Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persil
Fasza a death claw kép 😊
Nekem olyan volt, hogy ugrott felém és pont fejbe, de nem repült szét az agya, hanem nyomott egy tökéletes 360 fokos hátraszaltót, és a lábam elõtt landolt kiterülve xD

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Ezt picit én is bánom, ez a minden érték max 100as bethesda baromság(meg 20as level cap)tényleg nem kellett volna a játékba DE mégis el van találva, mert így legalább 1 kijátszás alkalmával képtelenség mindent felfedezni, és van újrajátszási értéke a játéknak.(nem úgy, mint a manapság divatos 10ezer forintos, 5 órahosszás játékok)

Amúgy örülök, hogy ennyi mindenki nyomja, és áradozik róla😊
Sok volt a "hivatásos" utálkodó, hogy ilyen meg olyan szar lesz... De nem így lett, sõt fantasztikus játék, és merem állítani, hogy hozza az 1 és 2 színvonalát.(azt nem tudom megmondani hány órát öltem azokba.. 😄)
A humor is meg van benne, remek párbeszédek stb. A "mai" felhozatalban egy gyöngyszem ez a játék, mert már rég nem a hangulat számít egy játékban, hanem az eladási mutatók, és ez szomorú.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Elkezdtem olvasgatni a régi kommenteket.
Gnome egy megjegyzésén jót röhögtem. 😊

"Más: Legnagyobb azvolt amikor vmelyik épületben lopakodtam, erre hallom, hogy a szomszédos szobában 2 szupermutáns beszélget...Az egyik panaszosan közli a másikkal, h nemtudja, h õmost nõe vagy férfi és a "kemény" gondolkozásba belefádult a feje...a másik meg lebssza, h neviselkedjen már emberként....nah bevágok pár gránátot, lassítás egyik headshot másikat megölte az õrangyalom...kiderült, h véccében voltak és nemtudta eldönteni melyikbe menjen be😛..."

Fenrir
Ócsakavasat xarik a Protectron? 😛

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Lõszer a szemétvetõbe 😄

RatBaG
ezen anno beszartam mikor megláttam 😄DD

meg volt egy másik wc, ahol két kertitörpe volt "help us!" meg "fuck you!" táblákkal <#idiota>

PARTY TIME!

reptében a... deathclawt.

Per Aspera Ad Inferi.

sevendoor
Azokat a fényképezõgépeket amiket lehet találni itt-ott, az használható vmire, vagy csak lom?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Mike at home
nyugi én is vittem fényképezõt a szoborhoz 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
pontosan emiatt csinálták
így is elég tápos a karaktered 20-ason

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mutatja a nyíl is, meg fogod találni

Mike at home
neked ez az xp a mániád
csak rivet cityben érdeklõdtem apu felõl, kihagyva a GNR-t, amikor már 20-as voltam

Köszi, na ott nem kerestem volna még egy jó ideig. 😊

Úgy látszik, nem vagyok elég tapasztalt. 😄

Fenrir
Én ezt értem, csak a szintkorlátot nem, imádtam a Fallout 1-2-ben hogy nem volt ilyen, ergó elviekben bármeddig fejleszthettem a karakteremet. Itt meg eléggé meg kell választani a perkeket meg, hogy a pontokat mire költsd mert tudod, hogy véges.

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Történeti Múzeumban van, ahol van az Alvilág nevû ghoul város. A mammutnál elmész balra (tehát nem mész be a városba) és ott a könyvtárban kell begyûjteni. Van be egy rakat ghoul, azokat leölöd majd az alsó szinten összeszeded a posztert (egy asztal felett lesz). Lehet szedni még egyéb relikviákat is, Lincoln-baba, Lincoln hangja, körözési poszter, stb. ezeket el lehet majd adni Hannibal-nak jópénzért (sikeres Beszéddel duplaannyiért)

"Készíts egy képet a Lincoln emlékmûrõl"

Ilyenkor egy tapasztalt rpg-s elkezd gondolkodni, ha nem tudok képet készíteni, keressünk egyet. 😄

Túl sok helyen nem lehet. Ott van, ahol az összes Lincoln relikvia, ha jól emlékszem...

