Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Két kérdésem lenne az egyik az hogy a nuka-kola kvantumos küldetésnél eddig sikerült vagy 15öt találnom igy össze-vissza és ugye kellene még kb ugyan ennyi, hol találok ? Mert hiába mentem el a gyárba ott csak annyit találtam hogy megadott 3 helyet ahova vittek és ott kéne lecsekkolni de ebbõl csak Old Olney környékén találtam egy lepukkant kamionban vagy 6db-ot ez 1 a 3-bol a másik két helyet nem találom.
A másik csak annyi lenne hogy a házamban hogy tudok tárgyakat kipakolni polcra meg ilyen helyekre ?
hol az az ufó?<#vigyor4>#vigyor4>
Apropó..az Enklávé bázisra mi az istené nem tudok vissza menni? :/
Per Aspera Ad Inferi.
Skacok, valaki tudna lökni pár infót arról, hogy mi volt az a valami ami lezuhant? Ilyen "Idegen cellákat" találtam, magam mellett mikor ez történt, de azt ami lezuhant nem találom:S
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Kéne egy kis segítség az eltûnt android küldetésben.Merre induljak?
2. nemzeti gárda? mármint a National Guard Depot, ami tele van robotokkal és félrefordításokkal? <#nyes>#nyes> körbe kell mászkálnod, egy felsõbb emeleten nyithatod ki egy kapcsolóval az ajtót.
"The trees move. Do you not see it?"
1. Hol lehet az "Alvilág" nevû hely.
2. A nemzeti gárda raktárában van egy ajtó a pincében amihez jelszó kell. Azt hol találom meg?
Elõre is köszi.
PSN ID: csizmaziakiki
Egyszerüen nem találom Gunny-t akinél megcsinálhatom a Power Armor traininget. Kérlek segítsetek.
Csak az alap játékot tettem fel + a patchet és a hd textúrákat.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Érdekes:
Az angol verzióban a tárgyak infójánál több soros szöveg van a tárgyról.
A magyar verzióban pedig csak a tárgy képét mutatja és a módosítókat, amit a tárgy használata okoz.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Itt volt az orrom elõtt a város <#idiota>#idiota>
Köszi a segítséget mindenkinek!
Nem lehet valahol szerezni komolyabb fegyvert meg életet?
Ja és az az autómata célzásos izé is...embert nemtaláltam el még vele.
A játék tetszik nagyon is nem fikázni akarom csak ezeket nem értem benne.De ha ez direkt ilyen akkor ok... szórakozom tovább 😄
Nagyon nem vágom ezt az egészet.Alig van életem kb 4 csík van a HP-bõl állandóan dobog a szívem sehol nem találok életet mindíg harconi kell a sok ellenségel.Egyáltalán merre kell menni?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Per Aspera Ad Inferi.