Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
hát igen ez ilyen, ezzel együtt szerintem még odamehetsz, legalább az adótornyot megcsinálhatod

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hm... hamarosan elérem a 300 stimpackot, és még nem vagyok 20-as se (kicsi hiányzik még)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

thx
Seth
Azt a gombot kell nyomvatartani amivel elõveszed a pipboy-t

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok hogyan lehet bekapcsolni a lámpát?
grebber
Külvilágba kijutottam.Állandóan pár lépés után exe hibával kidobál ez miért van?

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Nehezebb fokozaton, több XP-t kapok? Van értelme nehezebb fokozaton játszani? Úgy gyorsabban lehet fejlõdni?

HeadHunter86
Vicc, hogy elestem egy fõküldetéstõl. Apám után kutatva, a rádióállomáshoz kell ugye menni, de nekem az utam a hajóra vezetett, egy mellékmisszióból kifolyólag, ahol találkoztam Dr. Li-vel, így õ útba igazított apámmal kapcsoltaban. Szóval így elmaradt a rádiós misszió. De majd lenézek oda, megnézem mi van arra, mert az XP kell 😄

sambauer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nahát pedig én még el is RPztem karakteremmel hogy milyen szörnyûséget tett szegény ghoul-ok lemészárlásával. (mert ugye minusz karmát ad) akkor jó karmával ki se lehet jönni az egészbõl ?

Turn Me On Dead Man

tarti19
mindenkit késelj szét😛

I.C.ram
csak kinyirassal, de annak van 2 valtozata. Van egy "humanus" meg egy szadizos megoldas is.
hy.amikor bent vagyok a virtuális világban ott csak úgy lehet kijönni ha kinyírok mindenkit vagy van egy olyan megoldás is hogy megmentek másokat is és úgy?
HeadHunter86
Aha, kösz a gyors választ, sajnos akkor errõl a szép bummról lemaradok, mert hatástalanítottam, már régen. Más szép nagy robbantós misszió nincs benne? 😊

Más: Lakótársam most vitte végig, nem volt hosszú a fõsztory, szóval csináljatok sok mellékmissziót, mert hamar vége lesz amúgy.

Igen Megaton! A hozzá tartozó küldit Megatonban a bárban lehet elvállalni egy kalapos, napszemüveges fazontól!

HeadHunter86
Egy gyors kérdés.
Itt Megaton robban fel? A bomba a város közepén, ezt még a játék elején lehet elvállalni?Nuke Bomb

Piedon
Vigyázz, lehet, hogy te úgy látod felment, mert ott van a readme fájl. De közben a többi fájlt meg nem frissítette méretkülönbség miatt. (Ez csak az UK patchre vonatkozik, mert ott ellenõrzi a fájlméreteket.)

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Prince23
Nézd mega readmet. nekem felment, és a readmeben 1.1 verziót ír.

ez engem is erdekelne, märmint hogy melyik peccs kell hozzä
Mert csak egy helyen írja a verziószámot a beállítások/kép beállítások menüpontban, és ez olyan, mintha csak ott felejtették volna...
Amúgy 1.0.0.15-öt van kiírva...

Nekem mintha nem ment volna fel, most várom a magyar forgalmazó válaszát...

Kérdés:
Nincs egy konzol, ahol le lehet kérdezni az aktuális verziószámot?
Vagy valami config állomány ahol be van írva?

balee4
A magyar nem patchelt sajnos. Én is ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a sima angol patch használható az eredeti magyar verzióhoz? (tehát nem manuálisan magyarítotthoz)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Üdv.
Valaki megtudná mondani hogy a magyarítás, vagy a magyar verzió kompatibilis a patchekkel? Esetleg a magyar már eleve patchelt verzió?
Kösz.
Mike at home
ergo Underworldben kell Reillyvel beszélni elõször

Mike at home
próbáltam gonosz karakterrel, de azt nem élveztem túlzottan
semlegesnek meg lenni tényleg nagyon nehéz, mindent ellopok ami mozditható, nem mindig a jókat segítem, mégis very good vagyok már megint

Mike at home
jaja, tudom én, de a fõküldiben még Tranquility Lane-ben sem jártam
(illetve de, csak szegény kölyök felnõtt, szal inkább majd lvl 20 után megyek oda

aztán majd eldõl, hogy vissza tudom-e avanzsálni normálisan gyerekké, vagy inkább a questet csítelem be

Calver
...és épp ezért szeretjük <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
hát, a bázisukra nem fogsz bejutni alapból, lévén a fõnök (Riley) épp félholtan nyomja az ágyat Underworld-ben, a többiek meg... nos, épp pár szupermutánssal fogócskáznak egy eléggé szûk tetõn <#nyes>

sznus
Beleépül. Kapsz egy üzenetet, hogy új rádióadást fogtál. Aztán mászkálni kell kicsit. Útközben jópár szuper mutánssal kerülsz szembe. Én 17-es szint környékén kezdtem el. Így akkora gondot nem okoztak. A szimulátoros rész meg már könnyûnek mondható. Szerintem a játék elején nem érdemes nekiesni. De majd a nagyobb szakik megmondják. Én csak 2 hete játszok kb.

