Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én nem vettem ilyet észre. Lehet hogy melegszik a kártyád és félreszámol? <#nemtudom>#nemtudom>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Szvsz. annyira még õ sem hülye, hogy bemenjen oda és megmentse élete árán a nemmutánsokat (és/vagy kiírtsa a mutánsokat, ergó magát is).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
egyébként nincs mindig doboz, csak egy idõ után
valszeg textúrahiba, vagy vmi túlcsordult
de különösebb problémát nem okoz
azért is kérdeztem meg itt, hátha vki látta már ezt, és mondjuk van rá vmilyen konzolparancs
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nha lehet nem attol volt valami textura modell hiba driver vagy hardver.. de doboz nem jo..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Moira-tól kijövet fogad ez a látvány
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De ebben hol van akkor a logika ? Túl népesedést akarják meggátolni ?(mondjuk akkor a cigi se káros 😄)
"The trees move. Do you not see it?"
ki perel kit és miért?
Acer Aspire, intel dual core t3200, 3 giga ram, Gef 9300m, vista home
War. War never changes.
az 5.1-est néztem, és nem hiszem el, hogy nincs benne marker
object effect lista nem érhetõ el vhol?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha "jó" a karaktered, a Talon Mercekkel lesz még sok bajod.
nem tom
beszélj vele 😊 ott lesz Megatonban a krimóban
Ötletesnek néz ki a dolog, viszont a harcrendszer eddig nagyon használhatatlan, szinte mindig kinyírnak..
Emberek valami nem stimmel.. Hatástalanítottam Megatonban a bombát aztán bár nappal késöbb Hitmanek jöttek utánam.. Az egyiket lerendezve találtam nála egy Note-t miszerint nekem mutassák meg hogy Mr. Tempenny mennyire nem szereti hogyha nem engedelmeskednek elvárásainak.. Hm. Mivel tudtam hol van a Tempenny Tower odamentem, viszont ott Tempenny ugyanúgy fogadott mint bármelyik más embert, és semmi jele nem volt annak hogy elakarna intézni (Burke-ot mondjuk nem találtam) Ez most egy Bug, vagy alapból nem várható semmi reagálás a hitmaneket illetõen ?
Videoszerkesztõ:
Szerintem, a Windows MovieMaker pont megfelelõ. Ingyenes, benne van az XP-ben (érdemes a legfrisebbet letölteni, 2 valahányas + SP3). Több áttûnés és videó effekt van benne, mint az alapban. Egy a baja, hajlamos a fagyásra, amit gyakori mentéssel ki lehet védeni. Még SP2 alatt használtam (többször is), akkor még mûvelte, lehet, hogy az SP3 javított rajta...
Vista-hoz a 2.6-os és egy kis segítség, hogy ezt a verziót hogy lehet XP alá hegeszteni: LINK
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Na megnéztem én is, leszámítva azon az apróságon hogy a Gauss Rifle energiafegyver lett (és amit egy rövid kis kitérõ a GECKben könnyen orvosolt) a véleményem egy egyhangú EHHH
Maga a szimuláció jópofa ötlet és érdekesen van megoldva, és ahhoz képest hogy lövöldözni kell elégé szórakoztató is - ez egy háború, a harcon kívül sok más rpg elemnek nem is lenne értelme - viszont maga az alapkoncepció (miszerint csak akkor nyithatsz ki egy ajtót ha végigviszel egy potenciálisan halálos háborús szimulációt - senki nem ment le a anno a laboros srácokhoz a tervezésénél hogy gyerekek ennél retardáltabb ötletet nem hallottam?) nevetséges. Nem hiszem el hogy nem tudtak volna valami normálisabbat kitalálni a Bethnél.
Ja és tudom ez már az én hibám hogy nincs meg a vasam hozzá, de az alapjáték is épphogy csak, de szépen elfutott, itt meg barmi durván beszaggat néhol.