Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
A könyvtárban a bos írnoknõ csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most mi lesz? A pipboyban városi fosztogató a titulusom, eddig nem támadtak meg sehol, de remélem ez nem befolyásolja a játékot, mármint a fõszálat, mert az csúnya lenne.. nem gondoltam, hogy ennyi bûnözésért már ezt kapom..
akkor az még arrébb van, köszi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Volna egy problémám, remélem tud valaki segíteni.
Játék indításakor a köv. üzenetet kapom:
A sorszám (5360) nem található a dll-ben (xlive.dll)
Állítólag crack hiba, de lehet hogy nem.
Ha tud valaki megoldást, várom.
Kösz.
Nézd meg jobban a térképet és rájössz.. 😊
offkorzreg - te meg nem gondoltál arra, hogy olyan kalapot vesz fel, amilyet akar, és neked semmi közöd hozzá...?😄 Inkább az az izléstelen, hogy baromságot beszélsz 😉
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
PSN ID: csizmaziakiki
Az energiapáncél viselését meg kell tanulni. Ehhez be kell juss a Citadellába. A fõszálat követve, a vége felé lesz rá alkalmad, addig nem...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A közelben lévõ cuccokat odahozza, vagy te mész utánna és felszeded, ahol mutatja...
Van benne ilyen feature? En meg elvesztettem a blokit kb ket perccel azutan hogy megtalaltam, azt mondom ha ilyen gyenge, minek toltsem vissza az allast...
plusz elég hamar szétesik
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Érdemes a blökit összeszedni és elküldeni lõszer keresésre, õ minden darab energiacellát begyûjt.
A játék végére kb a fele lõszer megmaradt hozzá...
Kérdésem ha ezt esetleg megtalálom akkor csak annyit löhetetk vele amennyi lõszer már eleve benne van vagy "végtelen"??
Mert ha csak pár lövésre elég akkor nem is éri meg keresni.
Next PC upgrade: 2022
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Most szereztem többet így már javítja õket.
Most néztem meg johogy még csak 13-as vagyok.Összesen 13 küldetést csináltam csak meg és 50 helyszínt fedeztem fel még csak.
Fegyverjavításhoz milyen alkatrészek kellenek?
Mert nálam egyik fegyveremnél sem aktív az R gomb rész tehát nem tudom javítani õket!
Eddig az összes fosztogató akit befogtam rabszolgának, meghalt, mielõtt beért volna Paradise Hallba.
Úgy döntöttem, hogy mostantól nem alsógatyába küldöm õket, hagyok náluk legalább egy pisztolyt. 😊
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
mostanáig full üres volt a lakásom, aztán most meg rám tört a lakberendezési vágy. még messze nincs kész az egész, de bemutatom a legújabb részletet: megtaláltam az egyik szekerényben az a lincoln-relikviákat, aztán összedobtam egy mini múzeumot. <#vigyor3>#vigyor3> az action abe figura rittig nem fért be a polcra <#duma>#duma>
majd küldöm a meghívót, ha kész az egész <#wave>#wave>
Per Aspera Ad Inferi.
(érdekes módon az oblivion és a morrowind már defaultból rajta volt a tiltólistán... bethesda, bethesda... 😄 )
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Lebénítottam pár gúl fejét.
A magyar fordítás amúgy zseniális. A "zaba" nevû kaja kifejezetten tetszik. 😄😄D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Van egy kis problémám Vista X64-en ! 4G RAM, 8500, Core2, 4870 Ati, Eredeti game!
Elindítom a gamet. Bejön a menü ott választom, hogy új, betölt kb 2 diát és ismeretlen hibával kilép. Legfrisseb ati driver, patch is fent van, friss install ! Minden ok minden fut kivéve ez a baj az hogy nem is tudom mi a baja, mert nincs hibaüzenet, csak hogy a windows javascript:szmajlik()ismeretlen hibával leállt. Valaki hasonlóval szívott ?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]