1-2 Deathclaw-ba belefutottam. Gyors az szent. 1-2 pofont leeresztett. De folyamatos hátrálással könnyen le lehet kapni.

Calver
ha már bejutottál Citadel-be, menj el Alexandria Arms-hoz (Arlington Public Library-tõl északra), ott szokott leszállni egy pár Tesla Armor-os Enclave féle jótét lélek, Plasma Rifle-kel felszerelkezve. ezek után csak élvezd a maximumra javított A3-21-et <#nyes>

Mike at home
Tenpeny egy mocsadék, de a Ghoulok is, no meg az emberek is: az Enclave, de a Vault-Tec is megéri a pénzét, szal rohadt az egész

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vagy ott van az én általam gyártott speckó Mike féle Ranger B. Armor, ami talonnak néz ki, de karom nélkül, és 42 védelmet ad, baromi lassan rohad le rólad (2500 HP) és csak 25 nehéz 😄, és ugyanúgy ad +1 Luck-ot, 10 small gun-t. Van hozzá sapi is, fekete +1 PER-rel, 5 védelemmel

ja és Calver, feltettem végül hardra, de így sem elég nehéz a játék, bár deathclawokkal még nem találkoztam, fosok is tõlük, tehát nem is megyek északra 😊 pedig kéne zsákmányolni már pár plazma rifle-t, mert az A3-21-es már félig lerohadt 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sznus
Tenpenny amúgy egy ökör, legalábbis nem lehet vele értelmesen elbeszélgetni! A kérdés csak az, hogy melyik módszer a "legjobb". Leginkább az új DLC-k miatt lesz érdekes a dolog. Mivel az egyik lehetõséget ad majd arra, hogy tovább kalandozzunk a játék "kiakasztása", pontosabban végigvitele után. Így megnézhetjük a döntésink hosszútávú következményeit. Nyammm... hát majd kiderül. 😄

Elnézést a kérdésért, biztosan volt már, el is kezdtem olvasni a fórumot, #3347-ig megvagyok, csak a kíváncsiság nem enged tovább várni, tehát:

Az elsõ DLC teljesen külön történet, vagy beleépül a normál játékba?
Azaz már az elején érdemes feltenni, vagy ráér, ha a normál játékot végigvittem?

Megj.:
Magyar verzióra patch és DLC telepítés ügyében írtam egy levelet a forgalmazónak, várom válaszukat!

sznus
Köszi az infókat! Mindig tanul valamit az ember! 😄
Persze, hogy nem ismertem még ezt az armor-t. Nem jártam még a bázisukon. Gondolom csak ott bóklásznak. Vagy csak figyelmetlen voltam eddig! 😊

Calver
a cucc és a küldetés hozzá.

Roy féle Ghoul lázadásra pedig a leg... khmm... humánusabb módszer a csatornapatkányok ledarálására. érezhetõ, hogyha beengeded a Ghoul-okat Tenpenny Tower-be - akár békes megoldással is - akkor annak nem lesz szép vége. konkrétan (vigyázat, komoly poénlelövés)
a kicsi édes rohadó/túlsütött ghoulocskák kiirtják Tenpenny teljes lakosságát, csak úgy poénból.

szóval jótanács: célozz a fejükre.

Mike at home
jaja, de az már csak apróság, mondhatni hab a tortán 😊

Mike at home

Calver
vagy a Tesla Armor, fõleg ha az illetékes nem maxolta ki energy weapons-t és szeret plazmával "prüttyögni" <#nyes>
btw Ranger Battle Armor még +10 small guns-t is ad.

Mike at home
a 3 fószer csak akkor jön, ha jó vagy rossz vagy, és nem semleges. Mivel általában egy kupacban vannak, a sima gránát kiváló ellenük, az elején felesleges velük leállni lövöldözni

több féle megoldás is van, egyiknek sincs szép vége

sznus
SaGa: jöhetnek, már ledarálom õket. És remélem nem jönnek mások, nem akarok rossz karmát! 😊 Kik jönnek akkor amúgy?

Mike at home: Valóban. 2-vel csökkenti az AG-t. 39-es védelem? Milyen Combat Armor ez. Részletezd kérlek.

Mike at home
szerintem a power armorok baromi nehezek, AG-t vesznek el, amit nem nem lehet mivel kompenzálni, még a +5-10 védelemmel sem. Akkor már jobb a Riley féle combat armor, a maga +1 Luck-jával és 39-es védelmével.

