19179
-
Darun #18459 Előlem úgy se tudták hogy életben hagytam őket. A Halálos vágta miatt végtelen akciópontom volt, ráadásul már előtte is csak arra gyúrtam, egyedül a gyorsabb akciópont regeneráló perket nem vettem fel. Viszont Ranger páncélba nyomtam, volt +25 akciópontos perkem, később beszereztem a hokimaszkot is és minden tulajdonságom 9 volt (azért nem 10 mert a játék vége előtt raktam fel a DLC-ket és akkor már volt nálam pár bólogatós figura.) Ha jól emlékszem 3 lövésem volt VATS-ban a Backwaterrel. Egyébként az xp-t csak akkor tudják ellopni ha a felénél többet sebeznek az ellenfélbe. -
RED BULL F #18458 Első dolgom az volt hogy mindet agyonlőttem. Előlem ne lopják el az XP-t :D Na meg a cuccuk és ér valamennyi kupakot :D -
uscGhost #18457 Nem, nekem csak a végtelen páncél miatt kell, hogy eladhassam pénzért XD -
seraph27 #18456 Ebben a Vaultban lakni is lehet? -
Darun #18455 Ha van Halálos vágta perked akkor abban sincs semmi kihívás. Az első kört pár karcolással megúsztuk. Mármint a társaim kaptak pár karclást :D A második kört csak én éltem túl, de úgy rémlik akkor sem tudtak megsebezni. A legkeményebb ghoul talán az Izzó volt, de mivel mellé jött egy csomó sima mocsári, így az sem jelentett gondot. Akkor már inkább pár szupermutáns hadúr vagy talon zsoldos. -
RED BULL F #18454 Akkor az már a 3. végigjátszásom lenne :D na nem baj akkor marad a ghoul arena Point Lookout-ban :D -
Darun #18453 Kezdj új karaktert :P -
#18452 Nincs mit! :) -
RED BULL F #18451 Sajna nem. De ha már itt tartunk engem egy olyan mod érdekelne ami egy olyan területet ad hozzá a játékhoz, ami dugig van ellenfelekkel és mindig újraspawnolja oda őket ha elmegyek onnan. Már végigvittema játékot és unom magam a világban. -
uscGhost #18450 Kössz -
#18449 Nem, ugyanúgy a társad marad, csak visszakerül arra a helyre ahol felszedted. (Ha oda elmész, akkor újra csatlakozni fog hozzád.) -
uscGhost #18448 Értem, de eltűnik? Vagy milesz? :D Boccs a hülye kérdésekért csak kiírtottam a fél várost csak hogy gonosz legyek és felvehessem a csávót és nem lenne jó ha eltűnne csak úgy :D Egyébként végre megtaláltam a módot :D Akit érdekel katt ide. -
#18447 Van olyan terület, ahová nem tudod elvinni. Ha jól emlékszem. :) -
uscGhost #18446 És ha viszem magammal DLC terültre? Akkor gondolom nem tűnik el :D Am kössz. Esetleg nem tudod mi annak a módnak a neve ami az atombomba mellé egy lejáratot rak és ha lemegyek akkor egy nagy komplexum meg végtelen szervópáncél vagy miaz van ott? Véletlen töröltem és nem találom már a nexus-on se :( -
RED BULL F #18445 Csak ha elmész a DLC területekre. Minden más esetben ott fognak dekkolni. -
uscGhost #18444 Ha szerzek egy követőt, és azt beállítom a házamba, hogy várjon ott, akkor az ottmarad vagy megunja és "felmond"? Ezt úgy értem, hogy nem akarom, hogy baja essen és sok ideig ott hagyom. -
#18443 enb oldala install,egyebek :) -
#18442 Én nekem az ENB series grafikai módosítót nem sikerült működésre bírni. Van valakinek ötlete,hogy mit csesztem el?
-
Darun #18441 Annyit tényleg megér. Viszont szerintem a DLC-k elég sokat tesznek hozzá a játékélményhez, tehát érdemes azokat is beszerezni. Én nem sajnáltam érte az 5k-t sem. -
ricsa008 #18440 Most csaptam le rá 990-ért a Tescoba igaz nem GOTY de occso és ennyit megér... -
Darun #18439 Kereskedőknél szokott lenni. Ezen kívül egyes szupermutánsoknál, Kiváltaknál vagy Acél Testvériség tagoknál fordulhat elő. Illetve az Enklávé katonáinál.
Nyilván amelyik karival végigvittem a játékot, azzal nekem sincs anyagi problémám. Viszont a nemrég indított gonosz karim néha került már nehéz anyagi helyzetbe. igaz hogy ez csak kupak hiányt jelentett ami átlagosan 10 percig szokott nála tartani (és nem úgy oldom meg hogy cuccokat adok el).
