Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki, hogyan lehet a jatek uzeneteinek hosszat megvaltoztatni ?
Olyanokra gondolok itt, mint pl. Karmat vesztettel, kuldetes uzenetek kiirasa a kepernyore stb. Tul rovid nalam, szinte 1 mp alatt lekapja oket a kepernyorol szinte el sem tudom oket olvasni. Ezt az idot kellene megnovelni valahogy moddal vagy az ini szerkesztesevel esetleg mas modon.
Olyanokra gondolok itt, mint pl. Karmat vesztettel, kuldetes uzenetek kiirasa a kepernyore stb. Tul rovid nalam, szinte 1 mp alatt lekapja oket a kepernyorol szinte el sem tudom oket olvasni. Ezt az idot kellene megnovelni valahogy moddal vagy az ini szerkesztesevel esetleg mas modon.
Eleve: paraszt bácsi. Egy parasztnak milyen ismerõsei vannak? Parasztok. Egy paraszt nem fog nekiállni egy választható nézetû szerepjátékkal játszani. Egyébként vas logikája van a csávónak "2077? Akkor ez a jövõben játszódik" Komolyan? Ne má! Mondjuk ennyi erõvel a múltban is játszódhatna, mert történelmet nem tanult az öreg az is fix. "Ledobták a zatomot a japánok?" Az atomot nem a japánok dobták le, hanem Japánra dobták le. (nem mindegy hogy "idd ki a bilit" vagy "vidd ki a bilit")
Az a baj hogy én az ilyen erõltetett izéken nem tudok nevetni. A szövege még akár jó is lehetne (mint ahogy nem az) ha némi átéléssel mondaná, de sajnos nem. Vagy akkor legalább következetes lenne. Próbálja megjátszani a hülyét, holott tényleg az. Van ez így.
Sziasztok! Aki szereti a humoros gameplayeket, az feltétlen nézze meg ezt a videót (na meg persze a többit is, ha ez tetszett. :D)Az ürge nem olyan rég kezdte... Nekem tetszett legalábbis, én feliratkoztam rá, és likeoltam. :D
http://www.youtube.com/v/y5NC2mqgsEI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Jó, én még csak 8. szintû vagyok. Egyébként úgy hogy 1000 kupakért felbéreltem Clover-t :D
Elfogyott? Azt meg hogy sikerült összehozni? :D Én már jóval 100 ezer fölött járok :D Igaz én az igazán értékes cuccokat hazahozom, most jelenleg a tesla felszerelést is a szekrénybe tettem, csak a lincoln puska foglal helyet nálam :D
Nem olyan rossz biznisz az. Én anno is meg most is hordtam haza százszámra a konzervdobozokat, megégett könyveket, üres üvegeket és egyéb szemetet. Igaz hogy csak 1 kupakot érnek, de másra úgy se jók, és legalább nem a valóban értékes cuccokból kell pénzt csinálni. Persze az is igaz hogy a gonosz karimnak nincs gondja a megélhetéssel (bár az röhej hogy neki most elfogyott a pénze, a jó karimmal ilyen nem történt)
Nem a teljes ár, ami otthon voltak tányérok meg konzervdobozok, azokat is hozzácsaptam :D ha mér egyszer nagy súllyal mentem, azokat is elvittem :D Mé ha csak 1 kupakot is érnek.
Én szóltam :D Én "csak" 300+ cirka 260 kilót vittem el. Lényegében a fegyverek jelentõs része került elszállításra. Egyébként ha jól látom. ez nem is a teljes ár, mert a cseresznyebomba 0,9 tehát neked még van némi veszteséged a boltban.
Akkor lehet hogy tényleg fix Xp-t ad és csak a pénz változik. A 660-t meg gondolom azért kaptad mert van +10%-os perked. Vagy pihent voltál.
Akkor lehet hogy tényleg fix Xp-t ad és csak a pénz változik. A 660-t meg gondolom azért kaptad mert van +10%-os perked. Vagy pihent voltál.
