Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
😄 én is õt gyüjtöttem csak be... Red-et megmentettem a rendõrkapitányságon, így õt már nem vihetem rabszolinak...
egyébként nem kell utánna rohannod!
elég ha tekeregsz tovább, aztán amikor kedved van odateleportálsz paradise fallshoz, és megkapod a jutalmad!

practitioner of the forbidden arts of death

vagyis ha felveszed, mondjuk 20-as szintet, akkor maradsz ugyanúgy 20-as szintû, csak elbaxtál egy perket.
egy szintet ad, de mivel maxolva van 20-ra az elérhetõ szint teljesen felesleges felvenni. helyette inkább az explorer ajánlanám.
sevendoor
Ha már ekkora itt a nyûzsgés, még egy kérdés. Van ez a "itt és most" perk. Ez még egy szintet ad a játékhoz a 20-on felül, vagy gyak. még 20 pontot eloszthatok?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

én becserkésztem azt az arkanasast. persze ez már csak a második nekifutásra csináltam. de baromi nehéz volt végigrohanni vele a terepet,úgyhogy csak õt adtam el.
grebber
Kinyirták a többiek akik ott voltak😄

Next PC upgrade: 2022

nekem legjobban a railway rifle tetszett. fõleg miután legtöbbször fejre lõttem, és felszögelte a fejeket a falra 😊.
igaz nagyon gyorsan amortizálódik, de a nexusról leszedtem egy repair modot, így könnyebb a javítás.
Calver
4 az alapból, csak akkor lesz 3 ha megölöd az egyiket, pl Arkansas Minefield-en... aki mondjuk nem meglepõ h meghalt lévén lõtt az emberre.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
negatív karmát kapsz, de rossz garantáltan nem lesz... amikor én elõször megkaptam majd kipróbáltam Mesmetron-t és adtam egy "szép nyakláncot" valakinek, olyan sátáni kacajt eresztettem el h rögtön elsötétedett az ég és kénes szag kezdett el terjengeni. <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok!
A karaván kereskedõket érdemes finanszírozni?

Gondolom azért, hogy azzal intézd el a behemótot. Nekem nem kellett hozzá...

Megmondták, kit kell összeszedni. A háromból az egyiket kell begyüjtsd elsõként...

sevendoor
A dartpuska tervért menetelve, belefutottam vmi Paradise Falls nevû rabszolgatartókba ahol felvettem egy küldit, hogy gyûjtök rabszolgákat. Ezek fosztogatók is lehetnek, vagy nem lesz ez rossz nekem?

grebber
Oké.Csak gondolkodtam hogy ha esetleg eladom és a késõbbiekben fog kelleni akkor cseszhetem.
De ha azt mondod nem kell különösebben semmire,akkor mi értelme volt hogy kaptam ezt a feladatot?

Vedd meg a házba az orvosi felszerelést, abban is van egy...

sevendoor
Minden szart összegyüjtöttem, a házamba be sem tudok lépni a lomoktól, az orvosi gumicsöveket persze mind eladttam, mert minek......... hát a dartpuskának annak, persze már seholsincs egy darab se. <#falbav>

Nem. Tied, használd, ha akarod. Én elraktam a polcra, a többi spéci ám, számomra érdektelen pukkantyú közé...

grebber
Galaxis Rádiohoz mentem és a nagy semmibõl jött egy küldi hogy szerezzem meg a halott katonától az atombrutál durva fegyvert.
Meg is szereztem.

Ez a késõbbiek folyamán fog kelleni küldetéshez??

Fraps.
😊
beépített nincsen.

sz4bolcs
Valaki tudja, milyen programmal tudok fölvenni a játékból jeleneteket? Esetleg létezik itt is valami parancs, mint CS-ben a startmovie?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

grebber
Csoda történt.Végre megy a game kilépkedés nélkül!!!! (lekopogom)
Feltettem a legújabb nvidia drivert és mûködik rendesen!

A túloldalról, de az eléréséhez kulcs kell, ami egy quest tartozéka.

sz4bolcs
Köszi! 😊 Még1: Ahogy belépünk a toronyba, balra van valami metros ajtó. Ott lemegyek egy pincébe, de azt írja, hogy máshonnan kell vezérelni az ajtót. Honnan lehet kinyitni?

Prince23
Semmit nem javít, ez arravaló, hogy elõkészítse a Pitt feltelepítését meg a letöltés opciót kompatibilissá teszi ergó azt is frissíti, így elérheted a Pittet...
Én már feltettem.

sz4bolcs
Légyszi, majd írjatok tapasztalatokat.

Kint van az udvaron, a bejárattól jobbra, ahol az õrök alszanak...

sz4bolcs
A toronyban (ahonnan Megatont fel lehet robbantani) hol található a fegyverraktár, és hogyan lehet oda bejutni?

BaLeeX
Az komoly, hogy a játék vége videók alatt nincs magyar felirat? Sõt semmilyen?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Can you help me?

