Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
banner alatt faq-ra kattintasz

egyébként ha a fõszálat csinálod, egy idõ múlva bejutsz majd oda

elnézést a faszomozásért, de felbaszta az agyamat a 8 évesezéssel az elötted ír

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sz4bolcs
lol. Elkezdtem tömeget oszlatni azon a nagy repülõgéphordozó hajón, mert folyamatosan belepofáztak, amikor loptam a piacon. A vége az lett, hogy kinyírtam minden kereskedõt és a rendõröket, erre jött egy hapi fat man-nel. Az még nem is lett volna probléma, de az ürge folyamatosan újraéled. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

snowkid16
tutorial.

Mike at home
mi a faszom az a TuT?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

snowkid16
Szervó páncélt megtaláltam , de valaki adjon egy TuT-ot mert nem akar összejöni, hogy bejussak a Fellegvárba :S

Mike at home
tudod mit, nem érdekel a fikázásod
nekem tetszett, neked nem, legyen neked szar napod, de az enyémet ne rontsd el
köszi!

volt egy-két ötletes pályaszerkesztõ (rileys rangers, meg még megannyi quest, zseniális) meg voltak a másodvonalbeli jómunkásemberek, utóbbiaknak köszünhetjük ezt az okkultnak beállított bárgyú szart amit már 8évesen sem venne komolyan senki, leszámítva ezt a pár fenbojt itt.

Mike at home
nem furcsa, hanem aki odatévedt, megették
ha leméész, ott vannak a friss hullák

és nekiáll moralizálni 😄D

egyébként vannak kannibálok is gémben akik furcsa húst tartanak a hütõbenm és elhajtanak ha kérdezõsködsz. Na ahhoz végképp nem volt gyomrom.

Szerintem az a family is ilyen underworld szintü kolóniánka indult csak éppen félbehagyták mert belátták hogy ez bizony t-r-á-g-y-a.

Mike at home
jah, kurvaannyát az összes vámpirnak, de mosolyogva lövöldöznéd le szegény gyerekeket...

Mike at home
nekem nincs bajom a vámpírokkal
gonosz karival neked sem kellene hogy legyen
de azt állítani, hogy kannibálok, és máshol ilyen nincs, ellenben végigjátszotta 3x - vicc

Mike at home
naja, de alacsony szintü karinak hol van 500-a arra, meg magas speech-e?chld at heart megéri

xblades
Na ez az amit kerestem kösz<#nyes><#worship>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Calver
nem kell Child at Heart, bedumálni is be tudod magad elég magas speech-el, dettó a Wazer Wifle-t is meg lehet venni 500 pénzben. sajnos agyonlõni mindenkit és mosolyogva besétálni nem lehet <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
na ja, az az egész Family-s küldetés ritka undorító... és még hozzá bugos is, mert ha leölöd õrüket kapásból Arefu is ellened fordul. a jó megoldás meg az ha azt a retardált bandát rádumálod h védje Arefu-t, ó igen. szerintem sokkal jobb megoldás a falhoz állítás. túl sok vámpír fanboy van Bethesdánál.

"The trees move. Do you not see it?"

Mike at home
a plusz tulajdonságokat az object effect adja - megtalálod a tárhgy adatlapján. object effect lista pedig az effects listában van, sajátot is létrehozhatsz, meglévõt is szerkeszthetsz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

xblades
Kösz a texturázás rész már kezdem kapisgálni az itt leírtak majd jól jönnek ha eljutok a saját páncélommal arra a szintre.<#wink>
A gecket is kezdem érteni kevés angol nyelvtudásom ellenére /ami nekem még csak a játékokhoz elég/,de az armor menü alatt azt még mindig nem látom hogy lehet, mondjuk + erõt,vagy - mozkékonyságot hozzá adni /csak súlyt,védelmet,tartósságot.<#sir>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

wedge31
Most már tuti hogy te a bethesdának dolgozol<#crazya>
A játékban van böven hiba szerintem nem kell minden negativ kritikát személyes sértésként kezelned.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mike at home
kevés? sok játékot egyszer végigjátszol, illetve még azt sem, aztán szevasz

miért nem láttalak én itt az elmúlt pár hónapban? vagy csak ennyire semmitmodó hsz-eket irtál?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
jó, akkor ebben nem értünk egyet

Mike at home
a) megmented a haverjait Paradise Fallból, a rabszolgakereskedõktõl
b) felveszed a Child t heart perket, és bedumálod magad, enélkül a perk nélkül vásárolni sem tudsz majd itt

kb 2.5 , 3 db újrajátszhatóság van benne utána engem elfogott az undor ( minduntalan ismétlõdõ animációk és ellenfelek miatt), az szvsz kevés.

w77d
sziasztok! Jó a játék? megéri a pénzét?

sz4bolcs
addig jutottam, hogy egy ajtón keresztül lementem ilyen bányaszerûségbe, ahol egy srác fogadott, aki õrzi az ajtót, és nem enged be..

