Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan volt, hogy ugrott felém és pont fejbe, de nem repült szét az agya, hanem nyomott egy tökéletes 360 fokos hátraszaltót, és a lábam elõtt landolt kiterülve xD
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Amúgy örülök, hogy ennyi mindenki nyomja, és áradozik róla😊
Sok volt a "hivatásos" utálkodó, hogy ilyen meg olyan szar lesz... De nem így lett, sõt fantasztikus játék, és merem állítani, hogy hozza az 1 és 2 színvonalát.(azt nem tudom megmondani hány órát öltem azokba.. 😄)
A humor is meg van benne, remek párbeszédek stb. A "mai" felhozatalban egy gyöngyszem ez a játék, mert már rég nem a hangulat számít egy játékban, hanem az eladási mutatók, és ez szomorú.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Gnome egy megjegyzésén jót röhögtem. 😊
"Más: Legnagyobb azvolt amikor vmelyik épületben lopakodtam, erre hallom, hogy a szomszédos szobában 2 szupermutáns beszélget...Az egyik panaszosan közli a másikkal, h nemtudja, h õmost nõe vagy férfi és a "kemény" gondolkozásba belefádult a feje...a másik meg lebssza, h neviselkedjen már emberként....nah bevágok pár gránátot, lassítás egyik headshot másikat megölte az õrangyalom...kiderült, h véccében voltak és nemtudta eldönteni melyikbe menjen be😛..."
meg volt egy másik wc, ahol két kertitörpe volt "help us!" meg "fuck you!" táblákkal <#idiota>#idiota>
PARTY TIME!
reptében a... deathclawt.

Per Aspera Ad Inferi.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
így is elég tápos a karaktered 20-ason
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
csak rivet cityben érdeklõdtem apu felõl, kihagyva a GNR-t, amikor már 20-as voltam
A halál csupán a kezdet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyenkor egy tapasztalt rpg-s elkezd gondolkodni, ha nem tudok képet készíteni, keressünk egyet. 😄
Még, jó, hogy magyar nyelven ez a feladat: Készíts egy képet a Lincoln emlékmûrõl!
Az elején nem így éreztem, rögtön nehézségek a pusztaságban, azt se tudtam mit csináljak merre menjek, az ellenfelek erõsek voltak. Sokszor éreztem úgy, hogy csak a semmiért keringek a pusztában, ami tele van veszéllyel.
És késõbb érti meg az ember, hogy ez így teljesen rendben van. Egy zöldfülû "újoncként" kerültem ki egy teljesen ismeretlen világba. Ahol nagy valószínûséggel halál vár rám. Egy nagy adag szerencse is kell a túléléshez. És aztán az ember, ahogy megismeri a körülötte lévõ világot egyre rutinosabb lesz. Milyen felszerelést gyûjtsön, mit adjon el, vásároljon, milyen veszélyeket kerüljön, figyeljen a csapdákra, milyen ismeretek szerezzen stb.
Úgyhogy senkit ne ijesszen el az eleje, "hogy egy szar játék", meghalok mindig, alig sebzem az ellenfelet, nem találkozom senkivel..stb. Az elsõ pár szint a túlélésrõl és a tanulásról szól, hogy tapasztalt rókaként járjuk késõbb a világot. 😊
És van egy kérdésem is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You\'ll Never Walk Alone
Szerintem jól eltelálták a szintlépéseket, sõt néha meg is lepõdtem, hogy már megint....... úgy bele lehet feledkezni a játékba.
Talán ha megpróbálnál játszani és nem az XP-t hajszolni, jobban éreznéd magad.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Mennyi amúgy a szintkorlát? Bár még a közelébe sem lesz még hírbõl sem!
Next PC upgrade: 2022
Meg kell várnom a harmadik kiegészítõt ami majd feloldja a szintkorlátot mert nem akarom, hogy a sok xp feleslegbe menjen (még az Op. Anchorage-ben sem jártam).
Next PC upgrade: 2022
practitioner of the forbidden arts of death
megaton - bennem ez úgy maradt meg, fõleg mikor elõször jártam ott a játékban, hogy "hmm itt egy iksz megatonnás bomba van, ez ugye most nem most fog felrobbani amikor ittvagyok?" : D
anti hero
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"Állampolgárság álca
Tevékenység álcaparancsnok
Sorozat G1" lol... 😄
Balee - Jah, Head Crippled, tiszta sor, csak magyarul baromi hülyén hangzik 😄 Magyarul minden játék hülyén hangzik... 😄 (kivéve a dead space, azt véletlen sikerült magyarul megszereznem -.-" viszont abban fantasztikus a fordítás)
Csak nem tudom miért nem lehet megjegyezni azt a rohadt Megaton-t... 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
anti hero
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
hogy nem lehet megjegyezni már hogy megaton:|
A képeket meg elnézve, csak ennyit:
"Halálkarom fej lebénult" 😄DD