Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
nemtom, nekme anno a farcry tetszett

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

DLC ,rövid jellemzés:kötöttpályás, elcsépelt, okádék

"Egy bajom volt csak vele, végig azt hittem hogy Crysis-el játszom. Jobban örültem volna inkább több cuccnak, új enemynek egyéb finomságnak."

még jó hogy az ilyenek nálam kimaradnak, nem tudtam másra aszociálni minthogy "MI EZ A FOS". Ha az eredeti F3 at csinálta 30 ember, akkor ezt 2en max . Az eredménye az lett hogy az eredetibõl is kiégtem-végleg.

Calver te meg 1 láma vagy.<#fejvakaras>

tarti19
igen tájékoztattak😊 volt 1 18-as szintû mentésem, szal az nem lesz para😊
elõtte meg majd rohanok😊

Calver
kiirtod Underworld-öt ofc példaként hoztam fel arra h veszíts sok-sok karmát. és erre bizony véleményem szerint Underworld és elképesztõen gusztustalan lakói a legalkalmasabbak. csak ne nézz be Charon-hoz, mert hajlamos felvágottat csinálni gyengébb karakterekbõl.

"The trees move. Do you not see it?"

berlinboy6329
A kieghez kell vmi patch h mûködjön?Vagy elég felpakolni és majd megkapom a küldit?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Calver
tudtommal - ez szigorúan "valahol olvastam" típusú tudás - a legegyszerûbb módja ezen karmás achievement-ek összeszedésének ha visszatöltesz egy kisebb szintû mentett állást, majd fogod és mondjuk... kiirtod Underworld-öt, aztán szerzel még innen-onnan egy kis XP-t hogy szintet lépj. (8-14-20 asszem a szintek amikor ezek a mókák vannak, szóval arrafelé próbálkozz)

tarti19
Lenne 2 kérdésem feléd a játékkal kapcsolatban...
Hiányzik még 7 trófeám amibõl 2 a rossz karma 3 semleges karma 1 pedig a fegyvergyártás... készítettem 3 féle fegyvert -egyikre sem adott trófeát-, akkor kiírja, hogy gonoszabb már nem lehetek a játékban sõt még öltem is adta a rossz karmát ,d e arra sem adott semmit😞 picit aggaszt, hogy ennyi hiányzik a platinum trófeához s ez nehezebb mint a többi😞
Köszönök minden segítséget elõre is...
Igazából nem sok köze van ennek a résznek a PC-s verzához, de mivel itt nagyobb eséllyel tudnak majd segíteni😛

Mike
tudom, mert az elsõ karimmal az elsõ 500-at alig bírtam összekaparni, a végére meg maradt 10k-m, amivel nagyon nem tudtam mit kezdeni
ellenben most a kölökkel, amikor Moriarty kért egy 100-ast azért az infoért, hogy merre van apám, már volt 500-am

off!
tudtok vmi ingyenes és kényelmes videoszerkesztõ programot, olyat amivel több file-t lehet egyszerre kezelni, vágni, tud vágásnál effektezni? a virtualdub nem ossz, de szerintem erre alkalmatlan

Nekem az elején volt alig pénzem. A végére viszont már a házamban meg van minden bútor a legjobb fegyverek és minimum 600 töltény. (a plasma gunban 1600) Mindig felszettem az öszes cuccot amit találtam és amikor lehetett mentem és eladtam. Így egy halom pénzt lehet keresni.
Mike
most az a gondom, hogy nincs elég eladható cuccom
az elején szépen megszaladt, volt egy halom pénzem, de most elapad a forrás, municiót is vennem kell, abból is alig van, érdekes

Dopti
Operation: Anchorage
Vélemény: Nagyon hangulatos és nagyon rövid. Egy bajom volt csak vele, végig azt hittem hogy Crysis-el játszom. Jobban örültem volna inkább több cuccnak, új enemynek egyéb finomságnak.

