Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha aszondod neki, nem kapsz, pusztuljál meg, akkor meg is pusztul
de van egy Rivet City elõtt is, arra vigyázzá, mosmár
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

köszi😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
You\'ll Never Walk Alone
végre találtam neki való vizet, nagy boldogan vittem vissza, aztán látom hogy halott már.
gondolom nyomtam egyet a rossz opcióra is párbeszéd közben<#gonosz1>#gonosz1>
na mindegy a lényeg hogy nem tudom és kíváncsi vagyok
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ha nem találod, a faq-ban keresd meg az ID-ját, és player.placeatme
baromi nehéz (459 nem lehet vele settenkedni
AG-t vesz el, én soha nem hordtam
ami jó, az Rielly combat armorja, azt szerezzétek meg
Note that this quest can be fast-tracked by skipping several steps - you can go to Three Dog without speaking to Moriarty, retrieve the Project Purity Personal Journals from the Jefferson Memorial, go directly to Doctor Li or even to Vault 112, where James is imprisoned.
If you end up finding Vault 112 before visiting Three Dog at GNR Plaza, this entire quest will be marked as completed. If you make it to the building, you'll still encounter all the Super Mutants (including the Behemoth) with no Brotherhood of Steel soldiers in sight. The door to GNR will be locked but if you use the intercom after the mutants have been all been killed, the Brotherhood of Steel soldiers stationed inside will let you in. You can then speak to Three-Dog and get the Achievement for Following in His Footsteps. Additionally, he'll offer you the Galaxy News Radio quest in exchange for the key and coordinates to Hamilton's Hideaway.
hát lehet 32-es is a védelme,és még több is,az állapotátol függ.és kb 90-95 százalékig megtudom javítani a páncélokat is,de még nemnéztem teljes jó állapotban mennyi a védelme,majd megnézem azttán mondom.valószínûleg a hullákon már jócskán megvoltak rongálódva ezért csak10
A Power armor hányas védelemmel rendelkezik amúgy? (Mert az ottani hullákon csak csíra 10-esek voltak)
Next PC upgrade: 2022
practitioner of the forbidden arts of death
Amikor azt a küldit adta a rádiónál hogy vedd el a nagyágyút a halott katonától azt nállam akkor adta amikor megjelent a behemót és miután felvettem a fegyót likvidáõlnom kellett vele...Így kaptam a behemótért 75xp-t....Egyébként akármit csináltam ha nem ezzel a szarral lõttem rá nemadott xp-t...😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Köszönöm.
Bea
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
most kell a washington emlékmûhöz mennem :-/
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ott tartok amikor elfog az enkláve,bevisznek a bázisra,majd az elnõkkel beszélnem kell.felveszem a feladat,majd kikell jutnom,végülis annyi a kérdésem késõbb visszatudok e jutni a bázisukra.mert szeretnék jobban körbenézni majd,és elhozni páncélokat,csak mivel nemvolt több helyem így otthagytam jó pár dolgot,épp a kínai rohampuskákat gyüjtöttem 😄DD
tehát szeretnék visszamenni még,lehet ilyet?mert azt írja mikor mennék vissza ahol kijöttem hogy máshol kell bejutni oda.mentettem elõtte persze hogy kijöttem volna.
Mikor Megatonban, Moryatyval kell beszélni hogy tud e valamit apámról, nem találom sehol a városban. A térkép is meghülyült össze-vissza mutat mindent. A térkép szerint nincs a városban. Viszont ha kimegyek a városból akkor meg azt mutatja hogy a városban van.
Valakinek valami ötlete?
és van az 1500 is
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.