Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mentés -> betöltés és minden beszéd sikerülni fog, igaz ez nem éppen RPG féle megoldás, de megy. 😛

Hi
Egy kérdés:
A Tempenny villában questelgetek.Szeretném rávenni azt a 4-5 emberkét,akit a boss szerint kell,hogy engedjék meg a ghoulok bejövetelét.
A házaspár egyik fele él már csak,mert a feleség lelötte a férjét meg a férj szeretõjét,de még mindig van 3 emberke,akit rá kell vennem a dologra.
Hogyan tudnám rávenni õket,hogy engedjék meg,hogy beköltözzenek a ghoulok?
Sajna a beszédkészségem alacsony,azzal nem sokra megyek sajna,de ha lenne más mód,jó lenne.Szal biztos meg lehet oldani úgy is ezt a questet,hogy a ghoulok békésen elvannak az emberekkel ebben a villában,vagyis remélem.
Sry a hosszú szövegért.
Elõre is thx.

Piedon
Ha bármilyen virtuális meghajtó telepítve van (pl. Daemon tools, nero) akkor a játék összeakadhat azzal!

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Hali nekem is megvan a game 360 on és a múzeumnál vagyok viszem a kuldit de kutyám az mikor lesz?😄
a medic armor,ha elérsz egy minimális élethatárt radixot ás Ap-t adagol a testedbe,tehát ezt az ellenállásba fogod észre venni
offkorzreg
ez jókérdés😄
énsem értwme
egy darabig hordtam de mostmár jóvolt levenni

grebber
Megtaláltam ezt a medic armort.Nem tudom mitõl lenne ez a legjobb!

Next PC upgrade: 2022

offkorzreg
csak rakd be a lemezt omg:|

Eredeti gameme van. Ez most komoly hogy törtet kell letöltenem ahoz hogy a felpeccseltel játszak? Vagy rosszul értem?

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Fenrir
Ha eredeti akkor mindig is kérni fogja.

A halál csupán a kezdet...

Kösz! De azt vajon minek köszönhetme hogy ezután a peccs után is kéri a korrekt cd romot?

Fenrir
Minden városban az orvos meg tudja gyógyítani a sugárfertõzöttségedet vagy vehetsz tõlük gyógyszert, esetleg kereskedõktõl és még a saját házadba is be lehet tenni olyan modult ahol fel tudsz gyógyulni ingyen.

na tudod mi??? I am an idiot shoot into a head I beg for it for you!
ezt írd addig amég nem csinál valamit a gép
Nekem nem volt "kutyám", mi a kódja?
szinte bárhol,akár melyik nagyobb városban az orvosoknál,de szerintem a karavánok is árulnak,az biztos hogy a vége felé semmid nincs csak az,aszt hiszem olyan 200-300 db van nálam....
Sorry! Igaz! Hétfõ van. Olyan voltam, mint egy újonc lúzer. Szégyen! 😊 😞
Még jó, hogy sokan nem tudják mióta sg-zem.

kikix12
Ja és még egy kérdésem lenne. Rad away-t honnan lehet szerezni? (minél többet) Mert csak elvétve találok és már 880 körül van a radioaktivitásom. "Rohadok."<#idiota>

PSN ID: csizmaziakiki

fogalmam sincs hogy törtednek mi a baja,ez itt sajnos nem orvosolható. 😊
Pont így beugrott hogy szerintem többet variáltam fallout3-ban a lakásomban mint 1 év alatt ahányszor rendet raktam itthon.. <#beka2>
Calver
kérdésed itt süket fülekre fog találni és több mint valószínû törölve lesz.
ellenben ha a banner alatt jobb oldalt nézelõdsz... hohohó.

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok!

Csak egy kérés. Reloaded-es verzióm van, magyarítva (textúra + nyelvi file). Legújabb angol patch-csel. Ment tegnap simán, de mára letörölte nekem a textúra file-t (mit már vissza is tettem). Kérdésem a következõ:A Data mappa adatai. Elõre is kössz!

kikix12
Ha kihagytam a Galaxy News Radio és a Scientific Pursuits küldetéseket és rögtön a Tranquility lane-t vittem ki akkor még utólag ki lehet vinni ezt a kettõt? (Ha nem az sem baj majd a következõ végigjátszásnál, mert ezt legalább 10X végigtolom az tuti ^^)

PSN ID: csizmaziakiki

Fenrir

Hali! Nem tudjátok akkor most lesz a magyar verzióhoz patch?