Nekem így konkrétan nem tûnt fel, hogy többet adna, bár nem is figyeltem. Ha az öregnek vittem a cuccot, akkor inkább csak a jó öreg kupak számított nálam :D
A multkor épp meglátogattam az Adams Légitámasz központot, ennyi cuccal indultam meg Megaton felé:
Igaz ezt javítással kb 1800-ig le tudtam redukálni. A begyûjtött cuccokért ennyit kaptam Moriánál:
Ezért megérte elvánszorgni a helikopterig :D
Az öregnek én a múltkor 160 db ócskavasat vittem (ennek a többségét az Adams légiközponton gyûjtöttem :D ) Kb 660 XP-t kaptam érte.
Igaz ezt javítással kb 1800-ig le tudtam redukálni. A begyûjtött cuccokért ennyit kaptam Moriánál:
Ezért megérte elvánszorgni a helikopterig :D
Az öregnek én a múltkor 160 db ócskavasat vittem (ennek a többségét az Adams légiközponton gyûjtöttem :D ) Kb 660 XP-t kaptam érte.
Én ilyenkor visszatöltöttem. Elég bosszantó tud lenni. Egyébként most hogy mondod, logikus hogy ha egyszer bevesznek maguk közé, akkor megkapod a ruhájukat is :D
A durva amit most vettem észre, hogy Megatonban az öreg vízvezeték szerelõnek minél több ócskavasat viszek, annál több Xp-t ad. Ilyen 600 körül kaptam, de visszatöltöttem és gyûjtök még, mert sztem csak elsõre ad. És baromira kell az Xp.
A durva amit most vettem észre, hogy Megatonban az öreg vízvezeték szerelõnek minél több ócskavasat viszek, annál több Xp-t ad. Ilyen 600 körül kaptam, de visszatöltöttem és gyûjtök még, mert sztem csak elsõre ad. És baromira kell az Xp.
Nekem volt már olyan, hogy oda akartam adni a górécsajnak az ujjakat és állandóan azt írta ki, hogy most éppen menekül, nem tudok beszélni vele. Hiába nyírtam ki mindent a környéken, ami él és mozog, még akkor is.
A Rendszabályozó jakót akkor adja, amikor elõször viszel neki ujjakat. Kinyírni sem kell érte senkit, csak ha jól emlékszem 10 ujjat kér(lehet többet, már nem emlékszem, de bónuszt is adott mellé, mert többet vittem, mint amennyit kért+a RSZ-kabát).
Nem is neked kell. Néha találni csak úgy hullákat, esetleg éppen valahol harcolnak valakivel. mondjuk pont a Rendszabályozók annyira nem szoktak járkálni sztem.
Ennyiért nem fogom leölni a rendszabályozókat. Az ujjakért szép összegeket fizetnek :D Majd hát ha belefutok egy ilyenbe valamelyik kereskedõnél.
Lehet hogy valamelyik kereskedõnél is van, de sztem ezért nem érdemes körbejárni õket. Az a gyanúm hogy anno találtam valahol egy (közben rájöttem, Rendszabályozónak lettek fordítva) hullát, tõle szereztem.
Akkor lelopom róluk szerintem :D Amúgy ja, a hülye gyerekek úgy kirohannak, hogy anno kb 500 méterre találtam meg a csajszit, a sziklák között bujkálva.
Az ha jól tudom akkor... Igazságosztó vagy milyen kabát. Ha gonosz vagy akkor random meg fognak támadni. Én eddig háromszor kaptam be õket, mind a háromszor kicsit olyan "letolt gatyával" feelingje volt a dolognak, ennek ellenére haza tudtam vágni õket. Ha jó karakter vagy akkor van Igazságosztó HQ a térképeden. Bár nem tudom az mennyire lesz jó ha lelövöd õket. Ha meg egyik sem, akkor... fogalmam sincs. Úgy emlékszem hogy nekem is van, pedig én is jó vagyok és tuti nem öltem meg érte senkit. Van olyan is hogy a HQ körül ellenség van (ez 99%-ban fordul elõ) és volt már hogy a hülyék kirohantak a házból. Persze a 2 nagyobb sugorpió elég gyorsan lerendezte õket. Szóval úgy is lehet. engem inkább az érdekelne hogy a kalap amit visel az a sima hétköznapi kalap ami +1 érzékelést ad vagy valami spéci kalap?
