Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
nem kis munka lehetett így bepakolni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nagyjából sehol
elsõ karinál én is beleestem ebbe, spóroli kell vele

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

RatBaG
nem értek a modoláshoz <#buck>

Per Aspera Ad Inferi.

Fenrir
<#worship>

A halál csupán a kezdet...

kikix12
Nagyon durva lett. Lakberendezés haladóknak.<#idiota>
Ja és Calver: majd most kezdek új karit és azzal megvédem paradise falls-ot. <#nyes>

PSN ID: csizmaziakiki

Én is véletlenül jöttem rá mikor véletlen megvettem egy gázlángpallos tervrajzot és láttam hogy kiirta hogy gázlángpallos 2es továbbfejlesztés v vmi ilyen már nem emlékszem . Ezért is irtam le mert van aki ilyen összerakott cuccokkal nyomul és hátha még nemvette észre
RatBag : Látom te se unatkozol 😄 am durvajo lett a ház !
MR ME
elvan a gyerek ha játszik 😄DD
kurva jó lett <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Calver
<#eljen>

ebbõl nem akarsz összerakni egy modot, ahol Megaton-i ház alapból így van berendezve? mert ez valami kurvajó <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

REPS0L
hát ez kurvajólett, neked simsezni kéne 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

MR ME
na ezt nem is tudtam

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Calver
Paradise Falls-ban <#nyes>
(igen, abban a Paradise Falls-ban amit oly büszkén kiirtottál... ugye-ugye, pedig én írtam h rabszolgatartókat nem szabad bántani.)

kikix12
Hogy/hol lehet rabszolgát szerezni????????

elmondanád hogy lehet abbol a fulkébul kiszabaditani a gyereket .ugye ez az a fulke ami a toilet ellott villog???

a nemzeti gárda raktárban, a bunkernek a belépési kódját majd egy quest-ben kapom meg vagy máshogy kell megszerezni?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Calver
<#falbav>

Calver
fail.

ez akart lenni.

Calver

<#eplus2>

REPS0L
<#idiota>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Ezt még annyival egésziteném ki hogy minnél többször veszed\szerzed meg egy bizonyos szerkezet tervrajzait annál erõsebb lesz!
MR ME
az oké, de venni is jólenne, mert elég sokat elkúrtam múltkor 😞 és kb van ha 5 darab

norbi2fraktal
csatot találni is lehet szerszámos ládákban

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

MR ME
én a hullámcsatokkal vagyok bajba lassan mert alig van, azt kinél lehet venni?

kikix12
Rabszolgát hol lehet venni?

norbi2fraktal
ahhoz szükséges egy kis hackel-ési és zárfeltörési tudás...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Hogy lehet egy számítógépet meghackelni? meg egy zárat kinyitni, mert ez se megy.😄

Calver
<#ejnye1>

MR ME
akkor majd megyek oda hentelni 😄

Frosty01
nem, sõt NÕ!!!! 😄

practitioner of the forbidden arts of death

MR ME
én egyszer megpróbáltam leszedni egy rabszolgáról a nyakörvet de felrobban szegény 😞

MR ME
sokan vannak am? karmád nem csökkent ha kiírtod õket? 😄

kikix12
De már azelõtt sem. Megérdemelték a halált.<#eplus2><#gonosz3><#hehe><#vigyor1>

Frosty01
gondolom azért mert kiírtottad õket 😄😄😄😄D

kikix12
Hoznak ajándékot? Nekem nem hoztak pedig a max-on volt a gonoszságom. <#rinya>

kikix12
Dobozba??? Nem is láttam ilyet.<#guluszem1> Bár én megöltem mindenkit.(a rabszolgákat eleresztettem). Olyan rabszolgát aki beáll hozzánk segíteni olyat hol lehet venni?

Calver
Paradise Falls lakosságát nem érdemes bántani, õk a legjobb arcok egész Washington-ban <#nyes>
(na meg ha gonosz vagy, mindig hoznak neked ajándékot <#vigyor1>)

Frosty01
paradise fallsban megéri megszabaditani azt a pöcsöt aki a dobozba van bezárva??? elég nehéz kijuttatni onnan :| fõleg élve 😄

kikix12
Hát ez nem igaz! Ma rámjött egy csapat raider mindenféle enclave páncélban (legalább 5-en voltak) + egy yao guai is. Nem volt könnyû lenyomni õket fõleg h a fegyvereik is spécik voltak(lángszóró, rmissile launcher). De szerencsém volt mert pont azelõtt vettem fel azt a perket h jön néha egy fószer és leszedi az ellenségeket. Jó volt nézni ahogy leszedte az egyiket. Meg kiirtottam legalább 50-60 szuper mutánst az egyik épület együttesbõl. De most abbahagytam mert 2-3 órát toltam egyhuzamban(most a gép elé ültem <#idiota>). Tényleg nagyon jó ez a game(talán túlságosan is). Na további szép napot csak gondoltam megosztom ezt veletek. <#idiota><#hehe>

Fenrir

MR ME
tervrajzokat lehet venni/kapni amihez ha összegyûjtesz bizonyos dolgokat akkor a munkapadon tudsz belõle fegyvert kreálni

<#wow2>
Nem is tudtam hogy ebben gyártani is lehet.
Valaki elmondaná nagyából miket lehet csinálni a játékban?Azon kívül hogy megyek küldetéseket csinálni.

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy Szemétvetõ nevû fegyver a játékban amit le lehet gyártani, az lõ ki mindenféle xart a játékban.

Az üres üvegek mire jók?
Felszedtem egy csomó kacatot mit tudok velük kezdeni?

RatGab : Köszi sose értettem hogy mi lehet az a "megragad-y" a vezérlésnél mostmár tudom h erre 😊
Kikix12: Azt már kipucoltam a játék elején és csináltam belõle Nukaknát vagy mit akk még nem tudtam sajnos h kellesz és ilyen kevés van ... De azért köszönöm neked is !
kikix12
3-4 van a Super duper mart-ban is az egyik szobában.

hello mindenki kénne egy kis segitség .paradise fallban van egy hely név szerint the toilet és ott van egy csatorna bejárat de azt irja hogy nem tudok be menni mert tulságosan fit vagyok .lehet hogy ez valami hiba vagy mi volt ott már valaki és másnak is voltmár ilyen próblémája?????elore is köszi a az infokat

RatBaG
-fedezz fel sok helyet, ritka cucc, de egy-egyet mindig találsz.
-dobd ki az inventoryból a cuccot, és "grab"-bel felemelve lehet ügyeskedni.

Per Aspera Ad Inferi.

sziasztok!
ha valaki még modolja itt a gameját akkor plz segitsen egyes armoroktol kifagy a játék v else indul mert valami DLC fájlokat kéne elõhozni de nmetom h honan mert amit ir "rejtett" mappánál nem találok DLC mappát v asse tom h mit keressek. valaki plz help!
robotnyk
ezeket kell megkeresni.
hello gyerekek kéne egy kis segitség .van a national guard depot kinyitottam az ajtott amit abba a szobába visz ahol sok fegyver van .de ott is van egy ajto amit nem tudok kinyitni magnéztem a F.A.Q de nem találtam semmitrol csak anyit hogy a keller family tol kell valami ?????????tudna valaki ebben segiteni .elore is kösz minden infot