Az jó, magyarán bárhol lehet...
Még, jó, hogy magyar nyelven ez a feladat: Készíts egy képet a Lincoln emlékmûrõl!

killecske
Nem csinálni kell hanem keresni egy képet!

Nagyon hangulatos ez a játék.
Az elején nem így éreztem, rögtön nehézségek a pusztaságban, azt se tudtam mit csináljak merre menjek, az ellenfelek erõsek voltak. Sokszor éreztem úgy, hogy csak a semmiért keringek a pusztában, ami tele van veszéllyel.
És késõbb érti meg az ember, hogy ez így teljesen rendben van. Egy zöldfülû "újoncként" kerültem ki egy teljesen ismeretlen világba. Ahol nagy valószínûséggel halál vár rám. Egy nagy adag szerencse is kell a túléléshez. És aztán az ember, ahogy megismeri a körülötte lévõ világot egyre rutinosabb lesz. Milyen felszerelést gyûjtsön, mit adjon el, vásároljon, milyen veszélyeket kerüljön, figyeljen a csapdákra, milyen ismeretek szerezzen stb.
Úgyhogy senkit ne ijesszen el az eleje, "hogy egy szar játék", meghalok mindig, alig sebzem az ellenfelet, nem találkozom senkivel..stb. Az elsõ pár szint a túlélésrõl és a tanulásról szól, hogy tapasztalt rókaként járjuk késõbb a világot. 😊

És van egy kérdésem is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szökött rabszolgáknak segítettem feltérképezni a Lincoln emlékmûvet, kitakarítottam a rabszolgavadászokat, most már csak az lenne, hátra, hogy csináljak egy képet a szoborról. De mivel? Nem kaptam fényképezõt, amiket meg találtam azok szemetek. Próbáltam azt, hogy sok szemétbõl talán kijön egy javítható darab. De nem.

Scouser
Nagyon egyszerû a problémára a megoldás: Játssz úgy ahogy egy szerepjátékot illik. Engem egyszer sem érdekelt, hogy hányas szinten vagyok, mert egy szerepjáték nem attól függ. WoW-oztam én is (szerintem te is) és abban tényleg az volt a fontos, hogy minél elõbb szintet lépjél. Úgy viszont a játék nem volt már többé játék, hanem munka és nem tetszett. 1 év wow után kiszállta, és az Oblivion, Fallout 3, Witcher Mass Effect négyes milliószor nagyobb játékélményt nyújtott mint a wow. Mert ezeket játszani kell és úgy ahogy jólesik.

You\'ll Never Walk Alone

offkorzreg
nameg van ilyen tehetség perk is.amivel több xp-t kapsz,teszel rá 1-2 és akkor egy fosztogató leölését 38 xp-t is kaphatsz,izmosabb monc után meg 60 xp mondjuk.questek teljesítése után meg egybõl 380-400xp körül.de szerintem bõven elfogod érni a 20 levelt majd.ne aggódj :|

offkorzreg
"Talán ha megpróbálnál játszani és nem az XP-t hajszolni, jobban éreznéd magad."

pontosan

sevendoor
szerintem te túl könnyû szinten csinálod, mert én pl. még most vagyok Rivet Cityben a fõküldiben és a térkép kb 1/5t jártam be és 14 szinten vagyok. Mondjuk ha neked az az etalon, hogy játék közben negyed óránként szintet lépsz akkor megértem a csalódottságod.
Szerintem jól eltelálták a szintlépéseket, sõt néha meg is lepõdtem, hogy már megint....... úgy bele lehet feledkezni a játékba.
Talán ha megpróbálnál játszani és nem az XP-t hajszolni, jobban éreznéd magad.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

grebber
Huh akkor jó mert azt sem fogom elérni ha így adja az xp-ket!

Next PC upgrade: 2022

offkorzreg
nagyon könnyû pedig elérni sajnos a 20-as szintet.és annyi is a max,egyenlõre.

grebber
Én meg 12-es szinten szenvedek alig megy a fejlõdés.Pedig addig nem is tudom megcsinálni pár küldit amig nem elég nagy a tudomány és a zárfeltörés szintem!