Én emiatt használok olyan modot, hogy Moria képes legyen 100%-os állapotúra javítania felszerelésem. A páncélzatom megjavításánál jól jön. Ja és még az után szeretnék érdeklõdni, hogy honnan lehet olyan hosszú szárú kabátot szerezni, mint amilyen a videóban lévõ karakteren volt? (Már bánom, hogy anno Lucas Simms-rõl lekaptam és eladtam :\
Én neves fegyvert egyet se passzoltam le. Volt külön egy szekrényem az ilyen cuccoknak. Sõt! ha a kereskedõnél láttam olyan fegyvert aminek az állapota már nagyon tré volt, azt is megvettem mert bagóért adta és 100 javítás mellett elég szépen lehetett belõle alkatrészeket kiszedni. (ettõl függetlenül nem nagyon használtam erre a célra õket, bár a backwaterhez pont kellenek) egyébként nekem úgy tûnt mintha az npc-k javítás skillje leromlott volna mire elértem a 30-as szintet.
Jajj ne. Már emlékszem. Én is megtaláltam ezt a puskát, de lepasszoltam :O
Remélem ez az (videót még nem szúrtam be) Megmutatja hogy hol találod és utána van egy kis összehasonlítás az általatok említett Lincoln puskával. Nagyobb a sebzése és a kritikus szorzója. Ha jól sejtem a Spread a szórást mutatja. Ott kicsit gyenge, meg valamivel több AP-be kerül a használata. De sztem a Bw jobb. Majd összehasonlítom õket.
Megmondom õszintén, nem emlékszem hogy hol találtam. Nagyobb a sebzése a vadászpuskánál, 10-es tár van hozzá, 10mm lõszert használ amibõl valószínû töménytelen mennyiséged lesz, de ha nem akkor is az egyik legolcsóbb töltény és még se használ belõle olyan sokat (kevés olyan ellenfél van aki nem fekszik meg 3 lövéstõl) Az egyetlen problémája a pontosság. Messzire eléggé szór. Egyébként én is örülnék ha emlékeznék arra hogy honnan szedtem mert az új karimmal is gyorsan fel akarom majd szedni.
Backwater. Hmmm. Honnan szedted azt össze? :D (Látom a Point Lookout DLC-ben található) Sosem találkoztam ezzel a fegyverrel :O
Ez script. Van ugye a Kiváltak vezetõje akivel beszélsz, mielõtt beülnél a gépbe. Õ elvileg egy becsületes ember. A katonái viszont nem nézik jó szemmel hogy csak úgy kipakolod a raktárat és neked esnek. Meg a saját vezetõjüknek. Egyedül õ meg a mérnök csaj nem bánt téged, õket ne öld meg. Szerencsére a Backwater akkor is velem volt és pár fejlövéssel gyorsan pontot tettem az ügy végére. Ez tudtommal nem befolyásolja a Kiváltakkal való viszonyodat, az is igaz hogy az incidens után én nem jártam a Kiváltak bázisán. Szóval semmi esetre sem te cseszted el. (a bunker lejáratát védõ Kivált sem támad rád)
Kellett emlegetni Leo bácsit! Az éjjel Megatontól észak-keletre kolbászoltam és belefutottam egy magányos enklávé katonába. Azért ez a random dolog is nevetséges, mert mikor elõször oda szaladtam egy karaván jött a háttérben. Párszor visszatöltöttem mert szembõl mindig észrevett a katona. Meguntam és elkezdtem megkerülni. Erre látom hogy ott áll egy szupermutáns. "Ez is hogy a rákba került ide?"- gondoltam, aztán látom hogy fél élete hiányzik. Legalább lesebzik egymást az enklávé katonával. Bemegyek VATS-ba, erre a mutánsra odaírja hogy Leo bácsi. Egybõl felpattantam, megrohantam az enklávé katonát (közben Leo bá is odaért és elkezdte csépelni) és adtam neki vadászpuskával. Szerencsére elsõre összejött a kritikus fej. Leo bácsinak 1 élete maradt :D Mivel gonosz a karim, rögtön le is sarcoltam, az öreg meg készségesen odaadta a cuccait, nem is volt szívem megölni (hiába, nem megy nekem ez a gonoszkodás) az jutott eszembe hogy azzal az egy élettel úgy se jut mesze, pedig úgy köszönt el hogy reméli még találkozunk.
