Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdés:
A Tempenny villában questelgetek.Szeretném rávenni azt a 4-5 emberkét,akit a boss szerint kell,hogy engedjék meg a ghoulok bejövetelét.
A házaspár egyik fele él már csak,mert a feleség lelötte a férjét meg a férj szeretõjét,de még mindig van 3 emberke,akit rá kell vennem a dologra.
Hogyan tudnám rávenni õket,hogy engedjék meg,hogy beköltözzenek a ghoulok?
Sajna a beszédkészségem alacsony,azzal nem sokra megyek sajna,de ha lenne más mód,jó lenne.Szal biztos meg lehet oldani úgy is ezt a questet,hogy a ghoulok békésen elvannak az emberekkel ebben a villában,vagyis remélem.
Sry a hosszú szövegért.
Elõre is thx.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
A halál csupán a kezdet...
ezt írd addig amég nem csinál valamit a gép
Még jó, hogy sokan nem tudják mióta sg-zem.
PSN ID: csizmaziakiki
Pont így beugrott hogy szerintem többet variáltam fallout3-ban a lakásomban mint 1 év alatt ahányszor rendet raktam itthon.. <#beka2>#beka2>
ellenben ha a banner alatt jobb oldalt nézelõdsz... hohohó.
"The trees move. Do you not see it?"
Csak egy kérés. Reloaded-es verzióm van, magyarítva (textúra + nyelvi file). Legújabb angol patch-csel. Ment tegnap simán, de mára letörölte nekem a textúra file-t (mit már vissza is tettem). Kérdésem a következõ:A Data mappa adatai. Elõre is kössz!
PSN ID: csizmaziakiki
de a raiderek is, amikor jönnek rám kispisztollyal, vicces, igaz én karim úgy néz ki mint egy ártatlan kiskölyök <#gonosz1>#gonosz1> bár, azért nem rongyokba jár, meg a hátán cipel vami csúnya dolgot, de ezt a raiderek biztos nem veszik ézsre, csak amikor már zöld kupaccá lettek
igaz, mondjuk lehetne olyan is, hogy amikor látják társuk atomizálóását, eldobálva mindent elpucolnak
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ellenben most is túl könnyü a játék, pedig már egyedül játszom, hard szinten
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mert ha ez így igaz, meg sem nézem
De én sose szerettem a szintkorlát nélküli játékokat. Szeretem ha van 1 kis különbség ha újra kezdek valamit.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Supersledge hátulról, osonva...
lett is rögtön 3 fülem......ez 2 dolog zavar csak a játékban,hogy nem veszi figyelembe a program hogy na most ez itt Béla MEGTORLÓ vagy Jancsi a fõdrõ...a másik az szint korlát.
345 online-t ír Fallot3-ra xfire <#wow3>#wow3>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Next PC upgrade: 2022
PRID 2d934
resurrect
kill
moveto player
PRID 2c11b
resurrect
kill
moveto player
aztán ezt elmented txt kiterjesztéssel, majd a játékállást betöltve konzolból elindítod: bat <fájlnév>
Per Aspera Ad Inferi.