Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát mindenesetre engem nem zavart, sõt örültem neki hogy belehetett fejezni a játékot.. Egyszer jó volt mert Bethesda, de Second Lifenak ott van az Oblivion, és alapból maga ez a poszt apokaliptikus világ nem feküdte a gyomromat.. Valahogy egész végig a Far Cry 2 járt az eszembe a sok mászkálás közben, no meg a befejezés is hasonló.. (bár az hiába montonabb, ha hangulat ott jobban átjött, jobban beleéltem magamat..)

Ron Ragm
Arra de, de a szotorikényelmességre úgy néz ki nem.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fido4life
Hm nem arról volt szó hogy õ immunis a radiationra ?

SigS
Ja, a kutya mögött... én kisebbet kerestem <#zavart1>
Én nem vettem ilyet észre. Lehet hogy melegszik a kártyád és félreszámol? <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Sir Quno Jedi

Szvsz. annyira még õ sem hülye, hogy bemenjen oda és megmentse élete árán a nemmutánsokat (és/vagy kiírtsa a mutánsokat, ergó magát is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fido4life
Nah a játék nálam is befejzve, elég drámai lett volna ha az utolsó percekben nem kezdett volna szétesni a grafika 😮 No meg Super Mutant haverom is elégg nevetséges volt ezzel a "It's your destiny" dumával, látszik hogy tényleg itt beakarták fejezni a játékot 😄

Teppik Amon
dobozaim nekem is voltak, mindenféle mod és peccs nélkül..aztán egy idõ után elmúltak (nemtudom mi okozta). Azóta csomó mod és a peccs is felkerült, mégsem találkoztam velük.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Mike
semmit
egyébként nincs mindig doboz, csak egy idõ után
valszeg textúrahiba, vagy vmi túlcsordult
de különösebb problémát nem okoz
azért is kérdeztem meg itt, hátha vki látta már ezt, és mondjuk van rá vmilyen konzolparancs

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nekem is volt doboz azt ment gariba a videokártya cserére.. 😊
Nha lehet nem attol volt valami textura modell hiba driver vagy hardver.. de doboz nem jo..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Beraktál valami környezet módosító modot és nem futtatad az archive invalidátort?

Mike
ott van a képen
Moira-tól kijövet fogad ez a látvány

szerintem azok a dobozok házak, csak nem jelenik meg rendesen.
SigS
milyen dobozok? <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Mike at home
dobozokra senki semmit? 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tarti19
Megszereztem a platinum trófeát is közel 80 órámba került...

17.-én lesz a boltokban a magyar. Ha addig kibírod szerintem várd meg.
Fido4life
Ez nálam is így volt, ám egy külön önálló questben bent maradt a dolog. Amúgy ez a fõszál nagyon durva így a vége (?) felé, kezdem nem sajnálni hogy már az elején easy-re tettem a nehézségi fokot...

De ebben hol van akkor a logika ? Túl népesedést akarják meggátolni ?(mondjuk akkor a cigi se káros 😄)

Mike

Mike
érdekes dolgo történt, nem mentem még el a GNR-hez, ellenben elvetõdtem Rivet City-be, ahol ugye beszéltem a dokival. no innentõl GNR-hez már nem kell menni

Mike
létezik Megaton "dobozainak" eltüntetésére vmilyen konzolparancs?

Calver
na ja, ékes példa Mass Effect módra... bár ez filmekben is megfigyelhetõ, szétrobbanó fejekkel semmi gond, de ha valaki 2x mondja ki h "fuck" (neadjisten rágyújt), az onnantól kezdve 18+. minimum.

"The trees move. Do you not see it?"

Hali! Megkérdeztem egy bolti eladot lesz-e magyar versió. Erre azt mondta, hogy ha megveszem az angol versiót akkor lesz benne egy papir amin az van leírva honnan lehet letölteni azt a patch-t ami már tartalmazza a honosítást.
Mike
a brutalitás sosem volt baj, legyen benne szex vagy drog, máris az ördögtõl való

Fido4life
Hát ugye divat betiltani, vagy perelni egy játékot az agresszió miatt, és ebben a GTA sorozat büszkélkedhet leginkább. Pedig ott is ehez képest mese a brutalitás ábrázolása. Viszont ezt (Fallout 3) kizárólag a drogfogyasztás miatt tiltották be Ausztráliában, máshol semmi probléma nem jelentkezett a csonkított végtagok, és szétrobbanó fejek láttán. (félreértés ne essék: nekem semmi nincs bajom ezzel, csak számomra furcsa hogy minden balhé nélkül lehet piacra dobni egy olyan játékot amiben ilyen mértékkel van bemutatva ez a dolog)

Ron Ragm
GTA sorozatnak már hírneve van ezzel kapcsolatban, azt is rámondják amihez köze sincs.

robotnyk
mobile geforce, mobile dual core - szerintem nem
Mike
ezen jobban kéne futnia

Mike
kicsit ha kifejtenéd mire is gondolsz
ki perel kit és miért?

Sziasztok... megvan a játék, de lowon szaggat... sztetek tudnék vmit javítani a teljesítményen? A gépem:
Acer Aspire, intel dual core t3200, 3 giga ram, Gef 9300m, vista home

War. War never changes.

Fido4life
Hm. Amúgy ti nem furcsaljátok egy kicsit hogy pl. egy GTA-t megjelenés után pár nappal rögtön perelnek, erre meg még sehol se érkezett panasz ? Néha még engem is meglep hogy milyen brutális tud lenni a játék (Paradise Falls for example)

Mike
off

az 5.1-est néztem, és nem hiszem el, hogy nincs benne marker

Mike
mondjuk sikerült megcsinálnom, hogy a kid b.cap ne +5 unarmedet adjon, hanem mint a felnõtt +1 per-t

Mike
mindegy, elboldogultam

object effect lista nem érhetõ el vhol?

