Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
elsõ karinál én is beleestem ebbe, spóroli kell vele
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ja és Calver: majd most kezdek új karit és azzal megvédem paradise falls-ot. <#nyes>#nyes>
PSN ID: csizmaziakiki
RatBag : Látom te se unatkozol 😄 am durvajo lett a ház !
kurva jó lett <#eljen>#eljen>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ebbõl nem akarsz összerakni egy modot, ahol Megaton-i ház alapból így van berendezve? mert ez valami kurvajó <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Welcome to my crib!
a villa központi eleme 😊
szekrény a felszerelésnek, meg Béla a foteljában terpeszkedve
barkácsasztal - és a fegyverszekrény
a már látott privát múzeumom
spájz 😊
dohányzó sarok
persze van zenegép is (mellette az on/off-szerszám)
wellness központ
labor (hétvégenként pálinkafõzde)
íróasztalom - és az ágyam
meg persze ami nem maradhat ki
GTFO! <#wave>#wave>
Per Aspera Ad Inferi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
(na meg ha gonosz vagy, mindig hoznak neked ajándékot <#vigyor1>#vigyor1>)
practitioner of the forbidden arts of death
A halál csupán a kezdet...
Nem is tudtam hogy ebben gyártani is lehet.
Valaki elmondaná nagyából miket lehet csinálni a játékban?Azon kívül hogy megyek küldetéseket csinálni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Felszedtem egy csomó kacatot mit tudok velük kezdeni?
Kikix12: Azt már kipucoltam a játék elején és csináltam belõle Nukaknát vagy mit akk még nem tudtam sajnos h kellesz és ilyen kevés van ... De azért köszönöm neked is !
-dobd ki az inventoryból a cuccot, és "grab"-bel felemelve lehet ügyeskedni.
Per Aspera Ad Inferi.
ha valaki még modolja itt a gameját akkor plz segitsen egyes armoroktol kifagy a játék v else indul mert valami DLC fájlokat kéne elõhozni de nmetom h honan mert amit ir "rejtett" mappánál nem találok DLC mappát v asse tom h mit keressek. valaki plz help!