Volna egy kis probléma, amiben a segítségeteket szeretném kérni: Hogyan lehet a játékba saját zenéket lejátszani? Ha csak móddal lehet megoldani, akkor azt a módot merre találom?
(Gondolom egy új rádióadó vagy audiokazetták játékba importálásával lehet megoldani, csak még nem találtam sehol sem ilyen módot )
Prince23
Már 1x végigvittem úgy hogy nemrobbantottam,de most agyalok egy durrantáson😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Mike at home
tudsz bele motyit venni, végigpróbáltam az öszeset, nekem nem tetszett

de tudod mit, lemented, kipróbálod, becsalsz pénzt, végignézed az összes témát, van-e olyan ami tetszik...

aztán mindezek után visszatöltve a régi állást, eldöntöd, felrobbantod-e Megatont

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

raptor, saga..köszi
Oké thx,és ott nemis lehet fejleszteni a lakást,vagy ott is van ember akinél tudok bele motyit venni?

Mike at home
amikor nálad van, már akkor van hatása

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja, de tök gáz az a lakás
egy helyiség, nincs ebenne még wc sem, a falak kormosak, nem olyan szép mint a többieké, nekem nem tetszett

Amint felveszed õket, megkapod a pontokat. Utána el is dobhatod...

#10084 Skyline
Igen ott is kapsz lakást.

#10085 obe
nem ahogy felveszed hozzá adja, majd a lakásban meg a tartóba lehet pakolni õket.

sräcok, a bologatos figuräk csak akkor adnak pluszt ha vitrinben van, es aktivälom öket, ha egyszerüen nälam van az invertoryban akkor semmi hatäsa?...köszi
Ha Megatront<#idiota> felrobbantom akkor Tenpennynél lesz kulipintyóm? Mert láttam ott is van üres szoba amit kulccsal lehet nyitni...Ott is belehet rendezkedni (venni motyikat,mint Megatonban) ?
Thx!

robotnyk
de, mert az ürge saját szakállra cselekszik, mikor le akar lövetni.
Ha ugyanolyan fegyver tervbõl veszek még egyet, akkor elvileg a vázlat fejlesztve lesz, azaz v2-es fegyvert kapok. Ehhez képest a mutatott paraméterekben nem látok eltérést. Pedig elvileg az újat csinálja a mukapadnál, hiszen ha nem adom meg neki az újonnan szükséges alkotóelemet, kiírja hogy nincsenek meg a hozzávalók. Olyan ezres árért jó lenne ha látnám azt a változást, ami elvileg 10%.
BaLeeX
Magyarul akkor semmiképpen nem tudsz elérni az elnökig hogy beszélj veke?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Etorian
operation Anchorage-ben is még 20lvl a max?mert nemvolna rossz ha ezzel feljebb vennék a szintet kicsit,olvasom itt hogy a harmadik Dlc-ben majd kiveszik a játék végleges befejezését majd,a The Pitt az csak a második lesz még,tehát erre kell majd várnunk még.õõõ,én örülnék neki ha legalább kicsit megnõvelnék a szintlépést,nagyon nem is volna jó,mivel ígyis elég fejlett lehet már a karakter,és eléggé könnyûvé válik a játék így 20 környékén.teljesen jó amúgy a rendszer,de biztosan kitalálnak valami újat.

robotnyk
nem az elnök adja ki a parancsot, hogy lõjjenek le, hanem a faszi aki a celládban volt. szóval ja, amint ez utóbbi megtörténik, lövöldözz. fejbõl így nem tudom már, hogy pontosan merre kell menni, de vannak térképek az épületben a falakon, ami mutatja hogy éppen hol vagy, én az alapján mentem.
BaLeeX
Most vagy én vagyok nagyon béna vagy nem tudom mi van de kicsit elakadtam. Épp megszereztem az ÉTEK-et amikor elkaptak a fiúk.

Majd szól az elnök, hogy menjek az irodájába. Egyszerûen nem találok oda. Ha nagyon elkóricálok kiadja a parancsot, hogy lõjjenek le.

Ráadásul a bólogatós figurát is meg kellene szereznem mielõtt beszélek vele mivel a leírás szerint utána már nem lehet.
Szóval van rá esély, hogy elkolbászolok a figuráig, megszerzem és utána beszélek az elnökkel?

Esetleg hagyjam a fenébe és lõjjek le mindenkit aki szembejön és jussak ki? Merre van az a tetves iroda? Ötlet?

Nah már én is félrebeszélek. 😄 Igen 100 skillig lehet nyomni a dolgokat. De ha esetleg valami cuccod ad még pluszba akkor az nem veszik kárba. Mert az ellenségnek elvileg van védelme és akkor az is számít. (elvileg)

Szóval igen nem lehet könyvekbõl 100 fölé. 😛

sz4bolcs
Nálam az "agyas robot" szokta úgy rángatni a kezét, mint ha techno viking lenne. 😄 Biztos valami autista agya került bele.

woy
bocs,akkor mégegyszer.ez meg táncol <#idiota>

woy
ez meg táncol <#idiota>