Mike at home
jaja, érzékelhetné, hogx mégis ki jön szembe
de a raiderek is, amikor jönnek rám kispisztollyal, vicces, igaz én karim úgy néz ki mint egy ártatlan kiskölyök <#gonosz1> bár, azért nem rongyokba jár, meg a hátán cipel vami csúnya dolgot, de ezt a raiderek biztos nem veszik ézsre, csak amikor már zöld kupaccá lettek
igaz, mondjuk lehetne olyan is, hogy amikor látják társuk atomizálóását, eldobálva mindent elpucolnak

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem az elején vagyok 😊
ellenben most is túl könnyü a játék, pedig már egyedül játszom, hard szinten

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nem az elején kell végig tolni a DLCeket, egyébként a Gauss kicsit erõsebb mint az alapjáték A3..... fegyverre, de már ezzel is lehet kaszálni.

Mike at home
az OA mennyire olyan mint amit a topikjába leirtak? tápos cuccok, tápos fegyverek, a szimuláció maga permanenes lövöldözés, aztén a gauss rifle olyan erõs, hogy továbbiakban már gyerekjáték az alapjáték?

mert ha ez így igaz, meg sem nézem

offkorzreg
kösz hogy elárultad mivan ott : o

Keresd esetleg a Vault 101nél, lehet ott vár.

Hogy a SPECIAL és a perkeket ne tud felvenni mindet, bár mivel minden skill maxolható ezért a skilles perkek lényegtelenek, ergo majdnem mind felvehetõ.

De én sose szerettem a szintkorlát nélküli játékokat. Szeretem ha van 1 kis különbség ha újra kezdek valamit.

sevendoor
nekem a kutyám tünt el, és feléleszteni sem sikerült, valszeg én nem irok be valamit jól, vagy él szerencsétlen valahol a pusztaságban. 😞

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

sevendoor
Nekem a gázláng pallos jött be leginkább. Gyak. 1 csapás

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Fenrir
Mi értelme van amúgy a szintkorlátnak?

Elvileg a városka hulladéktelepén van kettõ, de eddig mindig eltûntek, ha ezt az opciót választottuk. Valami programhiba. Inkább tanítsd meg õket lõni...

Shotgun, közelrõl, arcba...
Supersledge hátulról, osonva...

Nem értem mit zavar itt egyeseket a szintkorlát, amikor ki lehet maxolni mindegyik skillt így is.

Fenrir
Jó ez a T51b szervóvért, de még mindig a Ranger Páncél a Harci Sisakkal a leglátványosabb, kicsit "Bolygó neve a halál" feeling 😊

T51 armorba gutlingal a kezembe....megérkezem a "kívül álokhoz" erre ilyeneket oltanak hogy ilyen pusztaságiakra nincs szükség,meg menyek innen mert megsérülök,vigyázzak mert jön 2 fosztogató pisztollyal...meg ne haljak itt nekik....oda adtam neki a plazma fegyvert mert ugye technológiát keresnek ad érte 7 repesz gránátot...mondom meg az anyádat ez hogy leoltottak+0 kárpótlás szinte= a kívül álok eltûntek Betonpusztáról<#boxer><#boxer><#boxer><#violent>
lett is rögtön 3 fülem......ez 2 dolog zavar csak a játékban,hogy nem veszi figyelembe a program hogy na most ez itt Béla MEGTORLÓ vagy Jancsi a fõdrõ...a másik az szint korlát.
345 online-t ír Fallot3-ra xfire <#wow3>
balee4
én is ma szereztem meg a T51b armort, nem semmi mennyit bolyongtam érte, de megérte elég ütõs kis páncél 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

váháhá, mûködik!! Kösz szépen!
õõõõ,lementem a Constantine erõdbe és õõõ,hogy mondjam magának...MEGÉRTE!!!!!! 😄D<#wow1>
offkorzreg
nensoká' meglesz a ranger battle armor,most azért megyek madj.kiváncsi vagyok rá,kicsit átalakítom karakterem is majd.állati jólesz,kicsit örülök hogy letehetem a szervópáncélom majd,😊

grebber
Nem voltam gonosz karmán egekig magasztaló volt szinte csak a végére ezt választottam.A tiszta víznek és a mutánsok nélküli életnek ára van!<#eplus2>Eleget szenvedtem értük és ugye a végén áldozatot is hoztam.Persze elõször a csajt küldtem megnéztem mennyivel másabb de csak a szöveg annyi.

Next PC upgrade: 2022

A txt fájlt a Fallout program könyvtárába tegyed...
Bug. Rakjál a játékba. Csinálsz egy txt fájlt ilyen tartalommal:

PRID 2d934
resurrect
kill
moveto player
PRID 2c11b
resurrect
kill
moveto player

aztán ezt elmented txt kiterjesztéssel, majd a játékállást betöltve konzolból elindítod: bat <fájlnév>
Akkor te gonosz karaktert játszottál ezek szerint.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

woy
offkorzreg
köszi

y