Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt a küldetést nem õ adja, de õ mondja azt hogy hol a vastinta. Nekem mondjuk nem kellett keresnem mert a terület megtisztítása során úgy látszik felvettem...
Csak az a gondom, hogy minden egyes leölésével (muszáj védenem magam, elfutni nem tudok) tovább csökken a karma. Az nem fog elõfordulni, hogy egy idõ után mind rám támadnak az emberek, akárhová megyek? Nem szeretném kutyafuttában befejezni a játékot ezért, mindent alaposan fel akarok fedezgetni, csak ettõl félek, hogy öldöklés lesz a vége. Egyelõre a városokban semmi nem változott, remélem így is marad, és azért kapok küldetéseket..

Fenrir
A talon zsoldosok sokszor fel fognak tünni az Öld meg xyz nevû szerzõdéssel a zsebükben. Nem tudom, hogy ki béreli fel õket vagy honnan jönnek, de néha a leglehetetlenebb helyeken bukkannak fel. Például nekem a játék elején jöttek amikor a könyvhöz csináltam a szupermarketes küldetést. Eléggé nehéz volt õket lenyomni azzal a gagyi puskával.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Vastintát?

A könyvtárban a bos írnoknõ csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
háború elõtti könyveket
vesz át tõled pénzért. Nekem legalábbis semmi küldetést nem adott.

Tudomásom szerint a fõszálat jóként és rosszként is végig lehet vinni. Ellenben a mellékküldetéseknél lehet hogy nem mind, vagy éppen mást kapsz.

srácok...arlingtoni könyvtárban keresek vastintát..az írnok csaj mondja hogy találok a restaurációs részlegbe..kb 10 x átkutattam az egész könyvtárat, de iylen részleget nem találok, csak gyerekrészleg és archivum van csak..valaki?..köszi
Találkoztam egy karavánnal egy banditatábornál. Az üzlet után egy mutáns szuperbehemótot vettem észre, fel-alá rohangált a hegyen. Odacsaltam a karavánhoz, aztán nyúlcipõ. Késõbb visszamentem, és kifosztottam a hullákat, meg szegény tehén rakományát is, de lecsökkent a karmám. Miért? Nem élõ embertõl loptam, és nemén gyilkoltam le õket.. Pár helyen lopkodtam, meg kb. négy embert lõttem le, akik beszóltak a pusztában (de tanú nem volt), erre most gyorsutaztam valahová, és megjelent három rendfenntartó, akik megpróbáltak számonkérni. A hullájuknál ott volt a körõzésem..
Most mi lesz? A pipboyban városi fosztogató a titulusom, eddig nem támadtak meg sehol, de remélem ez nem befolyásolja a játékot, mármint a fõszálat, mert az csúnya lenne.. nem gondoltam, hogy ennyi bûnözésért már ezt kapom..

MR ME
sry nem gondoltam h ez benne lenne 😊
akkor az még arrébb van, köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hali.
Volna egy problémám, remélem tud valaki segíteni.
Játék indításakor a köv. üzenetet kapom:
A sorszám (5360) nem található a dll-ben (xlive.dll)
Állítólag crack hiba, de lehet hogy nem.
Ha tud valaki megoldást, várom.
Kösz.
Hmm valóban. 😄

RatBaG
tényleg fos, de statokban nem igazán van jobb nála...

Per Aspera Ad Inferi.

persil
Így is, úgy is jelzi a játék, hogy merre jártál.
Nézd meg jobban a térképet és rájössz.. 😊

offkorzreg - te meg nem gondoltál arra, hogy olyan kalapot vesz fel, amilyet akar, és neked semmi közöd hozzá...?😄 Inkább az az izléstelen, hogy baromságot beszélsz 😉

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

kikix12
Köszi 😊

PSN ID: csizmaziakiki

Teljes térkép ott följebb. Megkeresed rajta a Scrapyardot...

kikix12
És hol van a roncstelep? Még csak ma kezdtem (angol verzió), ugyhogy sajna nem tom merre keressem. 😞

Kár hogy nincs (vagy mégis van?) FAQ...
Az energiapáncél viselését meg kell tanulni. Ehhez be kell juss a Citadellába. A fõszálat követve, a vége felé lesz rá alkalmad, addig nem...

MR ME
am a szervópáncélhoz mit kell csinállni h tudjam használlni? nem engedi felvenni, vmi trainingrõl beszél...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
a roncstelepen

kikix12
Hol lehet megtalálni a kutyát?

MR ME
te kussoljál

Persze. Adhatsz neki parancsot,hogy keresgéljen fegyvert, lõszert vagy kaját...

A közelben lévõ cuccokat odahozza, vagy te mész utánna és felszeded, ahol mutatja...

"Érdemes a blökit összeszedni és elküldeni lõszer keresésre"

Van benne ilyen feature? En meg elvesztettem a blokit kb ket perccel azutan hogy megtalaltam, azt mondom ha ilyen gyenge, minek toltsem vissza az allast...

offkorzreg
ez a kalap rajtad annyira ízéstelen,nemgondoltál még rá?totál nemmegy egy harci páncélhoz

Mike at home
lehet találni hozzá lõszert, de nagyon korlátozott mértékben
plusz elég hamar szétesik

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ha rábukkansz, megéri felvenni. Kb 120 adag "töltényt" találtam hozzá, 3 helyen. Egy adagot magánál az UFO-nál, egy másik adagot a kutatólabor romjai között, egy harmadik adag meg rámpotyogott, amikor a másik ufó ferobbant a fejem fölött. Itt egy másik alien fegyvert is találtam, aminek ugyan neve van, de kicsit gyengébb, mint az ufónál található...