Visszatérve erre a dolgora, amit itt is vitattatoka kiváltakka kapcsolatban. Az Operation Anchorage dlc végén ha jól emlékszem akkor azt mondja nekem valamelyik tudós hogy hálából magammal vihetek bármit a lõszerraktárukból. De mikor bementem, rám lõttek. Akkor ez most a véletlenszerû megõrülésük miatt lehetett vagy valamit elcsesztem?
Az nem fog mûködni. A pörölyt meg a gatlinget nem tudod elvenni tõle, azok mindenképpen nála vannak. Viszont erre is van megoldás. Pl a légitámaszpont pályán. Mert ugye onnan se lehet/érdemes haza menni amíg nem végeztél. Mindig hagyd hátra (mond neki hogy "Itt várj") menj elõre és tisztítsd meg a terepet. Aztán "Kövess", vidd valahová a terep szélére, ott megint "Itt várj", stb, stb. Én ezt így csináltam. Pedig akkor már lehet hogy a 30. szint is meg volt. Esetleg még arra figyelj hogy ha hátrálsz akkor ne felé, mert ha ellenséget lát akkor beindul. De akár ki is használhatod, VATS-al elég jól ki lehet. Elõre küldöd, megvárod míg jól lesebzi az ellenfelet aztán VATS-ban egy fejessel befejezed. Így még akár lõszert is megtakaríthatsz.
Én már magától a ténytõl is félek, hogy ha velem jön, harcba száll. az ugye nekem meg XP bukást jelent. De még kidolgozok erre valami stratégiát. Az öklét csak nem használja :D
Én is menet közben jöttem rá. Hozzá vágtam egy szervópáncélt poénból. Nem vette fel, de nála maradt. Jöttünk-mentünk-lövöldöztünk, otthon nézem, még nála van. A következõ körben meg 4 szervópáncél volt nála :D A BS küldisor végén a felszerelés felét így is hátra kellett hagynom, pedig Fawkes hozta a páncélokat amiket elõtte 100%-ra javítottam. Meg a fegyvereket is. Ketten együtt elvittünk kb 5-600 kilót. Vagyis fele olyan gyakran kell hazamenni lepakolni a cuccost. Csak arra kell figyelni hogy fegyvert ne adjatok neki mert ugye azt használni fogja.
Hmmmmm, tényleg. Mozgó szekrény ba**ki :D Erre nem is gondoltam még sosem. Na ideje felkeresnem, mert amikor Pitt-be utaztam, meglépett :\
Igen. Van egy ilyen perk. Egyébként amikor feltettem a DLC-ket az összes követõm lelépett, õ is. Én a kutyát egyébként a Fellegvár mögött találtam. Tény hogy nem rossz követõ, viszont Fawkes kb 250 kiló cuccot el tud vinni ami azért nem kevés és rengeteg utazás megspórol, meg a gatling lézeres távolsági támadási is elég erõs.
Igaz, Sydney fegyvere még jó lehet közelharcra, de mire oda eljutok, hogy megkapom tõle, már van annál sokkal jobb is. Azért használtam azt is sokszor.