Kérdés: Ninja szerkót lehet majd javítani?

ok én meg nma-t szoktam nézegetni, de csak akkor leszek biztos ha feltelepítem és megnézem 😊
http://www.nma-fallout.com/content.php?page=fo2-items-energy

How much can you take,before you snap?

Fido4life
nah kemény 9 óra játék idõt bírtam ki gyilkosság nélkül, a Rivet City felé tartó út során sajnos nem volt más lehetõségem...

broman191
PM ment. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Dopti
Csak live on keresztül tölthetõ a DLC? mert nincs Mo-n live és nem fogadja el a bankártyámat :S

Calver
Small Guns volt - táblázat lent néz, informálódik. szívott is volna a sok kétlábú aki az elején a Small Guns-ra tápolt, hogy a végén lövöldözhet olyan cuccokkal amik a páncélt sem ütik ha nem ott lenne. Pulse Rifle-el kevered szvsz.

Fido4life
Azt vágom, csak azt hittem itt is számít. Nekem most amúgy ez a mini láncfûrész tetszik, egészen hatékony a kis szörnyek ellen 😄

Calver
Fallout 2-rõl beszéltem ott <#nyes> itt talán nincs akkora különbség fegyvertípusok tápossága között... de gyakorlatban: ha géppisztollyal akarsz lövöldözni, néha mesterlövészkedni, esetleg fejlövésekkel Shotgunnal szétkapni a számodra nem szimpatikus egyéneket, akkor Small Guns. ha közelre akarsz iszonyatosan gyilkolni lángszóróval (messze a legjobban sebzõ fegyver btw), akkor Big Guns (Minigun mondjuk felejtõs), de azt késõbb perkkel is kigyúrhatod. Energiafegyverekkel pedig iszonyatos mértékben lehet aprítani közepes távolságra (plazma), esetleg távolabbra lövöldözni (lézer), de elõbbihez hozzá kell csöppet szokni, mert a lövedék nem csapódik be azonnal, mint egy sima lõfegyvernél. szóval... amit akarsz azt tápolsz, igazándiból normal nehézségi szinten semmiképpen nem fogsz szívni.

Fido4life
azt észrevettem, de engem nem annyira vonzanak az ilyen sugár fegyverek, nekem hangulatosabb AK-val, vagy Hunter Rifle-val nyomulni..

Mike
annyira nem, de az energiafegyverek pontosabbak

Fido4life
én ebben alapból a small gunst tápolom, talán hibát követek el ?

nem, közben megnéztem én is, a ppk12 és az M72 is energia fegyver

Calver
Small Guns-ban volt Fallout 2-ben, kb az egyetlen ok volt h az ember tápolja azt a skillt is - volt pár gonosz dög aki remekül ellenállt energiafegyvereknek.

én úgy emlékszem (koránt sem vagyok benne biztos),hogy a 2-ben is energia fegyvernek számított, majd lecsekkolom

Ron Ragm
Meh, azért ez szomorú

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Igen (kétszer olyan erõs egy lövése mint a plasmának)
Ron Ragm
Jól hallottam hogy a DLC által hozzáadott Gauss Rifle Energy Weaponként rakták be? <#confused>

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Kösz a linket, én a DOOM-ot toltam ilyen (Rougelike) módban. Azt élveztem...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Scouser
http://gamestar.hu/fallout-3-dlc-segedlet-pc-seknek.html

Köszi mindenkinek aki segített, végre kirakta a Gamestar is hírbe!

You\'ll Never Walk Alone

Mike
én meg újratextúrázni szeretnék pár ruhát 😊

Fido4life
Pedig RPG-nél ez jobban növeli a beleélést. Én is most pl direkt 1 mentéssel játszok, easy-n (ha már role play, ne haljak meg rögtön) és csak ha beakarom fejezni a játékot akkor mentek (tehát max az autosave-kre vagyok utalva..) eddig még szerencsém volt, bár a raiderek elõl mindig ellopakodok (People Killed: 0 (Y))

Seth
Jó,ellehetsz a hóban akár 5 órát is,ha ez a perverzitásod XD
1 órás, de az végig izgalmas

PSN ID.: Beegabor

Annál biztosan több. Kb 1 órát játszottam vele úgy, hogy csak egyszer kellett visszatölteni (nem jó helyen akartam elbújni az elsõ ágyú felrobbantásakor) és csak a második feladattal végeztem. Pontosabban az elsõ olyannal, amit a fõnök adott az ágyúk elpusztítása után...

