Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Turn Me On Dead Man
Más: Lakótársam most vitte végig, nem volt hosszú a fõsztory, szóval csináljatok sok mellékmissziót, mert hamar vége lesz amúgy.
Itt Megaton robban fel? A bomba a város közepén, ezt még a játék elején lehet elvállalni?Nuke Bomb
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Amúgy 1.0.0.15-öt van kiírva...
Kérdés:
Nincs egy konzol, ahol le lehet kérdezni az aktuális verziószámot?
Vagy valami config állomány ahol be van írva?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Valaki megtudná mondani hogy a magyarítás, vagy a magyar verzió kompatibilis a patchekkel? Esetleg a magyar már eleve patchelt verzió?
Kösz.
semlegesnek meg lenni tényleg nagyon nehéz, mindent ellopok ami mozditható, nem mindig a jókat segítem, mégis very good vagyok már megint
(illetve de, csak szegény kölyök felnõtt, szal inkább majd lvl 20 után megyek oda
aztán majd eldõl, hogy vissza tudom-e avanzsálni normálisan gyerekké, vagy inkább a questet csítelem be
"The trees move. Do you not see it?"
1-2 Deathclaw-ba belefutottam. Gyors az szent. 1-2 pofont leeresztett. De folyamatos hátrálással könnyen le lehet kapni.
ja és Calver, feltettem végül hardra, de így sem elég nehéz a játék, bár deathclawokkal még nem találkoztam, fosok is tõlük, tehát nem is megyek északra 😊 pedig kéne zsákmányolni már pár plazma rifle-t, mert az A3-21-es már félig lerohadt 😞
Az elsõ DLC teljesen külön történet, vagy beleépül a normál játékba?
Azaz már az elején érdemes feltenni, vagy ráér, ha a normál játékot végigvittem?
Megj.:
Magyar verzióra patch és DLC telepítés ügyében írtam egy levelet a forgalmazónak, várom válaszukat!
Persze, hogy nem ismertem még ezt az armor-t. Nem jártam még a bázisukon. Gondolom csak ott bóklásznak. Vagy csak figyelmetlen voltam eddig! 😊
Roy féle Ghoul lázadásra pedig a leg... khmm... humánusabb módszer a csatornapatkányok ledarálására. érezhetõ, hogyha beengeded a Ghoul-okat Tenpenny Tower-be - akár békes megoldással is - akkor annak nem lesz szép vége. konkrétan (vigyázat, komoly poénlelövés)
szóval jótanács: célozz a fejükre.
btw Ranger Battle Armor még +10 small guns-t is ad.
Mike at home: Valóban. 2-vel csökkenti az AG-t. 39-es védelem? Milyen Combat Armor ez. Részletezd kérlek.
(Ami idegesítõ: a 3 zsoldos fószer, aki idõnként elõkerül, hogy jól ledaráljanak. Legalábbis én eddig 3x futottam beléjük. Egyszer szerencsére olyan helyen, ahol 2 kijárat is van, így elsõre meg tudtam tõlük lógni Fast Travel-el. Fejlõdtem egy kicsit, szereztem új fegyvereket, aztán irtózatosan lealáztam õket. Utána amikor már újra zsoldosokba futottam, nem tudtak meglepni.)
Ja és fejlövés mindenekfelett! Azért a fegyvert is jó kilõni az ellenség kezébõl.
A Tenpenny vs. Roy (Ghoul) Phillips incidenst ki hogy oldotta meg? Azzal kezdtem foglalkozni, a DLC elõtt.
Feltettem az Operation Anchorage DLC-t. Úton útfélen életfeltöltõ és lõszerutánpótlás van. Így csak akkor tud meghalni az ember, ha nagyon Rambo-zik. Bár néha csak úgy lehet továbbjutni. Mindamellett lehet egy társunk, aki golyóálló, halhatatlan, és öl helyettünk mindenkit. Ráadásul még pontosan is lõ. 😄 Bár úgy tapasztaltam, hogy ha mi is rálövünk párszor az ellenségre, de végül a társunk teríti le, néha akkor is kapunk XP-t. De azért elég idegesítõ, hogy ha Õ kaszálja le helyettünk a kínaiakat, amikor pont úrjatárazunk. 😄 Ellenségenként kb. 20-30 XP-t ad, ez elég sok. Figyelembe véve, hogy a folyamatos utánpótlás miatt annyira nem nehéz a játék. Nem játszottam még teljesen végig a DLC-t. Talán még 1 vagy 2 küldetés van hátra, de már 2 szintet is léptem közben. 😄 Így már 19 szintû vagyok. Gauss Rifle azért odavág!
A fõküldetés befejezése után nincs tovább...
Ahogy testszik. Ha sokáig akarsz játszani, hagyd a fõ küldetést a fenébe és menj felfedezni a környéket...
Lenne egy pár kérdésem remélem válaszoltok.
Mikor eljutok a galaxis rádióhoz ott megkérdeztem egy csávót, hogy ki tanítana meg viselni azt a ruhát mond egy embert valami laborba de hol van az a labor?
Ha végigviszem a võküldetéseket utána lehet még járkálni és mellék küldetéseket vállalni?
Hogy érdemesebb csinálni elõbb a fõküldetéseket megcsinálni és utána a melléket vagy párhuzamosan?
Köszönöm a választ!
Nekem speciel csak az õ hiányzott a karakterekbõl.
Meg amikor berakom a Data Files-nál a játékba, akkor a játék indításakor erõteljesen beakad a játék(akad a hang és a kép)de a menütõl már ment rendesen.
Mert pár hónapja játszottam vele, de amikor most újra felraktam jópár olyan jött be ami eddig nem volt benne (legalábbis nem ismerõs): pl, a karakter nem akar tovább aludni mert nem fáradt, éhségjelzõ van, energiajelzõ van, stb. Ezek peccsel jöttek be?
Az ellenfelek is elég brutálisan ütnek meg lõnek, sokszor egy lövéssel kinyírtak 😊
A halál csupán a kezdet...