Eugene-nak jó még az 5mm-es, de én úgy vettem észre, hogy az inkább poén. Jobban járok, ha valami mással irtom az ellent. Nagyon nem sebez, viszont néha elõkaptam erõsebb ellenfelekre, csak hogy ne kelljen töltögetni és tudjam folyamatosan lõni.
Energiafegyverek közül meg az Alian blastert(halálkarmok nem szeretik), az Atomizálót, meg a Gatling lézert szerettem(na ahhoz tényleg hamar el lehet durrantani 5-10ezer cellát), a többi meg talán inkább akkor, ha máshoz nagyon fogyóban volt a lõszer.
Eugene-nak jó még az 5mm-es, de én úgy vettem észre, hogy az inkább poén. Jobban járok, ha valami mással irtom az ellent. Nagyon nem sebez, viszont néha elõkaptam erõsebb ellenfelekre, csak hogy ne kelljen töltögetni és tudjam folyamatosan lõni.
Energiafegyverek közül meg az Alian blastert(halálkarmok nem szeretik), az Atomizálót, meg a Gatling lézert szerettem(na ahhoz tényleg hamar el lehet durrantani 5-10ezer cellát), a többi meg talán inkább akkor, ha máshoz nagyon fogyóban volt a lõszer.
Csak akkor, ha azt a perket (vagy skillt, hogy is mondjam) aktiválod.
Állítólag, ha feldobja a bocskort Dogmeat, akkor a 101-es menedéknél ott lesznek a kölykei. Ezt csak azért nem tudom, mert ha fel is fogadok kísérõt, mindig bent hagyom Megatonban, valahogy jobban megszoktam, hogy egyedül kóborlok :D
Ha már követõk, Dogmeat is jó társ. Elég nehezen sebzõdik. Bár nekem sajnos elkóborolt valamerre és soha nem találtam meg. Aztán egyszer kaptam az üzenetet, hogy meghalt. Érdemes megmenteni a kis dögöt a fosztogatóktól, ha épp arra jártok. Asszem Junktown-ban található.
Leo nekem se ismerõs. Fawkes viszont szerintem a legjobb követõ. Minden szempontból. Bár ezt nyilván elfogultan mondom, hiszen nekem õ volt az egyetlen. Vagyis volt még a BoS csaj, de õ csak addig jött velem amíg haza vittem Megatonba.
Úgy rémlik az elején én is spóroltam a lõszerrel. Mármint mindig olyan fegyót használtam amihez sok töltény van. De igazából most spórolok vele jobban, mert egyrészt a gyengébb ellenfeleket (kutyák, Vault lakók, magányos fosztogatók, stb) agyonverem, másrészt ha nem sikerül valakit fejbe lõnöm akkor inkább visszatöltök. És a vadászpuska ilyen célra elég jó, mert lopakodó kritikussal simán megy az egy lövés fej (az igaz hogy a találati arányom elég rossz, mert ilyen 15-20% körüli célzással lövök) A játék elsõ harmadában már 1000 fölött volt a 10 és az 5.56mm-s töltény. A 10mm-es egyébként jó a PL-es Ismétlõ puskához illetve a Backwater-hez. Messzire ugyan kicsit nehéz vele célozni, viszont nagyobbat sebez mint a vadászpuska és ugye 10 milis töltény van dögivel. Egyébként még én se használtam a lõszergyárat Pittben, csak olvastam a wikin, onnan tudom. Ráadásul én felvettem a több töltény találós perket is. Meg az olcsó töltényt mindig megvettem a kereskedõktõl is.