1 sidequest híján megcsináltam az összeset, egyik sem volt ennyire _alantas_ , "hollywood-droolover" , _popkultúrába-benyomulós-agybeteg-giccs-szar_. Nah, ha nem provokálsz nem írom ki 😄.

killecske
Szerintem ne öld meg õket!
Ha megbeszéled velük a város védelmét akkor kapsz egy tervrajzot és egy új képességet! Nekem még szimpatikusak is voltak.

oké köszi megprobálom,egyépként mindet végigjártam már de nem voltak... talán az nem mindegy nappal vagy este megyek... 😊

Mike at home
óh, és - most, hogy végiggondoltam - ezen kivül is még hány "moralizálós gagyizó" rész van a Falloutban, max te nem tudsz róla

Mike at home
de van, lent délen

Mike at home
ugyanmár, a Család hol kannibál? Azok simán vámpírok (vagy most valamit keverek) egy szimpatikus és kultúrált vezetõvel

Mike at home
hol kissrác az? na mindegy
a srácot zavard haza

igazi moralizálós gagyizós küldi , szerencsére nincs is több belõle.

arefu-s a leggagyibb küldi, hagyd a fenébe szvsz, emiatt ne töltsd vissza.

Arefu-nál lemegyek a Családhoz.
Kinyírom õket,mert kannibálok.
A kissrácot lenthagyom, mert egyedül akar lenni.

A küldetés elbukik.

Mit rontok el?

Köszi:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Mike at home
Magába lamplightba, vagy a hátsó kapun?

sz4bolcs
KÉRDÉS: A lamplight cavernsbe hogyan lehet bejutni? A bejárat tetején egy kis muksó azt mondja, hogy valamit kell adni cserébe, de nem értem, mit. Mit kell csinálni, hogy beengedjen?

sz4bolcs
Be kellett zárnia a kocsmát, mert részegen mindenki bepotyogott a bomba mellé. 😄

sz4bolcs
Hogy õszinte legyek: még én sem. 😊 De dolgozom rajta.

chalezlopez
Mondjuk nekem a kocsma nincs nyitva jóideje, lehet szegény korcsmáros is megzuhant valahol?<#idiota><#hehe>

Vamos Argentina!

Mike at home
ez annyira vicces, hogy csak te érted 😊

sz4bolcs
próbáld másképp: walkolj <#hehe><#hehe><#hehe>

Mike at home
Megatonban hajlamosak lepotyogni és kinyifanni

sevendoor
köszi, de Calvernek volt igaza, leesett vhonnan és elpatkolt szegény. Konzollal megkerestem és felélesztettem.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Szevasztok 1 kis segitségr lenne szükségem amikor menekülnöm kell az elsõ pályárol és át akarok menni 1 ajton akkor kidob ajáték exe hibával valaki tud erre megoldást elõre is köszi
tiburon26
hali.constantin erod melleti haz alagsoraban van egy ajto.annak a kulcsat hol-kinel talalom.tudja valaki?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Mike at home
pedig itt vannak: Meresti Trainyard

chalezlopez
Én se találom azt a rohadék családot...

Vamos Argentina!

Akkor valószínû éjszaka van, mert a srác este megy föl a vízmûhöz cuccozni, az öreg éjszakára lelép, de nappal ott lesz. De bemész a kocsmába, ott van minden éjszaka az öreg. Nappal vízitelep, éjjel kocsma röviden.
Mike at home
téblából lenn egy fiatal fickó, aki nemrég csatlakozott a Családhoz, õ megmondja a jelszót

Ha nem mész semmire, hackeld meg a terminált.

A fõnöküket lehet egyébként rábeszélni arra, hogy mondja meg, hogyan jutsz be hozzá. Gyakorlatilag "engedélyezi", hogy beszélj a sráccal. Ha jól beszélsz, arra is megtanít, hogy a bloodpack ne 1 egységnyit gyógyítson csak...