Nekem neves fegyverem még nem tűnt el. Sőt! Legjobb tudomásom szerint semmilyen fegyverem, sem más felszerelési tárgyam.
Viszont nekem eltűnt Eulogy Jones :D Így most se fogom megtudni tőle hogy az Unió templománál tanyázó szökött rabszolgákat fel lehet e adni neki. -
seraph27 #18438 Hol lehet megkaparintani a gatling lézert? 100 óra után se találtam 1-et se -
seraph27 #18437 Nemtom égő-e de még nem csaltam mit írjak a konzolba? -
RED BULL F #18436 Ha a játék csal, csald vissza te is az eltűnt fegyvereidet. Használd a konzolt ;) -
seraph27 #18435 Asse hülyeség, de már annyi kupakom van hogy nem okoskodom a lóvékkal, egyébként meg oda szoktam figyelni hogy rendben legyenek a cuccom mikor elindulok valahova.Ettől függetlenül szarul esik ha eltűnik egy yo fegyvered.
Nemde?
-
totya4 #18434 Attól hogy valaki beleszúrta a fájl nevébe az eng szót, attól az még orosz crack marad. Trivium egyedül az orosz verzióval foglalkozott, ez a gcw-n is látszik. Így tehát nem csoda ha a launcher orosz. Nem tudom a te Fallout 3 verziód milyen, nekem GOTY van, neked szerintem az alap, illene megnézni milyen verzió, és leszedni hozzá patch-et ha van. Mert magát ne szívassa az ember ha lehet. Ezután ha magától nem indul az eredeti játékod (bár újabb verzióval nagyobb eséllyel fog), akkor ahhoz a patchoz való cracket kell keresni, lehetőleg ne oroszt :) -
#18433 Szia! Próbáld meg ezt: #16581 -
#18432 Fallout3v1.0NoDVDFixedexeEng-2
Ezt alkalmaztam és mégis orosz... -
totya4 #18431 A launcher olyan nyelvű lesz, amilyen nyelvi verziójú az a fájl. -
#18430 Köszönöm, most már nekem is megy full screenbe. (igaz még mindig orosz a launcher)
Ha valakinek még lenne ilyen gondja, EZ alapján csináltam meg. -
Darun #18429 Szívesen :)
danny: pedig ilyen is volt nálam. És nem rémlik hogy bármit is telepítettem volna. Hopp! Megvan! Nekem akkor írja ezt ki ha a Fallout3.exe-vel akarom indítani. A FalloutLauncer-el viszont elindul. -
nimirig #18428 Köszönöm Darun! :) -
nimirig #18427 És tényleg! Lol ott volt a magyar nyelv választható nyelvként. Most már megjegyzem egy életre hogy a magyar lengyelül wêgierski :D -
#18426 A trivium crackkel indul ablakos módban. :D
Már csak arra kell rájönnöm, hogy állítsam át, mivel a launcher orosz lett :) -
#18425 Ha a lemezről indítom a launchert azt írja, hogy a BINKW32.dll hiányzik a gépemről és ezért nem indul. -
Darun #18424 A lemezről is próbáltad indítani? Ha jól emlékszem, pont ez az a játék ami a gépről nekem se indult el, csak úgy ha a CD-ről indítottam a Launcher-t. -
#18423 Üdv!
Eredeti a játékom, már a cd behelyezése után ez fogad: Cannot locate the cd-rom, please insert the correct cd-rom...
Telepíteni sikerül setup.exe-vel, de falout.exe vagy launcher.exe indításával is ugyanezt írja ki.
Win7-em van. Friss driverek.
Hogyan tudnám orvosolni a problémát? -
Darun #18422 Az viszont pech. Bár nekem úgy rémlik hogy a negyedik nyelv a magyar szokott lenni. Ha abból indulok ki hogy a hazai játékok is ezen a négy nyelven telepíthetőek. -
nimirig #18421 Azért mert Szlovákiában voltunk és egy üzletben kiárusítás volt. Nagyon jó áron vettem meg: 8 EU. és a választható nyelv a lengyel, cseh, meg még valamilyen. De már azt se bánnám a "angolosítani" tudnám lol. :) (mellesleg a mafia 2-est is 8 EU-ért ott vettem) -
Darun #18420 seraph: és miért adod el a szarabb puskát? Én mindig a vacakot veszem meg a boltosoktól is, mert az olcsó és fel lehet javítani vele a neves fegyvereket. Vagy két szart összejavítasz és már is több pénzed lesz belőle mint a kettőből külön.
nimrig: nekem asszem 3/4 éve volt egy ilyen a ME 2-vel. Bár az nem GOTY volt hanem VG. Nekem is lengyelül nyomta fel. Valahol telepítés közben be kell állítani hogy telepítés nyelve magyar legyen. Esetleg ez segíthet.