Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
ne gondolkozz XD

PSN ID.: Beegabor

gyerekek!!pont tegnap gondolkoztam hogy ha a fallout 3 össze kiegészitöje kijön gondolok ez alatt az a the pitt a broken steel és az operationre,lehetséges hogy a bethesda egy újabb game of the years (gold editional)fog buszkélkedni mert az oblivion is egy ilyen játék lett és ezt is a bethesda készitette .akkor kijön egy olyan pakk ami tartalmazza az alap játékot és a 3 kiegészitöt .remélem hogy ez megfog történni mert én az össze bethesda RPG imádom és egyre jobbakat csinálnak ......ja a hirek szerint hamarosan ugy egy év mulva jön a bethesda uj RPGje ami a TES sorozat legjobbja lesz és rövidel utána (kb.egy év és jön a fallout 4 de ezek lehet hogy kamu hirek ).a tes következö része 2010 nyár és ösz között jön .szóval mindenki aki szereti ezt a játékok reménykedjen hogy megkapja ezt a game of the years cimet .én biztosan reménykedem benne

lalakov
Én még nem vettem fel azt a küldetést, de már annyit hallottam mindenhol arról a képrõl, hogy meg akarom szerezni. Nomeg már voltam abban a múzeumban és felvettem a többi Lincoln cuccot. Egy képnek én is örülnék.
Wanted
Megoldódott: codec probléma volt.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

A térkép jelzi ha a küldetést kiválasztod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Negyedszerre bújom a Történeti múzeumot, de az istennek sem találok fényképet semelyik falon. Találtam posztert, Lincoln puskáját egy vitrinben, Lincoln-figurát vagy mit, de fényképet nem.. 😞 a hajam égnek áll már. Két "szintje" van ennek az épületnek, ugye az elõcsarnokon kívûl? Irodák meg alszint. Minden ghoult kilõttem, a védelmi berendezéseket is, de vagy nagyon vak vagyok, vagy egyszerûen nem tudom hol lehet. Nincs valakinek egy screenshotja a helyérõl? Vagy négy órája szarakodok ezzel..

Sziasztok!

Amikor indítanám a játékot ilyen hibát dob ki:

HELP!

Wanted
Hi!
Eddig rendesen ment a játék. Feltettem a hd texture patch-et. Betöltötem egy játékállást: már a menü is szaggatott, de a játék valami 2 fps-t produkált.
Leszedtem, újraraktam. Patchelve, vagy patch nélkül is szaggat. A vaultban simán fut, de a külsõ területeken majdnem állóképeket kapok.
Találkozott már valaki hasonló problémával?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Más ruha, vagy nem hatott már a szer, vagy épp hatott valami ellentétes hatású. "Aktív hatások" - valami ilyesmi a neve - ablakban láthatod mi hogyan hat rád épp.
svédcsepp
Egy kérdés,mivel erre ezidáig még nem tudtam rájönni
Miért van az,hogy 1-1 tûzharc után a tudomány pontjaim leesnek.
Pl. volt már olyan,hogy a tudománypontom 75 volt.
Egy lájtosabb tûzharc útán meg akartam hackelni a gépet és kiírta,hogy 75 pont kell hozzá ezért nem tudok hackelni.<#nemtudom>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Nálam addig nem töltötte be a DLC bsa fájlait amig be nem írtam az inibe, onnantól kezdve már mindent megtalált. Bár én a telepítõ nélküli verziót használom lehet, hogy ezért csinálta ezt nálam.

Calver
Media Markt-ból a polcról.

"The trees move. Do you not see it?"

offkorzreg
HÜLYE VAGY!44<#gonosz1>
mindig késõn jössz rá kiis vagyok😄

Djuree
hello.

magyar fájlokat honnan tudok leszedni?

thx..

Waaaaaagh!

No para, lökjed csak azokat a kérdéseket. Viszont javaslom, hogy -fõleg ha alap dolog "szaga" van a témának amirõl kérdeznél- mielõtt föltennéd a kérdésed azért tegyél egy pillantást a banner-ra ill. a faq-ra, valamint használd a keresõ funkciót. Fõleg ez utóbbi használatával nem kell 11k hsz-t visszaolvasni, és 99%, hogy választ fogsz találni a kérdésedre ráadásul sokkal gyorsabban, mint ha várnál a válaszra (és most nem azért, mert nem akar senki válaszolni, hanem mert épp' nincs itt senki, vagy olyan van fönt abban a pillanatban, aki szintén nem tudja, vagy ha tudja is de mire bepötyögi a választ, etc, etc)! Hidd el, nem okoskodni akarok, vagy kioktatni, hanem gyakorlatból tudom, én is így csinálom! Értöd, há' ezt kõ' csináni é!!! <#integet2>
Mike at home
áh már látom kivagy, szal öregem én is vittem fotócuccot, nyugodtan hülyézz le 😄 (szopjál le te geci 😄DDDD )

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tudnuk, csak van amikor vkinek rossz napja van 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem kéne mindekit lenézni, illetve magadat kurvára okosnak gondolni mások rovására, már megbocsáss, hogy jössz te ehhez, mikor és mivel bántottalak én valaha is? 😞

Mike at home
bazmeg nélkül is le lehet irni <#ejnye1>
egyébként sem egyértelmü az a küldetés, mert tényleg azt mondják, hogy vigyél róla fotót, én is vittem magammal fotómasinát

Sok olyan ajtó van, amin csak kulccsal lehet átjutni és érdemes õket kipróbálni. A legtöbb mellett azért van egy terminál is, ami nyitja...

Warton
Dart gunra hol találok schematicsot?

Amit mindenképp javasolt, a dart gun. Lõszer hozzá rengeteg, kellemes bénulást (átmeneti) okoz, így a gyors ellenfelekre is hatásos...

A többi - szerintem - csak fun, de nem hasznos, de ez csak ízlés kérdése...

MR ME
van amit igen, van amit nem 😊
még az elején tartok, szemétvetõt használtam az jó móka, de am nem nagy számok amiket összeeraktam eddig....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lalakov
Köszi.😊 Ezek speciális fegyverek, érdemes megszerezni õket?
MR ME
meg kell venni/kapni a tervrajzot majd az alapanyagokat összegyûjteni és munkapadon elkészíteni
csontokból nem lehet embert összerakni, ill a játékban biztos nem 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lalakov
Hogyan lehet fegyvert összerakni? Mûhelyt már találtam. Alkatrészeket is lehet találni?

Csontokból lehet embert összerakni? Mert csontokat rengeteget találok.

Hallott már valamelyikõtök a Ghoulok föld alatti városáról? Az egyik épületben van egy ajtó, de csak kulccsal lehet átjutni rajta. Próbálta már valaki?
Szerintem ne csinálj ebbõl ekkora ügyet
kérdezz bátran itt a topikban, biztosan akad olyan, aki válaszol.

Üdv.:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

robotnyk
kérdezz nyugodtan szvsz
Köszi a segítségeket, többet azt hiszem nem kérdezem, mert látom mindenki a fejemhez fogja vágni, hogy már leírták egy páran. Ezúton elnézést mindenkitõl, akit ez zavar, de 11000 hsz-t nem fogok elolvasni. Ha már vettem a fáradságot és megvettem (no warez) akkor had tegyem már fel ezzel kapcsolatos kérdéseimet. Amikor ti megvettétek biztosan ti is valamilyen szinten kérdezõsködtetek és informálódtatok. Én tegnap szereztem be, mint írtam, számomra teljesen új a játék. Elhiszem, hogy ti minden egyes apró részletét ismeritek a környezetnek, (szerintem unjátok is) több hónap játék után -én nem- ezért is tévedtem ebbe a fórumba. Ha problémás egy egyszerû kérdésre válaszolni, akkor ne tedd. Ahogyan elnézem, akadnak itt egy páran, akiknek biztosan nem okoz problémát 50 karaktert újjhegyével érinteni és -megjegyzések nélkül- tudnak egy "kezdõnek" is segítséget nyújtani.

Szépebb Napot!

offkorzreg
modot kell betenni,FalloutNexusról töltheted le ezt is gondolom,de ez is hányszor levolt már irva

És a fegyverekre hogyan tudok távcsövet meg egyéb kütyüket szerezni, szerelni? (tudom, hogy unjátok, de nekem tegnap óta új a játék, ne rontsátok el a kedvem 😄😄😄😄😄)

offkorzreg
megaton/tempenny.
bombát kell megatonban robbantani vagy hatástalanítani,ezzel döntheted el melyik lakás kell,ha robban akkor megatonnal együtt elszáll a lakás is,tehát akkor marad tempenny tornya.fordítva meg kitalálod.

kikellene írni már:|

Lakást hol illetve hogyan tudok szerezni?

offkorzreg
igazából az a baj hogy sokan nem használják az agyuk gondolkodásra,nameg hogy némely dolog elvan fordítva kicsit,mint ahogy fegyver heggesztésnél is,kellenek cuccok,namármost orvosí kapocs nemtom mit ír,viszont egy sima orvosí sín-t kell találni,csak egy példa ez

hehe... ez rohadtjó... 😄 nekem sem fordult meg a fejemben még a fotózás gondolata sem... de lehet, hogy csak a korábbi bioshock-os emlékek utóhatása ez...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Gecire nevetek 😄
mindenki le akarja kapni szerencsétlen Lincolnt😄
eszembe nem jutott anno hogy én fogok fényképezni 😄
robotnyk
museum of historyban van egy kép róla a falon.
offkorzreg
bazmeg,szerezz róla egy fényképt,találsz ott a közelben valahol.ennyi,nemkell fotózgatni.

m1garand
sziasztok
van az a lincoln emlékmûves küldi, hogy fotózzam le, szereztem egy fényképezõt de hogyan kell használni?

makett.tk

Sir Quno Jedi
Emlékeim szerint 3 stimpack kell EGYSZERRE nálad legyen és akkor csak beszélni kell vele simán.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az ini-be nem kell a bsa fájlokat beírni. A program úgy mûködik, hogy minden olyan BSA-t betölt, aminek a neve egyezik egy aktív bsp fájl nevével. Az Anchorage.bsp aktiválása kiváltja az összes Anchorage - *.bsa betöltését, anélkül, hogy beírnád az ini-be. Ott egyébként is korlátos a beírás, mert max 256 krakter hosszú sort képes értelmezni a program, ha ezen nem tunningoltak a Bethesda-nál azóta.

A felkiáltójel dolog akkor szokott bejönni, ha nincs meg valamilyen objektum *.nif fájlja (mesh, avagy modell). Ha felrak valaki egy modot (a DLC-n kívül, de talán már annál is)) mindenképp be kell kapcsolni az iniben a "bInvalidateOlderFiles=1" opciót. Itt eredetileg 0 van, ezt kell 1-re javítani.

Probléma lehet még a kevés RAM, mert a bsa fájlokból kitömörítés közben néha elfogy, így a fájl végén lévõ objektumokat nem tudja beolvasni, így nem jelennek meg. Illetve lehet túl nagy (túl sok fájlt tartalmazó, vagy túl nagy méretû) bsa hasonló gonddal, de ezt a gyári modokban nem követik el, csak a külsõ modderek szaladnak bele, mert nem tudják. Én is csak azért tudom, mert elkövettem ezt a hibát a "saját" modommal (igazából sok mod összegyúrása egybe és a szükséges fájlok bsa-kba tömörítése, azaz nem én készítettem a modokt, csak felhasználtam õket és itt-ott javítottam rajtuk).

svédcsepp

http://www.imagenerd.com/uploads/rivet_város_1-ECGPK.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Ezt csak úgy
http://www.imagenerd.com/uploads/nukacola2-BcyMe.gif

és rivet város története röviden <#idiota>
http://www.imagenerd.com/uploads/rivet_város_1-ECGPK.jpg

MR ME
köszi 😊

Mike at home
ja, és mindezt hard szinten

RatBaG
akkor már BB Gun. merjünk kicsik lenni... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

offkorzreg
elkell jutni a fellegvárba,amit fõküldi által lehet,majd ott lesz egy kiképzés.ez kell hozzá

MR ME
tom h már kérdeztem de az rég volt és elfelejtettem 😞
szal még1x megkérdezem sry, a szervópáncélhoz mi kell h fel tudjam venni?

Elsõ karimnál minden 100lesz. Egy igazi terminator. 😄 Elég csak az 50 pont, úgyis marad még 1 rakat. 😄

Mike at home
éehet, de annyi töltény kapható hozzá mint a pelyva
mint mondtam 10000 "töltényem" van hozzá, szerinted az mire nem elég? fõleg, hogy alig hazsnálom? mf cell-bõl is van vagy 1500, az sem fog egyhamar elfogyni