Egyébként ha már 10 milis, az egyik legjobb nevesített fegyver a Sydney's Ultra smg. Az 50-es tár elég nagy, a sebzése is nagyon magas és relatíve pontos is. Nekem az egyik elsõ (ha nem a legelsõ) neves fegyverem ez volt. És ahhoz képest hogy milyen jó és mennyi skuló volt hozzá, méltatlanul elhanyagoltam (az egész játék alatt elõnyben részesítettem az egy lövetû fegyvereket)
Az 5 milis gondolom azért van mert a gatling ágyú (az igazi, nem a lézer) zabálja a töltényt. Ez a fegyver azoknak a csoportjába tartozik amit talán ki sem próbáltam. A lézer változatát használtam a játék végén amikor rájöttem hogy az õrrobotok ellen ez a leghatásosabb. Nekem pl a plazmafegyverek se jöttek be.
Úgy rémlik az elején én is spóroltam a lõszerrel. Mármint mindig olyan fegyót használtam amihez sok töltény van. De igazából most spórolok vele jobban, mert egyrészt a gyengébb ellenfeleket (kutyák, Vault lakók, magányos fosztogatók, stb) agyonverem, másrészt ha nem sikerül valakit fejbe lõnöm akkor inkább visszatöltök. És a vadászpuska ilyen célra elég jó, mert lopakodó kritikussal simán megy az egy lövés fej (az igaz hogy a találati arányom elég rossz, mert ilyen 15-20% körüli célzással lövök) A játék elsõ harmadában már 1000 fölött volt a 10 és az 5.56mm-s töltény. A 10mm-es egyébként jó a PL-es Ismétlõ puskához illetve a Backwater-hez. Messzire ugyan kicsit nehéz vele célozni, viszont nagyobbat sebez mint a vadászpuska és ugye 10 milis töltény van dögivel. Egyébként még én se használtam a lõszergyárat Pittben, csak olvastam a wikin, onnan tudom. Ráadásul én felvettem a több töltény találós perket is. Meg az olcsó töltényt mindig megvettem a kereskedõktõl is.
Egyébként ha már 10 milis, az egyik legjobb nevesített fegyver a Sydney's Ultra smg. Az 50-es tár elég nagy, a sebzése is nagyon magas és relatíve pontos is. Nekem az egyik elsõ (ha nem a legelsõ) neves fegyverem ez volt. És ahhoz képest hogy milyen jó és mennyi skuló volt hozzá, méltatlanul elhanyagoltam (az egész játék alatt elõnyben részesítettem az egy lövetû fegyvereket)
Az 5 milis gondolom azért van mert a gatling ágyú (az igazi, nem a lézer) zabálja a töltényt. Ez a fegyver azoknak a csoportjába tartozik amit talán ki sem próbáltam. A lézer változatát használtam a játék végén amikor rájöttem hogy az õrrobotok ellen ez a leghatásosabb. Nekem pl a plazmafegyverek se jöttek be.
Amikor legelõször találkoztam vele, még Fawkes-ról sem tudtam. Ugye hiába volt barátságos a radaron, mégiscsak szupermutáns, azt hittem bug. Aztán ráküldtem pár skulót, de messze volt, úgyhogy elkerülte...Szépen cammogott az úton és dumálgattam is vele, nem akar bajt, meg ilyenek. Aztán tovább ment.
Leo bácsi??? Sosem találkoztam vele :D mindig is azt hittem, hogy Fawkes az egyetlen barátságos szupermutáns :O Megyek megkeresem ezt a formát :D
Lõszerrel nekem mindig csak eleinte voltak gondjaim, aztán késõbb már annyi volt mindenbõl, hogy számolni sem lehetett. Ami éppen fogyóban van, azt nem használom, és ha mondjuk 5.56-osból van kevés, megyek szupermutánsokat darálni.
5 mm-es is csak poénnak van szerintem, ahogy a 10 mm-es is csak azért, hogy az elején boldoguljon az ember. Persze embere válogatja ki mit használ szívesen, de a söréteseken, 5.56-oson, .44-esen kívül én nem nagyon használok mást. Aztán ott vannak az energiafegyók is, azokhoz is szakadatlan mennyiség kerül elõ. A Pitt-be nem is mentem külön lõszerért, bár az is igaz, hogy talán az volt az utolsó DLC, amit kitekertem(BS-en és MZ-án kívül) és addigra már nagyon fullon voltam mindennel.