Egy próbát megér, bár engem sem kötött le annyira, hogy végigmenjek rajta. Megvárom a többit és majd egyben újra. Annyiból jó, hogy lehet edzeni a kezdõ karaktert, meg a plusz páncélok és fegyverek jól jönnek a "világban"...

Sir Quno Jedi
Jah és ez a másik, hogy EGYÓRÁS?!!?!? Hova tart ez a világ vaze?!?!?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Seth
A háttérinfók miatt pedig mindenképp érdemes. Max 1 órát vesz el az életedbõl,annyiért megéri XD

PSN ID.: Beegabor

A Prince of Persia Arcade játék, ott ez természetes.

Sir Quno Jedi
Há' engem már nem is érdekel az a bizonyos DLC. Pont az a jó a Fallout 3-ban, hogy órákat el lehet játszogatni egy városkában akár, egyetlen pisztolyövés nélkül is (mer valahol azé RPG). Ha átmegy buta FPS-be, akkor kössz, de kössz nem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Scouser
Hát nemtudom én személyesn hülyét kaptam,amikor a prince of persia-t nyomtam és a 8. pályán elfogyott az életem és kezdhettem elõröl😊

You\'ll Never Walk Alone

Nem kell használni, ha nem tetszik, csak jeleztem, hogy van ilyen is. Aki ilyennel játszik, pont azért teszi, mert ezt a stílust kedveli. Nem mindenki érez kényszert a játékba épített szabályok megkerülésére...

Mike
ez azért jó, mert ha elbazsódik az az egy mentésfile, akkor nyasgem
egyébként az egyetlen mentést is le lehet menteni, programon kívül

Mike
a roncstelepnél

Jó az. Egy kis tiszta FPS az RPG-n belül. Igaz, a fejlõdés itt is mûködik,azaz kapod a pontokat és lépsz elõre, ha van még hova, de a harci képességeid kevésbé befolyásolják a történéseket, mint kint a "valódi" Fallout világban. Legalábbis 25-ös, kezdõ small guns képzettséggel majdnem olyan stabilan tudtam a sniperrel lõni, mint egyébként úgy 60 fölött volt a DC-ben, vagy a Wasteland-en.

Scouser
Pont, hogy remek a DLC!

You\'ll Never Walk Alone

koschwarz
pont az ilyen alaposan megindokolt véleményekre vagyunk kiváncsiak, köszi.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Encore
Nem értünk egyet, szerintem például nagyon király lett, igaz hogy a harca összpontosít és nincsenek benne RPG elemek, de nagyon hangulatos, ha kétszer ilyen hosszú lenne akkor el lehetne adni COD 6-nak. 😄 😄 😄
aki hezitál hogy felrakja e a DLC-t , ne tegye, meglepõ hogy menyire szar.

Menteni akkor mentesz, amikor csak akarsz. De csak egy mentésed van, nem lehet azt játszani, hogy ha nem tetszik a loot, akkor visszatöltöm, hátha mást ad. Ha meghaltál a játékban, az az egy mentés is ugrik. Ennyi ez egész.

Bocs, de egy elrontott beszúrás miatt lett olyan, amilyen...

Kiegészítés: az adom is egy a NetHack alapú, un Roguelike RPG-knek. Aki szereti a stílust, mindenképp próbálja ki valamelyiket. Gép teljesítmény az nem kell hozzájuk <#wink>

Sir Quno Jedi
Ez hülyeség. Játszani akarok, nem valóságszimulálni. Menteni akarok, ahol/amikor csak jólesik (éppen dolgom van, AZONNAL ki KELL kapcsolnom a gépet nem érek rá velük baszakodni). Ennyi.