A Talon mercek addig jönnek, míg jó a karmád. Ha rossz, majd mások jönnek...

sznus
Én párhuzamosan csináltam a dolgot. Mivel elég összetett a játék, így a lehetõségek száma végtelen. Én elõször Megaton környékén néztem körül. Már ott is kapsz sok küldetést, ami nem a fõ szál része. Továbá sokat bolyongtam a kusza metróalagutakban is. Ott sok a Ghoul lehet õket aprítani rendesen. Nem is beszélve arról, hogy így nagy távolságokat lehet megtenni, elég érdekes helyeken tud kikötni az ember. Így a fõ szál "vonalától" el lehet térni.
(Ami idegesítõ: a 3 zsoldos fószer, aki idõnként elõkerül, hogy jól ledaráljanak. Legalábbis én eddig 3x futottam beléjük. Egyszer szerencsére olyan helyen, ahol 2 kijárat is van, így elsõre meg tudtam tõlük lógni Fast Travel-el. Fejlõdtem egy kicsit, szereztem új fegyvereket, aztán irtózatosan lealáztam õket. Utána amikor már újra zsoldosokba futottam, nem tudtak meglepni.)
Ja és fejlövés mindenekfelett! Azért a fegyvert is jó kilõni az ellenség kezébõl.

A Tenpenny vs. Roy (Ghoul) Phillips incidenst ki hogy oldotta meg? Azzal kezdtem foglalkozni, a DLC elõtt.

sznus
Jól jön azért a Power Armor tréning. Nemrég beszéltem a fószerral a Citadel-ben. Kár, hogy semmit nem kell érte tenni, hogy megadja a tréninget. Viszont szerintem megéri, mert ha olyan helyeken császkál az ember, ahol sok Brotherhood-os halott van, akkor bizony javasolt lekapni róluk a páncélt és összetákolni a sajátunkkal. Most már nem aggódok a világ felfedezése miatt, van jó páncélom, jó fegyverek, csomó lõszer. Így már bátran nézek jobban körül. El is indultam a vakvilágba, csak közben leszedtem az elsõ DLC-t. Most errõl írok egy kis beszámolót.

Feltettem az Operation Anchorage DLC-t. Úton útfélen életfeltöltõ és lõszerutánpótlás van. Így csak akkor tud meghalni az ember, ha nagyon Rambo-zik. Bár néha csak úgy lehet továbbjutni. Mindamellett lehet egy társunk, aki golyóálló, halhatatlan, és öl helyettünk mindenkit. Ráadásul még pontosan is lõ. 😄 Bár úgy tapasztaltam, hogy ha mi is rálövünk párszor az ellenségre, de végül a társunk teríti le, néha akkor is kapunk XP-t. De azért elég idegesítõ, hogy ha Õ kaszálja le helyettünk a kínaiakat, amikor pont úrjatárazunk. 😄 Ellenségenként kb. 20-30 XP-t ad, ez elég sok. Figyelembe véve, hogy a folyamatos utánpótlás miatt annyira nem nehéz a játék. Nem játszottam még teljesen végig a DLC-t. Talán még 1 vagy 2 küldetés van hátra, de már 2 szintet is léptem közben. 😄 Így már 19 szintû vagyok. Gauss Rifle azért odavág!

A fõküldetés során (eléggé a vége felé) eljutsz a BOS HQ-ba (Citadel). Ott lesz egy BOS tag, aki kitanít. Elmehetsz arra korábban is, de nem jutsz be.

A fõküldetés befejezése után nincs tovább...

Ahogy testszik. Ha sokáig akarsz játszani, hagyd a fõ küldetést a fenébe és menj felfedezni a környéket...

killecske
Helló

Lenne egy pár kérdésem remélem válaszoltok.
Mikor eljutok a galaxis rádióhoz ott megkérdeztem egy csávót, hogy ki tanítana meg viselni azt a ruhát mond egy embert valami laborba de hol van az a labor?
Ha végigviszem a võküldetéseket utána lehet még járkálni és mellék küldetéseket vállalni?
Hogy érdemesebb csinálni elõbb a fõküldetéseket megcsinálni és utána a melléket vagy párhuzamosan?

Köszönöm a választ!

Mike at home
csak most nem jut eszembe a mod neve

Mike at home
nem, ezt vmelyik mod csinálja

Bocs, de û van benne, csak lefelé fordított V az ékezete(tehát nem a rendes û betû)
Nekem speciel csak az õ hiányzott a karakterekbõl.
Meg amikor berakom a Data Files-nál a játékba, akkor a játék indításakor erõteljesen beakad a játék(akad a hang és a kép)de a menütõl már ment rendesen.

Fenrir
Megváltoztattak pár dolgot a játékban?

Mert pár hónapja játszottam vele, de amikor most újra felraktam jópár olyan jött be ami eddig nem volt benne (legalábbis nem ismerõs): pl, a karakter nem akar tovább aludni mert nem fáradt, éhségjelzõ van, energiajelzõ van, stb. Ezek peccsel jöttek be?

Az ellenfelek is elég brutálisan ütnek meg lõnek, sokszor egy lövéssel kinyírtak 😊

A halál csupán a kezdet...