Mennyi amúgy a szintkorlát? Bár még a közelébe sem lesz még hírbõl sem!

Fenrir
Vicces mert én mindjárt elérem a 20-as szintet és még csak Rivet City-ben voltam ahol elõször beszéltem Dr. Li-vel. Ergó sehol sem állok a fõküldetésben, viszont már a térkép nagy részét megcsináltam meg egy nagy rakat küldetést mellé.

Meg kell várnom a harmadik kiegészítõt ami majd feloldja a szintkorlátot mert nem akarom, hogy a sok xp feleslegbe menjen (még az Op. Anchorage-ben sem jártam).

grebber
Na mégiscsak muszáj a fõküldetést csinálni mert a sima küldetésekbõl soha nem lépnék szintet olyan kevés XP-t adnak 😞

Frosty01
szerintem sem. mert pl amikor a te fejed bénítják le akkor tök homáyosan látsz, meg ilyesmi.. nem e? :Ð

practitioner of the forbidden arts of death

na azt meg én nemláttam - vhogy kimaradt -.- majd a 2ik rész elõtt bepótolom 😄

megaton - bennem ez úgy maradt meg, fõleg mikor elõször jártam ott a játékban, hogy "hmm itt egy iksz megatonnás bomba van, ez ugye most nem most fog felrobbani amikor ittvagyok?" : D

anti hero

balee4
Nem rossz a fordítás sztem, néhány hülyeség, hiba van benne, de aki nem tud angolul szépen megért mindent.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

persil
Mókás ez a wikipedia😄

"Állampolgárság álca
Tevékenység álcaparancsnok
Sorozat G1" lol... 😄

Balee - Jah, Head Crippled, tiszta sor, csak magyarul baromi hülyén hangzik 😄 Magyarul minden játék hülyén hangzik... 😄 (kivéve a dead space, azt véletlen sikerült magyarul megszereznem -.-" viszont abban fantasztikus a fordítás)

persil
Én spec imádtam a képregényt... 😄

Csak nem tudom miért nem lehet megjegyezni azt a rohadt Megaton-t... 😄

balee4
ez vmi fordítási hülyeség, ha lelövöd az ellen fejét, folyamatosan azt szajkózza a game, hogy a "XY fej lebénult" xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MR ME
sztem a film óta mindenki ismeri 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

baszki nagoyn fiatalok lehettek, ha nem ismeritek megatron a decepticonok vezetojet. regen nagy divat volt a transformers, ugy 15eve kb 😄

anti hero

Hali! Az volna a kérdésem hogy a magyar patcheletlen verzió az csak nekem szaggat vagy másnak is volt hasonló problémája és hogy jön e ki ehez patch esetleg. Köszi!

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

MR ME
lol 😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

offkorzreg
megatron már annyira vicces,sok hülye ember sorra irogatja-._ASD:ASD_ASD
hogy nem lehet megjegyezni már hogy megaton:|

persil
Ezt a megatron hülyeséget tényleg nem tudom honnan szedik 😄

A képeket meg elnézve, csak ennyit:
"Halálkarom fej lebénult" 😄DD

Mike at home
bégül is a Bunkerben is lehet lakni, igaz Robotlakáj nincs

Mike at home
hehe, majdnem jó, csak nem Megatron meg nem arany 😄DD

Fenrir

Pont arról van szó, hogy annyira meggyõzõ voltam hogy önként és dalolva beleegyezett az elfogásába, és még a fegyvert is odaadta.
A lézerben az nem tetszik hogy nem oda mutat pontosan, ahová lõ, ahová egyébként a célkereszt is mutat. Akkor meg minek.
balee4
ez egy mod nem kieg😉

honnan tudom leszedni a kieget vagy most ez nem az alapjátékból vannak a képek gondolom 😮
Fenrir
Itt vannak az új játékszereim 😊

Pimpelt Sydney-féle 10mm-es SMG hangtompítóval, lézercélzóval és távcsõvel:

Pimpelt Tartalékosok mesterlövészpuskája lézercélzóval és hangtompítóval: