Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
én csak mesterlövészt használnék, ha találnék hozzá megfelelõ számban töltényt, és nem romlana el minden második lövéstõl 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

grebber
Nem használok.Jó a karakterem így ahogy van venni amúgy sem akarok semmit mivel mindent lehet találni.
Gatling lézer meg szerintem kalap szar fegyver kurvasok lõszer pazarol.

Next PC upgrade: 2022

Mike at home
hopp a mielõtt ottmaradt

gondolom az lett volna, hogy meilõtt eladod a cuccokat javítsd fel amennyire csak tudod

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Fenrir
Használj modot 😊

A halál csupán a kezdet...

Mike at home
hát nemtom, nekem rengteg pénzem van, megvan mindenem a lakásomban, 10000 töltényem van a gattling lézerhez, amit csak vettem és nem találtam, több mint 300 stimpackom, igaz ezt venni is szoktam tenpennyben a robottól, mert nála csak 25 darabja, és van vagy 10-15 darab fullra javított assault rifle-m, fél tucat minigunom, aminek darabja ezer kupak, és már a ruhákért, valackabb tárgyakért le sem hajolok

mielõtt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

grebber
Attól függ ki mennyire ért az üzlethez.Nekem 35 óra alatt alig sikerült valamit összekaparnom! ~6500kupakot csak ami lószar. Direkt nem is vettem semmit sem. Csak egy függõséget gyógyíttattam ki 50 kupakért amit csak lenyúlt a köcsög mert ugyanúgy függõ maradtam (nem is értem)

Mike at home
javíttatni

és még azt sem mondhatod, hogy nem lesz ár elég pénzed, amikor pénz is anyni van mint a pelyva, el sem tudod költeni

Mike at home
semmi nem kötelezõ
nem akarsz hackelni? nem hackelsz
nem akarsz zárat feltörni? nem törsz
ezek maximum bónuszt adnak, de pl. egy Wazor Wifle-hez, Vengeance-höz, A3-21-es plazmapityuhoz egyik sem kell
az elromlott cuccokat is meg lehet javítani

Calver
*összes fegyver helyett lõfegyver. tehát small guns, big guns, energy weapons.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
10-es INT-el ezt mind ki tudod maxolni (bár science-et fölösleges, 75 bõven elég), hozzá akár az összes fegyver skillt is.

grebber
Az a baj hogy pont hogy röghöz kötnek korlátozzák a szabadságodat.
Mivel kötelezõ benne pár dologra gyúrni mindenképpen ha "nagy felfedezõ" akar lenni az ember. Ilyen pl a tudomány, zárnyitás és hogy az elbaszodott cuccaidat javítsad javítás képesség.

Mike at home
pedig egy rpg-nek ez is a lényege

Mike at home
azt hiszem tovább nehezítem magamnak a játékot, végül is egy kisrác miért mászkál baszott nagy puskákkal, marad a lézerpisztoly, meg az uzi
lesz itt kihívás, érzem 😊

grebber
A valóságban a fegyverek nem mennek tönkre pár lövés után szal felejtsd el a valósághoz való összehasonlítást!

Calver
btw amikor kijött a Fallout 3, elég sokan bizony úgy "rohantunk" végig rajta h nem tudtuk az "atomjó" fegyverek helyét. sõt, én pl Tesla Armor-t sem használtam sokáig, lévén azt hittem Fallout 2 féle gyenge szemét.

Mike at home
pont az a léynege az XP és szint limitnek, hogy KELLJEN választanod, hogy ne lehessél minden egyszerre

végig lehet játszani a játékot, nyamvadt kis geekként is, meg izomtiborként is, sõt akár közelharcosként is, mondjuk a nija perkkel a végén
csak rajtad áll
egy valódi ember sem ért mindenhez

Calver
van már, asszem 33 perc v. ilyesmi. <#nyes>
pedig csak annyit használ ki h Fallout 3 motorja... khmm... érdekesen kezeli a gravitációt. (értsd: amit leraksz a levegõbe, az ottmarad... és ráállhatsz.)

Calver
a fõszállal kapcsolatos ellenfelek skálázódnak. szóval teljesen mindegy hogy 3-as vagy 20-as szinten találkozol velük, egyiken sem lesz valami óriási kihívás ledarálni õket.

Mike at home
északra menj

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nézz m,eg egy speedrun-t, bizots csináltak már

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
már írták: Water of Life küldi után, ha a 101-es körül mászkálsz, rádióüzenetet fogsz Aaaa akárkicsodától, attól a csajtól, Anita, Aria vagy nemtom

grebber
Na ezt megnézném hogy oldanád meg anélkül hogy tudnád az atomjó fegyverek és armorok lelõhelyét!

Mike at home
pont ez a lényeg
hogy nem terminátor a karakter
akkor játssz god módban

Mike at home
pusztán a fõszálat is meg tudod csinálni ha végigrohansz a játékon, akkor is

Mike at home
no ez azért nem igaz, 80-90-ig nyugodtan el lehet menni, de akár feljebb is, max kárbevész a könyv meg baba, de az meg kit zavar
ami a lényeg: enrgia vagy lõfegyver, zárnyitás, javítás
tudomány igény szerint, a többi meg ahogy jön
elsõ karinál úgysem fogod tudni jól belõni, de a második-harmadiknál már igen

Mike at home
te tuti beteg vagy ezzel az xp mániáddal 😄

Calver
mifelénk kommunikációnak hívják a helyes megoldást.

kikix12
De HOGY adjam oda??? Pickpocketeljem a zsebébe vagy csak dobjam ki a zsebembõl és kész?

PSN ID: csizmaziakiki

pl. halálkarmot lábon lövõd akkor nem tud futni, és ugrani sem. Vagyis akkor sem tud elkapni ha te hátrafelé mész miközben lövõd. Persze ha van már valami komoly csúzli akkor nem kell használni.

Van egy olyan gyanúm, hogy a fallout.ini-ben nem írtad be a dlc bsa fájlait ezért nem találja a játék a fájlokat. Nyisd meg az ini fájlt és a SArchiveList bekezdésnél írd utána a dlc bsa fájlait így:
SArchiveList=Fallout - Textures.bsa, Fallout - Meshes.bsa, Fallout - Voices.bsa, Fallout - Sound.bsa, Fallout - MenuVoices.bsa, Fallout - Misc.bsa, Anchorage - Main.bsa, Anchorage - Sounds.bsa

Mért olyan jó az a nyílpuska(azaz a dartgun, úgye?)
Ha az az amire gondolok, akkor nem értem... mert nekem csak 4-es sebzést mutat, aminél még az elején lévõ kp is jobb!
Doktor Li-nek kell odaadni a gyógyinjekciókat, és majd õ fogja beadni a csávónak.

kikix12
Arra rögtön rájöttem, de hogy adjam oda neki?

xblades
-Felsõ képet nézd meg itt #9918.
-Igen normális.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Azt nem irtad hogy patch-et feltetted -e. Mert egyértelmûen valami hibás a telepitésben. A felkiátójel helyén valaminek lennie kéne, de nem találja a program ha jól emlékszem./de SaGa errõl többet tud/

A képet én úgy oldom meg, hogy feltöltöm egy képmegosztó oldalra majd beszúrom.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Fenrir
Lehet adni drogot is neki 😛

Calver
meglepõ módon: menj vissza, és adakozz egy pár stimpacket. vagy 1 töltényt.

kikix12
Kéne egy kis segítség. A Waters of life címû küldiben akadtam el ott amikor a csatornában menekülünk Dr. Li-vel. Az egyik ember lesérült és nem tud gyógyszer nélkül továbbmenni. Én otthagytam õket és mentem tovább a citadelhez ahol a küldetést jelzi, de ott nem történik semmi, a többiek meg a csatornában maradtak. Ilyenkor mit tegyek?

RatBaG
ILYET talált már valaki?

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
valamelyik perket több szinten át fejlesztheted, másik meg csak szimplán egy pontos, pl a vatsban megjelenõ pisztolyos ismeretlen...

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Amúgy azt sosem értettem mert szintlépés után megjelöltem valamelyiket akkor a következõ szintlépésnél ott volt mellette hogy 1 aztán ha növeltem 2 és 3. De a többi amit fejlesztettem az mellé nem rakott számot szal fingom nincs mi volt.

grebber
Nem szoktam multizni én single player párti vagyok!

Prince23
Látszik hogy nem multizol 😊 pedig ideje lenne már 😄

kikix12
A perkek azok ilyen különleges képesség szerûségek. Amikor szintet lépsz akkor a skillek után választhatsz 1-et.

lol a játék elején el kellet osztani 5 pontot, vagy te hol voltál? XD

grebber
Mi az a Perk? Ezt a S.P.E.C.I.A.L dolgot sajnos nagyon elnézhettem mivel azt észre sem vettem hogy van ilyen.Csak gondoltam hogyha egy sörrel tudom növelni a dolgaimat akkor máshogy is lehetne de nem figyeltem 😞

kikix12
Én találkoztam egy-el 6-os szinten és két lövéssel megöltem combat shotgunnal. Csodálkoztam is h milyen könnyû volt megölni. 😊

Fenrir
Én nem egyszer lõttem már le õket egy .44-es Magnum fejlövéssel is...

Seth
18.szinten már nem nagyon kell menekülni elõlük,fõleg egy szögbelövõvel

PSN ID.: Beegabor

Pl Old Olney és környéke...
Felülrõl a második sor, jobbról a 4. oszlop.