Vassza meg! Azt tudjátok, hogy a magyar verzió rég kész van (de tényleg, tudok valakit -persze "bennfentes" aki 2 példány gazdája!) és nem csak a fordítás, hanem le van gyártva tokkal vonóval? Csak éppen a boltokba nem küldték még ki... az a piszkos, rühes, tetves, ribákos, k. anyukájukat a rohadt bürokrata rendszernek. Mert hasonló kavarás miatt csúszik, mint a Mass Effect magyar patch/kieg. A stílus miatt meg bocs, de annyira felb@szódok az ilyeneken.
Ron Ragm
Fallout3.esm és a lista bal oldalt van, sry.

Mike
köszi szépen

Ron Ragm
Betöltöd a Fallout4.esm (Anchorage.esm-el együtt ha DLC-s dolgokat akarsz változtatni), esetleg még a modot ha valamivel ütközne vagy abba akarsz beletúrni, megkeresed a jobb oldali listában a cuccot, duplaklikkel felhozod az ablakát és ott írogathatsz mindent ami jólesik.

Sir Quno Jedi
Én elmentem pl. a Talon erõdbe nyugaton és kitakarítottam õket fullra, de ha visszamék odaspawnolnak még a fleszínre is, úgyhogy meguntam. Amúgy volt, hogy úgy ütöttek rajtam, hogy se életerõm, se stimpack-om, se lõszerem, nagy menekülés, de a genyák helyett voltak mások. Meguntam Fat Man -> NUKE. Ha jó az idõzítés és jó helyre becsalod õket totál KO! 😄DD Aztán már csak a csemegézés maradt. (ez jó kis metrós sztori volt robotokkal, meg ami kell)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tenpenny fõnöke egy csoport fejvadászt küld utánad. Ha kinyírod Burke-ot, ha nem. Az öreg nem ismer, sosem látott, így nem csoda, hogy nem kezd el kekeckedni, amikor találkoztok.

Ha "jó" a karaktered, a Talon Mercekkel lesz még sok bajod.

Mike
aha, akkor ez kimaradt 😊
nem tom
beszélj vele 😊 ott lesz Megatonban a krimóban

Fido4life
Off:

Ötletesnek néz ki a dolog, viszont a harcrendszer eddig nagyon használhatatlan, szinte mindig kinyírnak..

Mike
köszi, megnézem

Fido4life
Burke-al nem is találkoztam eddig ezzel a karakterrel.. Ergo meg se bízott a robbantással szóval nem értem mire fel csesztetnek..

Mike
Burke-t ha nem ölted meg, akkor megfenyeget, hogy nem fogja neked ezt elfelejteni. Ergo ezért a fejvadászok. Tizpennis meg majd hülye lesz felhozni szemtõl - szemben, hogy meg akar öletni

Fido4life
Kis Spoiler:

Emberek valami nem stimmel.. Hatástalanítottam Megatonban a bombát aztán bár nappal késöbb Hitmanek jöttek utánam.. Az egyiket lerendezve találtam nála egy Note-t miszerint nekem mutassák meg hogy Mr. Tempenny mennyire nem szereti hogyha nem engedelmeskednek elvárásainak.. Hm. Mivel tudtam hol van a Tempenny Tower odamentem, viszont ott Tempenny ugyanúgy fogadott mint bármelyik más embert, és semmi jele nem volt annak hogy elakarna intézni (Burke-ot mondjuk nem találtam) Ez most egy Bug, vagy alapból nem várható semmi reagálás a hitmaneket illetõen ?

Videoszerkesztõ:
Szerintem, a Windows MovieMaker pont megfelelõ. Ingyenes, benne van az XP-ben (érdemes a legfrisebbet letölteni, 2 valahányas + SP3). Több áttûnés és videó effekt van benne, mint az alapban. Egy a baja, hajlamos a fagyásra, amit gyakori mentéssel ki lehet védeni. Még SP2 alatt használtam (többször is), akkor még mûvelte, lehet, hogy az SP3 javított rajta...

Vista-hoz a 2.6-os és egy kis segítség, hogy ezt a verziót hogy lehet XP alá hegeszteni: LINK

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Mike
GECK-ben meglévõ tárgy tulajdonságait, hogy tudom megváltoztatni?

Ron Ragm
spoiler, etc.

Na megnéztem én is, leszámítva azon az apróságon hogy a Gauss Rifle energiafegyver lett (és amit egy rövid kis kitérõ a GECKben könnyen orvosolt) a véleményem egy egyhangú EHHH
Maga a szimuláció jópofa ötlet és érdekesen van megoldva, és ahhoz képest hogy lövöldözni kell elégé szórakoztató is - ez egy háború, a harcon kívül sok más rpg elemnek nem is lenne értelme - viszont maga az alapkoncepció (miszerint csak akkor nyithatsz ki egy ajtót ha végigviszel egy potenciálisan halálos háborús szimulációt - senki nem ment le a anno a laboros srácokhoz a tervezésénél hogy gyerekek ennél retardáltabb ötletet nem hallottam?) nevetséges. Nem hiszem el hogy nem tudtak volna valami normálisabbat kitalálni a Bethnél.
Ja és tudom ez már az én hibám hogy nincs meg a vasam hozzá, de az alapjáték is épphogy csak, de szépen elfutott, itt meg barmi durván beszaggat néhol.

inkább a crysis-odhoz kell sznobnak lenni, meg a többi árkád szintü szarhoz 200x ben !!

robotnyk
sznob veszély.