Na most ezt csak azért mondom, mert eleinte érdekelt ez a lehetõség, hogy a Kiváltaknak viszem a cuccokat, de nekem úgy tûnt, jobban megéri eladni inkább jó DC-s kupakért. Aztán ki tudja, annyira nem próbálgattam ezt a verziót...
Ez a "free-three" dolog meg szerintem csak szójáték lehet.
Viszont ami meglepett, hogy amikor legutoljára játszottam FO3-al, nem találkoztam Leo bácsival, pedig elõtte akárhányszor fogtam neki, mindig összefutottam vele valahol(általában az Aknamezõ környékén). Tud róla valaki valamit, hogy miért olyan, amilyen?
5 mm-es is csak poénnak van szerintem, ahogy a 10 mm-es is csak azért, hogy az elején boldoguljon az ember. Persze embere válogatja ki mit használ szívesen, de a söréteseken, 5.56-oson, .44-esen kívül én nem nagyon használok mást. Aztán ott vannak az energiafegyók is, azokhoz is szakadatlan mennyiség kerül elõ. A Pitt-be nem is mentem külön lõszerért, bár az is igaz, hogy talán az volt az utolsó DLC, amit kitekertem(BS-en és MZ-án kívül) és addigra már nagyon fullon voltam mindennel.
Na most ezt csak azért mondom, mert eleinte érdekelt ez a lehetõség, hogy a Kiváltaknak viszem a cuccokat, de nekem úgy tûnt, jobban megéri eladni inkább jó DC-s kupakért. Aztán ki tudja, annyira nem próbálgattam ezt a verziót...
Ez a "free-three" dolog meg szerintem csak szójáték lehet.
Viszont ami meglepett, hogy amikor legutoljára játszottam FO3-al, nem találkoztam Leo bácsival, pedig elõtte akárhányszor fogtam neki, mindig összefutottam vele valahol(általában az Aknamezõ környékén). Tud róla valaki valamit, hogy miért olyan, amilyen?
jaja, most a második végigjátszás során már inkább minden lõszert begyûjtöttem és a fõküldetések után elsõként utaztam pitt-be :D
:D és az infláció smafu..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
50 cent miért pont ötven..? :D
Annyit beszéltek róla lehet h nekiállok ismét.. Bár itt a nyár, októberre ki is tolom :)
Annyit beszéltek róla lehet h nekiállok ismét.. Bár itt a nyár, októberre ki is tolom :)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Voltam a Hadtöri Múzeumban, egyébként attól hogy fõ küldetés, pont nem kell teljesíteni. Legalább is azt. Mondjuk jó karival alap volt. Lehet hogy akkor még alacsony szintû volt a karim azért nem pucoltam ki. Az tuti hogy úgy lopakodtam végig mindenhol, gyorsan felkaptam a holdkompról ami kellett és uccu. Gyanítom egyébként hogy súlyhatáron voltam és azért nem öldöstem tovább. A játék elején még elég hamar betelik a 200 kiló, fõleg ha esik pár rakéta, golyószóró meg hasonló súlyos cucc.
Akkor úgy tûnik be kell piszkolnom a kezem és eltenni láb alól pár Kiváltat. Majd én próbálkozom náluk mert a wiki azt írta hogy érdemes beváltani náluk a páncélokat lõszerre, azokat meg konvertálni a Pit gyárban.
Lehet elõszedem a régi karimat és megkeresem azt a puskát. Mint az elmúlt pár órában kiderült, egy csomó helyen nem is jártam. Nekem egyébként elég sok skulóm van .44-hez mert a Magnumot kb nem is használtam.
Én elõször azt is hittem hogy õ "szabad kutya". Aztán mikor mondta hogy "nem egy és nem kettõ" akkor esett le hogy három kutya. Fogalmam sincs, lehet hogy ez is valami utalás, amit csak az amerikaiak ismernek.
