Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként nem kell utánna rohannod!
elég ha tekeregsz tovább, aztán amikor kedved van odateleportálsz paradise fallshoz, és megkapod a jutalmad!
practitioner of the forbidden arts of death
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
igaz nagyon gyorsan amortizálódik, de a nexusról leszedtem egy repair modot, így könnyebb a javítás.
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
A karaván kereskedõket érdemes finanszírozni?
De ha azt mondod nem kell különösebben semmire,akkor mi értelme volt hogy kaptam ezt a feladatot?
Next PC upgrade: 2022
Meg is szereztem.
Ez a késõbbiek folyamán fog kelleni küldetéshez??
😊
beépített nincsen.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Feltettem a legújabb nvidia drivert és mûködik rendesen!
Én már feltettem.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Volna egy kis probléma, amiben a segítségeteket szeretném kérni: Hogyan lehet a játékba saját zenéket lejátszani? Ha csak móddal lehet megoldani, akkor azt a módot merre találom?
(Gondolom egy új rádióadó vagy audiokazetták játékba importálásával lehet megoldani, csak még nem találtam sehol sem ilyen módot )
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
de tudod mit, lemented, kipróbálod, becsalsz pénzt, végignézed az összes témát, van-e olyan ami tetszik...
aztán mindezek után visszatöltve a régi állást, eldöntöd, felrobbantod-e Megatont
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egy helyiség, nincs ebenne még wc sem, a falak kormosak, nem olyan szép mint a többieké, nekem nem tetszett
Igen ott is kapsz lakást.
#10085 obe
nem ahogy felveszed hozzá adja, majd a lakásban meg a tartóba lehet pakolni õket.
Thx!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Majd szól az elnök, hogy menjek az irodájába. Egyszerûen nem találok oda. Ha nagyon elkóricálok kiadja a parancsot, hogy lõjjenek le.
Ráadásul a bólogatós figurát is meg kellene szereznem mielõtt beszélek vele mivel a leírás szerint utána már nem lehet.
Szóval van rá esély, hogy elkolbászolok a figuráig, megszerzem és utána beszélek az elnökkel?
Esetleg hagyjam a fenébe és lõjjek le mindenkit aki szembejön és jussak ki? Merre van az a tetves iroda? Ötlet?
Szóval igen nem lehet könyvekbõl 100 fölé. 😛