSN ID.: Beegabor

Scouser
elsiklottál felette. az is ott van polcon

You\'ll Never Walk Alone

Seth
Azt a stealth ruhát hol találtad?Nem futottam össze vele a szimuláción kívül, a raktárban meg a power armor volt csak(aztán lehet csak elsiklottam felette)

PSN ID.: Beegabor

Sosem szabad így gondolkozni mert mindig lesz új játékos aki még nem játszott vele és most szeretné kipróbálni.<#ejnye1>
Egyépként nekem is tetszenek az új fegyók és armorok de csak a következõ kiegnél fogok nyomlnivelük (nincs kedvem barangolni a játékban). Egyvalamire rájöttem viszont. Le kell cserélnem a jó öreg hunting rifelemet egy sniperre.
Scouser
Íme pár kép milyen jó cuccokat lehet szerezni utána:

You\'ll Never Walk Alone

Encore
Bocs, mivel öszegyûlt jópár hozzászólás, azt hittem már mindenki errõl beszél és végig vitéttek.
Piedon
Hééééé, nem kellene lelõni a meglepetéseket azok elõtt akik még nem játszottak vele!

Encore
Nekem tetszett az elsõ DLC, ez a háborús feeling egész más volt mint a megszokott fallout vonal. Meg most vannak jó cuccok hála a kiegnek, Gauss rifle, A kínai fõboss sokkoló kardja, 2-3 új páncéltípus... szóval jól jártunk, várom a következõ DLC-t.
koschwarz
degecc egy darwinista vagy-e?<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hehe, dogmeat, nekem megtalalas utan korulbelul 2 perccel egy skorpios adokkapokban szepen meg is halt. Nem hianyoltam, meg loadot se nyomtam. Aki gyenge haljon meg 😊

Mike
mert a szereposztást elnézva, vannak ismertek

imdb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
én meg becheateltem, hogy halhatatlan legyen, így is elég bosszantó tud lenni, amikor éppen sunnyogni akarok, vagy a jómultkor, körbe kellett rohannia, és felrobbantotta az összes aknát a környéken, mert nem tud megülni a seggén
ugyanakkor ha meg nem lenne, 2 skorpió alapból szétszedne

tényleg, nem tudjátok ki a srácok hangja? (2 féle van, Bud illetve Bryan, ez utóbbinak több jutott, meg alapból õ a karakter hangja is amivel éppen játszom)

Sir Quno Jedi
Addig tartott szegénynek míg beért téged gyalog a sok fast travel után.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Sehova nem akad be, csak nem szeret magasról leugrani, vagy felmászni, olyankor keres magának utat körbe. Ha mászkálsz vele sokat, megszokod, hogy merre szeret menni és ha aszerint mész, mindig mögötted fog lihegni, ebbõl tudod, hogy beért (néha azért nem árt megállni, hogy biztos utolérjen). Nagy segítség tud lenni harcban is. Igaz nagyobb hirigben õ is megfexik, de konzolparanccsal fontosabb NPC-vé lehet emelni és akkor sosem hal meg, csak kiütik, de idõvel magához tér (meg amúgyis alapból regenerálódik magától eleve). Idõnként meg kell dícsérni, pláne ha jól harcolt stb. Ha nagyon lesérülünk valahol, elküldhetjük kajáért, vagy gyógyszerért, esetleg lõszerért stb. ÉS mindig morog/hörög/vicsorog/borzolja a szõrét, ha ellenfelet szagol ki. EZ igen hasznos tulajdonság ám! Jól lehet így taktikázni.

Nekem egyszer akadt be valahova, úgy két napig nem találtam sehol. Már lemondtam róla. Egy éjjel meg arra ébredtem a megatoni házban, hogy visszajött és nagy örömmel üdvözölt...

-vagy a masik megoldas (nekem ez mukodott)
reinstall, +lengyel/angol patch, +dlc

lengyel/angol patch-ek

robotnyk
mikor olvastam a kutyáról, elsõ dolgom volt, hogy mentem, és beszereztem, de hülyét kaptam, hogy mindenhova beakadt, szal azóta a megatoni viskóban álldogál :C
Carlos
<#hehe>

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Én nem tárgyalok az emberiség utolsó mocskaival. Odamentem, beszóltak, meghaltak, utolsó szálig.

Sir Quno Jedi
Nem, elmegy szépen vault 101-hez (márha ugyanarról beszélünk).

Scouser
Ja nektek nem halt meg Dogmeat amikor bementetek a szimulációba?

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Én azért a mesterlövészt leszállítottam nekik😊

You\'ll Never Walk Alone

Sir Quno Jedi
Én tegnap hajnalban értem a végére (little lamplightnál már siettem, onnan egynesen durr bele egész a végéig, semmi kitérõcske (2 ending, de dolgozom majd a harmadikon stb.).

Ahogy találkoztam a történetben a brotherhood-dal, onanntól full power armorban tetszelegtem én is, aztán átválottam inkább enclave-s armorra, majd enclave tesla armor-ra (mivel az már egyáltalán nem von le agility-t). Városban max. leveszem, hogy ne ijesztgessem az embereket és könnyed nyári viseletben flangálok.

A plazma stukik szarok. Lézerrel jobban lehet célozni és messzebrõl is hatásos. A végére egész hozzánõttem a lézerpuskámhoz.

Fawkes + Dogmeat együtt szinte bárkit lenyom, de hogy ne unatkozzam mindig én megyek elõre (jó messze). Igaz pl. Paradise Falls-ben csak dogmeat-tel jártunk, így eltartott egy ideig, míg felszámoltam a települést. Öröm volt megfáradt szívemnek, ahogy dõlt a pozitív karma, miközben fülig tobzódhattam a nevesített rosszfiúk vérében. 😄DD Rohadjanak meg.

Mike
<#vigyor3>

Mike
no meg sosem dobtam még vízbe gránátot

Carlos
Mondtam már, hogy utálom a videóidat és a képeidet? <#vigyor>
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Mike
na jó, de akkor honnét tudom, hogy nincs-e elrejtve benne vmi hasznos információ 😊

Mike
kicsit akkor a falloutról

mostanában annyi gránátot használok, mint eddig soha
mirelurk, mutánsok, raiderek ha egy kupacban vannak
dogmeat néha szív, de õ sosem tud nyugton maradni
ellenben nem robban fel a bottlecup mine alatta (most jártam a rendõrörsön, kiszabadítani Red-et)

most tudom, az jön, mennyire unjátok a képeket meg a videoimat, végre kipróbáltam a játék alatt a fraps-et (attól féltem eddig, hogy nagyon be fogja lassítani, de nem)

koschwarz
ugord át a kis szemecskéiddel a hsz-t.

egyébként tényleg unalmas<#law><#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mike
mennyire unalmas már ez az eredeti, nem eredeti téma
de tényleg
erre te meg irsz errõl fél oldalt...

Carlos
Miért leveleztek? Nem értem. Lassú szar.

Spore-al kapcsolatos nyûgöm volt (limitált install etc). Felhívtam a EA Supportot, jót eldumáltunk a sráccal, kedves volt, korrekt volt. Igy kell csinálni, ebben legalább korrektek.

Þór vígi þessi rúnar

Scouser
OFF:

Máv Cargo regionális üzemirányító, aki csak a tehervonatokkal foglalkozik és mindent megtesz azért, hogy a sztrájk alatt is menjenek a vonatai. És mennek is!

You\'ll Never Walk Alone

Carlos
Az én faterom is vasutas. Õ a "simába" tartozik, mert modonyvezetõ és más szakszervezetben van (MOSZ).

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
100% egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar