Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor indítanám a játékot ilyen hibát dob ki:
HELP!
Eddig rendesen ment a játék. Feltettem a hd texture patch-et. Betöltötem egy játékállást: már a menü is szaggatott, de a játék valami 2 fps-t produkált.
Leszedtem, újraraktam. Patchelve, vagy patch nélkül is szaggat. A vaultban simán fut, de a külsõ területeken majdnem állóképeket kapok.
Találkozott már valaki hasonló problémával?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Miért van az,hogy 1-1 tûzharc után a tudomány pontjaim leesnek.
Pl. volt már olyan,hogy a tudománypontom 75 volt.
Egy lájtosabb tûzharc útán meg akartam hackelni a gépet és kiírta,hogy 75 pont kell hozzá ezért nem tudok hackelni.<#nemtudom>#nemtudom>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyébként sem egyértelmü az a küldetés, mert tényleg azt mondják, hogy vigyél róla fotót, én is vittem magammal fotómasinát
A többi - szerintem - csak fun, de nem hasznos, de ez csak ízlés kérdése...
még az elején tartok, szemétvetõt használtam az jó móka, de am nem nagy számok amiket összeeraktam eddig....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
csontokból nem lehet embert összerakni, ill a játékban biztos nem 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Csontokból lehet embert összerakni? Mert csontokat rengeteget találok.
Hallott már valamelyikõtök a Ghoulok föld alatti városáról? Az egyik épületben van egy ajtó, de csak kulccsal lehet átjutni rajta. Próbálta már valaki?
kérdezz bátran itt a topikban, biztosan akad olyan, aki válaszol.
Üdv.:
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Szépebb Napot!
bombát kell megatonban robbantani vagy hatástalanítani,ezzel döntheted el melyik lakás kell,ha robban akkor megatonnal együtt elszáll a lakás is,tehát akkor marad tempenny tornya.fordítva meg kitalálod.
kikellene írni már:|
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
mindenki le akarja kapni szerencsétlen Lincolnt😄
eszembe nem jutott anno hogy én fogok fényképezni 😄
van az a lincoln emlékmûves küldi, hogy fotózzam le, szereztem egy fényképezõt de hogyan kell használni?
makett.tk
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A felkiáltójel dolog akkor szokott bejönni, ha nincs meg valamilyen objektum *.nif fájlja (mesh, avagy modell). Ha felrak valaki egy modot (a DLC-n kívül, de talán már annál is)) mindenképp be kell kapcsolni az iniben a "bInvalidateOlderFiles=1" opciót. Itt eredetileg 0 van, ezt kell 1-re javítani.
Probléma lehet még a kevés RAM, mert a bsa fájlokból kitömörítés közben néha elfogy, így a fájl végén lévõ objektumokat nem tudja beolvasni, így nem jelennek meg. Illetve lehet túl nagy (túl sok fájlt tartalmazó, vagy túl nagy méretû) bsa hasonló gonddal, de ezt a gyári modokban nem követik el, csak a külsõ modderek szaladnak bele, mert nem tudják. Én is csak azért tudom, mert elkövettem ezt a hibát a "saját" modommal (igazából sok mod összegyúrása egybe és a szükséges fájlok bsa-kba tömörítése, azaz nem én készítettem a modokt, csak felhasználtam õket és itt-ott javítottam rajtuk).
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
http://www.imagenerd.com/uploads/nukacola2-BcyMe.gif
és rivet város története röviden <#idiota>#idiota>
http://www.imagenerd.com/uploads/rivet_város_1-ECGPK.jpg
szal még1x megkérdezem sry, a szervópáncélhoz mi kell h fel tudjam venni?
mint mondtam 10000 "töltényem" van hozzá, szerinted az mire nem elég? fõleg, hogy alig hazsnálom? mf cell-bõl is van vagy 1500, az sem fog egyhamar elfogyni