Akkor úgy tûnik be kell piszkolnom a kezem és eltenni láb alól pár Kiváltat. Majd én próbálkozom náluk mert a wiki azt írta hogy érdemes beváltani náluk a páncélokat lõszerre, azokat meg konvertálni a Pit gyárban.
Lehet elõszedem a régi karimat és megkeresem azt a puskát. Mint az elmúlt pár órában kiderült, egy csomó helyen nem is jártam. Nekem egyébként elég sok skulóm van .44-hez mert a Magnumot kb nem is használtam.
Én elõször azt is hittem hogy õ "szabad kutya". Aztán mikor mondta hogy "nem egy és nem kettõ" akkor esett le hogy három kutya. Fogalmam sincs, lehet hogy ez is valami utalás, amit csak az amerikaiak ismernek.
Apropó, Három Kutya miért az, ami? Értem én, hogy Three(ami hasonlít a free/szabad/-re), de akkor is <#hehe>#hehe>
Tenpennyt folyamatosan legyilkolom, annál csak az a kulcs van, ami egy összefüggõ mellékküldetéshez kell, más kulcs nincs. Valahogy másképpen juthattál be akkor :D
Ujjat csak akkor találsz a hulláknál, ha te ölöd le õket, mivel az Enklávésok daráltak, nem kaptál ujjat. Egyébként mondom, sokáig engem sem csesztettek a Kiváltak, aztán egyszer elkapta õket a gépszíj és nem voltam szimpatikus nekik(összes végigjátszásban így volt, a kiváltó okra már nem emlékszem).
A Lincoln puskát meg a Történeti Múzeumban találod, de azt hiszem visz oda küldetés is Három Kutyától, lõszer meg 44-es Magnum kell bele. Tényleg jóféle fegyver, érdemes beszerezni hamar.
Ujjat csak akkor találsz a hulláknál, ha te ölöd le õket, mivel az Enklávésok daráltak, nem kaptál ujjat. Egyébként mondom, sokáig engem sem csesztettek a Kiváltak, aztán egyszer elkapta õket a gépszíj és nem voltam szimpatikus nekik(összes végigjátszásban így volt, a kiváltó okra már nem emlékszem).
A Lincoln puskát meg a Történeti Múzeumban találod, de azt hiszem visz oda küldetés is Három Kutyától, lõszer meg 44-es Magnum kell bele. Tényleg jóféle fegyver, érdemes beszerezni hamar.
Én jó karakterként lelõttem Tenpenny-t, lehet hogy ezért volt kulcsom a hátsó ajtóhoz. Mivel a bombát még egyszer sem robbantottam fel, mást nem tudok elképzelni hogy hogy jutottam be, de az tuti hogy bejutottam a Tenpenny tornyos szobámba (is).
Én múltkor találkoztam Kiváltakkal. Elmentek mellettem pedig full jó karmám van. Aztán jöttek az Enklávésok és lemészárolták õket. Aztán én õket. Átkutattam a hullákat de én nem találtam ujjat a Kiváltaknál, csak az Enklávénál.
A Lincoln az milyen fegyvernek a nevesített változata? És pontosan melyik múzeumban, mert ha jól emlékszem van néhány. A lõszerhez meg annyit hogy elvileg a Pit-ben tudsz magadnak lõszert konvertálni. Nem tudom hogy arra is mûködik e.
Én múltkor találkoztam Kiváltakkal. Elmentek mellettem pedig full jó karmám van. Aztán jöttek az Enklávésok és lemészárolták õket. Aztán én õket. Átkutattam a hullákat de én nem találtam ujjat a Kiváltaknál, csak az Enklávénál.
A Lincoln az milyen fegyvernek a nevesített változata? És pontosan melyik múzeumban, mert ha jól emlékszem van néhány. A lõszerhez meg annyit hogy elvileg a Pit-ben tudsz magadnak lõszert konvertálni. Nem tudom hogy arra is mûködik e.