Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha megnézed a térképet itt a bannerban akkor középen nagyjából van az MDPL-13 erõmûtelep. Onnan kell északra menni, egy rádiójelet fogsz majd be amit követve simán megtalálod.

A halál csupán a kezdet...

Hello!
Két kérdésem lenne az egyik az hogy a nuka-kola kvantumos küldetésnél eddig sikerült vagy 15öt találnom igy össze-vissza és ugye kellene még kb ugyan ennyi, hol találok ? Mert hiába mentem el a gyárba ott csak annyit találtam hogy megadott 3 helyet ahova vittek és ott kéne lecsekkolni de ebbõl csak Old Olney környékén találtam egy lepukkant kamionban vagy 6db-ot ez 1 a 3-bol a másik két helyet nem találom.
A másik csak annyi lenne hogy a házamban hogy tudok tárgyakat kipakolni polcra meg ilyen helyekre ?
a Galaxy rádió muzsikáit le lehet szedni valahonnan?
jaja ,de igy azt hozá kell tenni 48 órálya fent vagyok északa van itt is ott is...azt itt villódzik meg dörög meg hörög az isten fasza is 😄
hol az az ufó?<#vigyor4>
Fenrir
Van egy hely a játékban ahol egy lezuhant ûrhajót lehet találni egy ufó hullájával, ott van az Alien Blaster ami az alapjáték legerõsebb fegyvere. Mellette van még pár ilyen idegen energiacella is mint töltény a fegyverbe.

Fenrir
Azért talán mert felrobbant?

Satcom Telep NW-05a,ijedtembe leugrottam a tetejérõl úgy össze szartam magamat 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Apropó..az Enklávé bázisra mi az istené nem tudok vissza menni? :/
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ez a ki egészítõ.....
Frosty01
holmimikormiértmerre????? énisénisénisénis! 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Konkrétan idegen cella még az alap játékban is van.csak ugye nem tudod mivel használni.<#banplz>
Hi
Skacok, valaki tudna lökni pár infót arról, hogy mi volt az a valami ami lezuhant? Ilyen "Idegen cellákat" találtam, magam mellett mikor ez történt, de azt ami lezuhant nem találom:S
svédcsepp
Ja,és ne gránátot tegyél be neki,hanem aknát...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Gugolásban kell odamenni.Ha kiírja,hogy észleltek,akkor nem fog összejönni.A tuti biztos az,ha beveszel egy stealth boy-t és úgy is megpróbálod 😉

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

REPS0L
én beletettem egyik emberkének a zsebébe egy gránátot, de semmi... vmit rosszul csinálok?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

svédcsepp
Azért az jó móka,hogy alvó emberek zsebébe be lehet csempészni gránátot meg aknát.Három kutya se igen tudott mit reagálni.Hamar lecsó lett 😊)
Kéne egy kis segítség az eltûnt android küldetésben.Merre induljak?

Csak akkor lesz ott, ha felvetted a küldit. Botor kérdés: felvetted?
Calver
1. bannernél rányomsz a térkép linkjére, és a térképen rákeresel a "museum" szóra. museum of history a nyerõ. csak aztán nehogy elokádd magad.
2. nemzeti gárda? mármint a National Guard Depot, ami tele van robotokkal és félrefordításokkal? <#nyes> körbe kell mászkálnod, egy felsõbb emeleten nyithatod ki egy kapcsolóval az ajtót.

"The trees move. Do you not see it?"

Hali! Lenne egy két kérdésem:
1. Hol lehet az "Alvilág" nevû hely.
2. A nemzeti gárda raktárában van egy ajtó a pincében amihez jelszó kell. Azt hol találom meg?
Elõre is köszi.
Calver
fõszálon haladva kapsz pl amikor GNR épületéhez érsz.
azzal kéne beverned a behemoth-ot

kikix12
Fat man merre van?

PSN ID: csizmaziakiki

Calver
Take It Back küldinél sokkal elõbb mászkálhatsz már Power Armorban. konkrétan amint bejutsz a Citadel-be és beszélsz Gunny-val már használhatod.

kikix12
Érdekes nekem nem kellett training-ezni mert amint elkezdõdött a take it back küldi akkor azonnal felvehettem. Fat man-t hol találok? Végigjátszottam de még csak nem is láttam. Amúgy szerintem a story az lehetett volna erõsebb de nagyon jó game még így is.

A levéltár merre van? Mert a Függetlenségi Nyilatkozatot kellene elhoznom, de még nem fedeztem fel, így nem tudom merre induljak.

köszönöm szépen
Calver
dél körül Citadel udvara. épp újoncokat tanítgat arrafelé.

Sziasztok!

Egyszerüen nem találom Gunny-t akinél megcsinálhatom a Power Armor traininget. Kérlek segítsetek.
Calver
erre vagy esetleg erre. de alapjátékban nincsenek benne a jellemzések.

Wanted
Milyen modra gondolsz?
Csak az alap játékot tettem fel + a patchet és a hd textúrákat.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

RatBaG
idomítom a dögöt...

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
ha felraksz megfelelõ modot, akkor van több soros szöveg. alapból nem.

Wanted
Hm.
Érdekes:
Az angol verzióban a tárgyak infójánál több soros szöveg van a tárgyról.
A magyar verzióban pedig csak a tárgy képét mutatja és a módosítókat, amit a tárgy használata okoz.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Ó b*sszus!
Itt volt az orrom elõtt a város <#idiota>
Köszi a segítséget mindenkinek!

kikix12
Akk lehet h csak mi vagyunk bénák. <#idiota>

kikix12
A bannerban lévõ térképen nézd meg. De amúgy ki is van táblázva sok helyen.

Nem mindenki.

kikix12
A környéken mindig vannak karavánok, azoktól vehetsz fegyvereket meg életfeltöltõket. Ja és ha valakit meg akarsz ölni akkor menj közelebb és úgy már több az esély, hogy eltalálod.

És Megatont merre találom?

kikix12
Szerintem mindenki így kezdte. Én is. Elõször menj megatonba, mert ott kaphatsz küldetéseket és feltöltheted az életed. aztán meg arra amerre a story visz. ;-)

Azt írja kutassak apám után vmi városban.Azt se tudom merre mennyek...10x meghalok 2 ellenségtõl azt összevissza kikellt találnom minden hülyeséget hogy megöljek 2 pisztolyos banditát.Nagyon könnyen meg lehet halni.
Nem lehet valahol szerezni komolyabb fegyvert meg életet?

Ja és az az autómata célzásos izé is...embert nemtaláltam el még vele.
A játék tetszik nagyon is nem fikázni akarom csak ezeket nem értem benne.De ha ez direkt ilyen akkor ok... szórakozom tovább 😄

offkorzreg
hogy nemlehet ennyire átlátni?😮
fõleg ha magyar is,gondolom az ,ha nem akkor érted az angolt.

Ma kezdtem a játékkal játszani.
Nagyon nem vágom ezt az egészet.Alig van életem kb 4 csík van a HP-bõl állandóan dobog a szívem sehol nem találok életet mindíg harconi kell a sok ellenségel.Egyáltalán merre kell menni?

MR ME
igen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

persze
Wanted
A magyar Fallout3-ban a pipboyon belül a tárgyak leírása is magyar?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Fenrir
Mert nem ott van a fájl hanem a documents and settings-ben valahol.

Fenrir
A második szinten van, ott ahol a rácsos ajtót ki kell nyitni. A képen az asztal feletti fotó az.

svédcsepp
Hmmm.Kösz,majd résen leszek 😉

help all----leszedtem ezt a hd tex. packkot-----de hol kell átírni---azt a 0-át 1-re? Mert nekem nincs olyan file-om---csak -Fallout_default.ini-----ilyenem---de ebbe meg nincs ez------bInvalidateOlderFiles=0----------------akkor most mi van?pls help