Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egy bajom volt csak vele, végig azt hittem hogy Crysis-el játszom. Jobban örültem volna inkább több cuccnak, új enemynek egyéb finomságnak."
még jó hogy az ilyenek nálam kimaradnak, nem tudtam másra aszociálni minthogy "MI EZ A FOS". Ha az eredeti F3 at csinálta 30 ember, akkor ezt 2en max . Az eredménye az lett hogy az eredetibõl is kiégtem-végleg.
Calver te meg 1 láma vagy.<#fejvakaras>#fejvakaras>
elõtte meg majd rohanok😊
"The trees move. Do you not see it?"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Hiányzik még 7 trófeám amibõl 2 a rossz karma 3 semleges karma 1 pedig a fegyvergyártás... készítettem 3 féle fegyvert -egyikre sem adott trófeát-, akkor kiírja, hogy gonoszabb már nem lehetek a játékban sõt még öltem is adta a rossz karmát ,d e arra sem adott semmit😞 picit aggaszt, hogy ennyi hiányzik a platinum trófeához s ez nehezebb mint a többi😞
Köszönök minden segítséget elõre is...
Igazából nem sok köze van ennek a résznek a PC-s verzához, de mivel itt nagyobb eséllyel tudnak majd segíteni😛
ellenben most a kölökkel, amikor Moriarty kért egy 100-ast azért az infoért, hogy merre van apám, már volt 500-am
off!
tudtok vmi ingyenes és kényelmes videoszerkesztõ programot, olyat amivel több file-t lehet egyszerre kezelni, vágni, tud vágásnál effektezni? a virtualdub nem ossz, de szerintem erre alkalmatlan
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
az elején szépen megszaladt, volt egy halom pénzem, de most elapad a forrás, municiót is vennem kell, abból is alig van, érdekes
Vélemény: Nagyon hangulatos és nagyon rövid. Egy bajom volt csak vele, végig azt hittem hogy Crysis-el játszom. Jobban örültem volna inkább több cuccnak, új enemynek egyéb finomságnak.
Kérdés: Ninja szerkót lehet majd javítani?
http://www.nma-fallout.com/content.php?page=fo2-items-energy
How much can you take,before you snap?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Kösz a linket, én a DOOM-ot toltam ilyen (Rougelike) módban. Azt élveztem...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Köszi mindenkinek aki segített, végre kirakta a Gamestar is hírbe!
You\'ll Never Walk Alone
1 órás, de az végig izgalmas
PSN ID.: Beegabor
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PSN ID.: Beegabor
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
You\'ll Never Walk Alone
egyébként az egyetlen mentést is le lehet menteni, programon kívül
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"