Érdemes a blökit összeszedni és elküldeni lõszer keresésre, õ minden darab energiacellát begyûjt.
A játék végére kb a fele lõszer megmaradt hozzá...

grebber
Olvastam hogy a legjobb fegyver az a lezuhant ufonál lévõ cucc.
Kérdésem ha ezt esetleg megtalálom akkor csak annyit löhetetk vele amennyi lõszer már eleve benne van vagy "végtelen"??

Mert ha csak pár lövésre elég akkor nem is éri meg keresni.

Next PC upgrade: 2022

Az igaz, de ennyi helyet végigtaperolni. 😄

Ha valahol még nem voltál, oda nem mûködik a "gyorsutazás"...

Ha felveszed a perket akkor mutatja hol voltál és hol nem? Mert engem összezavarna ha mindent mutatna. 😛

Én tegnap értem el a lvl20-at fater még sehol,ott tart a fõküldi hogy megmondta Dr Li holvan fater,ennyi..Csak melléket csináltam meg kóboroltam,de kaptam új perket így látom egész mapo-t hát nemkevés hely van ahol még nemis jártam😄DD

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

grebber
Már semmi.Rosszul emlékeztem nem volt azonos fegyverem eladtam mindet mindenbõl csak 1 volt.
Most szereztem többet így már javítja õket.

Most néztem meg johogy még csak 13-as vagyok.Összesen 13 küldetést csináltam csak meg és 50 helyszínt fedeztem fel még csak.

Egyébként ilyen fegyver tervrajzokat, nem mindig kell megvásárolni. Bár ha van lé akkor lehet. Néha egy sikeresebb mellék küldi ajándékaként is megkapod.

Amikor kijelölöd a fegyvert, mutatja, hogy mekkora repair skillel tudnád tovább javítani...

Fenrir
Ha nincs elég skilled akkor nem tudod magas szintre javítani.

grebber
Akkor nem értem mi a baja hogy nem történik semmi pedig van egy fegyverbõl 5 db is de egyiknél sem csinál semmit az R-re.

Egy ugyanolyan fegyver...

grebber
Befejeztem Moira küldiket.Mondta van terve a szemétlövõ csúzlihoz de hát az 1164 kupakba kerül 😞

Fegyverjavításhoz milyen alkatrészek kellenek?
Mert nálam egyik fegyveremnél sem aktív az R gomb rész tehát nem tudom javítani õket!

Az egy gramofon, Lincoln hangjával...

sevendoor
Az a gramofon szerû valami a 2. polcon az mi?
Eddig az összes fosztogató akit befogtam rabszolgának, meghalt, mielõtt beért volna Paradise Hallba.
Úgy döntöttem, hogy mostantól nem alsógatyába küldöm õket, hagyok náluk legalább egy pisztolyt. 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Deathclaw mancs. Még fegyvert is lehet belõle készíteni...

w77d
mi az a nagy kéz?? XD már sztem a vége felé járok a játéknak de nem tláltam még olyat...

RatBaG
hiába indítottam el a falloutot, sikerült másfél órát simsezni... <#idiota>
mostanáig full üres volt a lakásom, aztán most meg rám tört a lakberendezési vágy. még messze nincs kész az egész, de bemutatom a legújabb részletet: megtaláltam az egyik szekerényben az a lincoln-relikviákat, aztán összedobtam egy mini múzeumot. <#vigyor3> az action abe figura rittig nem fért be a polcra <#duma>

majd küldöm a meghívót, ha kész az egész <#wave>

Per Aspera Ad Inferi.

sz4bolcs
Valami sg-s fordította?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Fenrir
Másik poénos a Sert és Bab 😊

persil
Sajnos van jópár rákfenéje a játéknak, próbáld az ffdshow használatát letiltani a fallout 3-ban. Ha már próbáltad, akkor bocs, hírtelen csak ez jut eszembe a legfrissebb drivereken kívül, ez szokott segíteni, nekem is fagyott elõtte.
(érdekes módon az oblivion és a morrowind már defaultból rajta volt a tiltólistán... bethesda, bethesda... 😄 )

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

sz4bolcs
Mai termés: összegyûjtöttem 30 quantum kólát, megszereztem a nuka (nuke?😊) gránát terveit. És meglett a 20-as szint. :/
Lebénítottam pár gúl fejét.
A magyar fordítás amúgy zseniális. A "zaba" nevû kaja kifejezetten tetszik. 😄😄D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

[IceTea]
Sziasztok

Van egy kis problémám Vista X64-en ! 4G RAM, 8500, Core2, 4870 Ati, Eredeti game!
Elindítom a gamet. Bejön a menü ott választom, hogy új, betölt kb 2 diát és ismeretlen hibával kilép. Legfrisseb ati driver, patch is fent van, friss install ! Minden ok minden fut kivéve ez a baj az hogy nem is tudom mi a baja, mert nincs hibaüzenet, csak hogy a windows javascript:szmajlik()ismeretlen hibával leállt. Valaki hasonlóval szívott ?

Mike at home
így is túl könnyü, pedig most már jóideje hard szinten játszom, és mindenhová egyedül megyek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Fenrir
Ha úgy lenne megcsinálva mint a Mass Effect-ben, hogy újra kezdheted a játékot ugyanazzal a karakterrel (mármint kinézet, szint, képességek) akkor egy szót sem szólnék 😊

Scouser
Ez a szintkorlát azért van, hogy minél többször végig tudjad játszani a játékot. Ugyanis ha nem lenne, mindent ki tudnál maxolni, és a végén mindig ugyanolyan karaktered lenne. Így 5-6 féle karit is létrehozhatsz. Tehát a szintkorlát értünk van.

You\'ll Never Walk Alone